Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Víztározó EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Víztározó EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Víztározó EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Víztározó EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Víztározó EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Víztározó EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Víztározó EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Víztározó EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Víztározó EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Víztározó EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Víztározó

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1Víztározó Empty Víztározó on Pént. Dec. 07, 2012 1:24 pm

Halál

Halál
Víztározó Damwhatasight

Kinézetre olyan, mint egy normális tó. Körülötte hegyek, s egyik végénél egy kisebb vízerőmű, amivel az energiát termelik a közeli fővárosnak.
A tó mélyén viszont egy Xenomorph fészek bújik meg, ami tele van halszerű idegenekkel.

2Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Dec. 07, 2012 1:32 pm

Halál

Halál
//Előzmények a Királynő kamrában. //

Kaland címe: Vízalatti fészek

Kiérve a fészekből hűvös szél fújja meg kitinvázú testeteket. Az időjárás elég borongós szerencsére.
~ A katonák nem számítanak nappali támadásra és pont ezt fogjátok kihasználni! ~ Üzeni úrnőtök mentálisan. Az egyik drone elől ugrik közületek, majd felvisít, megadva a jelet az indulásra.

3Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Dec. 07, 2012 8:54 pm

Zúzó

Zúzó
~Értettem~Válaszolta Zúzó majd végig tekintett a csapaton: Volt ő, volt Préda, Tövis, az új testvére, akinek még nem tudta a nevét továbbá négy Préda fajtájából és kettő ilyen kisseb testvére, akiknek nem tudta a fajtáját. Zúzó elindult abba az irányba amerre a Királynő parancsolta. Nem zavarja a borongós idő, inkább csak az, hogy megint a víz környékére kell mennie, amitől még mindig tart egy kicsit.

4Víztározó Empty Re: Víztározó on Szomb. Dec. 08, 2012 11:47 am

Préda

Préda
Préda amint meghallja királynője parancsát azonnal elfogja a pusztítási vágy. Két nagyobb testű testvére mellett van még két kisebb is és a saját fajtájából ő a negyedik ám testfelépítése még így is robusztusabb és masszívabb a többi drone- tól. Préda a jel után nyomban megindul amit egyik testvére sziszegése adott. Fényes nappal támad a csapat és erre biztos nem számítanak. ~Remélem a szárazföldön sikerül elnyomni a támadást. Az eső cseppek a kemény kitinre hullva halk tompa koppanása közben egyre csak közeledik a kis csapat. Préda már sok tapasztalatot szerzett az emberek terén és már elhatározta ha a célhoz érnek teljesen a saras talaj felett fog kúszva közelíteni. ~A fák fényes nappal nem megfelelőek. A falka gyors iramot diktál hisz minden perc számít.

5Víztározó Empty Re: Víztározó on Szomb. Dec. 08, 2012 5:29 pm

Tövis

Tövis
Egyelőre csak követem a többieket,mivel még nem látjuk az embereket. Közben reménykedem benne,hogy a nappali fény ellenére meg tudjuk lepni őket. Mindenesetre fokozatosan kicsit jobbra megyek a többiektől,hátha oldalról megkerülhetem őket, nem én leszek az első célpont és talán meglephetem őket.

6Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Dec. 11, 2012 1:51 pm

Halál

Halál
A társaság végül megindul a célpont felé. Ha nem sikerül megállítani őket az úton, akkor a tónál kerül sor a végső harcra. Miközben haladtok előre a mezőkön, hegyeken, és sűrű erdőkön át, egyre jobban megered az eső. Egy magasabb dombnak a tetején, amin áthaladtok, már látni lehet a konvojt. Az út, amin haladnak egyik oldalról erdő, a másikról pedig egy folyó szegélyezi.

7Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Dec. 11, 2012 3:02 pm

Préda

Préda
Az eső végig kíséri a falkát a meredek lejtőn, a magas hegy gerincekig majd az erdőkön át. A sűrűből kiérve egy dombon haladva már eléjük tárul az ellenség konvoja. Prédáék a szárazföld felől közelítenek, hogy felmérjék a helyzetet. ~Mennyi járműből állhat a konvoj és miket szállíthat? A másik oldalon egy folyó határolja az utat amin a konvoj halad. ~Közelebb kell mennünk testvéreim ebben az esőben még nappal is jelentősen csökkenten látnak a gazdatestek. Préda nekiiramodva próbál az utolsó járműre felkapaszkodni és utána majd eltéríteni.

8Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Dec. 11, 2012 5:30 pm

Zúzó

Zúzó
Miután megpillantják a konvojt Zúzónak azonnal azon járt az esze, hogy hogyan lehetne hatásosan eltéríteni. Észreveszi, hogy Préda azonnal cselekedni kezd, ezért utána indul, és ezt küldi a társainak: ~ Szerintem bomoljunk két csoportra! Az egyik megtámadja hátulról a konvojt, míg a másik megpróbálja elterelni a figyelmet, hogy a többiek gyorsan, végezzenek a betolakodókkal. Azoknak kéne elterelniük a figyelmet, akik elég gyorsak. ~Mondta és jelezte a runnereknek hogy rájuk gondolt. Majd megpróbált ő is felkapaszkodni a járműre.

9Víztározó Empty Re: Víztározó on Csüt. Dec. 13, 2012 4:03 pm

Tövis

Tövis
Miután gyorsan felmértem a helyzetet úgy döntök,a falkához képest a konvoj másik oldalán maradok,a leghátsó jármű mögött futva. Ha valaki kiszáll,a leghátsó jármű tetejére-hátuljára figyelve,oldalról rájuk vetődhetek. De egyedül nem ugranék közéjük,inkább az esetleges kirohanókra vetem magam.

10Víztározó Empty Re: Víztározó on Vas. Dec. 16, 2012 5:42 pm

Halál

Halál
Mielőtt Préda megiramodna, Zúzó megállítja azzal az ötlettel, hogy két csoportra válva, hatékonyabb rajtaütést szervezhettek. A két runner figyelmesen sziszeg, s készen állnak az elterelésre. Gyorsan meg kell vitatnotok, hogy mi legyen, még mielőtt túl késő lenne. Az emberek konvoja már elérte az erdő szélét, s az eső már úgy szakad, mint ha dézsából öntenék.

11Víztározó Empty Re: Víztározó on Vas. Dec. 16, 2012 8:42 pm

Zúzó

Zúzó
Miközben a társi válaszára vár Zúzó a konvojt tartja figyelemmel, hogy mindig tudják a pontos helyzetét. Az eső kezdi zavarni, mert a talaj egyre jobban süpped alatta és nem örül annak sem hogy így a „dobozok” teteje síkosabb lesz, nehezebb lesz rájuk felmászni. Viszont majdnem biztos benne hogy a megtámadó célpontok is jobban fognak süllyedni, akár el is akadhatnak a súlyuk miatt. Majd visszafordult hozzájuk. ~Indulunk?~ Kérdezte

12Víztározó Empty Re: Víztározó on Hétf. Dec. 17, 2012 7:49 pm

Préda

Préda
Mielőtt dönthetne melyik járműre kapaszkodhatna fel Zúzó gondolatai jutnak el Prédához. Támogatva az ötletet Préda az elterelő műveletet jó ötletnek tartja és hagyja, hogy a két runner és ha kell ő is megteszi e lépést, hogy induljanak el előre. ~Készen állunk ha mennem kell: kis ívben közelítjük meg a konvojt, hogy már csak akkor lássanak meg ha melléjük értünk. Ezt persze Préda csak akkor tartaná kivitelezhetőnek ha oldalról nem tüzelnek rájuk a fegyverekkel. Ismerte az eszközt és érezte már a csípős fájdalmat. ~Elérik a kiutat a sűrűben kell végeznünk velük.

13Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Dec. 18, 2012 9:11 pm

Tövis

Tövis
Egyetértek Zúzóval,menjenek a runnerek elterelni.Közben a konvoj szélén igyekszem haladni,tartva a lépést az első járművekkel,de oldalt lehúzódva,hogy az eső elrejtsen. A katonákat igyekszem folyamatosan szemmel tartani,hátha valamelyiknek kedve támad jobban körbenézni,bár én sem látom őket jól. Préda és Zúzó felé szólva az elmémmel jelzem a helyzetemet. ~A konvoj mellett vagyok,készen állok a támadásra!~

14Víztározó Empty Re: Víztározó on Csüt. Dec. 20, 2012 2:02 pm

Halál

Halál
Megindultok tehát a konvoj felé. A runnerek előre rohannak, hogy minél előbb elérjék az első járművet, majd jeleznek, hogy készen állnak. Egyenlőre senki nem vette észre a jelenléteteket, de ez csak idő kérdése. A konvoj négy járműből áll. Egy APC csapatszállítóból és három kisebb, zárt csapatszállítóból. Hamarosan mindenki a helyére kerül, s készen álltok a támadásra.

15Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Dec. 21, 2012 2:06 pm

Préda

Préda
Két runner lesz a csali és remélhetőleg amíg velük foglalkoznak az emberek addig Prédáék kihasználhatják a meglepetés erejét. A sűrű esőben már elég közel sikerült kerülnie a négy járműből álló konvojhoz. Préda hagyja, hogy társai lépjenek elsőnek és amelyik jármű szabadon marad ő arra kapaszkodik majd fel. Testvérei mögé húzódva figyeli az eseményeket és megfeszítve minden izmát a megfelelő pillanatra várakozik.

16Víztározó Empty Re: Víztározó on Vas. Dec. 23, 2012 10:36 am

Zúzó

Zúzó
Zúzó észrevette, hogy Préda visszább húzódik, ezért ő elsőnek választja, ki melyik dobozt fogja megtámadni. Miután eldöntötte, hogy a legnagyobbal lenne érdemes kezdeni, hisz ha azt gyorsan elsöprik, akkor a kisebbek összezavarodhatnak, így könnyű célponttá válnak . A választását jelzi a csapattársainak és jelez, hogy szüksége lesz segítségre. Ezután megpróbál felvenni egy kedvező pozíciót, ahonnan azonnal támad amint a többiek is elhelyezkednek. Ezután terve szerint megpróbálja megtámadni a nagy dobozt.

17Víztározó Empty Re: Víztározó on Vas. Dec. 23, 2012 9:22 pm

Tövis

Tövis
Miután Zúzó jelez,követem őt a járműhöz,igyekezve takarásban maradni a többi jármű felől. Olyan pozícióba helyezkedem,hogy ha melléugrok,akkor se csapjon el a csapatszállító,aztán megpróbálok úgy felugrani a tetejére,hogy aztán a hátulján megkapaszkodnak. Hátha kijönnek majd megvizsgálni,mi volt az a csattanás...

18Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Dec. 25, 2012 7:34 pm

Halál

Halál
A két runner azonnal felugrik a legelső járműre, Egy drone pedig Préda mellett a másodikra. A sofőrök kicsit sem számítottak külső támadásra, így kapkodni kezdik a kormányt. Az első kocsi kifarol, a második pedig egyenesen beleszalad. Sajnos a két jármű ütközése rögtön halálra zúzza az egyik runner-t. Közben Zúzó is nekiront a jócskán nagyobb méretű APC-nek, ami szintén összeütközik az előtte lévő roncshalmazoknak, ám az első gépágyúiból rögvest tüzet is nyit a támadóira. Tövis is felugrik, ám az utolsó jármű tetejére, ami szinte rögtön le is fékez. A lendület viszont lesodorja a csapatszállítóról, így hirtelen a földön találja magát.

19Víztározó Empty Re: Víztározó on Szer. Dec. 26, 2012 1:42 pm

Préda

Préda
A csapatmunka meghozza gyümölcsét és hála az emberek kapkodásának sikerül a falkának megállítani a konvojt. Az egyik runnert összezúzzák a kereken guruló vastömegek. Préda egy testvérével sikeresen megállítja a második járművet, ami az előtte állóba szalad bele. Préda fegyver ropogására lesz figyelmes és azonnal az általa elterelt jármű alá húzódik, hogy akár fedezékéből támadhasson.

20Víztározó Empty Re: Víztározó on Szer. Dec. 26, 2012 6:58 pm

Tövis

Tövis
Igyekszem a lehető leggyorsabban felkelni és a jármű közelébe menni,hogy ne tudjanak rámlőni,aztán igyekszem bejutni a járművekbe. Az emberek nem olyan bátrak ha bemegyek hozzájuk,és remélem,meg fognak zavarodni. Mindenesetre az ajtó oldalánál állok,hogyha kijönnének,ne a fejemen csattanjon a vasajtó,és a jármű mellett nem jutok a runner sorsára. Aztán teljes erőmből ütöm a karmaimmal,hátha elérek valamit.

21Víztározó Empty Re: Víztározó on Hétf. Dec. 31, 2012 5:11 pm

Zúzó

Zúzó
Amint megindul a támadás Zúzó az APC felé veszi az irányt, és amikor az tüzet nyit az első ágyúiból megpróbál olyan közel érni az oldalához hogy már ne tudjon lőni rá. Ezután megpróbál felmászni a jármű tetejére. Előtte ezt az üzenetet küldi, ~Kéne egy kis segítség testvéreim! Szerintem nem fogok bírni ezzel egyedül!~ Üzeni.

//Sejtésem szerint Halál arra utaltál, hogy azelőtt próbált lelőni minket a jármű mielőtt felkapaszkodtam rá. Ha nem akkor javítok, mert nem volt egyértelmű, amit írtál.//

22Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Jan. 04, 2013 1:45 pm

Halál

Halál
//Helyes következtetés, Zúzó.
Préda, írtam az inaktív topikba, hogy nem leszek. Sőt, facebook csoportba is kiírtam, hogy nem leszek egy hétig. De már itt vagyok és rögtön írok is, csak hogy megnyugtassak mindenkit! Csak még át kell néznem pár dolgot.
Gazdatestekben és Gyilkolásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! ^^ //

Az események oly gyorsan követték egymást, hogy alig követhető emberi szemmel. Az első két járműből lassan előevickélnek a tengerészek, de még mindig nem igazán fogták fel a helyzetet. És azt sem veszik észre, hogy pont a járművük alatt megbúvó Préda előtt támolyognak. Zúzó rögvest felpattan az APC tetejére, hogy miközben segítséget kérve társaitól, megkezdhesse szétbontani azt. Ám egy zümmögő hangra figyel fel, s látja emelkedni a lövegtornyot, amikor a helyére csúszik, szintén tüzelni kezd. Ropogó hangja minden más zajt elfed. Az ágyúból záporozó lövedékek rögvest végeznek egy másik társatokkal, akit szó szerint félbeszakít. Felső teste ráesik egy katonára, ledöntve őt a lábáról. A félbeszakított idegen savas vére pedig lassan és fájdalmasan marni kezdi a testét. Egyik társa lelökik a tetemet róla de túl későn. Néha amikor az APC lövegtornya szünetelteti a folyamatos lövést, a szerencsétlenül járt tengerész halálsikolya veszi át a helyét.
Tövis közben a legutolsó csapatszállító feltörésére készül, de feleslegesen. A fémajtó kicsapódik és a felfegyverzett tengerészek azonnal kiugranak, s tüzelni kezdenek mindenre, ami mozog és nem ember.
A kígyótestű Démon is csatlakozik a harchoz, bár kissé lemaradt az elejéről. Tövis mellé szegődve ront rá a konvoj utolsó járműjéből kiugráló katonákra.

23Víztározó Empty Re: Víztározó on Szomb. Jan. 05, 2013 5:57 pm

Zúzó

Zúzó
Miután sikerül felkapaszkodni Zúzó észreveszi a zümmögő dolgot, de mielőtt bármit reagálhatott volna, az széttépi egy társát, aki aláhull. Ekkor azonnal megpróbál leugrani a jármű mellé, hogy biztonságban, legyen a villogó veszélyforrásoktól. De miközben megpróbál leugorni, észreveszi, hogy megjelentek a gazdatestek, ezért megpróbál ráesni egyre,majd a meglepetés erejével megtámadni a többit.

24Víztározó Empty Re: Víztározó on Vas. Jan. 06, 2013 9:08 pm

Tövis

Tövis
Hirtelen kivágódik az ajtó,és közvetlenül mellettem megjelenik egy csomó ember,és azonnal elkezdenek lőni. Tudván,hogy Démon is csatlakozott hozzám,úgy döntök,nem hagyok nekik időt arra,hogy eltaláljanak. Gyorsan megpróbálom a legközelebbi embert megragadni,és berántani a jármű mögé-talán nem lőnek majd azonnal,ha eltalálhatják a társukat,és védelemnek is jó lehet,ráadásul ha egyszer megragadtam,nem lesz alkalma lőni sem...

25Víztározó Empty Re: Víztározó on Hétf. Jan. 07, 2013 6:43 pm

Préda

Préda
Préda nem sieti el a cselekvést. Kivár. A nagy zűrzavarban a katonák próbálnak alakzatot felvenni, de több dolog is akadályozza őket. Az idegen társai már belekezdtek a harcba és Préda is ,,látja", hogy a járművekből kiszállnak a katonák. Mivel gyorsan egymás után mozognak a léptek ütemére kitudja kalkulálni az utolsót, aki utoljára száll ki a járműből. Csonttarajos farka remélhetőleg elég hosszú, hogy az utolsó katona lábát elsodorhassa vele és azután behúzza a ,,mozgó doboz" alá, hogy kivégezze. Aztán pedig a helyzettől függ minden. Ha a katonák továbbra sem fedezik fel Prédát akkor kimászik és végez a legközelebbi emberrel, ellenkező esetben viszont a másik oldalon mászik ki és onnan fel a jármű tetejére, hogy a magasból vesse rá magát arra, aki felfedezte.

26Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Jan. 08, 2013 11:11 am

Halál

Halál
Zúzó leveti magát a jármű tetejéről és egy figyelmetlen katonán landol, akit a súlyával halálra zúz. Közben egy másik figyelmetlen fegyveres pont nekifut, majd visszapattanva róla a földre esik és remegve néz fel a hatalmas, pokolbéli szörnyetegre. Zúzó egy szempillantás alatt ismét támadásba lendül, de az óvatosabbak egyből tüzet nyitnak rá. A lövedékek néhol lepattannak róla, néhol viszont mélyen a testébe fúródnak. Koponya páncélod még bírja, de gyorsan tenned kell valamit, ne hogy ott pusztulj.
Préda rejtekhelyéről kivárja a megfelelő pillanatot, majd támad. Áldozata lába alól eltűnik a talaj, majd berángatja maga mellé és kegyetlenül szétmarcangolja. A tengerészek nem vették észre, hogy egy emberük hiányzik. Csak amikor már túl késő volt. Préda már a második áldozatával is végzett.
Tövis is rögtön megragadja a kiszemelt célpontját és elvonszolja a jármű mögé, ahol ki is végzi. A golyók csak pár centivel kerülték el őt. Közben Démon hihetetlen sebességgel felcsúszik a jármű tetejére, ahonnan egyenként kezdi ölni a katonákat.
Démon élete sem sokon múlott, mivel a páncélozott csapatszállító lövegtornya célba vette, de éppen egy ugró társatok került a lövedékek útjába, ám így is jó pár lövedék eltalálta a testét, de legalább volt ideje fedezéket találni az utolsó csapatszállító mellett. Szerencsére Zúzó takarásában jut egy szusszanatnyi időhöz, hogy újabb támadásba lendülhessen. A szétszaggatott test a Töviséknek nyújtó fedezéken, a csapatszállító tetején landol, amit a halott társatok vére gyorsan emészteni is kezd, s a bentlakókat vagy kikényszeríti, vagy fogságba ejti.
Elvesztettétek eddig három társatokat, s jelenleg ketten sérültek meg. A tengerészek száma jócskán megcsappant, de már felfogták, hogy mi történik velük.

27Víztározó Empty Re: Víztározó on Kedd Jan. 08, 2013 6:49 pm

Préda

Préda
Préda érzékére hagyatkozva sorra hagyja, hogy a bakancs dobogások kövessék egymást. Miután az egyik után a várt lábdobogás nem folytatódik tudja itt a pillanat. ~Ez volt az utolsó. Farkával kisepri lábát majd társai tudta nélkül behúzza a gép alá áldozatát. Mellkasába tolja karmait egészen az ujjak tövéig és ettől az ember vért köp ki, majd egy gyors határozott harapással kiharapja a torkának több mint a felét és nyel egy óriásit Préda. Hamar kikúszik az emberek alkotta jármű alól és a hozzá legközelebb lévő katonát kapja el, aki a sort próbálja zárni. Hátulról megragadva a koponyáját az ujjai a szemüregben állapodnak meg, és egy erőteljes csavart mozdulattal, reccsenés kíséretében könnyed mozdulattal tépi le áldozata fejét. A katonák kezdenek ráébredni a helyzetükre és eközben Préda társai közül is elestek páran. A következő háttal álló katonára összpontosít, de olyan szögből közelít, hogy azért valamennyire a leendő áldozata takarásában legyen ha felfedezik. Mind emellett a farkát maga mögé húzza megfeszítve, hogy ha nem lenne ideje a kezeit használni akkor egyszerűen keresztül szúrja azt, aki ráfogná a fegyvert.

28Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Jan. 11, 2013 3:59 pm

Tövis

Tövis
A jármű mögé ugrok,aztán egy pillanatig gondolkozom. A jármű el fog intézni minket,de semmilyen ötletem nincs arra,hogy hogyan tudnám elpusztítani az APC-t. Ennek ellenére,megpróbálok egyetlen,lapos ugrással a közelébe kerülni. Mindenképpen el kell távolodnom a többiektől,és fedezékbe kell jutnom,és talán ha beugrok mellé,és lehasalok, remélhetőleg nem fog tudni rám fordulni. Közben folyamatosan a megoldáson gondolkozom,hogyan lehetne elnémítani azt a csövet...

29Víztározó Empty Re: Víztározó on Pént. Jan. 11, 2013 6:57 pm

Zúzó

Zúzó
Miután végzek, a katonával azonnal tüzet nyitnak rám,sőt egy katona majdnem belém fut, ezt azzal díjazom, hogy felé szúrok a farkammal, ám ekkor már a jármű hátulja felé tartok hisz már most kaptam pár találatot, és ha tovább maradok, ott az az életembe kerülhet. Megpróbálok, a lehet legközelebb maradni a jármű oldalához hisz így nem tud tüzelni rám a halálosztó pörgő szerkezet. Ha odaérek a jármű hátuljához, akkor felmérem a környezetemet, hogy merre tudok menekülni.

30Víztározó Empty Re: Víztározó on Szomb. Jan. 12, 2013 5:31 pm

Halál

Halál
Préda harmadiknak kiszemelt célpontja mögé ér. Bár próbált takarásban maradni, észreveszik.
- Vigyázz, mögötted! – de késő. Már a háta mögött vicsorog Préda.
Tövis rejtekéből az APC mellé ugrik, ám ott belebotlik a Préda által megcsonkított csapatba. Az egyik katona lángszórójával próbál időt nyerni maguknak, ami az eső ellenére is távol tartja forró lángnyelveivel a xenomorphokat.
Zúzó Farkával a felnyársalja a földön fekvő tengerészt, közben hátrálva épphogy Tövis mellett szalad el. Neki is szerencséje volt. Ha nem hátrált volna, akkor talán most egy lángoló tetem lenne már. Az Páncélozott jármű mögött próbál valamiféle menekülési vonalat találni, de semmi. Fegyverropogás hallatszik és egy sikoly. majd ismét fegyver ropogás, de most egy társad sikolya következik, jelezve az újabb veszteségeket. Az a konvoj utolsó csapatszállítója mellett holttestek hevernek mindenfelé. Démon végzett mindenkivel, aki azon utazott, így most melletted bújik meg. Szabaddá vált az út hátrafelé a meneküléshez, de a lövegtorony biztos követne titeket. Az APC jobb oldalán hömpölygő folyó, a másik oldalt 10-15 méterre sűrű erdő.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.