Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
A vízalatti fészek (Idegeneknek) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

A vízalatti fészek (Idegeneknek)

+4
Démon
Éjlopó
Préda
Halál
8 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty A vízalatti fészek (Idegeneknek) Kedd Nov. 20, 2012 12:03 pm

Halál

Halál

Xenomorph kaland:

Név: A vízalatti fészek
Főcél(ok): Megvédeni a tó fenekén lévő fészket

Opcionáliscél(ok): Gazdatestek gyűjtése, ellenséges csapatok likvidálása.

Jutalmak:
- Maximálisan 70 skillpont
- Fejenként 1-1 pempő

Kezdés időpontja: 2012. december 07.
Kezdés helye (Topik): Új Japán -> Mezőgazdasági területek -> Víztározó
Kaland zárása: 2013. február 28.

Gyermekeim, mihelyst végeztek a teendőitekkel, lenne egy új feladat a számotokra!
A vízalatti fészek túlságosan is feltűnően mozgolódik. Felkeltették a tengerészgyalogosok figyelmét és el akarják pusztítani a fészket. A feladatotok, hogy segítsetek a védelemben. A vízalatti fészeknek jelentős szerepe van a bolygó elfoglalásában, így nagy veszteség lenne az elvesztésük. Aki jelentkezik rá, az jelenjen meg előttem. később is lehet csatlakozni a védelembe, de jobb, minél előbb.

A hozzászólást Halál összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 25, 2013 11:04 am-kor.

2A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Kedd Nov. 20, 2012 1:31 pm

Préda

Préda

~Számíthat rám úrnőm csak még vissza kell érnem a fészekbe~

3A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Kedd Nov. 20, 2012 1:50 pm

Halál

Halál

Helyes, helyes! Smile
Kínzót és éjlopó is várom! Smile

4A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Kedd Nov. 20, 2012 2:54 pm

Éjlopó

Éjlopó

Amint a Kristálybarlangos balhénak vége, én már úton is vagyok

5A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Kedd Nov. 20, 2012 5:47 pm

Halál

Halál

Okés! Ha kínzó is jön, amit nagyon remélek, akkor egyből mentek rá!

6A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 22, 2012 10:03 am

Démon

Démon

én is megyek

7A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 22, 2012 10:46 am

Halál

Halál

Rendben, várni fogunk. Meglátjuk, hogy halad Kínzó és Éjlopó, na meg Préda kalandja és már indulunk is! Szóval srácok (Kínzó, Éjlopó), tessék szépen belehúzni! Smile

8A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 22, 2012 10:11 pm

Zúzó

Zúzó

Jelentkeznék!

9A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 22, 2012 10:17 pm

Halál

Halál

Várunk!

10A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 1:26 pm

Tövis

Tövis

Én is jelentkeznék!

11A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 1:28 pm

Préda

Préda

Na feltámadtunk yeah!!!
Ismét rajkodhatunk...

12A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 2:52 pm

Zúzó

Zúzó

Újra itt van, újra itt van a nagy csapat! Csapjad össze, csapjad össze a karmodat!

13A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 3:14 pm

Halál

Halál

Öröm lesz veletek játszani! Tényleg jó, hogy újra itt vagytok! Smile
Amint lehet, Éjlopóval és Kínzóval befejezzük a Kristálybarlangos kalandot és kezdünk is!
Bár lehet, hogy előbb kezdünk és ők csak később mennek. Attól függ, hogy halad a kaland.

14A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 5:03 pm

Tövis

Tövis

Azért az a kaland egy 'kicsit' tényleg elhúzódott.

Ha jól emlékszem már akkor futott amikor abbahagytam az oldalt és még mindig nincs vége A vízalatti fészek (Idegeneknek) 23799701

15A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 9:20 pm

Zúzó

Zúzó

Egyébként a hétvége alatt elkezdjük vagy nem?

16A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Pént. Nov. 23, 2012 9:58 pm

Halál

Halál

Jól emlékszel, Tövis! A kaland, vagy február óta megy, hol abbamaradt, hol folytatódott. én sem igazán értem.. kissé ellaposodott. de most veszünk egy nagy lendületet és egy óriásit ugrunk a bolygó elfoglalása felé! Razz
Meglátom, hogy Éjlopó lesz-e szíves írni... Holnap, ha nem ír, NJK-ként kezelem addig, amíg nem ír.. Talán baja is lesz... pontlevonás... vagy hasonló. De hát ez van, ha nem szól, hogy nem lesz.
Egyébként az új szabály szerint, 3 napotok lesz, hogy írjatok a kalandba. 4-dik, 5-dik nap még elnézem, hogy ha nem írtok... De aztán vigyázzatok! Szóval tessék szépen aktívnak lenni és szólni, ha nem lesztek! Twisted Evil
(Jövő hét közepe felé (Szerda, csütörtök) mindenképp szeretném elkezdeni.)

17A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Szomb. Nov. 24, 2012 1:21 pm

Éjlopó

Éjlopó

Apró magánéleti probléma, bocs a csúszásért, előreláthatólag nem lesz ilyen sűrűn. Ment a post

18A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Vas. Nov. 25, 2012 11:40 am

Kínzó

Kínzó

Vagyok én is és jövök is ha Éjlopóval végeztünk a föld alatt...

19A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Hétf. Nov. 26, 2012 2:50 pm

Halál

Halál

Na jó! Elkezdem, mielőtt még eltűnne ismét mindenki! Éjlopóék később csatlakoznak a kalandhoz! Jöjjetek gyermekeim a színem elé!

20A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 29, 2012 5:18 pm

Halál

Halál

Plusz ez a téma mint ha nem idevaló lenne... O.o

21A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 29, 2012 7:07 pm

Tövis

Tövis

Mintha "-.-

22A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 29, 2012 7:54 pm

Halál

Halál

És mint ha kalandba is írni kellene! Na jó! Ha holnap délig nem ír senki más, minusszal indulnak! Így majd mindenkinek lesz oka játszani! Razz

23A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 29, 2012 8:55 pm

Tövis

Tövis

Én írtam,de azért ez így nem vicces. Shocked

24A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Csüt. Nov. 29, 2012 10:12 pm

Halál

Halál

Kinek nem inge.. tudod.. Vagy is kitinje. Razz

25A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Szomb. Feb. 23, 2013 2:17 pm

Halál

Halál

Akkor, kinek lenne kedve folytatni a kalandot?!

26A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Szomb. Feb. 23, 2013 2:39 pm

Átok

Átok

Részemről becsatlakoznék, ha lehet. Rolling Eyes Nyilván mivel nem lennék a kalandban az eleje óta, ezzel arányosan kisebb jutalomért indulok, de szívesen belekezdenék idegen-létem megtapasztalásába. A vízalatti fészek (Idegeneknek) 23799701

27A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Szomb. Feb. 23, 2013 2:43 pm

Halál

Halál

Ha kapok még 2 visszajelzést legalább, akkor ismét nekikezdünk. De majd lehet választani, hogy vagy elölről kezdjük, vagy folytassuk Smile

28A vízalatti fészek (Idegeneknek) Empty Re: A vízalatti fészek (Idegeneknek) Vas. Feb. 24, 2013 2:08 pm

Halál

Halál

Kínzó visszajelzett, hogy jönne. Ha még valaki jelentkezik, akkor indulunk is! Smile

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.