Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Empress fészek EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Empress fészek EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Empress fészek EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Empress fészek EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Empress fészek EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Empress fészek EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Empress fészek EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Empress fészek EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Empress fészek EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Empress fészek EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Empress fészek

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Empress fészek Empty Empress fészek on Pént. Szept. 27, 2013 6:04 pm

avpwar

avpwar
Admin
Prosperity Wells-től Nyugatra található fennsík alatti barlangrendszerben rendezkedett be a bolygó matriarchája. Több ezer alattvalója védelmezi a helyet.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Empress fészek Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

2Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Okt. 01, 2013 2:30 pm

W.B.

W.B.
Global kaland felvezetés- Alien
Vérvörös hajnal köszöntött Új Japán síkságára. Ég véres fürdője a földön is folytatódik. Újabb könnyű gépesített gyors csapásmérő egység bukott el. M 242-es fürge és mozgékony homokfutók sem bizonyultak elég fürgének az éjjel. Újabb elkeseredett kísérlet volt, hogy az idegenek létszámát kordában tudják tartani. Légi segítség már csak a füstölgő roncsokat találta és széttépet katonákat.
Ám hova tűntek az idegenek? Néhány idegennel kevesebb van az tény. Hogy hol vannak? „Anya” hajóján.
Ki ez az „Anya”? Az idegenek mind királynőként kezelik, bár egy ember látja, hogy nem az. Ő Eloise. Egy kis bányász társaság egy elmebeteg kísérletének eredménye. Egy olyan android mely egy speciális mesterséges vírus és egy idegen tojás nászából születet. Igen, egy mesterséges személy mely nem élőlény mégis az. Embernek néz ki, ellenben az idegenek királynőnek ismerik fel.
Mért jött egy kis űrhajóval és mért vitt el pár idegent? Azt nem kötötte sem ő sem az idegenek királynője a kiválasztottak orrára. Királynő utasította néhány szolgáját, hogy kövessék „Anyát”.
Hogy hova vezetett végül az út? Egy kopár sivatagos planétára, ám nem lakatlan. Több ezer fajtestvér él itt, akkor ők mégis mire kellettek? Töpreng egy idegen ezen vajon? És mért nem tűnik fel egy idegennek sem, hogy ez az Eloise vagyis ahogy ő magát „Anyának” nevezi az idegeneknek, nem is fajtárs? Egy biztos: Neki célja van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Okt. 02, 2013 10:30 pm

DeathFist

DeathFist
Halkan ébredt, semmi neszt nem csapott. Testvérei között feküdt, a fekete, nyálkás páncélok tengeréből óvatosan kimozdult. Halkan, némán lépett, s lassan kimászott a terem fekete résén. Át huzalok, csövek pittyegő, zakatoló, villogó lámpák és kapcsolók tengerén. Egy még nagyobb terembe került, ahol szintén testvérei pihentek. S csendben közrefogták új Királynőjüket. DeathFist valahol tudta, hogy ez a Királynő, más mint a többi. Kecsesen feküdt a kitines páncélok tengerében, a szunnyadó, ám lüktető életek védelmezően ölelték körbe. Ránézésre olyan volt, akár egy ember. Ám mentális energiái és kisugárzása, sőt némely testrésze is hasonlított DeathFist felépítéséhez. Ennek ellenére xenomorphunk óvatosan, de tiszteletteljesen mászott oda az alvó testhez. Nem akart zavarni, ugyanakkor szüksége volt, "Vezetője" közelségéhez.
Lelapult Királynője lába előtt, majd mozdulatlanul megtapintotta mentális hullámaival. A nő szeme lassan felnyílt, bár DeathFist nem pont ezt akarta elérni. Királynője kinyújtotta felé karját, mire a Crysalis óvatosan fölé hajolt. Szarvai tű hegyesen meredtek előre, mégis olyan óvatosan viselkedett, amit nagyon kevés ember tapasztralhatott ezzel a fajjal szemben. A nő arcán mosoly futott végig, majd halkan megszólalt.
- Megérkeztünk.
DeathFist nem értette, ez mit takar, de érezte, hogy Királynője nyugodt, és készül valamire. Erre volt szüksége. Erre a nyugalomra, biztonságra. Hiszen ezért, bármire képes...

4Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Pént. Okt. 11, 2013 8:23 pm

Szolga

Szolga
//A kalandot innentől én viszem tovább. A többi játékosra nem várunk többet, majd becsatlakoznak, ha akarnak. Nem erőszak Very Happy//

A hajón remegés fut végig, ahogy földet ér eme planétán. Anya ébredése nem volt véletlen, hiszen ő érezte már ezt és tudja, hogy mit jelent. Elméje gyenge, ám akaratos nyomásával ébreszti fel a körülötte nyugvó halált. Ennek eredményeképpen a hajó belseje életre kel és mindenhol fekete páncélos alakok kezdenek nyüzsögni.
Anya kinyújtózik, majd mosolyogva és kezeivel megcirógatva gyermekeit, halad egyenesen a hajó vége felé. Az alienek sora megnyílik előtte. Ekkor meghúz valamit a hajó végében, aminek köszönhetően kinyílik az ajtó, hogy eléjük táruljon a bolygó képe. Az egész bolygót, legalábbis amíg ellátnak füves puszta és sziklás hegyek tarkítják. Szinte minden irányból érzik, hogy ez a bolygó nyüzsög az élettől. De nem akármilyentől, hanem a fajtájuktól. Nincsenek egyedül.
Ekkor érzik meg páran, hogy egy Empress, ennek a bolygónak az úrnője szól hozzájuk.
~ A fészket kétlábúak igyekeznek elpusztítani. De ezt nem hagyhatjuk, hiszen ez a mi helyünk. Itt nincs keresni valójuk. Épp egy csapat tart felénk. Találjátok meg, kapjátok el és koncoljátok fel őket. Aki pedig meghunyászkodik előttetek, azt hozzátok elém. Én megmutatom nekik az igazi hatalmat. ~
A szavak a kiválasztott egyedek fejében hangzottak fel. Anya biccent feléjük, hogy menjenek.
- Gyermekeim! Kapjátok el a csapat vezetőjét. – mondja ördögi vigyorral az arcán – Elbeszélgetnék vele, mielőtt még testvéretek kihordója lenne.
Habár a szavai furcsák és érthetetlen zörejek az idegenek számára, de minden jelen lévő érti a parancsot. Egy vezér, Szolga válik ki a tömegből, majd várja a többi testvérét. Ideje ismét vért ontani.


//U.I.: Kérlek legyetek velem kíméletesek, hiszen első mesélői postom ez. Ha valami hiba van, várom az építő jellegű kritikát.
Köszönöm.//

5Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Csüt. Okt. 17, 2013 12:27 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist figyelte Királynőjét, érezte, mennyire nyugodt. Testvérei ébredezni kezdtek, ahogy az Akarat szólította őket. DeathFist követte Királynőjét egy darabig, de közben testvérei mentális hullámaiba kapcsolódott bele. Biztonság és jó érzés fogta el, amiért ennek a lüktető, vérszomjas életnek lehetett a része. A parancsok egyértelműen hangzottak fel elméjében, s szinte türelmetlenül várakozott, ahogy a többiek simulva mellé léptek.
Éles rikítás hagyta el a torkát, s kicsapta második szájszervét a levegőbe. A feladat, s Királynője védelme a fontos. Ahogy érzékeli tapasztaltabb testvére hullámait kiválni a sorok közül, azonnal csatlakozik hozzá. Mentális hullámai teljesen a Vezérére csatlakoznak, vérre és harcra éhezve néz szembe a másikkal. DeathFist mindig is a dominánsabb egyedek közül való volt, de pontosan tudja, hogy most ilyennek nincs itt helye, Szolga a Vezére, s hogy ezt kifejezze, négy kézlábra ereszkedik a hatalmas monstrum előtt, de nem sokáig marad így, hamar felemeli a fejét.
Hiába, DeathFist sem egy kis példány, és csak Királynője felé tartozik engedelmességgel. De most Királynője azt parancsolja, hogy testvéreivel együtt dolgozzon. Hát akkor úgy tesz.
Amint készen állnak, DeathFist szorosan Szolga nyomában marad, hogy a feladatot sikeresen véghez vigye.


//Nekem eddig tökéletes a mesélésed! Very Happy//

6Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szomb. Okt. 26, 2013 12:31 pm

Szolga

Szolga
Úgy fest, hogy elegen lesznek. A csapat összesen 16 főt számlál. Többségük Drone. Akad közöttük három, négy Runner is. Plusz még egy Chrysalis is csatlakozik hozzájuk. Valószínűleg még hasznát fogják venni.
Ám érezte, hogy nem szokott hozzá az alázatos szerephez, amit be kell most töltenie a csapatban. Ezt most el kell viszont fogadnia. Ha nem, akkor majd megesik, aminek meg kell esnie. Ezt követően rákapcsolódik a kis falka hullámaira, amit vezetni fog. Szája sziszegve nyílik ki. Egyenlőre nem kell üvöltenie.
~ Runnerek. Ti mentek előre. Felderítitek az ellenséget, de nem támadtok. A többiek velem maradnak és amikor mondom, akkor lecsapunk. ~
Juttatja el az utasításokat a falkának. Ehhez feromonokat használ, amik mentális parancsként nyernek értelmet a falka tagjaiban. A runnerek ki is vállnak a csapatból, hogy betöltsék szerepüket. Ezt követően Szolga is megiramodik. Négy lábra ereszkedik és meglódul. De így is lassabb a felderítőknél, ahogy a csapat többsége is. Ekkor már ő is felüvölt, hogy kifejezze örömét.
Nem telik bele sok idő, hogy érezzék az egyik runner „jelentését”.
~ Ragadozó életformára bukkantam. Eléggé agresszívak. ~
A csapat minden egyes tagja érezte ezt és azt is , hogy merre kell menni. Szolga röpke gondolkodási idő után dönt.
~ Indulás. Megnézzük ezeket a ragadozókat. ~
Majd megindul az irányba, ahova menni kell. Röpke 4 km-es futás után megérkeztek oda. Látjátok, hogy a ragadozók eléggé sokan vannak, a falka úgy 20 főt számlál, de valamivel kisebbek, mint az alienek. Néhányan pedig egészen kicsik. Egy tövisfarkas falkába botlottak a portyázók, akik már kiszagolták, hogy valakik megérkeztek.

//Köszönöm//

7Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szomb. Okt. 26, 2013 11:05 pm

Préda

Préda
Préda az űrhajóból kiérve marad társai között és figyel. Az idegen testek tekergése szimfóniába illő képet nyújthatna egy őrült karmesterek. Kis idő után egy testesebb drone lép a falka elé. A vezér a runnereket küldi előre felderítésnek és kissé lemaradva a falka követi őket. Többsége Prédához hasonló drone leszámítva a runnereket, akik már jóval előrébb járnak. Egyetlen példány tornyosul föléjük DeadFist akinek tetteiről még indulás előtt a fészekben szerzett tudomást. Ekkora erő még biztos jól jöhet a csapat számára, de a lopakodás vagy rejtőzködés terhét Préda magára vállalja, ezt már jó előre eldöntötte. A táj szinte egybeolvad a sebesség és a vérszomj keveredésével, de egy pillanatra a falka megáll. Ragadozókról jelentenek a felderítők és a vezér gyors reagálása után a falka a helyes irányban folytatja az utat. Néhány km után 20 testből szivárog ki a vadság és a bizonyítási vágy feromonja. ,,Vadászok akik nem tudják, hogy most ők lesznek a prédák." Viszont előttük még van valami pontosabban valakik. Tövisfarkasok, akik már tudják, hogy a falka ott van és ez lebuktathatja Prédáékat. Ha támadásra kerül a sor Préda kivár mivel nem ő van legelöl, de amint a mozgásterébe kerülne egy is rávetve magát hasítaná fel a mellkasát.
/Akkor beszálltam és köszi, hajrá falka(: /

8Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Okt. 27, 2013 10:00 am

DeathFist

DeathFist
DeathFist érezte testvérei hullámait, melyek körbe fonták, s Szolga erőteljes, magabiztos sziszegése csengett végig koponyáján. Vezetője tisztában volt természetével, de DeathFist most elfogadta a helyzetet, alázatos, engedelmes maradt. Legalábbis egyenlőre.
Míg mentális hullámai végigpásztázták a csapatot, külső szem is észrevehette, milyen különbségek vannak az egyedek között. Legtöbbjük fürge Drone volt, ami általában a fészkek legnagyobb számát is tette ki kétlábú vasszerkezetekkel felfegyverzett prédák szülöttei. Néhány Runner, általában a kétlábúak ugató vadjaiból születettek, kifejezetten jó érzékelés jellemző rájuk. És persze ő, koponyájából kiinduló szarvaival, és megacélozott fejével. Így azért juthatnak valamire.
A kisebb runner testvérek közül végül az egyik jelentéssel tért vissza. A parancs egyértelműen csapódott elméjükben. Futásnak eredve hamar megtalálták a prédát. Miután a csapat megállt, türelmetlenség fogta el, de egyenlőre nem moccant. Ösztönösen indult volna, lopakodva a lények mögé, s rejtekből, meglepetésszerűen támadt volna, így elterelve a figyelmüket, míg a többiek hátulról támadtak volna, így bekerítve a prédát, de jelenleg még nem engedhette meg magának, hogy a saját érzékei után menjen. Parancsra várt Vezetőjétől, hogyan, s miként lépjenek.A hozzászólást DeathFist összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 26, 2014 6:48 pm-kor.

9Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Okt. 29, 2013 5:56 pm

Szolga

Szolga
A préda érezte, hogy valami közeleg. Még a nagy, elburjánzott fű és gaz sem rejthette el a fekete testek közeledését. No meg a szagukat is és mivel a préda is ragadozó, így eléggé jó érzékeik vannak. A tövisfarkasok közül tizennyolc fő kiválik, de kettő még mindig a kicsik mellett marad az esetleges oldalba támadás esetére. Egyből támadnak. Itt most ők a kezdeményező fél. Torokra és lábra mennek. Az elől állókat támadják meg. Így mindenkire két-két tövisfarkas jut, ezért Deathfistet is ketten támadják le.
~ Kapjátok szét őket! ~
Szavát a falka összes tagja hallja, majd támadásba lendülnek. Szolga, a feléje haladók közül az egyiket egyszerűen szemen köpi, amitől megvakul és vonyítva roskad a földre elbotolva saját lábában. Próbálja kétségbe esetten lekaparni a nyálat az arcáról. Társa addig is letámadja a nagydarab drone-t. Egyetlen csapással szedi szét a farkas száját, amiből dől a vér.
A Deathfistre támadók közül egyik szemből, míg a másik oldalról igyekszik támadni. Kikerülve a chrysalis páncéllemezét és a torkát igyekszik átharapni.
Közben egy alient sikerült elkapniuk. Átharapta a torkát a farkas. Jutalom gyanánt jó adag savasvért kap a pofájába, ami azonnal hatni kezd. Lemar szőrt, bőrt, húst. Egy ideig szűköl szerencsétlen pára, majd kiszenved. Ha másért nem is, de ezért elismerést érdemel. Az életét adta a falkáért. Ám, hogy ennek volt-e értelme? A jövő eldönti.
A többiek pedig megpróbálják átkarolni a hadakozókat.
Mit tesztek?A hozzászólást Szolga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 29, 2013 7:41 pm-kor.

10Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Okt. 29, 2013 6:26 pm

Préda

Préda
/Gondolom nekem is két ellenség jut mivel nem tudtam konkrétumot kibogozni a helyzetemről, de kreatív voltam.../
Mivel minden xenomorfra két ellenség jut a tumultusban hamar elszabadul a káosz. Préda próbál kicsit távolodni a rajtól bízva benne, hogy páran követik a példáját így teret adhassanak egymásnak és felkészülhessenek a védekezésre. Több irányból támadnak és mikor elkezdődik a pokoli küzdelem Préda sem tétlen. A rárontó két tövis farkast dermedten várja és próbálja érzékelni mikor akarnak ugrani, hogy rávethessék magukat a xenomorfra. A tapasztalat nem hagyja cserben az idegent és a két tövisfarkas arra a helyre érkezik ahol Préda az előbb állt. Sikerült időben hátraszökkennie, de csak annyira, hogy farokpengéje átszúrja az egyiket viszonzásul. Azonnal védekező pozíciót vesz fel Préda (képesség meg van) így a megmaradt egy ellensége a könyöktüskéknek ugrik, ami kisebb sérülést okoz neki, de Prédát is kibillenti az egyensúlyából. Körbe körbe járnak és Préda érzékeli a körülötte folyó harcot amiben jobban állnak mint támadóik. A rohamot egyszerre kezdik meg, de Préda cselesen elhajol és karmaival a farkast a lábánál fogva vágja a talajhoz. A nagy dübbenést követően szabad kezét a farkas testébe vájja és zsigerestől tépi ki annak belső szerveit, aztán felméri a terepet, hogy hol segíthetne még testvéreinek.

11Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Jan. 26, 2014 3:22 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Deathfistre három tövis farkas egyszerre próbált rátámadni, Prédára is három igyekezte a fogát fenni, a többiekre is csoportban próbáltak összefogni, mert csapatban rejlik az erejük.
Szóval az idegeneknek össze kell szedniük magukat, ha itt győzedelmeskedni akarnak. Próbáják meg elkülöníteni őket és egyenként levadászni, Prédát máris körbe vették hárman, egy előről, egy hátulról, egy meg oldalról, Deathfistnél is ez a felállás, egyszerre összehangoltan mozognak, szóval résen kell lenni.

12Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Jan. 26, 2014 6:26 pm

Préda

Préda
A tövisfarkasok csak falkában veszélyesek és ez most pont ilyen szituáció volt. Préda farokcsapásokkal tartja távol a farkasokat, hogy legalább ne egyszerre támadjanak rá. Hatalmas íveket ír le miközben oda vissza mozgatja ötödik végtagját. Látszik is a farkasokon, hogy megzavarja őket a ,,csonttarajos lándzsa". Az első támadót Préda ugrás közben kapja el, karmait jól belemélyesztve és a lendületet tovább viszi, hogy egy másik rátámadó farkasnak dobja. A harmadik farkas ráugrik Prédára, de a xenomorph készült ezzel az eshetőséggel is ezért megfeszítette magát. A farkasnak nem sikerült a talajra küldenie Prédát. Préda karmait mélyen a farkasba vájva dobja félra magáról a tetemet. A maradék kettőből egyet a farka végével nyársal fel, majd löki félre. A megmaradt egyre ráveti magát és végtagjai kitépése után meglékeli a koponyáját. Ezután testvérei segítségére siet, ha érzékelné a veszélyt.
/Remélem nem írtam túl, és azt is, hogy ezek a cselekmények még megengedettek. Szerintem korrekt./

13Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Jan. 26, 2014 6:59 pm

Gyilkos

Gyilkos
Gyilkos izgatottan várakozott a többi testvére mellett, amikor ANYA kinyitotta a hajó rakterét, s útnak indította a runner csapatot, aztán ő maga is elindult a többiekkel. Savas vére csak úgy pezseg a testében, várva, hogy ismét friss húsba márthassa a karmait és fogait. Emberek húsába, mely telis tele van energiával, s éltető erővel számára. Ezért is torpant meg egy pillanatra, amikor irányt váltottak. De a vezér egyednek nem mondhat ellent, így hát tovább haladt a falkával, míg nem elértek egy kisebb csatateret. Runnerek küzdöttek egy 20 fős tövis farkas falkával, s látszott, hogy azért rájuk fér a segítség. Gyilkos teljes sebességre kapcsolt, s oldal irányba kissé eltávolodott a falkától, hogy kiszemelhessen magának egy farkast, akit teljes lendületével oldalba kaphat, hogy karmait belemélyesztve a külvilággal hozza kapcsolatba a testében rejlő szerveit. Ha végzett vele, már ugrik is a következő áldozata hátára, amit tervei szerint farkával készül felnyársalni.

//Ezennel csatlakoznék a kalandhoz, ha van rá lehetőség! Very Happy //

http://kacsa91.deviantart.com/

14Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Jan. 26, 2014 7:08 pm

DeathFist

DeathFist
A három ellenfél körbeveszi a monstrumot. DeathFist vért akar, éhezik, s ösztönei halálért kiáltanak. Kell a hús, a vér. A hozzá legközelebb álló farkas pofájába megpróbálja szájszervét erőteljesen bevágni, s kitépni a koponyából egy darabot, ha végzett, azonnal pördül a rá támadó második felé. Karmait a bőrbe, húsba vájja, s szabályosan cafatokra próbálja tépni a lényt. Harmadik ellenfelét farkának dárda élével igyekszik felnyársalni. Vér, belsőségek jutnak a földre, DeathFist pedig a vér illatára csak még gyorsabban, még kegyetlenebbül próbál végezni prédájával.

15Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Hétf. Jan. 27, 2014 11:27 am

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Mindketten sikeresen végeztek az ellenfelükkel, de nem mindenki volt ilyen szerencsés. A csapatból egy dronet elvesztett a falka, maradt 19, így is szép létszám ez.
Még vannak tövis farkasok tíz, akik most egy csoportba tömörültek és a runnereket igyekezték megtámadni.
A falkának össze kell fognia és elintézni a maradékot, így tovább mehetnek a célhoz, ami a katonákat, vagyis az embereket jelenti.

16Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Hétf. Jan. 27, 2014 12:23 pm

Préda

Préda
Préda megelégedve érzékelte a helyzetet. Csak egy testvérük esett el a harcban. A tövisfarkasok létszáma alaposan megcsappant és most a kevésbé veszélyesebb, és kisebb runnereket próbálják egyszerre lerohanni. Talán abban bíznak, hogy így megtépázhatják a falkát. A terep viszontagságokat Préda kihasználva laposan kúszott a támad farkasok felé, és hátból szándékozott támadni. A hozzá legközelebb lévőt megpróbálja kiszedni a támadó sorból és gyorsan kibelezni , egy mozdulattal. Ezzel is segíteni a runnereket, hogy rés keletkezhessen a farkasok között. Ha ez sikerül és nem törődne vele egy farkas sem, akkor a következőt ugyan így intézné el.

17Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Hétf. Jan. 27, 2014 4:00 pm

Gyilkos

Gyilkos
Amikor a tövis farkasok összetömörültek, Gyilkos azonnal felfogta, hogy a lények védekezésből teszik ezt. Érzi a félelmüket. tehetetlenségükben a gyengébb, kisebb runnerekre támadnak, de hiába. Gyilkost ismét elönti a hév, amitől karmaival a földet kapargatja. A félelem feromonját érezve, összegyűjt egy kis savat a torkában, majd arcon köpi az egyik farkast. Amíg az visítozva ugrándozik, s próbálja levakarni magáról tehetetlenül a maró anyagot, eljön a pillanat, hogy a maradékot is kivégezzék. Így prédával együtt ront rá a kis csoportra, bízva abban, hogy a többi testvére is követni fogja.

http://kacsa91.deviantart.com/

18Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Jan. 28, 2014 8:58 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist érezte testvére halálát, de nem ez bennük van. A halál, a pusztulás nem hatja meg ezeket a gyilkológépeket. Veszteség, de egy xenomorph mióta gondolkodik ilyesmin? A tövisfarkasok egyre inkább összetömörültek, de ez persze DeathFistet és testvéreit sem hatotta meg. Tökéletes támadást indítottak. DeathFist testvéreire hangolódott, mozgása egyezett a többiekével, gyorsan és kíméletlenül rontott rá a farkasokra. Ökleléssel támadt, hogy rést nyisson az állatok közt, így kényszerítve őket szétszóródásra. Ha ez sikerült, szarvával igyekszik öklelni, felnyársalni a megzavart állatokat, s karmaival, s farkával ejt rajtuk sebeket. A vér és halál illata pedig csak még inkább felcsigázza.

19Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Jan. 29, 2014 7:59 am

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Mindenki ügyesen dolgozott, összefogtak az idegenek és hamar elintézték a megmaradt tövis farkasokat veszteség nélkül. Hírmondó se maradrt belőlük, bár lehet gazdatestnek jó lett volna, kitudja, mindegy.
Tovább mentek nesztelenül, osonkodva és egy ideig semmi se történt, ed egyszer csak közelről emberi hangokat lehetett hallani.
- Ja, persze, itt még büfé sincs, hogy rohadna le a töke!
- Ne nyávogj már te nagy barom, persze, hogy nincs büfé.
- De dögök annál inkább.
- Kussoljatok! Mozgást érzékelek! Kontakt, kontakt! Jönnek, mint a meszes!
- Milyen eszes?
- Hülye, csak tüzelj, bazdmeg! - üvöltötte, mikor a runnerek felbukkantak.
A minigun szépen leszedte őket egy sorozattal, máris három veszteség.
A lángszóró pedig megsütötte a következő hullámot, a két M41A felugatott és lőttek, mint az állat, de, hogy Deathfist se szomorkodjon, egy ember letérdelt és egy válról indítható M5 Rocket Propellered Grenade-el ajándékozták meg, elkezdett Deathfist felé száguldani a lövedék.

20Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Jan. 29, 2014 9:17 am

Préda

Préda
Az előző könnyű győzelem íze hamar elröppent. Préda tisztában volt vele, hogy az ellenség tűzereje koránt sem elhanyagolható. Volt már dolga emberekkel, nem is egyszer és elég jól ismerte az eszközeiket, főként a harci eszközöket. Azokat a hangos és fénylő tárgyakat, amiket ezek a szánalmas lények tartanak a kezeikben. Prédát nem vették észre épp, ezért nem támadt egyből. Több testvére kapott találatot, vagy egyszerűen csak szétszaggatták a golyók. DeathFist-et termete miatt egyből kipécézték. Nem haboztak és a rakétavető a következő pillanatban megszólalt. Prédának sikerült a katonák oldalába kerülnie, azok közül is a lángszórós volt hozzá a legközelebb. (Egyébként jó lenne tudni milyen lángszóró, mert az alapján cselekednék. Most úgy veszem, hogy a háton van a tartály mivel nem írtad!!!) Préda terve, hogy farokcsapással kárt tesz a lángszóró tartályában ezzel elég nagy zűrt keltve, hogy a katonák ne csak az idegenekre figyeljen.

21Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Jan. 29, 2014 5:25 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Nem írtam, mert normális, sima lángszóró, a hátán van a tartály. Nem kell mindenbe belekötni, jó ez így.

22Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Jan. 29, 2014 5:39 pm

Gyilkos

Gyilkos
Könnyedén szétverték a maradék tövisfarkas falkát, s egy sem élte túl. Gyilkos miután az utolsó ellenfelét is legyőzte, kitátotta véres száját, s diadalmasan felvisított, majd, hogy elvesztegetett energiáit újra tölthesse friss húsából gyorsan lakmározni kezdett, aztán haladt is a xenomorph falka után. Pár perc sem telt bele, emberek hangjára, s fegyverek ropogására lett figyelmes. Már megint emberek. A nyeszlett kis férgekkel könnyen el lehet bánni, de ha fel vannak fegyverkezve, akkor egy ragadozónál is veszélyesebbek tudnak lenni. Összesen öt ember volt, ám állig felfegyverkezve. Nehéz lesz a közelükbe jutni.
Gyilkos igyekezett először megbújni egy szikla mögött, s a harcot lesve próbált meg kitalálni valamiféle taktikát. „Látta”, hogy Préda az oldalukba próbált kerülni, hogy meglephesse az embereket. Ez talán a hasznukra válhat, így feltűnően cikk-cakk-ban kezdett közeledni az emberekhez, elterelve a figyelmüket. A távolságot azonban tartotta, hogy a lángszóró ne érhesse el. Ám ha a minigun csöve is rászegeződik, azonnal visszavonul. Talán elég időt nyert testvérének.

http://kacsa91.deviantart.com/

23Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Csüt. Jan. 30, 2014 9:23 am

Préda

Préda
/Bazira nem azért írtam, h kötözködjek. Csak nem akarok pont levonást, vagy megszólítást. Nekem csak jobb, ha minden az elképzeléseim szerint alakul, meg a többieknek is. DeathFist te jössz és mehetünk tovább!/

24Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Csüt. Jan. 30, 2014 5:09 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Jól van.

25Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Vas. Feb. 02, 2014 4:01 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
A csapat tüzelt, a dögök jöttek, teljes volt a káosz.A minigun szedte az áldozatait. Már megint négy elesett, így tizenketten maradtak az idegenek.Préda ügyeskedett és oldalról próbált közelebb férkőzni, sikerült is neki, a lángszórós felordított és megpróbált elhátrálni. Ekkor a Pulse Rifle megsebezte Préda jobb karját, de végezni tudott a lángszóróssal és robbanás rázta meg a környéket, Préda hátrébb repült a robbanás erejétől.
Egyik Pulse Rifle emberke is megsebesült a robbanásnak köszönhetően, így átmenetileg nem tudott harcolni, amíg magához nem tért.
Gyilkost az M5 pécézte ki magának Deathfist után, a lövedék felé száguldott, egyébként tovább tüzelt mindenki és már csak tizenegy idegen maradt, az M41A-t tartó emberke, aki átmenetileg harcképtelenné vált, már magához tért és tovább tüzelt.
Deathfistet telibe kapta az M5, mivel nem reagált és megsebesült.

26Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Hétf. Feb. 03, 2014 7:39 pm

DeathFist

DeathFist
// Tisztázatlan dolgok miatt 2 fajta reagot kell írnom. Kérem a mesélőt, döntse el, melyik szálon menjek tovább, ítélkezzék DeathFist felett! Adminnal tárgyaltam ez ügyben, és a lehetőségekhez mérten írok két fajta szálat! A Döntés a Mesélő kezében! //

I. szál:
A farkasokkal végeztek, ám a következő hangok testvérei és az ő érzékeit is felcsigázták. A hatalmas káoszban DeathFist nem volt elég éber, és egy hatalmas töltet becsapódott,  közvetlenül előtte, s a szilánkok, a koponyájába fúródva okoztak neki sérülést. Fájdalmasan felrikított, s dühtől elborult érzékekkel rontott ki a becsapódás okozta füstfelhőből, hogy támadóját szarvaira tűzhesse, aki időközben újra próbált tölteni, s Gyilkost becélozni. Ezt a figyelmetlenséget kihasználva támadt a Chrysalis a golyózápor kellős közepén az M5 hordozójára, sebeiből a savas vér szertefröccsent, s marta a környezetét.


II. szál:
DeathFist nem volt elég éber, s az M5-ös töltete telibe találta a koponyájánál, ami hatalmasat robbanva, szertefröccsent a savas agyveleje. A maradék test, oldalra dőlve terült szét a földön. DeathFist ezennel, kilépett.

27Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Feb. 04, 2014 9:30 am

Préda

Préda
(Nem szólhatok bele, de az első lenne a jó szerintem, ha csak nem akarsz kiszállni.Smile
Préda egy szemvillanásnyi idő alatt termett a lángszórós katona mellett. Túlzott figyelmetlensége miatt azonban fizetnie kellett. Az emberek túl sokan voltak. Prédának még sikerült beledöfnie a háton lévő tartályba a ,,mozgó lándzsát" és tovább tolnia a katona testébe, de ekkor észrevette a katona egyik társa. A Pulse Rifle-ből kilőtt golyó az idegen felé tartott, de Préda védekező pozíciót vett fel, így az jobb karjába fúródott. A kifröccsenő sav rögtön kölcsönhatásba lépett a környezettel ,ezt a tartály meghibásodása miatti robbanás követte. Préda métereket repült és megfordult benne a gondolat: ~Talán most fogok először és utoljára csalódást okozni a királynőmnek? A robbanásból nagy nehezen feleszmélt és szerencsére a detonáció hulláma elég messzire lökte a harctól Prédát. Jobb karját tudta használni, de nem száz százalékosan, ezért óvatos osonásba kezdett, dühtől elvakultan vissza a harcba.

28Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Feb. 04, 2014 11:59 am

Gyilkos

Gyilkos
/ "Deathfistet telibe kapta az M5, mivel nem reagált és megsebesült."
Ezt figyelembe véve, csak megsérültél! Nem haltál meg. /

Gyilkos egy fürge mozdulattal kitért a rakéta elöl, majd DeathFist mögé bújt, hogy amikor betör az emberek közé, lecsaphasson rájuk onnan. Eső célpontjául a minigun-ost tűzte ki, hogy véget vethessen a védhetetlen golyózápornak, de ha más áll az útjába, akkor igyekszik minél hamarabb végezni ellenfelével, hogy megkereshesse fő célpontját. A robbanás miatt egyelőre csak egy m41a-s, a rakétavetős és a minigun-os miatt kell aggódni leginkább. A másik m41a-s megsérült a robbanástól, tehát valamelyik testvére biztosan meg fogja ölni. Az m5-ös kezelőjét pedig DeathFist foglalja le majd.

http://kacsa91.deviantart.com/

29Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Kedd Feb. 04, 2014 5:58 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
//Jó szívű vagyok Deathfist-el//

Az M5t kicsit célt tévesztett, annak ellenére, hogy kezelője elég pontosan célzott, de ki tud koncentrálni, mikor dögök hemzsegnek körülötte? Pár milivel ment arrébb, így nem telibe kapta, csak eltalálta az idegent, de tud még harcolni.
Az M5t cipelő emberke próbált támadni, de már késő volt és könnyen meghallhat, ha Deathfist végez vele.
Gyilkos pedig ügyesen igyekezett a minigun-os felé, csak nem vette figyelembe azt, hogy vadul lő a minigun és ezért Gyilkos oldalát eltalálta, de ennek ellenére sikerült végezni vele, végre csend lett.
Maradt a két Pulse Rifle fickó, a sérült még tudott harcolni és mindketten megöltek még három dögöt, így már csak nyolcan maradtak az idegenek.
A két Pulse Rifle fickó egymás hátát védve álltak fel és tüzeltek a végsőkig, bármire ami mozgott.
Prédára jelenleg senki nem figyelt, így nyugodtan mozoghatott, amíg a Pulse Rifle hatókörébe nem ér.

30Empress fészek Empty Re: Empress fészek on Szer. Feb. 05, 2014 9:48 am

Préda

Préda
Az M5-ös rakéta kilövő pár ml-el célt tévesztett és DeathFistet csak megsebezte. Préda hatalmas testvére megindult irányába, hogy végezzen vele, míg Gyilkos a minigunos-t pécézte ki. Sikerült neki is végeznie áldozatával, de ő is találatot kapott.Prédát még nem vették észre. Igaz már csak két katona maradt, de azok őrültek módjára szórták a golyókat. Lassan négykézlábra ereszkedett az idegen, karjában égető szúró fájdalom áramlott végig és úgy haladt még közelebb. A nagyobb sziklák nyújtották számára a fedezéket és mentális úton üzent a testvéreinek. ~Ha abba marad a lövés akkor van esélyünk, mert olyankor cserélnek ,,tárat" (bocs de xenó nyelven sajna nem tudok) Amikor az egyik tárat cserél én ráugrok, de a másiknak ne hagyjatok annyi időt se, hogy megforduljon és becélozzon engem. Préda remélte, hogy üzenete eljutott minden életben maradt testvéréhez.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.