Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
ICC       EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
ICC       EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
ICC       EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
ICC       EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
ICC       EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
ICC       EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
ICC       EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
ICC       EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
ICC       EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
ICC       EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » ICC

ICC

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [1 / 5 oldal]

1ICC       Empty ICC on Szomb. Aug. 13, 2011 1:45 pm

avpwar

avpwar
Admin
Az ICC óriási felhőkarcolója magasan tornyosul a város közepén. A Föld bukása után az egész ICC-t ideköltöztették át.

https://avpwar.hungarianforum.com

2ICC       Empty Re: ICC on Hétf. Júl. 15, 2013 10:39 pm

avpwar

avpwar
Admin
Frank Mustang Magán kalandja

Gázmaszk. Gázmaszk van minden rendvédelmisen és tengerészen. Utolsó kopter most hagyta el a felhőkarcoló tetejét. Politikusok kimenekítve. Ám a tüntetésekből lázongássá átváltott tömeg nem adja fel.
Mért van ez? Politikusok nagy része nem hülye, ez most egy olyan háború, amibe konkrétan az emberi faj belehalhat. Ezzel ők is tisztában vannak, ha most is a saját zsebüket tömik azzal saját halálos ítéletüket írják alá. Ám a tömeg nem így gondolja. Tömeg szerint az idegenek csak ürügy egy új elnyomó világrend felállítására. Aminek sötét oltárán a Földet és több tucat bolygót és persze emberek milliárdjait képesek voltak feláldozni.
Mi igaz vagy mi nem? Kinek van igaza? Ez most számít?
Molotovkoktél repül át a pajzsos rendvédelmisek felett, tőled két méterre ér földet. Szétterülő lángok majdnem elértek.
Két órája még a fő CMC bázison ültél és nézted a televízió közvetítést, míg egy karót nyelt tábornok nem lépett be és azt nem mondta: „Nem érdekel ki melyik hadosztályból van, melyik országból vagy, hogy nincsenek szolgálatban. Öt percük van a déli kapunál jelentkezni!” – Öt perc a déli kapunál. Négy perc oda az út, ha az ember rohan, de előtte még fel is kell szerelkezni! Késés az volt. Késet mindenki. Karót nyelt sok kitüntetéses persze leosztott mindenkit és teherautóra küldött titeket. Persze ő nem ment. Sarkon fordult, és mint aki jól végezte dolgát ment vissza az irodájába. Titeket meg kihoztak ide. A pokolba.
Mért pokol? Mert egyértelmű tűzparancsot kaptatok. Csoda, hogy a molotovkoktél után nem dördült el egy lövés se.
Ám mondott még valamit a tábornok, mi agyadba éget. Tömeget valószínűleg feltüzelte néhány agitátor. Céljuk a káoszt. A tömegek katonaság ellen való fellázítása. Ez mire is jó táptalaj? Idegeneknek tökéletes az ilyen káosz.
- Ne nézzen! Csináljon valamit! – Lépett hozzád egy gázmaszkos őrmester. – Ha legalább egy szektás rohadék horogra akadna, akkor ez a sok marha átgondolná ki az ellenség! – Épp, hogy befejezte a mondatát egy hangos fütty jelezett a rohamrendőröknek. Indulás.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3ICC       Empty Re: ICC on Hétf. Júl. 15, 2013 11:17 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Olyan jól indult az egész nap. A szakasza még nem érkezett meg, így a kötelező edzésen kívül más dolga nem akadt, mint a körletben a TV-t bámulni és bambulni maga elé. Aztán egy tábornok szépen belerondított a ventillátorba. Ki is adta a parancsokat, majd eltűnt a biztonságos táborban. Ő meg itt van ebben a pokolban és fogalma sincs, hogy mit kéne csinálnia. Tűzparancsuk az van, de hát mégsem kaszálhatnak le minden civil-t. Akkor aztán elszakadna a cérna. A gránátjait is gázgránátra cserélte. Azért a szokásos fegyverzete is nála van elrettentés képen.
Rövidke kis elkalandozásomból egy közelemben becsapódó molotovkoktél csapódik be. Az üvegből szétáradó lángok majdnem elérnek, de csupán a lángok melege simogat meg finoman. A fintoromat a gázmaszk jótékonyan eltakarja, csupán a szememben felcsillanó röpke ijedelem látszik. Ennek köszönhetően nem lehet felismerni. De ez sem tűnhet fel senkinek, hiszen mindenki mással van elfoglalva.
Ekkor toppan be a látómezejébe egy őrmester. Ő szintén maszkot visel.
- Értettem, Uram! – mondja, majd futólag tiszteleg.
Ekkor hallja meg a füttyöt, amire a rendőrök megindulnak. Így hát ő is hozzájuk csapódik, hogy segítsen a munkájuk elvégzésében. El is dobja egyik gázgránátját, miután kibiztosította. Közben azért figyel és igyekszik kiszúrni a rendbontó elemeket. A leghangosabb embereket, avagy olyanokat keres, akik maszkot viselnek, hogy eltakarják az arcukat. Ámbár nem kapott ilyen kiképzést, így tudja nem lesz éppen könnyű dolga.

4ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 16, 2013 11:15 am

avpwar

avpwar
Admin
Maszkos alak az volt bőven, sálas és kendős is. Jó pár rendbontónak még gázmaszkja is volt. Valami sárga folyadék fröccsent rád. Előtted előre törő rendőr pajzsán egy tojás fröccsent szét, annak a sárgája téged is megtisztelt.
Nem az az egyik bajuk, hogy alig van élelem? Erre tojással, ráadásul jóval – nem is megromlottal – dobálnak. Bár a tojás a jobbik eset, aszfalt darabokat is dobálnak. Elkezdték felszedni az utat. Így haladnak lebontják a várost. Molotovkoktél is van bőven. Már egy kocsmát meg lehetett volna ennyivel tölteni. Alkohol se olcsó mostanság.
A tömeg hátrál, de meddig?
Hirtelen egy sállal elfedert arcú ember nekirontott a rendőröknek. Lazán átlendült pajzsokon és az első sorfal mögött ért földet. Érthetetlen volt mit ordított, gyors tekintettel nézet kőrbe. Tekintete rajtad állapodott meg. Mire a rohamrendőrök feleszméltek már rég feléd rohant. Farmerzsebéből előkapott egy rugós kést, ám más is kicsúszott belőle egy kis fiola. Azonnal eszedbe jutott. Ez az új fajta drog, mit a királynők pempőjéből készítenek és a szektások terjesztik. Ez lenne a várt nyom, ami épp a megölésedet akarja végre hajtani. Lendületből készül szúrni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

5ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 16, 2013 2:42 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Úgy fest, hogy egész sokan felkészültek erre a kis utcai rendbontásra. Valószínűleg már jó előre megtervezték az egészet. Ezt onnan szűri le, hogy túl sok ember fedi el az arcát. Sőt egyeseken még gázmaszk is van. Ekkor homályosítja el a látását egy ráfröccsenő tojás. Minő pazarlás ez.
- A fenébe. Ez még jó tojás. – gondolja, miközben letörli a pleksziröl a nyúlós, ragadós anyagot. – Inkább vinnék haza és jó kis omlettet csinálnának belőle.
De túl sok ideje azonban nincs ezen gondolkodni, hiszen ekkor egy kisebb felfordulásra lesz figyelmes. Egy tüntető átszökött a rendőrök sorfalán. Majd miután sikerült feltápászkodnia felé veszi egy irányt.
- A fene. Egy átkozott civilt még sem lőhetek le. – töpreng, és elkezdi felemelni a fegyverét.
Ekkor már egy kis rugós bicska van kezében, de valami más is kandikál ki a zsebéből. Egy fiola. Talán az újfajta drog. Ez kissé megkönnyíti a döntést. Ha életben marad, több hasznát veszik. De anélkül is sejteni, hogy valamit magába eresztett, hisz egy olyan ember, ki a normális értelmi képességeinek birtokában van, nem rohamoz meg egy állig felfegyverzett katonát.
- Talán egy ilyen alakot keresünk. vagy legalább elindulhatunk valamerre. – fut át sebesen az agyán.
- Álljon meg és térdeljen le a földre, vagy erőszakot alkalmazok! – szólítja fel a rohamozó tüntetőt.
Ámbár nem nagyon hiszi, hogy a szavai eljutnak a szivacsos agyáig, így már leeresztette a fegyvert és felkészült, hogy kitérjen a támadás elől. A kellő időben, ha tovább jött megpróbál ellépni jobbra az útjából, majd a katonai bakanccsal megpróbálja megrúgni a térdhajlatát. Zárásként pedig a nyakára próbál mérni egy finom ütést a puskatussal, hogy arccal előre zuhanjon a földre.
Ha hallgat a szép szóra, akkor tüzelésre kész fegyverrel elindul felé, majd amikor elég közel ért hozzá, akkor megpróbálja letaszítani hassal előre a földre. A kezéből igyekszik kicsavarni a kést, míg a térdét a hátában mélyeszti, hogy még csak mozdulni se merészeljen.

6ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 16, 2013 8:22 pm

avpwar

avpwar
Admin
Nem tágított, rohant tovább. Döfése elől sikerrel kitértél. Térdhajlatára mért rúgástól előre zuhant, ám hamar felpattant volna, ha a tarkójára nem ütsz oda. Arccal előre dőlt, feje koppant a betonon. Pár másodpercig meg se mozdult. Vékony vérpatak csorog ki a feje alól. Betörhetett az orra.
Akkor kezdet újra mocorogni mikor gránátvetőkből három tengerész könnygáz gránátokkal kezdte beteríteni a tömeget. Ám a földön fekvő bedrogozott ember nem tudott mit csinálni, kése már nincs nála, moccanni is alig tud. Örül, hogy levegőt tud venni.
Egy rendőr futtában csak ledobott közvetlenül melléd egy bilincset, majd rohant tovább. Van dolga, nem csak te kaptál el különösen hiperaktív embert.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

7ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 16, 2013 8:44 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Nem hiába tanítják meg a katonákat verekedni. A drogost könnyűszerrel sikerült megfékeznie és ő még csak meg sem izzadt közben. Legalábbis nem ettől izzadt meg, hanem a molotovkoktélok által gyújtott tüzek hője miatt.
- Megmoccansz, nem csak az orrod törik be. – mondja a földön fekvő alaknak. – Világos?
Ettől többet nem mond neki, hisz ekkor csörren mellette egy bilincs. A rendőrnek biccent egyet a bilincsért, de az már elszaladt, így nem látja a fiatal katona köszönetnyilvánítását. A keze ügyébe kerül a bilincs, majd csattan a tüntető kezein a háta mögött. Így már nem nagyon árt senkinek. Ezt követően szisztematikusan megmotozza, hogy talál-e nála mást is, majd az arcáról lecibálja a sálat.
Ekkor szabad kezével a zsebében kezd el matatni, hogy a fiolát megtalálja.
- Csak ne törjön össze. – imádkozik magában, miközben keresi a drogot.

8ICC       Empty Re: ICC on Szer. Júl. 17, 2013 8:41 pm

avpwar

avpwar
Admin
Zsebeiből előkerült még egy kés, egy üres pénztálca, személyi és miegymás mért lenne benne, újabb üres kis fiola, majd egy teli azzal a furcsa zselés anyaggal. Közben sikerült megszólalnia angolul, de az csak a „b*zd meg” és a „k*rv* *ny*d” kifejezésekre terjed ki nála. Emellett az illető elég komolyan be lehet állva, révén szitkozódások közben az orrából ömlő vért mohón nyeli, sőt még a földön tócsában állót is próbálná felnyalni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

9ICC       Empty Re: ICC on Szer. Júl. 17, 2013 9:05 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
A zseb átkutatása után örömében majdnem felpattan, de sikerül megőriznie lélekjelenlétét és nem teszi meg ezt, hanem még mindig a fickó hátában térdel, akiről még mindig nem tudja, hogy kicsoda.
- Hallottam ám, te sz*r kupac. – mondja neki. – De hamarosan el is felejtesz ne aggódj. Még én leszek a legkisebb problémád, ha nem felelsz pár kérdésre.
Ezt követően szétnéz, hogy megpillantja-e a rá parancsoló őrmestert a tömegben, de erre kevés lehetőséget lát, hiszen nagy a nyüzsgés mozgás. No meg persze egyszerűen át is futhat rajta a tekintete. Így hát egyik kezével aktiválja a rádiót, a másikban pedig finoman tartja a fiolát. Mind a két kezét kesztyű fedi, így az ő lenyomata biztos nem szennyezi be eme értékes bizonyítékot.
- Őrmester! – szól bele a rádióba. – Találtam valamit, ami érdekelni fogja.
Ezt követően szabad kezével felrángatja a földről a szerencsétlent a bilincsnél fogva. Azért az már kissé számára is zavaró volt, hogy a saját vérét szürcsöli. Kicsit felfelé tolja a bilincset és így a karjait, hogy a feje kissé előre biccenjen. így legalább a vére nem visszafelé a torkába, hanem kifelé folyik. Várja, hogy érkezik az őrmester.

10ICC       Empty Re: ICC on Csüt. Júl. 18, 2013 3:57 pm

avpwar

avpwar
Admin
Beletelt egy kis időbe, míg az őrmester odaért. Közeledtére a fogoly elkezdett izegni és hörögni. Minden izmodra szükséges volt, hogy ne húzzon maga után. Az őrmester fejbe vágta a foglyot, mi eszméletét vesztette.
- Újabb xenozselé függő drogos? – Maga mögé int egy rabszállító felé. – Dobja be a többihez! Esetleg leléphet kihallgattatni őket. – Ezzel odább állt a „lustálkodó” tengerészeknek parancsokat osztogatni.
A rabszállítók a káosz miatt nem őrsre viszik az összeszedett embereket, hanem az ICC székház mélygarázsába és ott helyezik el valahova őket. Valahogy. Nem tudod, csak azt látod, hogy egy teli rabszállító lemegy, míg egy másik feljön üresen.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

11ICC       Empty Re: ICC on Csüt. Júl. 18, 2013 6:23 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Hát kissé élénkebb reakcióra számított. No nem a fogolytól, habár az úgy kapálózott, mintha nyúznák szerencsétlent. Alig tudta a drogfüggőt egy helyben tartani. De az őrmester az egyszerűen fejbe vágta. Ha Frank nem tartja meg, akkor megint a fejével előre landol az úton. Tőle egy kicsit nagyobb lelkesedésre számított, de a szavaiból leszűri, hogy más talált ilyen őrülteket.
- Az, Uram. Találtam nála egy fiolányival. – közli az altiszttel. - Értettem!
Ekkor nagy nehézségek árán, elcipeli a legközelebbi félig üres teherautóra a foglyot. Remélhetőleg segítenek páran, hiszen egyedül nem nagyon fog neki menni. Ezek után megfigyeli a többi rabszállítót.
- Le kéne menni vele. – gondolja magában.
Ekkor felpattan a rabszállító hátuljába. Igyekszik valamennyire megtartani a tisztes távolságot a raboktól és a biztonság kedvéért kibiztosítja a fegyvert, hiszen sok városi legendát hallott már erről a cuccról. Így jobb az óvatosság. Kíváncsi lett, hogyan is zajlik egy ilyen kihallgatás.

12ICC       Empty Re: ICC on Pént. Júl. 19, 2013 7:54 pm

avpwar

avpwar
Admin
Lent kordonokból készítettek amolyan ideiglenes fogdákat hoztak létre. Az agresszívabb egyéneket pedig benyugtatózták. Bár volt pár egyén akikre mintha nem hatna a nyugtató. Azokat egymástól távol bilinccsel „kikötötték”. Külön részen pedig elsősegélyt alakítottak ki. Van olyan ki elég csúnyán megéget. Csak örülhetsz, hogy téged nem kaptak el molotov koktéllal.
Éles fegyver dördülése visszhangzik át a mélygarázson. Egy foglyot lőttek le, miután belemart egy tengerészbe.
Itt se jobb mint fent, bár itt nincs késsel vágható könnygáz.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

13ICC       Empty Re: ICC on Pént. Júl. 19, 2013 8:58 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Amint kilépett a rabszállító hátuljából utat engedett a benn lévő raboknak. Amint elvonultak a környékéről körbetekintett. A hely nagy részét kordonnal kerítették el, ahol a lehozott tüntetőket őrizték. Azonban egyes tüntetőket elkülönítettek a többiektől. Valószínűleg ők különleges esetek, így elzárták őket. Egy másik helyen meg elsősegély helyet alakítottak ki. Leginkább égési sebeket lát az áldozatokon.
- Még jó, hogy engem nem talált az telibe. – gondol arra, amelyik pár méterre csapódott be tőle.
Ekkor a jókora zajt egy fegyver eldördülése hasítja keresztül, majd ver visszhangot a falakon. Gyorsan oda is néz, és egy tengerészt lát füstölgő puskacsővel a kezében.
- Mi a fene. – gondolja. – Hiszen csak egy civil volt! Buddhára!
Nagyon nem tetszik ez neki. Ennek még meglesz a böjtje. Végül elindul a katona felé, hogy kérdőre vonja. Nem tudja, hogy milyen rangban van, mivel ilyen távolságból nem tudja kivenni a jelzést. Talán majd közelebbről.

14ICC       Empty Re: ICC on Szomb. Júl. 20, 2013 12:16 pm

avpwar

avpwar
Admin
Mielőtt oda értél volna egy tiszt lefegyverezte a katonát, majd két egészségügyissel ment el a civilt lelövő katona. Tiszt mikor meglátta, hogy arra fele tartasz rád szólt.
- Menjen dolgára! Tűzparancs van! – Ezzel sarkon fordult, és bement egy APC-be.
Persze a letartóztatottak többsége látta mi történt, akik nem azok pedig megtudták. Többségben az erő elven neki mentek a kordonnak, ám hamar meghátráltak, mikor a parancsnoki APC iker plazmalövege rájuk fordult.
Viszont a külön kikötözött emberek erre se nyugodtak meg, mint veszett kutyák próbáltak rárontani a legközelebbi katonára vagy rendvédelmisre. Ez már kezd pár embert megfélemlíteni.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

15ICC       Empty Re: ICC on Szomb. Júl. 20, 2013 6:23 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Úgy tűnik nem csak Frank helytelenítette az alábbi cselekedett. De arra nem számított, hogy a katonát két egészségügyi katona kíséri el a helyszínről. Talán valami olyan gondja is van, amiről ő nem tud. Legalábbis a karcolás nem magyarázza meg a két szanitéc kíséretét.
Ekkor szol rá a tiszt, aki lefegyverezte az előbbi katonát.. Nem tetszik a parancs, de katona. A parancs, az parancs. Ez a parancs pedig iszonyatos magasságokból érkezett.
- Igenis, Uram! – mondja, majd tesz egy hátraarcot és valami tennivaló után néz.
Persze a letartóztatottak is felfigyeltek, így hamarosan nekirontottak a felállított kordonnak. Persze az APC iker plazmalövegei elég elrettentő erővel bírtak. Legalábbis a legtöbb emberre. Az elkülönített embereket ez annyira nem rázza meg. Igyekeznek elszakítani a láncaikat, amik fogságban tartják őket. Ez pedig kezdi félelemmel eltölteni a rájuk vigyázókat. Sőt még őt magát is. Ha sikerrel járnak és elszakítják a bilincseiket, akkor itt vérrontás lesz.
Így nem igazán tudja, hogy mi is a teendő. Hiszen csak egy frissen kiképzett gyalogos. Fogalma sincs, hogyan is kéne reagálnia erre a helyzetre. A toborzó plakátokon annyival egyszerűbb. Ott sose lát ilyen dilemmát az ember. Hiszen a velük szemben állók kétségtelenül őrültek, de polgárok, akinek a védelmére felesküdött. Ha fegyveres ellenség lennének, akkor sokkal könnyebben menne a döntés. Hiába kaptak érvényes tűzparancsot, valamiért nem akar lőni. Ezért hát a szemével keres egy tisztet a környéken.
- Uram, mit tegyünk az elkülönítettekkel? - kérdezi meg.
Hangjából csöppnyi kétségbeesettség tűnik ki.A hozzászólást Frank Mustang összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 21, 2013 6:56 pm-kor.

16ICC       Empty Re: ICC on Vas. Júl. 21, 2013 4:59 pm

avpwar

avpwar
Admin
Több katona is felállt a kikötözöttekkel szemben. Fegyverüket markolászták, nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. Ám a tiszt se. Egyik fogoly többit lekörözve felüvöltött majd összerogyott. Többi apránként elhallgatott, ám hörögni hörögtek tovább.
Egy égészségügyis oda sietett két katona fedezésével. Megvizsgálta.
- Halott. – Mondta.
- Mégis mitől? – Kérdi a tiszt, miközben oda megy.
- A láztól. Ennek negyven fokos láza van. Volt.
- Láz? Mitől? – Tiszt hátra nézett a válla fölött. Ami ezután beszéltek, már nem hallottad.
Test hullazsákban kötött ki. Ez a második megtöltött fekete zsák. Kordonba zárt emberek elhalkultak. A tiszt beszélt velük. Kordont kinyitották egy helyen és néhány embert kivezettek, majd azokat is kikötötték. Időközben néhány teherautó érkezet és vegyvédelmi ruházatban lévő emberek. Szép kis tüntetés, ha már biohazard van.
A tiszt végül kiszúrt téged is.
- Magának fent kellene lennie! Mit keres itt?! Azonnal húzzon a parancsnoki APC-hez vagy megy hadbíróságra!
Volt választás? APC-nél hét másik tengerész várakozott. Ők se nagyon tudták mi van. Rövidesen a tiszt is visszaért. Bement az APC-be és leült a parancsnoki székbe. A konzolokon babrált. Természetesen azt, hogy mindenki életjele és kamera képe bejöjjön. Nyolcan vagytok, ám négy katonának elég furcsa a pulzusa, pedig makkegészségesnek látszanak. Megfordult a székkel a parancsnok, felétek.
- Párban mennek. Csak pempős drogosok kattantak így be. Pedig nem kellet volna. Valamiféle veszettség. Szervezet lázat generál, de nagyon magasat, ettől az alany bekattan, majd a láz megöli előbb utóbb. Igen a kikötözöttek saját magukban főnek meg. Ha meg harapják magukat, akkor társuk automatikusan ereszti magukba a golyót. Nem hiányzik egy ilyen járvány. A szerencse, hogy a tüntetés hevületében a feltörő agresszió a rendvédelmisekre uszítja az ilyen beteg egyéneket. Találják meg, hogy ki osztogatta a pempős fiolákat. Több tüntetőnek is úgy adták csuklyás egyének. Találják meg ezeket. Ja és igen, minden párban a második személy egy android. Most pedig indulás, bánom is én merre, csak találják meg őket! – Mondta és ezzel visszafordult a monitorokhoz.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

17ICC       Empty Re: ICC on Vas. Júl. 21, 2013 7:35 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Több katona is felsorakozik, de egyik sem tesz semmit. Csupán meredten bámulják őket Frankkel és a tiszttel az élen. Az egyik fogoly hatalmasat ordít. Frank még kicsit össze is rezzen a hírtelen bekövetkezett üvöltésre.
- Na most szabadulnak el! – gondolja magában kétségbeesetten és emeli a fegyverét, hogy tüzelhessen.
De a szökés és bilincs törés nem következik be. Ehelyett összerogyott. Ezt követően a többi szerencsétlen is hasonlóan járt, mint társuk. Frank csak kapkodja a fejét és fogalma sincs, hogy mi történt ezekkel a szerencsétlenekkel. Ekkor ér oda egy szanitéc, aki szemügyre veszi az emberi roncsokat. „Halott.”Ez az egy szó hagyta el a száját, ami igazán megmaradt az ifjú baka agyában. Szinte közönyösen csengett eme súlyos szó a szájából.
- Hála az égnek. – gondolja magában.
Ámbár nem érti, hogy miért eme öröm. Hiszen egy ember most halt meg előtte. Talán azért örül, hogy nem neki kellett meghúzni a ravaszt? Milyen abszurd. De szinte fellélegez és megkönnyebbül. A tiszt és az egészségügyi katona között beszélgetésre szinte nem is figyel, de kihalja belőle az értetlenséget.
Ezt követte egy újabb fordulat. Hamarosan fehér zacskóruhás emberek tűntek fel a helyszínen. Ez már kissé aggasztó. Fertős veszély, avagy egyéb biológia veszély lenne? Reméli, hogy nem bogarakat jelent. De akkor több gyalogos érkezett volna és nem sima dokik. Ekkor a tiszt kiszúrta magának, ami nem jelent jót és akár egy kiképző tiszt, harsány szóváltását kezdeményez.
- Uram… - kezdene épp bele a magyarázatba, de senki sem hallgatná meg.
Így hát elindul az APC felé, ahol 7 másik tengerész várakozik. Mind értetetlenül bámulnak egymásra. Ezt követően megérkezik a tiszt és babrál valamit a konzolon, aminek eredménye képen aktiválódtak a rajtuk lévő kamerák és az életjel szenzorok is. A beérkező adatok a képernyőkön öltenek formát. Ám négy életjel eléggé furcsa, ami még a laikus Franknek is szemet szúr. Ám egyenlőre nem tud mit kezdeni a látottakkal. Ekkor jön egy újabb eligazítás.
- Értettem, Uram! – mondja a végén. - De ha találtuk egyet, mit csináljunk az illetővel?
Ezt követően nyel egyet és mellé kirendelt robotra néz. Hát ez aztán nagyon nem hiányzott neki. Jó lesz vigyázni, hogy még csak véletlenül se harapják meg őt. Ezt követően elindul kifelé a mélygarázsból vissza az utcára. Valahogy a tüntetők mögé kéne jutni, hiszen valószínűleg ott osztogatják ezt a szemetet. A bejáratnál megvárja a társát.
- Valahogy meg kéne kerülnünk a tüntetőket és a hátukba kerülni. – mondja a szintetikus társának. – Használhatnánk a sikátorokat erre a célra. Vélemény?
Néz kérdően a konzervdobozra. Ha ez megfelel neki, akkor elindul az egyik sikátor felé és megpróbál a tüntetők hátába, avagy legalább melléjük érni az egyik párhuzamosan futó sikátorban. Ha nem tetszik neki, akkor várja az ötletet.A hozzászólást Frank Mustang összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 23, 2013 11:05 pm-kor.

18ICC       Empty Re: ICC on Hétf. Júl. 22, 2013 10:02 pm

avpwar

avpwar
Admin
Parancsnok Frank kérdésére már a rádión válaszolt, hisz mindenkire vonatkozik az információ.
- Lőjék le. Vagy ha lehetséges tegyék mozgásképtelenné. Más… - Lövések hallatszottak, majd folytatta. – Mint hallják, más lehetőség nem igazán van.
Szóval bili borult ott egy csöppet. A szintetikus visszanézett. Majd rád.
- Utcák tele tüntetőkkel. Én a csatornát ajánlanám, bár pletykák terjengnek, hogy egy ghoul járja őket. Mellékutakon meg csak fedezettel lenne esélyünk, akkor viszont akiket keresünk eltűnnek. Ráadásul a pempő nem okoz veszettséget. Más is meglapulhat itt. – Ezzel a mesterséges személy egy csatorna fedélhez lépett és könnyűszerrel emelte fel a súlyos fémet. – Ha van más ötlet, jöhet. Ez a leghatékonyabb ám legmagasabb halálozási eséllyel bíró.

//Kis javítás. Szintetikus – Android a helyes. Nem droid, se nem cyborg. Az utóbbi élő ember mechanikus kiegészítésekkel.//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

19ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 23, 2013 11:16 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
A rádión beérkező válasz nem nagyon dobja fel. Remélte, hogy nem kell eme drasztikus lépés. Ám úgy fest, hogy a hadvezetés ezt a lépést véli elégségesnek.
- Remek. – gondolja. – Holnapra benne leszünk a TV-ben.
Erre egy kicsit rossz lesz a szája íze, de nem törődhet most ezzel. Hiszen a mellé kirendelt android nem minden pontban ért egyet az ő tervével.
- Hmm… Biztos igazad van. – mondja neki bólogatva. – Igazán nem ismerem ezt a pempőt, csak hallottam róla. De a Ghoulokat sem. Mit tudsz róluk?
Ekkorra már ő is ott van az aknafedőnél és biccentve jelez, hogy mehetnek le a csatornába. Ekkor kapcsolja be a vállára szerelt TNR lámpát, hogy azért lásson is valamit. Megvárja, míg kollégája lemászik, ezt követően ő is utána ereszkedik.
- Merre menjünk? – kérdi meg halkan.
Még soha életében nem járt ide lenn.

//Elnézést érte. A hibát javítottam.//

20ICC       Empty Re: ICC on Szer. Júl. 24, 2013 8:19 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Merre? – Kérdi vissza a mesterséges személy. – Egyenlőre van észak és déli irány. Északi az ahonnan jöttünk maga a székház. Marad a déli, ám amint egy fő kanálisba beérünk döntenünk kell, mert több járat is lesz. Oldalról vagy a hátba akarjuk kerülni a tüntetőket. – Ezzel előre indult, ő nem kapcsolta be lámpáját. Lát ő eme eszköz nélkül is. Saját arca van, hangja és tán személyisége. Egyike azoknak a szintetikusoknak kiket élő tengerésznek álcáznak. De mért is? Pont az ilyen kényes missziók miatt. – Ghoul teljesen ismeretlen létforma. Szívós, ravasz és ragadozó. Egyről van tudomásunk, de eddig nem sikerült megölni csak megsebezni. Ha most meglátnánk és lenne időnk lőni, akkor sem lenne esélyünk ellene. Azért ghoul, mert odújában felhalmozza áldozatinak csontjait, mintha valami vegyes kripta lenne.
Gázmaszkon át is enyhén érezni a csatorna bűzét. Meg persze az elengedhetetlen patkányok sem hiányozhatnak. Egyik még a lábadon fel is akart mászni…


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

21ICC       Empty Re: ICC on Szer. Júl. 24, 2013 10:16 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
- Hát akkor irány dél. – mondja biccentve egyet. – Szerintem a legjobb az lenne, ha hátba kapnánk őket.
Ezzel ő is elindult újdonsült szintetikus cimborája után a kanálisban.
- Vajon miért ennyire emberi? – gondolkodik rajta. – Talán, hogy könnyebben elnyerhesse valaki bizalmát?
Ám most nincs erre idő. Feladatot kaptak, ami így is elég veszélyes lesz. Jobb, ha tiszta a feje és észben tartja, hogy elég ha csak megkarcolják. A Ghoul ismertetésre azért elhúzza a száját.
- Na remek. – mondja ki halkan. – Kaptunk a nyakunkba még egy tökéletes ragadozót. De ez van.
Törődik bele kétségbe ejtő helyzetükbe, hisz ezt ő választotta. Ezt követően felzárkózik társa mögé. Fegyverét tüzelésre készen tartja és balra jobbra pásztázza a környezetüket. A lábán csatangoló patkányt pedig lerúgja a lábáról. Más se hiányzik neki, mint egy jó kis veszettség a mai napra.

22ICC       Empty Re: ICC on Pént. Júl. 26, 2013 1:56 pm

avpwar

avpwar
Admin
Kanális monotonitását csupán csak a fentről leszűrődő zajok leplezték. Ez nem volt másképpen sem, mikor az android által említett helyhez értetek. Leszámítva, hogy most a szennyvízben volt érdekes dolog. A szennylé komótosan hátára kapva cipeli el előtettek azt, ami mindkettőtök figyelmét felkelti. Egy emberi test, fejjel lefele a lében.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

23ICC       Empty Re: ICC on Szomb. Júl. 27, 2013 9:15 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Elég unalmas a csatorna. De mire is számítson itt az ember. Csupán egy erre mászkáló Ghoul változtatna ezen a helyzeten. Ám Frank erre nem vágyik. Inkább maradjon ilyen egyhangú és unalmas. Jobban szereti így. Kissé kezd parázni, ahogy gondolatai vissza-vissza térnek az itt lenn mászkáló ghoulhoz. Ez pedig izzadság formájában jelenik meg az arcán. Szerencse, hogy kesztyű van rajta, így legalább biztos kézzel tudja tartani az impulzus karabélyát eme érzések ellenére.
Így érték el a kereszteződést. Ez sem nagyon lenne más, mint a kanális többsége. Csupán egy hulla jelenti a változást. A szerencsétlen fejjel lefelé van ebben az ocsmány lében.
- Mi a fene… - szisszen fel halkan.
A szerencsétlen hullán már úgy sem segíthetnek, így inkább körbenéz. Ennek számára erősen csapda szaga van. A ghoul pedig az elmondottak alapján rendelkezik valamilyen szintű intelligenciával. A lámpával igyekszik bevilágítani a sötét helyeket.
- Na, most merre? – teszi fel a kérdést.

24ICC       Empty Re: ICC on Vas. Júl. 28, 2013 9:05 am

avpwar

avpwar
Admin
Szintetikus gond nélkül bele lép szennyvízbe. Meg állította a hullát, hogy a víz ne sodorja tovább, majd kiemelte a vízből. Megfordította, majd megszólalt.
- Parancsnok! Találtuk egy holtestet, nincs külsősérelmi nyom. Csak pár zúzódás. – Persze a parancsnok ki kiosztott, ő a nagy testvér, lát és hall titeket. Megnyugtató.
- Keressék meg honnan van a holttest. Még egyéb? – Az android kutakodott a test zsebeiben és pár üres fiola került elő. Ezeket a sisakjának oldalán lévő kamerának felmutatta. – Rendben. Vagy túl adagolásba halt bele és belökték, vagy egy vízelvezetőbe bezuhant bedrogozva.
- Tehát megyünk amerről jött. – Mondta a szintetikus, majd elindult. Testet ott hagyta. A patkányok örömére…


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

25ICC       Empty Re: ICC on Hétf. Júl. 29, 2013 10:47 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
A szintetikus cimborája viszont simán belegázol a szennyes lébe. Ő minden bizonnyal bátrabb a programozása révén. Na meg, ha szétszedi egy Ghoul, akkor őt egyszerűen újra programozzák és másik testbe kerül. Franknek viszont csak egy élete van. Arra pedig igyekszik is vigyázni.
Ameddig kollegája ténykedik a hullával, ő vigyáz rá. Ettől függetlenül a tiszt jól letolja.
- Értettem, uram. – mondja a tisztnek a mikrofonba.
Előbbi gondolatai inkább megtartja magának.
- Szerencsétlen. Valószínűleg nem így tervezte a napját. – gondolja még magában, ahogy a tekintete végigfut a tetemen, ami ismét a kanális vizében csordogál lefelé.
Ezt követően társa elindul az egyik alagútban, így hát ő is felzárkózik mögé.
- Hát, akkor menjünk. – teszi még ő is hozzá.
Eddig egészen jól haladnak. Sehol egy Ghoul idelenn, ami nyugtatólag hat az idegeire is. Ettől függetlenül még mindig erősen koncentrál. Megpróbálja kiszűrni a nem idevágó hangokat. A fegyverével pedig célpontot keres.

26ICC       Empty Re: ICC on Kedd Júl. 30, 2013 3:57 pm

avpwar

avpwar
Admin
Kanális balra kanyarodik, kanyarulat mögül pedig kaparászás, időnként pedig pár lépés hallatszik. Az android jobb kezét felemeli, tempóját visszaveszi és minden egyes léptére ügyel. Falhoz nyomja a hátát közvetlenül az éles kanyar előtt. A padban bemagolt kézmozdulatokkal adja tudtodra mi a teendő. Mikor ő kilendül a fal mögül, te követed. Ebben nincs semmi nehézség sem. A hangok nem szűntek meg, sőt apránként közelednek. Ebbe még belevegyül a szívdobogásod is. Ám ezért jó a gépembernek… neki nincs ilyen zavaró tényező.
Eljött a pillanat.
Sötétségben először csak hosszú lábszerűségek rajzolódtak ki, majd valamilyen fény felvillant.
- Csatornatisztító droid. – Társad csak ennyit mondott a pókra emlékeztető gépre. Mi a csatornát tisztogatja. Munkájában leállt, révén észrevett titeket. Bele telt kis időbe, ám félre állt. – Felismerte, hogy katonák vagyunk. Csak azért áll félre.
Így el tudtatok menni mellette, állapotából ítélve már pár napja a csatornákat járja. Droidot követően a hosszú csatorna végén valamiféle fény pislákolt fel időnként.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

27ICC       Empty Re: ICC on Csüt. Aug. 01, 2013 2:30 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
A szintetikus hallása valószínűleg sokkal jobb, mint az övé, vagy akármely emberé. Ettől függetlenül ő is hallja a kanyar mögül érkező hangokat. Kaparászás és lépések. A jelzésre ő is lassít. Figyel a mozdulataira és ő is igyekszik csendben maradni. Ezt követően pedig a szintetikust követve ő is a falnak feszíti a hátát.
Ekkor a társa elkezd mutogatni neki. Erre jó a kiképzés, amit kapott. Hiszen maradéktalanul felismerte a jeleket. Biccent egyet jelezve, hogy megértette. Így amikor kilendül a fedezékből, szinte azonnal követni tudja. Letérdel, hogy biztosabb legyen a célzása és közben a társa se zavarja őt, hiszen valamennyire mellette és mögötte helyezkedik el.
A hangok egyre közelebbről érkezik. A mozgás ütemében sem áll be semmi változás. Csupán a szíve ver egyre gyorsabban. No meg kezd izzadni is. Ettől függetlenül a szemét nem emeli el a célkereszt mögül. Készen áll a tüzelésre, de ettől függetlenül nagyon reméli, hogy semmi olyasmi nem bukkan fel, ami ártalmas lenne az egészségére.
Ekkor bukkan fel egy droid. A társa beazonosítja, mint csatornatisztító droid.
- Hála az égnek. – szalad ki a száján halkan.
A visszatartott levegőt is szépen lassan fújja ki a száján, majd feláll.
- Világos. – mondja már kicsit hangosabban.
Ahogy haladnak tovább az alagút végén fényt lát. De ez a fény pislákol. Ami előszöri örömét kissé lelohasztja. Reménykedett, hogy maguk mögött hagyhatják eme pöcegödröt.
- Az még nem a kijárat. Igaz? – teszi fel a kérdést.

28ICC       Empty Re: ICC on Pént. Aug. 02, 2013 7:29 pm

avpwar

avpwar
Admin
- Csatornából, vagy az alagútból? – Kérdez vissza a szintetikus. – Alagútból kijárat, ám a csatornából is? Ha van egy létre, akkor az is.
Pislákoló fény nem más volt, mint elhaladó autók fénye. Mesterséges személy megáll. Figyel. Te is kiszúrod az alakokat a hídon. Rendőrök. Forgalmat erre terelik el, hogy az így is bedugult városban ne hízzanak még nagyobbra a dugók. Mikor kiértetek a szabad levegőre, meglett a nyom a csatorna partján. Egy szép nagy vérfolt. Néhány helyszínelő már ügyködött ott. Meg is lepődtek, hogy a csatornából két tengerész tűnt fel. Szintetikus csak némán rád nézett.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

29ICC       Empty Re: ICC on Szomb. Aug. 03, 2013 10:06 am

Frank Mustang

Frank Mustang
A kérdésre kissé eltátotta a száját. Nem igazán érti, hogy mi a különbség a kettő között. Sajna neki nincs lexikon az agyában.
- Hát mit tom én? – kérdi meg. – Nem ugyan az a kettő? Hát reméljük, hogy van létra is.
Aztán ki is derült, hogy mi okozta eme pislákoló fényt. Az elhaladó autók fényszóróinak köszönhetik. A bádogdoboz ekkor megáll és szemmel láthatóan hegyezi a fülét. Kis idő múlva már ő is látj a rend őreit a hídon. Épp a forgalmat intézik.
- Hát nekik sem lehet, jó napjuk. – gondolja magában.
Majd végre kiérnek a csatornából. Szerencsére sem Ghoul sem más veszélyes létformával nem sikerült összefutniuk. Ennek Frank igencsak örül. Ekkor pillantja meg a szép nagy vérfoltot. A helyszínelők már ellepték a környéket és vizsgálódnak. Meglepetten néznek a két megjelenő tengerészre.
- Uram. – szól bele a mikrofonba. – Asszem megtaláltuk, hogy honnan jött a hulla.
Végül a rendőrökre néz. Meglepve tapasztalja, hogy szintetikus barátja sem szólt egy szót sem. Érdekes szitu és mindenki arra vár, hogy megszólaljon. Micsoda helyzet.
- Öhmm… - köszörüli meg a torkát. – Üdv! Merre van a tüntetés?
Tudja, hogy valószínűleg a mellette álló android tudja az irányt, de talán jobb ez így.

30ICC       Empty Re: ICC on Vas. Aug. 04, 2013 3:34 pm

avpwar

avpwar
Admin
Helyszínelők kicsit meglepődtek. Egyik felmutatott egy irányba. Végül is, arról jönnek a bizarr hangok és az arra vezető utak vannak eltorlaszolva.
- Csatornában a holtest. – Mondja társad. Végül ám kérdezett. – Mit történt itt?
- Dulakodás volt. A vér nem tudjuk honnan van. Az áldozaton volt sérülés? – Ez komoly? Mintha detektívfilmből mászott volna elő az ember. Világon minden ilyen sablonos?
- Csak zúzódások. Akkor a vér mástól van. Tudnak a fertőzésről, igaz?
- Veszettség? Igen. – Kabátjából átnyújtott egy papírt az androidnak. – Mobil labor alapján a pempő eleve felpörgi a szervezetet, plusz a vírus agresszivitása is újabb löket. Legalább nem élnek sokáig. Tartsa meg.
- Köszönöm. Frank, nyomás. Azt találd ki, hogyan találjuk meg a terjesztőket. – Megnyugtató, mikor egy gép parancsolgat az embernek.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
ICC       Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

 » Helyszínek » Mars » Mars city » ICC

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.