Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Őserdő - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Őserdő - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Őserdő - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Őserdő - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Őserdő - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Őserdő - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Őserdő - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Őserdő - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Őserdő - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Őserdő - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Őserdő

Őserdő

5 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Csüt. Május 18, 2017 10:15 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Az üdvözlésre alig volt idő. Négy raptor közelített a vadászok és puha húsúak felé. Időben csak a két vadász tudott felkészülni a támadásra. A két puha húsút ledöntötte két támadója, de még nem haltak meg. A két Yautja viszont egy az egyben küzd az ősragadozókkal. Az idő szorít mert a 'mberek észrevehetik a vadászokat, bár ők még saját életük mentésén ténykedtek. Mind a két puha húsúnak a lába sérült meg. A raptorok veszélyes ragadozók, de csak négyen voltak akik a vadászokra támadtak. Hisz ők jelentették a legnagyobb veszélyt.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

62Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Szomb. Május 20, 2017 9:24 pm

Szellem

Szellem

Két raptor közeledett, a puha húsúak nem tudtak felkészülni rájuk, fel is dőltek és sajnálhatják a lábaikat. Nem tudom mi folyik itt, miért kell egyáltalán az emberek nyomában lennünk, vagy hogy egyáltalán ellenségek-e. A raptorokat kilőhetném a váll-lövegemmel, de azért feltűnő lenne, szóval maradnak a csuklópengék. Basil'isknak háttal figyelek, így 360 fokban védve vagyunk.

63Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Szomb. Május 20, 2017 9:58 pm

Basil'isk

Basil'isk

Négy raptor jelenik meg a helyszínen. Kettő a két 'mberre támadt, akik a lábukon szenvedtek el sérüléseket. Kettő viszont minket vett célba.
Szellem mögöttem van, így 360 fokos látószögben védve vagyunk. A pisztolyt előveszem és a raptor felé lövök két plazmatöltetet. Lehet, hogy a két sebesült látja a lövedékeket, de ez engem nem érdekel. A raptorokkal kell elbánnom nekem is, Szellemnek is.
Ha sikerült az előttem lévő raptort kilőnöm, akkor az egyik 'mber előttit is kilövöm. De ha ezekkel végeztünk, akkor mi lesz a két sebesülttel? Mi van ha ellenségek? Mi van ha csak sima vadászok? Hát lehet, hogy a végén segíteni kell rajtuk.

64Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Kedd Május 23, 2017 6:42 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A vadászok kilőtték a raptorokat. A 'mberek bőven kaptak a vérből és cafatokból, de dühüket nem tudták a Yautják mire vélni. Talán megfosztották őket a préda elejtésének érzésétől, vagy egyszerűen elment az eszük, de mind a két puha húsú felemelte fegyverét. Nem haboztak, ahogy céloztak és rákészültek.
Egyik vadász sem tudna ellentámadást indítani. Nem lenne rá idő, de azon kívül most adott a lehetőség, hogy egy igen értékes prédát ejtsenek el. A 'mberek támadtak ez elég ok, hogy levadásszák őket. Persze azt még meg kell élni.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

65Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Kedd Május 23, 2017 10:58 pm

Basil'isk

Basil'isk

A raptorokat sikerült kilőni, ki kettőt-kettőt ölt meg ebből a kisebb falkából. A saját raptor trófeáimat akartam volna begyűjteni, amikor a sörétes hangja üti meg a fülemet. Az egyik puha húsú észrevett és lehet, hogy a másik Szellemet vette célba.
Gondolkodni nem volt idő egy hatásos támadáson ~ Önvédelemből ölnénk meg őket, mert fegyvert fogtak ránk amiatt, hogy elvettük tőlük a zsákmányt. De legalább az életüket megmentettük. Most meg el kell vennünk tőlük.
Az 'mber is értékes trófeának számít, viszont ezeket csak önvédelemből tudjuk levadászni. De az is lehet, hogy ha itt végeztünk, akkor megkereshetjük azt a kemény húsú Királynőt, amit kinéztem magamnak.
Elteszem a pisztolyt és gyorsan előrántom a lándzsát, felugrok az egyik fa ágára és onnan megpróbálom megdobni az engem megcélzott puha húsút, hogy egy 'mber trófeát is szerezzek magamnak.
De mi lesz azokkal a tojásokkal? Miután megöltük a két fegyverest visszategyük őket a helyükre vagy vigyük magunkkal vagy pedig pusztítsuk el őket?

66Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Szomb. Május 27, 2017 12:46 am

Szellem

Szellem

A raptorokat plazma emésztette el, bár a nagy hő összeforrasztja a sebeket, így elvérzés nem történik, ám ez mit sem számít, ha a testen hatalmas lyukak éktelenkednek. Szellem örül, örült, hogy gyilkolhat. A két puha húsú ellenünk van, talán mindig is ellenünk voltak, a fegyvereiket felénk fordítják. Aktiválom álcámat, miközben elterülök a földön, oldalra gurulok és felállva lövök a váll-lövegemmel.

67Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Szomb. Május 27, 2017 7:21 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A trófeákat később kell begyűjteni a vadászoknak. Most az önvédelem joga adott.

Basil'isk:
Felugrasz a legvastagabb ágra. A dárdád nem talált célt, ellenben a sörétes közelebb férkőzött teljesen a fa tövéhez. Felfelé célozva elereszt pár lövést nem sokkal tévesztett célt, de Basil'isk még mindig fentről támadhatott. A sörétes megállt. Puskáját magához szorítva várt. Semmit nem látott egyenlőre.

Szellem:
A kitérő mozdulat nem zavarta meg a 'mbert. Szellem álcázta magát, de a Winchester követte mozdulatát. A plasma és a fegyver hangja egyszerre sűlt el. Hanket a 'mbert telibe találta és mélyen belerágta magát a sugár. Többé nem mozdult.

A sörétes kezdi elveszíteni az eszét. Őrült ordibálásba kezd és vaktában lövöldözik.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

68Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Csüt. Jún. 01, 2017 3:17 pm

Basil'isk

Basil'isk

Felugrok a fa ágára és ledobom a lándzsát, de az sajnálatos módon nem talált célba. A lándzsa a célpont mellett fúródott a földbe.
Az 'mber arrafelé céloz a sörétesével, amerről a lándzsa érkezett, de nem sokkal tévesztett el. Leginkább mellettem a fába csapódott be a sörét. 1-2 darab meg a vállamnál haladt el, semmilyen sérülést nem okozott és esélyem adódott a támadásra, amikor a puha húsú magához szorítja a fegyvert és várta a következő támadást.
Tudtam, hogy ha rávetem magam az ágról, azonnal belém lő a sörétessel, de ha plazmapisztollyal pára felé lövök, akkor sikeresen el tudom intézni.
Az 'mber nem látja, de sejti, hogy hol vagyok (az ágon), így elővettem a pisztolyt, felé lövök egy töltetet és leugrok a fáról.

//Bocs, hogy keveset írtam//

69Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Pént. Jún. 02, 2017 12:20 am

Szellem

Szellem

A terv egy része bevált, az én bőröm nem lyukadt ki, míg a puha húsú teste egy lyukkal éktelenkedik a földön. Az első vér az enyém! A társa vaktában lövöldözik, megőrült, zavart, így könnyű préda, de a fegyvere miatt veszélyes is. Tipikus ember, csak akkor tud kemény lenni, ha sarokba szorult.

A fegyverből hüvelyek esnek ki, előbb utóbb táraznia/töltenie kell és akkor én lecsapok. Egyenlőre nem mozdulok, ez a bolond mindenre lő, ami kicsit is mozog.

70Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Hétf. Jún. 05, 2017 11:35 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Befejezés

Basil'isk:
A sörétes tára kiürült. Eszeveszett kapkodással próbálja a 'mber a muníciót pótolni, de a vadász ezt nem hagyta. Plasma pisztolyának elég volt egyszer elsűlnie és az áldozat hanyatt vágódott. Basil'isk leugrott a haldokló prédája mellé és megszabadította a szenvedéstől.

Szellem:
A vadász már második áldozatára fente agyarait, de társa Basil'isk megelőzte. Abban a pillanatban mikor kiürült a tár véget is ért a harc. Szellem akkor ért a fajtársa és annak áldozata testéhez mikor azt megszabadította a szenvedéstől.

A vadászat véget ért!

Basil'isk: SP: 40
BP: 50

Szellem: SP: 40
BP: 40


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

71Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Csüt. Jún. 08, 2017 8:27 pm

Szellem

Szellem

Nem volt alkalmam megint ölni, hogy újabb trófeát szerezzek. Véget ért a harc, rövid volt, de legalább élvezetes. Összeszedem a trófeákat és visszatérek a táborba. Miközben távozok, már fejben a következő vadászatot tervezgetem, hogy mennyi vért fogok kiontani és mennyi koponyát gyűjtök be.

72Őserdő - Page 3 Empty Re: Őserdő Csüt. Jún. 08, 2017 11:59 pm

Basil'isk

Basil'isk

A puha húsú kiürítette a sörétes tárát, ez rosszul tette. Amíg megpróbált újratölteni, belelövök a plazma pisztolyommal, a lövedék eltalálta az 'mbert, aki hanyatt vágódott a földön.
Leugrok az ágról a haldokló mellé és leszúrom, majd egy mozdulattal, gerinccel együtt tépem ki a a halott puha húsú koponyáját. Szellem nem tudta beszerezni ezt a trófeát, mert én végeztem vele. A fejet elrakom a többi trófea közé, az általam megölt raptor fejeket is beteszem oda majd elindulok vissza a táborba. Ha a vezető kérdezi tőlem, hogy mit keres a gyűjteményemben egy 'mber koponya, akkor őszintén megmondom neki, hogy önvédelemből öltem meg.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 » Helyszínek » Blior » Őserdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.