Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Őserdő - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Őserdő - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Őserdő - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Őserdő - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Őserdő - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Őserdő - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Őserdő - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Őserdő - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Őserdő - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Őserdő - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Őserdő

Őserdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Kedd Feb. 05, 2013 8:17 pm

W.B.

W.B.
Mind a három ember végig gondolta azt amit mondtál. Három ember mind - mind a saját esze járása szerint. Végül a gúnyolódó katona… egy ezredes. Most már emlékszel eme jelre. Nem tudni mért, de apádra emlékeztet az ezredesi jel. Szóval az „Ezredes” révén senkinek sem tudod a nevét, senki nem mutatkozott be, tehát ő szólalt meg először.
- És azaz út mennyire járható? Járművel lehet haladni? Mert ha nem, akkor vagy berepülés lesz felderítés után. Vagy egyszerűen orbitális bombázás. – Száraz rideg szavak. Cél szentesíti az eszközt. Tipikus karrierista katona.
- Lerakunk érzékelőket a leszállási zóna körül. Be lehet repülni, ha van már kijelölt biztonságos leszálló. Vakon nem lehet berepülni. Így vagy úgy be kell menni felderíteni. Nagy repülő lények… Puma majd lekapja őket, nem nagy do… - Vadász közbe szolt. Gúnyosan.
- Tarajos nagy kétlábú archosauria. Na az mi a sz*rt keres itt?
- Felkergették a nagyobb ragadozók.
- Ezért olyan közegbe jöttek, ahol esélyük sincs vadászni se, nem hogy halászni. Igazi vesztes faj.
- Mit vársz a Spinosaurusoktól? Nagyok, sérülékenyek, gyengék, magányosak. Nincs esélyük más ragadozókkal szemben. Valószínűleg legyengültek az ittlévők, minden kis kaját megpróbálhatnak elkapni. Nem nagy ügy, viszünk lángszórót.
- Vagyis nincs mitől félni?
- De mindentől, mert mindennek kaják vagyunk.
- Jól van! Hajnal hasadta előtt indulunk! Te vezetsz minket. – Ezzel feléd nézett a Főhadnagy. – Akkor ennyi.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

32Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szer. Feb. 06, 2013 5:08 pm

Essen

Essen
Figyelem az egyik férfi jelét, s elmémben felcsap egy aprócska emlék. Egy szó, mely többet árul el számomra mint amennyire én emlékszem. Ezredes. Az ezredesek hordanak ilyen jelet. Lehet az emberekkel való kapcsolat visszahozza azokat az emlékeket magamról, miket rég elfeledtem. Az apámra emlékeztet, furcsa érzés fog el. Nem igazán tudom, hogy miért, de most először kapott el az érzés, hogy családra gondolok. Lehunyom kicsit szemeim, talán tényleg jobb lenne az emberekkel tartani az után, hogy elvégezték az itteni dolgukat? Talán sokkal többet megtudnák magamról és arról, mi történik körülöttem, miért vagyok itt valójában és hogy ki is vagyok. Vagy talán nem is fontos ezt tudni? Mély levegő, elkergetek minden gondolatot, lesz még időm ezen aggódni.
Végighallgatom őket ugyan olyan nyugodtan, mint amilyen nyugodtan meghallgattak ők engem. Végre kezdenek valami értelmes terven megegyezni, s nekem nincs más dolgom, mint odavezetni őket. Odavezetni, hogy tegyék dolgukat. Kicsit felsóhajtok és elgondolkodom néhány lehetőségen, melyik őt lenne a leggyorsabb, legbiztonságosabb.
- Mint mondtam járható. Csak útvesztők a kanyonok. De végül valamelyik út mégis odavezet - vonom meg a vállam, elvégre ez az egész dzsungel is egy hatalmas útvesztő, több napra is elkóricáltam menedékhelyemtől, hogy valami utalást találjak arra, nem elhagyatott ez a hely, de sehol emberekre utaló jelek, sehol egy település vagy tábor. Sisakom tollazatát kicsit megigazítom, nehogy eltöredezzenek, de már úgyis ki vannak valamennyire fakulva, hamarosan le kéne vadászni egy tollas lényt, hogy lecserélhessem.
Az utasításon, hogy hajnalhasadás előtt indulunk, csak bólintok.
- Mennyi embert visznek magukkal? - teszem fel még a fontos kérdést, mert ha egy egész csordát, az bizony elég érdekes lesz, de csak ha néhány felderítőt küldenek velem, a saját munkám annyival meg lenne könnyítve. Ha nincs több kérdésük vagy mondanivalójuk, nekem sincs több keresni valóm köztük, hagyom hogy megbeszéljék a maradék részletet, ami engem nem is nagyon érdekel. Tudom mikor indulunk, mi a dolgom és mennyien megyünk. Elköszönök tőlük egy ismételt bólintással és kimegyek a sátorból majd körbe nézek. Hirtelen fogalmam sincs mihez kezdjek magammal, minden nap ilyenkor csinálok valami hasznosat, de itt feleslegesnek és kényelmetlenül érzem magam. Teljesen idegen világ csöppent elém egyik pillanatról a másikra, s mint amennyire én nekem idegen, ugyan olyan idegen vagyok én is az itteni emberek számára.

33Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szer. Feb. 06, 2013 9:02 pm

W.B.

W.B.
Vadász bólintott, a főhadnagy is. Ezredes, pedig némán kisétált melletted.
- Még négy ember jön. Úgy látszik, hogy ő feleslegessége nem jön, tehát veled egyűt hét ember lesz. – Utalt a vadász a távozó ezredesre. – Hát akkor jó éjt.
Így a vadász is távozott. Főhadnagy még kikapcsolta a különböző gépeket és ő is távozott végül.
Odakint a sátrak közt megfogott a tanácstalanság. És most? Aludni csak kell. De hól? Szokáshoz híven, egy fán? Bár tisztáson van a tábor, elektromos kerítéssel körbevéve, a bekerített területen van egy fa.
Míg tanácstalanul bolyongtál fül és végül is szemtanúja voltál, ahogy a főhadnagy készül a holnapi kis túrára. Élelmiszerkészletben kutakodott egy közlegénnyel, na és persze a kis tollas raptor némán figyelte őket. Mit csinálhatna? Beszélni nem tud, és kaját se kap. Engedelmesen ül és vár.
- Tonhal. – Nézi a főhadnagy az előhúzott konzervet. – Valami szagosabb halkonzerv kell, meg a tonhal a tiszteknek van…
- Tiszteknek… - Gúnyos kissé a segédkező közlegény hangja. Bár joggal. Egy vadállatoktól nyüzsgő dzsungelbe olyan luxost vinni, mint a tonhal. Ha tiszteké, akkor is meggondolatlan és pazarló. – Minek kell szagos? Elég szagos az is, ha kinyitja idevonz mindenféle állatot.
- A lány szerint Spinosaurus-szok vannak itt. Itt nincsenek nagy folyók és tavak így számukra megfelelő prédát sem tudnak fogni. Egyik napról a másikra élnek ama dögökből mit találnak és ama néhány óvatlan lényből mit el tudnak kapni. Ha erős halszagot éreznek, akkor tuti a szag irányába mennek, de biztosra akarok menni. Ha keresztezné az utunkat egy vagy több Spino, akkor egy konzervvel is eltudjuk őket csalni, hogy szabad utunk legyen.
- Szardínia meg… valami kínai betűs… na ez tuti szagos. – Mutatja fel a feledtesének a talált konzerveket. – Ilyet már ettem, ez ilyen hal aprólék, olcsó, igénytelen és gusztustalanul néz ki. Szaga is a kinézetéhez hasonlít. Ilyet osztogatnak a menekült táborokban. Szerencsétlenek meg még ennek is örülnek.
- Szardíniából kettőt és ama kínai vacakból négyet vigyél a felszerelésbe. Az lenne jó, ha nem kéne kinyitni őket, de jobb felkészülni. Egy gránátvetőt is készíts oda és egy tucat füst és még egy tucat könnygáz gránátot. Két lángszóró már ott van, ugye?
- És négy tartalék tartály, igen. Akkor ennyi?
- Remélem. – Ezzel elhagyták az élelmiszerkészleteket, miután gondosan visszatettek mindent mit kipakoltak.
- Azért jobb volt még tíz évvel ezelőtt. Akkor csak mamutok voltak még. Nem pedig raptorok és más kihalt dinosaurus-szok. Rémálom ez a hely.
- Rosszabbak, mint az idegenek. Nagyon szívós lények. – Felelte a főhadnagy, mielőtt még kettéváltak volna. Ki-ki ment a maga dolgára. Természetesen a kis tollas mitugrász követte a gazdáját.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

34Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Csüt. Feb. 07, 2013 9:54 pm

Essen

Essen
Ahogy haladok egy kicsit a táborban enyhén tanácstalanul, hogy mit is kéne most kezdjek magammal, megállok egy járműnél és azt nézem érdeklődve. Mintha nagyon régen láttam volna ehhez hasonlót, vagy talán pont ilyet, nem emlékszem igazán, de ismét elkap az a furcsa érzés, mely a sátorban is úrrá lett rajtam, mikor olyanra gondoltam hogy család. Talán jobb lenne az emberekkel tartani a küldetés után is, és megtudni honnan jöttem és miért vagyok itt? Lehet nem maga a sors rendelt ide, hogy megváltsam a világot, de valami oka volt annak, hogy ide kerültem, valahogy ide került. De hogyan? Mi történt velem az előtt, és ki lehettem? Ujjaim lassan kúsznak a jármű felé, hogy megérintsem, mintha abban reménykednék, ettől visszakapom az összes emlékemet. Hozzáérek, de hamar vissza is húzom, ahogy gondolataimból egy elcsípett beszélgetés zökkent ki. A két beszélgető felé nézek, egy katona az, kit eddig még nem láttam, valamint az a férfi, aki szintén a sátorban volt. Csendben figyelem őket, érdeklődve hallgatom a beszélgetést. Szóval a nagy tarajost Snpinosaurusnak hívják és egyébként folyók mentén él, halakra vadászik. Eléggé különös, mert a völgyben bár van tó elvileg, de annak környékén nem láttam őket. Lehet onnan túrták ki őket más lények, és ide merészkedtek? Nem igazán tudom hogy lehetne más kép. Szardínia... Ismerős fogalom vagy esetleg név, hirtelen mintha az ízét is megéreztem volna számban, pedig nem emlékszem arra, hogy valaha ilyen halat ettem volna ebben a dzsungelben. Konzervdoboz, minden ismerős rajta, szemöldökömet összeráncolom, ahogy elmémbe merülve kutakodok, honnan is lehet annyira ismerős mindez. Miután elváltak útjaik, úgy döntök jobb lesz nekem is pihenni. Ismét szétnézek a táborban. Sátorok, kemény ágyak... Nem ehhez vagyok szokva, nagy örömömre a táborban egy fát találok szemeimmel. Nem is habozok, azonnal elindul felé határozott léptekkel, majd ha odaértem, felkapaszkodok rá. Megszokásból olyan magasra mászok rajta, hogy alattam kényelmesen elvonulhat egy nagy kétlábú tarajos és nem is fog észrevenni. Innen gyönyörű a kilátás az egész táborra. Nem olyan nagy, mint amilyennek a földről látszik, az emberek is valamivel alacsonyabbak. Ha valami közeledik a tábor felé, ilyen magasságból könnyen kiszúrom. Keresek egy vastag ágat, majd kényelmesen le is heveredek rá. Sisakomat ölembe helyezem, mindkét kezemmel átölelem, hogy ne essen le. Dárdámat a fekete xeno eltörte, ezért csak két tőrrel rendelkezek, valamint a katonai kés. Semmi gond, voltak idők mikor csak a késsel jártam vadászni. Saját menedékem irányába néztem, halk sóhaj, aggódom a mackó miatt. Sebaj. Majd hozok neki ajándékot és biztos megbocsájt, hogy ilyen hosszú időre eltávolodtam tőle és még csak nem szóltam neki erről. Fejemet a fa törzsének döntve lehunyom szemem és addig alszok amíg el nem jön az indulás ideje, vagy amíg valami más fel nem ébreszt.

35Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Vas. Feb. 10, 2013 8:51 pm

W.B.

W.B.
Ahogy közeledik a hajnal, és a horizont alja világosodni látszik, úgy kezd feléledni az erdő. Apránként kezdenek felébredni és előmászni a békésebb fajok. Viszont nem csak a békésebb fajok jöttek elő. Tábor őrszeme kiáltása vegyül a hajnali erdő kórusba.
- Rajtaütés! Xenomorphok!
Ennyi elég is volt. Gépfegyverek robaja ébresztett fel. Az erdő természetesen elcsendesedett, mint egy vihar idején. Elektromos kerítés csak rövid időre tartóztatta fel a lényeket. Némelyik lába elég erős volt, hogy átugorjon. Többi is módot talált az átjutásra, illetve lehetőséget. Egyik kerítést vadul támadó tásukat lelőtték, a sav pedig tönkre tettet ott a kerítést. Hamar szétszedték a sérült részt.
Nem mondhatni, hogy váratlanul érte a katonákat ez. Sőt, fel voltak rá készülve, de nem hajnalkor. Bár így is állják a sarat, úgy tűnik még senki nem halt meg, a lények közül viszont már számos a savas vérében fekszik holtan.
Mint a mókus fenn a fán… a préda olyan nem vidám. Mókus lettél a szemben egy halom ragadozó rovarlénnyel. Katonák bár kitartanak, úgy tűnik a védelmi vonalaik kezdenek megbomlani, az alvóhelyül szolgáló fád, pedig nincs a védelmi vonalakon belül. Néhány idegen könnyű préda reményében a fa fele indult. Egy elég nagy példány vezet két kisebb négy lábon futó rovarlényt. Egy kisebbel lehet el tudnál bánni, de kettő jön és ott van az a nagy mély sötét kék. Tudják, hogy a fán biztos zsákmány van. Sosem tévednek ilyen téren.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

36Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Pént. Május 31, 2013 12:57 pm

Essen

Essen
Ahogy a nap első sugarai bevilágították a messzi horizontot, az egész őserdő szép lassan ébredezni kezdett. Ez jelezte az új nap kezdetét, mely új kalandokat és gondokat hoz magával. Először csak távoli volt, ahogy egyre jobban nyújtóztak a nap sugarai, alul világítva narancssárgán. Állatok ébredező hangja kezdett éledezni, mint egy távoli hullám, ami szép lassan, de annál biztosabban elér majd minket is. Fülem pont ezekre az ébredező hangokra lett figyelmes. Nem nyitottam ki egyből szemem, tudtam, hogy még legalább egy teljes óra, mire elér hozzánk ténylegesen az új nap. Élveztem a hangokat, melyekre nap mint nap jómagam is ébredeztem, elvégre először a békés fajok nyitották ki szemüket, s így nekem is minden hajnalban lehetőség adódott viszonylag nyugodtan begyűjteni valamilyen élelmet és az ivó vizet. Most viszont más volt a helyzetem. Egy katonai bázison voltam, emberekkel, technológiával körbevéve. Hallottam őket, ahogy ide-oda sétálgatnak az őrszemek, ahogy halkan beszélgetnek, de a tábor legnagyobb része még aludt velem együtt, akkor is ha én csak éberen, csukott szemmel élveztem a pihenés örömét.
Nem tartott ez viszont sokáig.
Ahogy kinyitottam szemem és megláttam a magas fák mögött a narancssárga hajnalt, vészkiáltás dördült el a bázisban. Szemeim hirtelen jobban kipattantak és bágyadt elmém azonnal kiélesedett. Tőrömre markoltam és felálltam a fa tetején, jobban látva mi is történik. Ismét azok az ében fekete lények, most már volt bátorságuk közvetlen megtámadni minket. Elszörnyedve figyeltem, ahogy némelyik nemes egyszerűséggel átugorta az elektromos kerítést, egy másik résznél pedig teljesen szétszedték és úgy jutottak be. Hiába voltak sokan, úgy látszik a katonák tényleg eléggé fel voltak készülve és még egy halott embert se láttam, viszont az ébenfekete lények közül már számos holtan feküdt. A savas vérük egyáltalán nem nyugtatott meg, de már kifigyeltem, hogy saját bőrükre ez az anyag nem hat. Jó lenne beszerezni egy ilyen lény fejét pajzsnak, hogy valahogy tudjak majd védekezni ellenük.
Ahogy elnézem a katonák sorsát, hirtelen arra leszek figyelmes, hogy már engem is kiszúrtak maguknak, csak az érdekelne hogyan, hogy ha mindvégig a fa koronájának takarásában voltam. Nyilván sokkal jobbak az érzékeik, mint a többi eddigi általam ismert lénynek. Közelednek, tudom esélytelen lesz nyíltan harcolni ellenük, elvégre csak a tőröm maradt meg és az eltört dárdám hegye, ami szintén ezentúl már csak második tőrnek funkcionál. Na meg a katonai kés... Egyik fegyver se lesz elég hatásos ellenük, épp ezért megvárom hogy feljebb érjenek a fa törzsén, de még ne tudjanak elkapni engem. Az utolsó pillanatban viszont megragadom a fa egyik hosszú indáját és elrugaszkodva az ágtól kerülök a törzstől elég távol tőlük. A levegőben lejjebb eresztem magam, és mikor már visszafele "hintáznák" a fához, elengedem és egy szaltóval a földre kerülök, remélem elég közel az emberek védővonalához. Ha nem szúr ki magának semmilyen xeno, akkor leggyorsabban ahogy csak tudok, futok az emberek felé, hogy a védővonal mögé kerüljek és meg tudjanak védeni. Ha utamba áll valamilyen lény, két tőrömet használom védekezésképp vagy épp támadásra, minden esetre nem hagyom hogy megsebezzenek.

37Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Pént. Május 31, 2013 10:30 pm

W.B.

W.B.
Tévedtek. A biztos zsákmány pár centire a fejük fölött szállt el egy inda segítségével. Mért is lett volna nehéz művelet? Ez már rutin, leszámítva az ilyesfajta üldözőket. Fán lévő idegenek nem haboztak utánad eredni. Egy vetődéssel már melletted is termett az egyik, míg a másik inkább lemászott és gyalogszerrel iramodott utánad.
Persze ezt nem mind akkor, mikor már talajon volt és felmérted a terepet. De hogy, kis nyálcsorgó csupa fog lény, akkor pattant melléd mikor már elengedted az indát. Azon nyomban csapni próbált a mancsával. Ám egy tengerész vállal neki ment. A lény a földön elterült, a katona pedig azon nyomban egy fekete pengéjű kardot döfött a xenomorph nyakába.
Vállon ragadtak, egy katona fogta meg, az úgy mondhatni biztonságos zónába próbált húzni, magyarán az idegenekre tüzelő katonák mögé. E közben a másik kisebb idegent már megszabadították a fejétől, ám ahol a mély sötétkék nagydarab?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

38Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szer. Ápr. 12, 2017 4:47 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Szellem kalandja

Szellem nem bízza a véletlenre a dolgokat. Hamar megtalálta az aktuális helyet. Az őserdő egy völgyben folytatódik, de figyelme középpontjába egy termetesre nőt tölgy kelti fel. A robusztus méretű fa aljában pedig hever valami. Valami ami nem természeténél fogva oda való, ezt Szellem is tudta. Közelebb érve vizsgálnia sem kell a tetemet, vagy tetemeket. Az egész úgy fest, mintha valamit, vagy inkább valamiket valami feloldott volna és ettől összetapadtak volna. Itt ott a tetemeken lévő foltok és a máladékból kiálló csontok jelezték, hogy egykoron élőlény lehetett. A kupac a fa törzs másik oldalán folytatódik, de a látvány még Szellem kíváncsiságát is felkelti. Több tucat hasonló sorsra jutott lény bomladéka tornyosul egymáson. Valami biztos van itt. Szellemnek pedig sikerült rögtön a vadászterületére sétálnia. Önkéntelenül is pozíciót vesz fel, majd egy tompa neszre figyel fel. A forrása a mocsár irányából jött, olyan mintha valami húzná a lábát, vagy inkább saját magát?


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

39Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Pént. Ápr. 14, 2017 1:31 pm

Szellem

Szellem
Valamit kiszúrtam, egy hatalmas tölgy alatt van, valamiféle élőlény lehetett, nem, élőlények, mert több tetem van itt. Felismerhetetlenségig torzultak, senki sem tudja, hogy mik lehettek ezek. Ha ezek ragadozók voltak, akkor ami őket megölte, még nagyobb ragadozó lehetett, vagyis még nagyobb trófea lesz belőle! Beidegződött mozdulatot veszek fel, mintha a lény figyelne engem, hát csak jöjjön! A gyenge elbukik, az erős fennmarad. Neszeket hallok, valami vonszolja magát? Lehetséges, aktiválom álcázó berendezésemet és elindulok a hang irányába. Talán a lény megsérült, megkönnyítve a dolgom.

40Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szomb. Ápr. 15, 2017 12:39 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Őserdő - Page 2 Titano11
A pillanatok csak húzódnak a végtelenség határáig. Fürkésző mozdulatok közben Szellemnek feltűnt, hogy a környező madarak és majomfélék teljesen elhalkultak. Vagy eltűntek. Álcázója tökéletesen működött elméje tiszta volt és a legfontosabb a reflexei sem hagyták cserben. Időben. Az egyik fáról érkezett a támadás. A Yautja félre ugrott. A hatalmas száj és az azt kísérő fej centikkel húzott el a jobb karja mellett. Ellentámadásra Szellemnek nem volt lehetősége. Mire újra pozíciót vett magát a hatalmas Titánboát már nem látta csak hosszú testének fészkelődését a lombkoronák takarásában. Szellem hallott már ezekről az igen ritka és hatalmas kígyófélékről. Hossza akár 12m is lehet míg testének legvastagabb pontján az átmérője 1m. Ez egy nem teljesen kifejlett példány volt aminek testsúlya maximum 800-900 kg volt. A mocsár és az őserdő széle volt a vadászterülete. Néhány másodperce megfordult Szellem fejében, hogy leplazmázza, de ezen az ötletén hamar túl tett és felkészült inkább a következő lecsapásra. Immáron tudta mivel kell számolnia.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

41Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Vas. Ápr. 16, 2017 12:55 am

Szellem

Szellem
A lény villámgyorsan csapott le, hatalmas bestia volt. Egy boa az, így már érhető, hogy mi is adta ki a hangokat és mi is hagyta hátra azokat a tetemeket. Ez talán még engemet is képes egyben lenyelni. Mire támadhattam volna, már elsiklott a fák lombkoronájában. Ez nem jó, így nem húzódhatok a fák biztonságába, hogy onnan lelőhessem, ami még rosszabb, hogy bárhonnan támadhat.

Ki kell innen mennem, nyílt terepre húzódni, mert ott nem találhat fedezéket, vagy búvóhelyet. Futni kezdek, miközben vaktában lövök, hol a földön, hol a fák ágain.

42Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Hétf. Ápr. 17, 2017 8:07 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A plazmák szépen megritkítják a fák koronáit. Szellem pár perces rohanás után elért egy olyan tisztásra ahol két hatalmas fa állt. Törzsük átmérője több méteres volt. Szellem itt vette be magát, de az első támadás nem váratott magára. A plazma lövedék eltalálta a hatalmas testet, de a kígyó a fejével még elérte a Yautját és hatalmasat taszított rajta. Következménye, hogy Szellem váll lövegével történt valami így arra most nem támaszkodhatott. A fának való csapódáskor olyan szerencsétlenül érkezhetett, hogy a fegyvere megsérült, így most pengékkel kell megvívni a hatalmas trófeáért és egyben az életéért.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

43Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Csüt. Ápr. 20, 2017 8:35 pm

Szellem

Szellem
A lombkoronák ágai és levelei egy pillanat párologtak el, ahogy a plazma elérte őket. Sajnos a kígyó nem volt a járulékos veszteség listáján. Egy viszonylag megfelelő területre értem, ahol végre eltaláltam ellenfelem. A gond az, hogy nem halt meg, sőt, felöklelt és a becsapódás miatt a váll-lövegem megrongálódott.

Elcsettintem az éjfél csókját, ma vagy ő, vagy én döglök meg, csakhogy nekem nem áll szándékomban egy ilyen planétán kimúlni. Előhúzom a lándzsámat, a célom kiszúrni vele ellenfelem szemét, majd a vak kígyót kivégezhetem ha ráugrok és a fején át elérem az agyát.

44Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Pént. Ápr. 21, 2017 10:11 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A váll löveget Szellem nyugalmi állapotba állította. Komoly problémája nem lehetett ergo javítható, a komoly problémát a még fürgén tekergőző boa jelentette. A hely elégnek bizonyult, hogy a vadász mozogni tudjon. Tudta, hogy ez egy halálos keringő lesz ő felkészült. A kígyó mind untalan előre kapott megpróbálta fogát a Yautjába vájni, hogy aztán rátekeredve összeroppantsa. Szellem ügyesen kitért két támadás elől, de sebezni nem tudott a kígyón. Ezért a kígyó támadását megelőzve harmadjára ő kezdeményezett. A lándzsát eldobva végig hasított a levegőben, majd telitalálat. A kígyó jobb szeme helyett a lándzsa volt, de nem elég mélyen ,hogy az létfontosságú szervet roncsoljon. A kígyó most a kínjával van elfoglalva Szellem tudta ettől nem lesz jobb alkalma. Megindult a hatalmas test felé, de óvatosan. Párszor majdnem kilapította az épp arra vonagló test. A két hatalmas fa, ami a tisztás nagyjából közepét jelentette kedvező helynek bizonyult eddig. Viszont most a test szabadon vergődött így Szellemnek azt megközelítenie nehéznek bizonyult. A sűrűben a liánok és ágak csapdába ejtették volna a lényt most azonban szabadon vergődött a vadász lándzsájával a szemében. Őserdő - Page 2 34213811


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

45Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Kedd Ápr. 25, 2017 2:18 am

Szellem

Szellem
A váll-löveg még javítható, ám ettől függetlenül enélkül kell ölnöm. A bestia nem hagyta magát, csupán harmadik csapásánál vettem át a kezdeményezést, aminek az eredménye egy bakuub a szembe. A dög kínjában vergődik, nem mehetek a közelébe, veszélyes lenne. Ám minek is mennék? A forrófejű fajtársaimmal ellentétben én kivárok, szenvedjen csak ki, ha nem is hal meg, legyengülten már végezhetek vele. A távolból szemlélem trófeám vergődését, mennyire kár, hogy nincs nálam más távolsági fegyver! A társaim többsége közelről szeret harcolni, az ostobák! Távolról, egy jól leadott lövéssel is lehet érvényesülni Egy nap nagy stalker leszek.

46Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szer. Ápr. 26, 2017 12:19 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A váll löveggel ejtett seb és a lándzsa sem volt elég az óriáskígyónak. Miközben agonizál Szellem hátrált a sorsra hagyva a kígyót. A kígyó megrázta magát, és a szemében lévő lándzsával rontott Szellemre. A lándzsa ugyan megvakította, ám nem roncsolt életfontosságú szervet. Szellem talán túl sokat várt és most megint szemben állt a fenevaddal. Igaz jelentősen csökkent a boa gyorsasága, de ezt hatalmas méretével kompenzálta. Próbálta a Yautját közre fogni, de Szellem kitáncolt minden próbálkozással kígyó köréből és mindannyiszor belevágott annak húsába. A kígyó még egy utolsó rohamot indított. Mind ketten tudták most minden el fog dőlni.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

47Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szomb. Ápr. 29, 2017 3:22 pm

Szellem

Szellem
A bestia nem akar kimúlni, sőt, van mersze támadni! Min egy jól megkoreografált táncot nézne az ember, csak ez életre-halálra menő harc. A boa testén minduntalan újabb és újabb vörös csíkok jelzik, hogy hol vágták fel pengéim a leendő trófeámat. Aztán eljött az utolsó roham, itt dől el minden. Megpróbálok felugrani a levegőbe, és rázuhanni ellenfelem fejtetejére, hogy addig szabdaljam, amíg még mozog.

48Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Vas. Ápr. 30, 2017 10:25 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A boa hosszan előrenyúlt. Szellem felugorva egy ágban megkapaszkodhat majd elengedte. A kígyó kitekeredett és hátrakapva a rajta egyensúlyozó Yautja kezébe mart. Szellem zöld rikító vére nem akadályozta meg a cselekvésben. Alkari pengélye mélyen beledöfte a koponya hátsó részébe. Az óriás kimúlt, de Szellem még korán sem végzett vele.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

49Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Vas. Ápr. 30, 2017 10:37 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Basil'isk:
Már épp menni készült a vadász, amikor a 'mber felpattant a sörétest a vállához betámasztva célzott. Basil'isk megdermedt, persze nem a félelemtől. Bízott benne, hogy az ember nem veszi észre. Az embert egyik társa komon hívta. A sistergő recsegő hangot a Yautja rögzítette.
-Conor hallasz? Conor itt Hank jelentkezz vége...
-Tisztán hallak, hallgatlak. Vége...
-Másfél kilóméter a találkát. Vége...
-Vettem, ha hamarabb értek oda gondoljatok rám is. Vége Conor kiszáll... -Statikus történt követve Conor még átpásztázta a terepet majd elindult. Basil'isk kíváncsiságát felkeltette a férfi és követte.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

50Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Hétf. Május 01, 2017 11:06 pm

Basil'isk

Basil'isk
Az 'mber felállt a helyéről és a fegyvert felvéve egy pontra célzott.
~ Mire céloz ez? ~ kérdezem magamtól. Bíztam benne, hogy nem rám céloz a fegyverével. Ekkor valaki hívta a fegyverest egy kommunikátoron át. A beszélgetést sikerült felvennem: Valami Conor és Hank beszélget egymással, valami találkáról is szó volt. A helyszín másfél kilométerre van onnan, ahol vagyok.
A Conor nevű 'mber még egyszer átpásztázta a terepet fegyverével és elindult a találkahely felé.
~ Igen. Vezess csak el a találkahelyetekhez. ~ mondom magamban, miközben követni kezdem a fegyverest.

51Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Kedd Május 02, 2017 10:18 pm

Szellem

Szellem
Az ötlet bevált, a magasból lecsapva, mint egy zuhanóbombázó csaptam le rá. Bár a fattyú megsebzett, ettől függetlenül ő pusztult el. Diadalittas üvöltést hallatok, majd kihúzom lándzsámat a szeméből és hozzákezdek a boa lefejezésének, egy ekkora koponya több mint elég helyet foglal el, talán a vadászatom ezzel véget ért.

Egyenlőre itt húzom meg magam, megnézem javítható-e a váll-lövegem, illetve elkezdek a boából darabokat lenyúzni ruha és felszerelésdaraboknak, amolyan díszítőelemeknek.

52Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Pént. Május 05, 2017 3:15 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Basil'isk:
Connor-t jó húsz méteres távolságból követi a vadász. Az ősi Japán nindzsa gyilkosok is megirigyelnék tőle precíz és halk mozgását. A 'mber megáll egy hatalmas fa alatt, aminek gyökerei jócskán kitörtek a talajból is és ágai hosszan nyúltak át más fákra is. A törzsében egy lyuk tátongott, amiben most matatni kezdett. A lyukból előhúzott három tojást. (Nem xeno tojás) Basil'isk látásmódjával megtapasztalja, hogy a tojásban az élet még fejlődő stádiumban volt, és azt is, hogy valamiféle hüllőt tartalmaztak. Connor megsimogatja megpuszilta őket.
-Ti lesztek az én nyugdíjam alapjai. Nem sokára indulunk is haza, csak a többieket bevárjuk. Eközben Basil'isk már a fáról kémlelte a humánt.

Szellem:
A Yautja diadalüvöltése hangos volt, de a dzsungel egy az egyben elnyelte. Sérülését felmérte, de mikor az elejtett Prédájára nézett minden fájdalma elszállt. Vállövegét sikerült ismét aktiválni. A tartókar egy alátétje mozdult el és ezért nem lehetett használni. A trófeát már alaposan megtisztította, mikor 'mberi kiáltásokat hallott a negyven méteren belül. Igazi vérfagyasztó kiáltást és lövéseket. Szellem a forrás felé vette az irányt és két menekülő 'mbert látott, akik vadászfegyvereikkel, két kiszuperált Winchester segítségével fedezték magukat. Az egyik társukat már az üldözőik zabálták. Raptorok. Kettő, akik a 'mberek után rohantak hihetetlen sebességgel. Egy az áldozatát cincálta. Az emberek vadászok voltak és értették a dolgukat, de a célzásukat most a rádiójukból jövő hang megzavarta.
-Hank itt Conor a találka helyen vagyok várlak benneteket. Az árú biztonságban. Vége... Az egyik hibázott, de a másik pontos találatot adott a mozgó célra, amitől az ki is dőlt.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

53Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Vas. Május 07, 2017 4:24 pm

Basil'isk

Basil'isk
Az 'mbert vagy jó húsz méteres távolságból követem nagyon halkan. Ügyelek arra, nehogy valami nagy hangú tárgyba lépjek, mert akkor a vadász ide fog fordulni. A kisebb gallyak nem számítanak, mert azok szinte nem adnak ki olyan nagy hangot.
Az 'mber megáll egy fánál, ekkor felugrok egy közeli fa vastag ágára és figyelni kezdem az eseményeket. A vadász benyúl a fa törzsébe és matatni kezd. A törzsben lévő lyukból kivesz néhány tojást, jobban megnézve azok nem kemény húsú tojások, mert azok nem férnének el az 'mberek kezében, sőt egy Predator kezében sem.
Még jobban megnézem a jelenetet a tojásokra fókuszálva, valami fejlődik bennük. Valami madár, gyík vagy kígyó tojásai lehetnek, mert nem pókszerű képződményeket láttam bennük, hanem valami egészen mást.
Megsimogatja és megpuszilja a tojásokat, majd mond valamit.

~ Nem tudom mi folyik itt, de az biztos, hogy utána kell járnom ennek a dolognak. A másik 'mber meg mikor érkezik ide vagy milyen messze vannak egymástól. ~

54Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Hétf. Május 08, 2017 1:53 am

Szellem

Szellem
A váll-lövegem nem szerzett komoly sérüléseket, sőt, könnyen javíthattam. A boa fejéről hamarosan lekerült a hús, az agyat és szemeket eltávolítottam, így csupán a hófehér koponya maradt. Nem gyönyörködhettem sokáig, mert a közelben valami történik, egy 'mber lövést hallok, meg kiáltást. Kíváncsiságból tartok arra. Két rapptor az, meg két puha húsú. Az egyik ember lövése nyomán az egyik állat elterül, így 1-1 az állás. A rádiójukon valami szól, nem tudom miről beszélhetnek, de nem is érdekel.

Aktiválom az álcámat és bemérem a legtávolabbi 'mber fejét. A meglepetés ereje az oldalamon van, őt biztosra eltalálom, a másik 'mber helyzete nehezebb, talán lesz elég időm, hogy őt is eltaláljam. A raptor meg... ha csak nem tud a fára feljutni, nem okoz gondot, ő is céltábla lesz.

55Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Hétf. Május 08, 2017 10:55 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Basil'isk:
Fegyver dörrenés! Basil'isk és a férfi is a hang irányának szegezték tekintetüket. A férfi óvatosan visszahelyezte a meszes héjú tojásokat, felkapta Hatsan sörétesét és menet közben többször is a szájához emelte kommját. Válasz nem érkezett csak egy újabb lövés hallatszott. Conor futni kezdett. Basil'isknak sikerült úgy követnie ahogy azt tervezte. A 'mber nem is sejtette, hogy van valaki a nyomában. A dzsungel ezen részén inkább a nagyobb fák és azok gyökerei jellemezték, a cserje szint nem volt túl sűrű. A fák nem adtak annyi árnyékot mint a sűrűbb részeken. A távolban egy férfi rohant Basil'isk és Conor felé. Rohanása okát hamar felfedezte a vadász. Egy raptor üldözte a férfit. Társa célzásra emelte a sörétest, de várt. Még túl messze volt a célpont.

Szellem:
/Csak önvédelem esetén ölhetnél embert./
A férfi rohant. Társa, aki luftot lőtt már csak múltidő volt. Egy raptor azonban a menkülő nyomába eredt. Szellem utálta az emberi fajt, de a szabályok iránti fegyelme erősebb volt. Ezért maradt a figyelő szerepében. A puha húsú társa felé rohant, akit szintén követtek. Egy másik Yautja (Basil'isk) volt az, de még ő nem szúrta ki Szellemet. A két Yautja nem avatkozott közbe várták a fejleményeket.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

56Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Csüt. Május 11, 2017 9:38 pm

Basil'isk

Basil'isk
Figyelem a Conor nevű fegyverest, amikor egy lövés dördül el. A megfigyelt visszarakja a tojásokat és felkapja a sörétest és többször is belebeszélt a kommunikátorába. Újabb lövés. A fegyveres futni kezd, így elkezdtem követni.
Jó néhány percig követem a Conor nevű 'mbert, amíg el nem érem azt a helyet, ahol megállt. Egy másik 'mber is megjelent, akit valami üldözőbe vett. Ráközelítek a futóra és észreveszem a dinoszauruszt, ami üldözni kezdte.
A Conor nevű 'mber célzásra emeli a sörétest. Nem tudni, hogy ki fog győzni ebben a harcban, de az itteni szabály értelmében maximum csak önvédelemből ölhetem meg őket. De nem szeretnék vért ontani jelenleg, jobban érdekel eme harc kimenetele.
Nagyban figyelem az eseményeket, de közben az a furcsa érzésem támadt, hogy nem csak én figyelem az 'mbereket és az őshüllőt, hanem egy másik vadász is...

57Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szomb. Május 13, 2017 11:38 pm

Szellem

Szellem
Bármennyire is akartam vért ontani, inkább vártam és figyeltem, ahogy a két fél egymást ritkítja. Azonban nem csak én néztem a 22. századi gladiátorharcot, hanem egy másik yautja is. Bizonyára ő is a puha húsúak és gyíkok miatt van itt, egyenlőre nem fedem fel magamat, várok és figyelek.

//a rossz vér karaktert akartam kijátszani, de miután beszéltem a Világok Pusztítójával - W.B. - kiderült, hogy nem lehet még rossz vér karakter//

58Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Kedd Május 16, 2017 12:41 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Szellem nem várta meg, hogy mi lesz a vége a dolognak. A két 'mber lassan közelített a mozdulatlanul guggoló Basil'isk felé. Szellem közelebb lopózott és elterelte a két humán figyelmét. Basil'isk odébb állt. A két Yautja már tisztában volt egymás jelenlétével, de a két ember még mindig mintha kísértetet láttak volna.
Hank és Conor visszamentek ahhoz a fához, ahol a tojások lapultak. Ide a két Yautja már egyszerre követte a humánokat. A raptor tojásokat belerakták egy táskába és elindultak. A két vadász tudta, hogy egy újabb falka raptor már a nyomukban van a tolvajoknak.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

59Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Kedd Május 16, 2017 10:48 pm

Basil'isk

Basil'isk
A két 'mber felém közelít, de a közelben tartózkodó yautja és felém jött. Most már tudtam, hogy ki volt az a másik vadász. Az volt, akit a hajón láttam, amikor jöttünk vadászni. Asszem Szellemnek hívják.
Odébb mentem egy kicsit, de ekkor a két 'mber is visszament ahhoz a fához, ahol a raptor tojásokat találta a Conor nevű fegyveres. Szellemmel odáig követtük őket és észrevettem, hogy a tojásokat egy táskába rakják és elindulnak egy bizonyos hely felé.
Tudtam, hogy nem kell hozzá sok idő és egy raptorfalka táplálékaként fogják végezni. Mivel ezek az őshüllők is valamivel értelmesebbek egy... halnál és szeretnek csoportban támadni a területükre betévedő idegenekre. Pont úgy, mint a kemény húsúak, de azok néha gazdatest szerzés miatt támadják meg a területükre bemerészkedő áldozatokat vagy élelemnek.
Sok gondolat támadt a fejemben, de ezeket törölnöm kellett. Csak a vadászat és az életben maradás számít most, nem pedig az, hogy mennyit töprengek egy-egy adott szituációban.
Követni kezdem a két 'mbert tovább, amerre mennek. Ha útközben belebotlanak a raptorokba, akkor simán az őshüllőkre tudok lőni néhány plazmanyalábot a pisztolyomból.

60Őserdő - Page 2 Empty Re: Őserdő on Szer. Május 17, 2017 11:40 pm

Szellem

Szellem
A másik predator zűrbe került, nem hagyhattam, hogy felfedjék jelenlétét, így eltereltem a primitív emlősöket onnan. Ez bejött, majd amint távoztak valamiféle tojásokhoz, mi is követjük őket. A yautja felé lendítem kezem és megrázom a vállát üdvözlésként, majd annyit kérdezek tőle az emberek felé intve, hogy ölhetőek, vagy sem.

Nesztelenül követjük a két puha húsút, továbbra is álcázva magam.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 » Helyszínek » Blior » Őserdő

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.