A dokkmester felismert, hiszen nem rég hagytam el a leszállót. Furcsállja hogy honnan jövök, a hajómról, ami tulajdonképp még mindig egy cégnek, a BioNat-nak a hajója. Nem tudom, hogy az eddigi öt fuvarból hány lett teljesítve, de most sokkal jobban érdekelt annak a baromnak a neve és lakhelye, akitől megvettem.
A dokkmester végighallgatott, majd jelzi, hogy kis türelmet kér. Jobb kézzel a munkaállomás felé mutat. Ugyanakkor megjelenik egy gyarmatügyis és egy biztonsági a falnál és engem figyelnek.
A dokkmester elmagyarázza, hogy itt nem lehet ilyesmit megnézni. Ilyen adatokat csak az ügyfél szolgálaton lehet. A központi épületben van egy, ami 24 órán keresztül nyitva van. Ott le tudnám kérni ezeket az adatokat.
Miután megkaptam a kellő tájékoztatást, a dokkmester megkérdezte, hogy hogyan vagyok a kapun belül, amikor nem jöttem vissza. Válaszolni akartam neki, amikor az őr közbelépett - Innen átveszem. Történt kis félreértés, mi miatt visszahozták nem a szokásos útvonalon. Majd én elkísérem az irodába. - mondja a dokkmesternek, az pedig csak bólintott.
A gyarmatis odébb állt, majd az őr egy ajtót kinyit és mutatja, hogy csak előre menjek. ~ Itt valami nem stimmel ~ gondoltam ~ Előbb azok a férfiak, akik elrabolnak és majdnem péppé vernek. Most meg ez az őr, aki mutatja nekem, hogy menjek előre az irodába.
Belépek az ajtón, majd megyek az iroda felé, közben néha hátra nézek, hátha nem követ az őr, hogy mondjuk leüssön a fegyverével vagy hasonlók. ~ Résen kell lennem és minden kérdésre válaszolnom kell, hogy ne verjenek szét megint.
Kezemben ott vannak a hajó iratai, így biztosan el tudom intézni ezt a dolgot. Végre megtudhatom, hogy kitől vettem az Aurorát. Ha jól emlékszem, annak az egyénnek volt valami vágás az arcán és kék volt a szeme, másra nemigazán emlékem.