Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
George Crysmann EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
George Crysmann EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
George Crysmann EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
George Crysmann EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
George Crysmann EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
George Crysmann EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
George Crysmann EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
George Crysmann EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
George Crysmann EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
George Crysmann EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

George Crysmann

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1George Crysmann Empty George Crysmann on Vas. Nov. 06, 2011 4:21 pm

George Crysmann

George Crysmann
a, Faj: ember
b, Nem: férfi
c, Név: George Crysmann
d, Becenév: George
e, Születési dátum: 2150. 03. 15.
f, Születési hely: New York
g, Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Egy M osztályú kereskedelmi űrhajó parancsnoka
h, Külső és belső jellem: Sötétbarna haj és szakáll, barna szem, 185 cm maga, 95 kg. Igen jó parancsnok, bármilyen helyzetet meg tud oldani, rendkívülien ért a matematikához.
i, Felszerelés: Egy M osztályú kereskedelmi űrhajó (Aurora), 1 lángszóró (2 tartálynyi napalm), 1 pisztoly (2 tár lőszer)

2150. március 15-én született New Yorkban. Szülei jól nevelték.
Miután elvégezte az iskolát, felvették az egyetemre, ahol lediplomázott kereskedelmi ismeretekből, majd elment pilótának a Marsra. Crysmann 85%-os sikerrel meg is kapta az alap pilóta engedélyét és megvehette az egyik igen elhasznált kereskedelmi űrhajót, az Aurorát. Mivel tudta, hogy alap pilóta engedéllyel nem használhatja ezt az űrhajót, ezért letette a másodfokú pilóta engedélyét érintő vizsgát, ugyanúgy 85%-os sikerrel.
Ezután szerződést kötött a Weyland-Yutani Társaság Kereskedelmi Bizottságával, hogy nem fog fegyvert csempészni, nem megy egyik katonai szektor közelébe sem és persze ha jelzést vesz bármilyen intelligens élőlénytől, derítse ki, hogy miért küld jelzéseket az űrbe.A WEYLAND-YUTANI JEGYEZTETI BE
Név: George Crysmann
Nem: férfi
Kor: 40
Születési idő: 2150. márc. 15.
Születési hely: Föld, Egyesült Amerika, New York
Iskolai végzettség/ek: Egyetem

Az Aurorát saját nevére jegyeztette be az ICC és a CMC adatlapján, majd összegyűjtötte a teljes legénységet a hajó irányításához.

AZ ICC ÉS A CMC JEGYEZTETI BE
Név: George Crysmann
Nem: férfi
Kor: 40
Születési idő: 2150. márc. 15.
Születési hely: Föld, Egyesült Amerika, New York
Iskolai végzettség/ek: Egyetem
Jelenlegi lakhely: Mars, Mars City
Pilóta engedély: Másodfokú
Űrhajó neve: Aurora
Űrhajó típusa: M osztály
Legénység: 7 fő
Rakomány: Élelmiszer és orvosi ellátmány
Azonosítási kód: PDTCK08912
Jelenlegi úti cél: John Dale kolónia


Az első szállítás

Az űr sötétjét megzavarta valami, valami, ami nem oda illett. Egy igen használt állapotban lévő M osztályú kereskedelmi űrhajó, melynek neve Aurora volt. A hajó belsejében, az egyik szobába heten álmodtak hibernátorjaikban. Ott volt Bones, aki kivételes tehetségű navigátor volt. Meg is látszott rajta, hiszen az Aurora előtt a Red Star Line egyik luxushajóján tevékenykedett. Ennek ellenére persze fiatal, húszas éveiben járó nő volt.
Mellette, egy másik hibernátorban Crysmann feküdt, aki igen jól meg tudott oldani minden helyzetet és legfőbb erőssége a matematika volt. Ő volt a hajó parancsnoka. Crysmann mellett pedig West feküdt, aki másodtisztként szolgált az Aurorán. Aztán ott volt Johnson, a tudományos tiszt. Mellette meg két gépész, két hibernátorban. Nevük Jim és Josh volt. Az utolsó álmodó pedig Smith volt.
Hirten a szoba fénybe borult és a hibernátorok kinyíltak. Először maga a kapitány kelt ki belőle. Meglátszott már rajta, hogy megszokta ezt az utazási fajtát. Utána meg a többiek keltek ki hibernátorjaikból. Felöltöztek munkaruhájukba és elindultak a kantin felé, ahol a robotszakács biztosan jó étellel várta őket.

A kantin is az Aurora egyik szerves részét alkotta, mivel a tanácskozások és a beszélgetések nagy része itt folyt, de most senki sem szólalt meg, csak ették a robotszakács által készített étel és itták a kávéjukat, majd felálltak a helyükről és elindultak dolgozni.
Crysmann, Bones, West és Smith felmentek a hajó hídjára és észre is vették útjuk célját.
- Hívd őket.
- Rendben uram. - a másodtiszt megnyomott egy gombot és üzenni kezdett a bolygóra. - Itt az Aurora nevű kereskedelmi űrhajó. Azonosítási szám: 08 912. Leszállási engedélyt kérek. Vétel. Nem válaszolnak.
- De miért nem? - kérdezte a kapitány.
- Lehet, hogy mással vannak elfoglalva, ezek nem hederítenek a jó kajára, amit hozunk nekik.
- Pofa be Smith! Ez nem vicces!
A másodtiszt megint leadta a jelzést. Ekkor valaki megszólalt a rádióban: Aurora, itt a John Dale kolónia irányítóközpontja. Mondja meg rakományát és úti célját!
- A rakomány élelem és orvosi ellátmány, a cél a John Dale kolónia.
Ekkor megérkezett a válasz is: Aurora, itt a John Dale kolónia irányítóközpontja. Leszállás engedélyezve a 236-os leszállási pontra.
- Köszönöm John Dale. Vége.
A kapitány kiadta a parancsot a leszállásra. Az Aurora beért a John Dale atmoszférájába és szép lassan ereszkedni kezdett, míg a felhők alá nem ért. Itt most már mind a négyen jól láthatták a terepet.
A terep sík volt, majd következett egy kanyon és végül a kanyon túlsó végén, maga a város.
- Szépen tedd le a gépet a leszállóra. - adta ki a parancsot Crysmann.
Az Aurora még jobban ereszkedni kezdett, majd végül földet ért. Ismét megérkezett a válasz a rádióból: Aurora, nyissák ki a raktér ajtaját. A rakományt átvesszük. Vége.
Bones megnyomott egy gombot, melynek következtében a raktér ajtaja kinyílt. A John Dale kolónia dolgozói máris ott voltak és átvették a rakományt.
Aurora, indulhatnak vissza, a rakományt megkaptuk.
- Vettem John Dale. Raktárajtót bezárni!
- Értettem uram!
Ekkor egy sötét árny suhant át a hajó előtt. A látomás, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is tűnt el. Majd a raktérajtó bezárult és a hajó emelkedni kezdett. A legénység nem tudhatta, hogy az az ismeretlen árnyalak merre mehetett, hiszen most azzal voltak elfoglalva, hogy hazatérjenek otthonukra, a Marsra.
A raktérrel hirtelen megszakadt a kapcsolat és egyik embere nem jött vissza. Kétszer leadta a segélykérő hívást, melyre a Gateway Űrállomásról azonnali válasz érkezett.
Hallották a zajokat a raktárból, majd úgy döntöttek, hogy lezárják a hajó alsó szintjét, hogy majd a mentőcsapat elintézze a potyautast, amely megölte vagy foglyul ejtette Crysmann egyik emberét.
A mentőcsapat meg is érkezett, majd egy hosszas beszélgetés után Crysmann a tengerészekkel együtt lement az alsó szintre...

//A John Dale kolónia a Micor Szektorban található, Pestron és Micor között. 2180-ban az USS Victory legénysége itt hajtott végre egy akciót, melyet csak hárman éltek túl. A kolóniál talált fészket kifüstölték, de lehetséges, hogy még vannak a bolygón kóborló idegenek. A kolónia 2181-ben újra lakhatóvá vált.//A hozzászólást George Crysmann összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 03, 2017 10:33 pm-kor.

2George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Vas. Nov. 06, 2011 5:42 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet!

Iskoláknál kis gubanc van! Általános, közép vagy gimnázium, aztán egyetem. Egyetemen meg diploma van nem érettségi.
“Iskolai végzettség/ek: Egyetem” Egyetem, de milyen szak?
Helyszínek a Marson Mars city van. Célszerű azt beírni lakhelynek

Ha jól értem az AvP: T oldalon kalandként folytatódott az előtöri? Amit ott lemeséltek neked, azzal egészítsd ki az előtörténetet. Aztán ott folytathatjuk, ahol abba maradt. (feltéve ha jól értettem a szándékod)

Iskolai és a Marsi apróságot javítsd ki, továbbá az utolsó kérdésre ha sikerül megoldást kiötleni, akkor majd elfogadom az előtörténetet.


Ja, még annyi, ez a John Dale kolónia melyik szektorban található? (Adatbázis - > Az Ismeretlen Univerzum című leírásban megtalálod a szektorokat.) Erre a bolygóra nem emlékszem, pedig jó pár könyvet és képregényt elolvastam. Ha te találtad ki, akkor a kaland folytatás szempontjából lényeges lenne melyik szektorban helyezkedik el.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
George Crysmann Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Pént. Márc. 02, 2012 8:16 pm

George Crysmann

George Crysmann
A John Dale nevű kolónia az én még készülő regényemben szerepel. Az idegenek leirtása után ismét lakható lett és akkor jön az Aurora legénysége a rakománnyal.

4George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Pént. Márc. 02, 2012 9:40 pm

George Crysmann

George Crysmann
Hibák javítva, előtörténet kiegészítve.

5George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Pént. Márc. 02, 2012 9:41 pm

W.B.

W.B.
Üdv!

A kolónia esetén a legfontosabb kérdésre még így sincs válasz. Mégpedig, hogy melyik szektorban található. Ez a kaland folytatása miatt lényeges információ.
Az, hogy saját fan fikciódban hol van a bolygó az a saját fan fikciód. Az oldalon illeszd be valahova. Mesélés miatt lényeges lehet. (Én is írok egy fan fikciót, remélem könyvszinten sikerül majd. Második világháborús AvP.)

„Miután elvégezte az iskolát, felvették az egyetemre, ahol leérettségizett” – Egyetem nem érettségit hanem diplomát ad. Továbbá hiányzik, hogy milyen szak. Miből diplomáztál.


Akkor a hajó legénysége ez:
Bones: navigátor
West: másodtiszt
Johnson,: tudományostiszt
Jim és Josh: gépész
Smith: ???
És te.

Továbbá, írd le az előtörténetbe röviden, hogy az előző oldalon a kaland meddig jutott el. Onnan átvesszük a mesélést. (bár nem garantálom a legénységed túlélést)

Pisztoly, és milyen? Van pár féle. Nem mindegy, hogy VP70-el lődözől, vagy lézerpisztollyal.
Amint a hibákat javítottad jelez. Ha segítség kell, akkor is jelez és segítünk.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Pént. Márc. 02, 2012 9:42 pm

W.B.

W.B.
A kis sunyi.... akkor olvasom :p


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7George Crysmann Empty Re: George Crysmann on Pént. Márc. 02, 2012 9:59 pm

W.B.

W.B.
Nah akkor, az értékelés:

Repülési engedély I és II-t ingyen megkapod. Plusz mellé 4 skill pontot. 1500$ kezdőösszeget kapsz.
Az űrben nyiss új topikot az űrhajód nevével. Első posztban írd le, hogy milyen típusú hajó, legénységet és hasonlók.
Új hozzászólásként pedig a jelenlegi helyzetet írd le. Legénységből ki hol van, illetve hány tengerész van a hajón. Illetve milyen hajóval jöttek a tengerészek stb.

Továbbá készítsd el karakterlapod és kommunikátorod.

Lehet én fogok mesélni egy ideig.

Jó játékot!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.