Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Neonopolis - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Neonopolis - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Neonopolis - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Neonopolis - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Neonopolis - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Neonopolis - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Neonopolis - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Neonopolis - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Neonopolis - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Neonopolis - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Föld » Neonopolis

Neonopolis

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Csüt. Júl. 20, 2017 12:51 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A jelet sikerült leadni, ám mint egy átlagos holo filmben, vagy egy könyvben, az ellenség, az idegenek is pont most jelennek meg. Az első felderítőket sikerül kiszúrnom, nem vacakolunk, azonnal a tető felé vesszük az utat.

- Remélem a repülős fiúk vagy lányok vették a jelet és idesietnek, máskülönben úgy járunk mint egy Custer, vagy.. mindegy is. A lépcsőházból és a falak mentén kaphatunk támadást, vagyis 5 oldalról, ha nincsenek röpképes csótányok.

- Ez egy M40-es gránát, lepattintja a kupakot és megnyomja a gombot, utána eldobja és végignézi, ahogy a robbanás széttépi az ellent - nyomok két gránátot a nő kezébe.
- Ha a lépcsőház felől jönnének, dobjon be egyet, majd csukja be az ajtót, a durranás után várjon, majd újra nyissa ki az ajtót és ugyan ezt játssza el egy második hullámmal, utána lezárja a helyet. Maga és én - itt a férfira mutatok - a falakon felmászó csótányokat fogjuk elintézni, négy oldal, vagyis állandóan két oldalt kell fejenként lefednünk, egy-egy sarokba menjünk be, így egyszerre két falrészre van rálátásunk.

A távolban még több fekete kitinpáncélos démon jelenik meg, sietve jönnek felénk, ezek szerint közel és távol mi vagyunk az egyetlen élő emberek. Bizonyára hamarosan az egész táj olyan lesz, mint a Csillagközi Invázió egyik jelenete, ahol az araknidok egy tábort rohannak le a sivatagos terepen. Remélhetőleg minden ugyan így megy le, több trillió halott bogár, miközben a jófiúk az utolsó pillanatban húznak el.

- A fejre lőjön, mivel magánál pisztoly van és nem is az erősebb verzió, ezért várja meg, míg közel érnek, utána lőjön. Jó esetben meghalnak, vagy a találattól, vagy a zuhanástól, rosszabb esetben meg sem érzik.

Az első alienek bizonyára már a házban vannak, próbálnak feljönni a lépcsőház felől, talán eközben az atmoszférába már belépett a mentőegység. A vérem pezsegni kezd, nem a félelemtől, hanem a lehetőségtől. Milyen dicsőséges alkalom a halálra, egy alulfegyverzett katona meg két tudós egy egész Földre való alien ellen. Egy igazi utolsó harcállás, Custer, a Roerke ároki britek, vagy a svájci gárdisták Rómánál vagy a közismert 300... római Cannae térségében a punok ellen, no meg a 300 spártai harcos Thermopülánál.

- Egy jelzőfáklyát lőjünk el, a másikat majd akkor, ha látjuk a gépet.... már ha jön és élünk addig. Most pedig, várunk, várunk, hogy az első fekete test a célkeresztbe kerüljön. Jó nap ez a halálra, egy katona nem is kívánhat jobbat! Kár, hogy nem bömböl valami jó kis metál.

62Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Szomb. Júl. 22, 2017 10:00 am

W.B.

W.B.

Az első idegeneknek már fel kellet volna érniük. Ám sehol sincsenek. Környező épületek ablakaiban időnként feltűnik egy-egy árny. Ám ennyi. Így múlik el 10-20 perc. Férfi elkéri tőled a még nálad lévő elemeket, mik a lámpában vannak. (Átadod neki.) Ezután ismét lead vészjelzéseket, melléje pedig üzenetet is küld.
- Itt a Capells Weyland Yutani kutatóhajó két túlélő kutatója és egy Gyarmati Tengerészgyalogos. Azonosító kódunk APR-024 és APR-017. Egy épület tetejére szorultunk. Környező épületekben idegenek vannak. Nem tudom meddig várnak. – Ennyi volt az üzenet, az összeeszkábált készülék elfüstölt.
Egyik szomszédos épület tetején feltűnt egy idegen. Mögötte egy másik, egy köpő. Egy másik épület tetején is feltűnt egy köpő.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

63Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Szomb. Júl. 22, 2017 1:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Nem történik semmi, már rég hegyekbe kellene halmoznom a tetemeket. Lehetséges, hogy ennyire tartanak tőlem? Jó lenne egy Herk Mondonak lenni. Egy újabb adást adunk le, az utolsó elemekkel. Remélhetőleg valaki már amúgy is úton volt, csupán percek kellenek, hogy meglássuk a hajót.

Köpők tűnnek fel, két háztetőn. Remek, bizonyára ezek lekötnek minket, míg a haverjaik felmásznak ide.
- FIGYELEM KÖPŐK! - majd tüzet nyitok a karabéllyal az egyikre, utána a másikra. Gyorsan kell velük végezni, mielőtt még több kerülne elő.

64Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Szomb. Júl. 22, 2017 9:40 pm

W.B.

W.B.

Első köpőt sikerült eltalálni, ám végezni vele már nem. Fedezékbe sikerült vágódnia a becsapódó lövedékektől. Igaz, remélhetően kiszenved ennyi találattól. A második viszont időben húzódott fedezékbe. Még mindig nem támadnak. Sokszoros túlerőben vannak már, talán már többen, mint amennyi idegen megölésére elegendő lőszeretek van.
Ki tudja mennyi idő telt el. Észre se vettétek elsőre a horizonton lévő két kis pontot. Két UD-7C még nagy magasságból párszor körbe repülte a terepet. Ami ekkor történt az sokkoló volt. Több röpképes idegen reppent fel a gépek irányába, háztetőkön több tucatnyi köpő bújt elő. Két kapibara sem volt rest. Ahol a legtöbb köpő volt, oda rakétákat küldtek, majd kénytelenek lettek a szárnyas idegenekkel foglalkozni. Szomszédos épületekbe becsapódó rakéták által kirobbantott törmelékkel szemben védekezni kellet. Néhány idegen ezt kihasználva kapaszkodik fel a tetőre. Vagy nem kellenek nekik a csalik már, vagy a csali megszorongatásával akarják földhöz közelebb kényszeríteni a két gépet.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

65Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Vas. Júl. 23, 2017 8:32 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Az egyik köpő ólommal való kúrálása megoldódott, bár nem láttam, hogy meghalt volna, de bizonyára kifeküdt. A másik hullajelölt elbújt, nem is mutatta magát többet. Az idő telt, végül a légi fiúk megjelentek, két gép UD-4 gépekre hasonlítottak, de nem azok, határozottan más típus. egy fegyvert kapásból felismerek, de egy tankot, vagy repcsit ne, végtére is gyalogos vagyok.

A gépekkel együtt megjelent egy rakat köpő és röpképes görcs. Előbbiek már csak múlt időben értetendők, aa ház részével együtt is, mert a raksik nem kímélik a környezetet. A törmelékek elől fedezékbe kellett húzódni, ám ekkor az első xenok is megindulnak felénk. Guggolva, a tetőnk közepe felé haladok, hogy távol legyek a szélektől, nehogy valami elkapjon. Intek a társamnak, hogy tegyen ugyan így és fejenkénti 180 fokot lefogva fedezzük a helyet.

66Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Szer. Júl. 26, 2017 9:36 pm

W.B.

W.B.

180 fokos fedezésből hamar 360 fokos fedezés maradt. Tudósnak nincs több tölténye. Két robbanás rázza meg az épületet. A nő elhasználta a gránátokat. Mindenhol idegenek másznak fel. Nem alkotnak egybe függő szőnyeget, ahogy sok badass katona meséli eltúlozva az idegenekkel kapcsolatos élményét. Ellenben kiürült a fegyver. Újra tárazás pont arra elég hogy leteperjenek. Ekkor jött a golyózápor az égből. Két repülő leküzdötte a repülő bogarakat. Gépágyúikból megsorozták a tetőt. Pár lövés félelmetes közel csapódott a tetőbe.
Egy gép továbbra is tűz alatt tartja a szomszédos tetőket a köpők miatt. A másik nem száll le, pár centi választja el a tetőtől, mikor nyitja a rámpát. Nyolc katona rajzik ki és kört áll a gép körül, precízen lőve mindent ami nem ember.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

67Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Csüt. Júl. 27, 2017 2:22 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A tudós tára kiürült, a nőnek meg a gránátjai fogytak el. Az én csúzlim is kiürült, cserébe jó pár fekete test hever savba fojtva a tetőn. Az üres tár a földre zuhan, mire koppanna, az új tár már a helyére kattan. Felhúzom a fegyvert, ám ekkor egy dög leteper.

Szerencsére ekkorra fordult a kocka, a röpképes görcsök elhulltak, az egyik repcsi a tetőt sorozza, míg a másikból két rajra való baka ugrik ki és mindent kikúrálnak ólommal, ami nem ember. Nem lenne jó pont most megdögleni, de legalább a testemet nem hagynák itt.

Egyik rejtett pengémmel a xeno bal karjába szúrok, ez az elterelés, míg a másik penge egyenesen a fejébe csapódik. Talán sikerül megölnöm, vagy legalábbis csökkentem a dög fogását, így kigurulhatok alóla és a bakák fel futhatok, majd elterülök ott, hogy ne akadályozzam őket a célzásban.

68Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Hétf. Júl. 31, 2017 9:46 pm

W.B.

W.B.

Penge megcsúszott az idegen koponyáján, felszántva a kitinnek tűnő bőrt. Idegen a fájdalomtól engedett a szorításon, így kijutottál alóla. Pengéket a sav alaposan kikezdte. Két katona is megsorozta az idegent. Két tudós már a gépen van. Amint felléptél a rámpára, a katonák is felhátráltak, de még pár napalm gránáttal kis emléket hagynak az idegeneknek. Rámpa zárul, határ a csillagos égen lévő Gateway egyik dokkja.

// Kaland sikeres.
Jutalom: 40 skillpont és 500$ //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

69Neonopolis - Page 3 Empty Re: Neonopolis Hétf. Júl. 31, 2017 11:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A kellemetlen közelharcból sikerül kijutnom, ugyan az értékes pengéim a sav martalékává váltak, de legalább élek. Gyorsan elérem a gép rámpáját, a két tudós már ot volt. A bőrnyakúak még egy sorozatot leadnak, több xeno is örökre elterül, majd jött a kirobbanó finálé. A napalm mindent felgyújtott, legyen az xeno, beton, vagy ellőtt hüvely.

A két gép elindul, hamarosan kilépünk a Föld atmoszférájából. Kellemesen hátradőlve vizslatom a pengéimet. Ezeknek lőttek, mint ahogy a készítőjének is. Huh... a Capells után túléltem a Földet is, végtére a Halált nem lehet megölni.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 » Helyszínek » Föld » Neonopolis

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.