Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Közös kaland: Én kicsim pónim EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Közös kaland: Én kicsim pónim

5 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Közös kaland: Én kicsim pónim Csüt. Júl. 18, 2013 10:18 am

Steg-'in

Steg-'in

//Ha nem akar mesélni senki, akkor egy hét múlva írok, de aki akar, az nyugodtan mesélhet. (én nem vagyok a legjobb mesélő) Nincs KM-JK felállás. A cél a pónik hentelése minden mennyiségben. //

Emberek: A tiszt végigsétált az emberek között. Komor arccal tekintett végig az embereken.
-A bolygón kényszerleszállást hajtott végre egy hajó, ami pónikat szállított. Bizonyára sokan nem ismerik ezeket a lényeket. Egy különleges vírust hordoznak, ami véráramba jutva fájdalmas halálhoz vezet. Ez a vírus harapás útján terjed. Van ellenszere, de attól még hatalmas fájdalmakat okoz. Mikor a hajó leszállt, megrongálódott és valahogy kiszabadultak a pónik. Pillanatok alatt elözönlötték a várost és megölték az embereket. A feladatuk tehát a pónik kiirtása, hogy visszavehessük a város. Tíz perc múlva indulás. Tűnés szedelőzködni hölgyeim. Nem érünk rá egész nap.-mondta, majd elment.

Predek: A Delta hydrae IX-en egy hír kering, miszerint indul egy hajó, ami egy eddig soha nem látott, de veszélyes fajra indul vadászni. A hír igaz is. Csak annyit tudni, hogy a vadászok derekáig érő lények nagyon agresszívek és csoportban képesek halálra taposni egy vadászt. Az viszont nem derült még ki, hogy egy lény is kihívás lehet-e. Ezért indult most el egy csapat, hogy vadásszanak rájuk. A hajóra felszálltak a vadászok és az meg is indult a bolygó felé.

Alienek: Az idő közben a város mellet felépült fészekben a királynő parancsot adott, ami így hangzik:
~A fészket tovább bővítjük. A kétlábúak városában új lények jelentek meg. Irtsátok ki őket mind egy szálig.
A parancs elhangzása után az idegenek kirajzanak a bolyból és megindulnak a város felé.

2Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Csüt. Júl. 18, 2013 1:30 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Haptákba vágva magunkat álltunk a Parancsnok előtt. Először nem akartam elhinni, pontosan mi a francról beszél, de ha már most ilyen gyorsan kiugrasztottak minket a fagyasztókamrákból, hát akkor nem lehet halandzsa ez az egész.
Hogy mi van? Pónik? Ugye most viccel? Ez valami újabb mese?
Morogva, enyhe fejfájással mentem a többiek után, hogy összekapjam a holmijaimat.
Felszerelés:
- M4A3 szolgálati fegyver + 5 tár (5 sima)
- M41A PULSE RIFLE + 5 tár
- M3 típusú személyi páncél
- M10-es páncélsisak
- Egy yautja hosszú penge

Mindenki teljes felszereltséggel érkezett vissza a Parancsnok elé. Hát rendben. Akkor vágjunk bele.

3Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Csüt. Júl. 18, 2013 8:18 pm

W.B.

W.B.

Kis ráhangolódás:

Felszerelésem:
-Fekete érc kard ( a második a három közül)
-Egyéni sisak felirat „jó vadászatott yautja” predátorul… hátha nem lövik le a fejét.
-Tengerészgyalogos személyi felszerelés, (M3 típusú személyi páncél, M10-es páncélsisak ezek saválló anyaggal kezelve, M49 Hacker, Kézi Hegesztő, Mozgásérzékelő, TNR LÁMPA)
-„jegyzetfüzet” ez csak egy kis gép, de minden szükséges információ általában rajta van.
-M41A-E2M Támogató impulzus gépkarabély + 5 tár
-Két M4A3 Pisztoly + 6 tár (robbanó lőszerrel)
-Gránátok: 5 napalm, 4 spider, 4 EMP, 3 időzített, 2 villanó, 1 mérgezőgránát, 1 füst

Át rendeltek erre a hajóra. MINEK?! ERRE?! Ezek szivatnak? Bár… egyik volt ismerősömet pont ilyen pónik rabolták el és erőszakolták halálra. Szóval, igen. Veszélyesek.
Bér most legálisan lehet őket beaprítani. De ez had legyen már a kis közlegénykék kis újoncok dolga!
Nem baj. Lesz ami lesz!

4Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Csüt. Jún. 12, 2014 11:01 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Felszerelés: L96 Magnum 5 tárral (10 golyó/tár)
HK875 (5 tár)
Dupla rejtett penge
Lopakodó ruházat
M4A3 AP lőszerrel (3 tár)
5 db gránát (2 robbanó, 2 napalm és 1 villanó)

Miután Ryushin pár óráig eszméletlen voltam elkezdtem hallucinálni. Tudom hogy ez egy állom világ és furcsa mód nálam van egy rakás olyan cucc amit szeretnék.

Valami olyasmit álmodok hogy pónikat kell irtani. Gondolom nem azokat amiket meg lehet ülni. Felfedezem Wágner főhadnagyot is, szokásos felszerelés nála. Landolunk a bolygón. Egy szép nagy tisztáson. A főhadnagy ment elöl mint vezető. Balszerencséjére egy tucat póni rohant ki az erdőből és Wágner felé tart.
- Vigyázzon főhadnagy! - A mesterlövésszel leszedek 4 pónit, a többi mér nem az én dolgom.

5Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Vas. Jún. 15, 2014 6:02 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Felszerelés:
– Heawy M-442 "RACK" – felszerelése: bal karon lézer és 5 percig működő lángszóró, jobb karon kettő hatcsövű minigun 2 percre elegendő lőszerrel és egy rakétakilövő 10 rakétával
– 1 M4A3 – 3 tár alap golyókkal 2 pedig AP-vel
– 1 M37A2 – 3 sima tárral, 1 tárnyi acéldárdával és 4+4 repeszgránáttal
– M3 típusú személyi páncél
– M10 sisak

Hmm... Hogy kerültem erre a hajóra? És miről beszél az az ember ott? Pónik szabadultak el? Fertőző harapásuk van? Ez csak álom lehet. Szóval leértünk a bolygóra. A főhadnagyot rögtön megrohanta egy tucat póni. Ebből a tucatból Wolf őrvezető lelőtt egy puskával négyet. Ezután úgy tűnt más célpont után néz. Mivel a főhadnagy még veszélyben van gyorsan odalőttem egy sorozatot a minigunnal. Valahogy sikerült mindegyiket fejbe lőnöm az összes lövéssel. De jó vagyok! Ezután azt vettem észre, hogy az egyiknek nem sikerült telibe találni a fejét és hátulról ráugrott a főhadnagyra akit rögtön karon is harapott mielőtt lelőttem.
– Főhadnagy! Menjen el egy orvoshoz! Azt mondták, hogy fertőző! – kiáltom oda neki.

6Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Vas. Jún. 15, 2014 9:33 pm

W.B.

W.B.

Gordon és Wolf erre emlékszik, ám valami megváltozott. Szemeik felnyíltak és egy sötét szobában ébredtek fel. Felülről röhögcsélés hallatszik, nem emberi. Több katonával egyetemben ők is falhoz vannak láncolva. Van itt még úgy hat másik katona. Illetve öt. Hatodiknak hiányoznak a szemei és alsó álkapcsa.

Én pedig monitorról nézem, ahogy a szerencsétlen bakák próbálják feltartani a pónikat. Már jó párat el is hurcoltak. Végül a hadműveleti tanács felé fordulok, kik a csatatér holografikus térképét nézik.
- Remélem a helyzet meggyőzi önöket, hogy a csaliembert bevessük. Orosz Istvánt nagyon kedvelik a pónik. Azonnal a fejeseikhez fogják megerőszakolásra vinni. Ez garantált. Tehát egy leszállóhajóról dobjuk ki azt a szerencsétlent egy a testébe rejtett jeladóval és pár óra után indítsuk a MAX-okat. – Remélem elfogadják és a rinyagép ismét a pónik közé kerül.

// Mások karaktereit azért nem lehet irányítani vagy belemesélni a szutyokba. Éppen ezért én is ezt tettem most veletek, de több ilyen nincs. //

7Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Vas. Jún. 15, 2014 10:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A hely megváltozott, Gordon Rogers közlegény mellettem leláncolva.
- Te is kómában vagy mint én? Vagy csak képzellek téged? Esetleg ez itt a túlvilág??

A láncok nem állhattak ellen nekem, nagy erőfeszítés árán kitéptem, ez van ha valakinek a felmenője szuper katona volt. Kiszabadítom a többieket, Gordont szándékosan utoljára hagyom. Ezután körbenézek hátha van itt ajtó, szerencsére van ezért ráveszem a többieket hogy segítsenek betörni.

8Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Hétf. Jún. 16, 2014 8:55 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Egyszer csak megváltozott a hely, leláncolva voltam Wolf őrvezetővel, és másik hat emberrel akik közül az egyiknek hiányzik az állkapcsa és a szemei. Az őrvezető feltett néhány kérdést.
– Én – tudomásom szerint – nem vagyok kómában. Szerintem halott sem vagyok. – ezután kiszabadította magát és az embereket is elkezdte. Boldogulok én. Van haszna is annak, hogy kiborg vagyok elvégre. Bár nem szeretem nagyon használni. A bal kezemmel szépen kiszabadítottam magamat, majd három foglyot is kiszabadítottam. Amikor a sérültet kezdem el, megkérdezem:
– Magával mi történt? Ezek a pónik tették ezt is? – kérdeztem egy kicsit zavartan attól, hogy esetleg ilyenre is képesek lehetnek.

9Közös kaland: Én kicsim pónim Empty Re: Közös kaland: Én kicsim pónim Kedd Jún. 17, 2014 1:29 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Az ajtót ezalatt sikerült betörni, ott voltak a fegyvereink. Gyorsan felszerelkeztem. Ekkor váratlanul a fények kialudtak. Valamik bejöttek... aztán egy katona hangja ahogy ordítani kezd. Ilyenkor jó hogy van éjjellátó a ruhához. Ellenségnek nyoma sincs már, a katona viszont a földön fetreng, él de valami megváltozott rajta: harapás a kezén.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.