Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Predator23 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Predator23 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Predator23 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Predator23 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Predator23 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Predator23 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Predator23 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Predator23 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Predator23 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Predator23 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Predator23

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Predator23 Empty Predator23 on Vas. Május 19, 2013 8:00 pm

Predator23

Predator23
Fajom: Yautja
Életkorom: 68
Születtem: Predator Őshaza
Tevékenységeim: Vadászat, család ellátás
Hívó nevem/ becenevem: Agyar (gúnyolódtak a rövidebb agyaraimon)
Nemem: hím
Kedvenc elfoglaltságom: Tudomány/Technika

Család: 22 testvérem volt. 20 nőstény, 2 hím, nekem rövidebb agyaraim voltak, ezért a szüleim nem törődtek nagyon velem. 39 évesen egyedül kellett mennem az erdőbe, könnyen elejthető/ döglött vadak után kutatva. Nevem "Predator 23" vagyis 23. gyerek.

Beavatás: Megkaptam az arany karikákat a hajamra. Fájdalmas élmény volt, de csak arra gondoltam, hogy nem sokára a prédával harcolhatok. 20 keserves perccel később elindultunk a klán hajónkhoz. Hatalmas hadihajó volt. 4 másik társammal mentünk egy név nélküli idegen kolóniára. Az idős Yautja azt mondta, hogy aki elsőként hozza el a királynő fejét, az különleges jutalmat kap. Távol harcra képeztem ki magam, ezért a vállágyút kerestem. Szólt a magát vezérnek mondó társam, hogy ne menjek egyedül, tudtam, hogy a királynő fejét akarja. Azért sem mentem arra. Ideges lett, de nem érdekelt. Beugrottam egy gödörbe és a vállágyút kerestem. 2 óra kutakodás után rájuk találtam. Felvettem, és mentem a királynő fejéért. Két dolgozó jött felém, vállágyú aktiválva, tűz!
Azonnal meghaltak. Haladtam és egy verembe találtam magamat. Nem tudtam, hogy hogyan kerültem oda, de nyálkás voltam. Reméltem nem kerültek belém. Mentem és megláttam a királynőt. Azonnal kilőttem a testőröket, és ettől a királynő leugrott a "trónról". Lecsapta a vállágyút, erre ráugrottam és a karpengével kapaszkodtam belé. 30 percig küzdött de sikerült megölnöm, nem volt sok védője. Kiértem, és megtudtam, hogy mind a 4 társam meghalt. Azért nem jöttek rám a Harcosok. Hazatértem, ekkor 50 éves voltam.

Delta Hydrae IX
66 évesen indultam, a klán hajóval az űrbe, gyengébb lettem, mivel keveset ettem otthon.
Pilóta voltam, bántott, hogy nem vadászhattam, de a pilóta élet is tetszett. Leszálltunk a bolygóra. Mindenki mehetett élelmet keresni, vadászni. Én is mentem, botokat hegyeztem ki, és akkorra már bármit megettem volna. Ekkor találkoztam egy sérült pokolkutyával, befogattam, mert tanultam róluk, és könnyen idomíthatónak mondták. Fél évig együtt vadásztunk, osztoztunk az ételen, a társaim rég megették volna, de mondtam nekik, aki bántja az meghal. Megerősödtem, és hamar erősebb lettem a többieknél. Egy nap amikor haza mentem, megtaláltam a kutyám csontjait, és vérét, tudtam, hogy megölték, kézbe vettem a lándzsát, és elindultam a ragadozó testvéreimhez. Megtaláltam, és kitéptem a gerincoszlopát. A kutyám maradványait elástam, és elmentem. Majd jöttek az emberek...

Ember kaland
Elindultam a Deltáról az egyik ember kolóniára. Levadásztam egy-két embert, utána rátértem a katona mészárlásra, fegyvertelenek csak akkor öltem, ha megsebeztek. Egyszer prédákat követve elértem egy bánya faluba, sok ember és persze sok préda volt ott. Néztem ahogy ölik egymást, de én is beakartam szállni a meccsbe. Majd egy kutató laborba lesz préda, gondoltam akkor, de nem tudtam mire számítsak. Egy megkínzott ragadozót találtam, akiről kiderült a testvérem, megkért, hogy öljem meg. Nehéz volt, de megtettem. Majd véres bosszút álltam rajtuk és vissza tértem a Deltára.

Régi városokat kutattam fel az őshazában.

2Predator23 Empty Re: Predator23 on Szomb. Május 25, 2013 11:53 am

avpwar

avpwar
Admin
Üdv!

Előtörténetedet még nem tudom elfogadni. Felsorolnám, hogy mért:

- Predator helyet inkább yautja szót használjuk. Saját fajtájukat így nevezik. Predator megnevezés az emberektől ered.
- Gyerekkorról semmi nem derül ki. Ki az apád? Ha ennyi nőstény van a családban, hogy háreme van, akkor nagy vadász lehet.
- Újoncnak azt mondani, hogy hozza el a királynő koponyáját? Esélytelen. Királynővel egy az egy ellen még tapasztalt vadász sem igazán áll ki. Nem hogy zöldfülű. Beavatás lényege, hogy legalább egy idegent megöljön az ifjonc.
- Mért lenne váll-löveg a földön? Beavatás előtt kapják meg a felszerelésüket a beavatatlanok, nem ott helyben keresgélik össze.
- Egyáltalán milyen az a bolygó? Mert nem esik szó róla.
- Idős predatorok a pilóták kik már nem vadásznak. Ereje tejében lévőt nem osztanak be űrhajó vezetgetésbe.
- Mi ez a pokolkutyás gasztro terrorizmus? Pokolkutya az egy vadászkutya. Meg mért éheznek a predatorok? Mértnek vettek fel ellátmányt? Ez az éheznek és megeszik a kutyát ez nagyon nem állja meg a helyét. Ha pedig esetleg elfogyna az élelem, akkor pedig együtt vadásznak. Plusz Deltán van város, predator város. Oda kell repülni és éhezés megoldva.
- Ember kalandos rész… az sem jó. Ugyan az, mint az egész előtörténetben. Sok mindent szeretnél leírni, de nincsenek kifejtve a dolgok. Milyen ember kolónia? Milyen bánya? Mért ölik egymást az emberek? (vagy a préda itt nem embert jelenet?) Milyen kutató labor az? Nincsenek kibontva a dolgok, és ilyen kibontatlanból rengeteget próbálsz leírni, hogy legyen cselekmény. Ám ha mindent rendesen leírnál, akkor elég hosszú előtörténet lenne és elég jó értékelést is kaphatnál rá.. (Ember kaland alcím helyet pedig Ember vadászatot ajánlom inkább.)

Tehát, kérlek javítsd és ha megvagy vele szólj. Most is csak ide néztem, hogy mi a helyzet, mert nem jelezted, hogy javítottad volna. Ajánlom, hogy más predator játékosok elfogadott előtörténetét is nézd át, így tudnál viszonyítani.
https://avpwar.hungarianforum.com/t156-chu-cca - Bár vizsgái lefoglalják ezért inaktív, az ő előtörijét ajánlom főleg.
Ha kell segítség akkor nyugodtan kérhetsz.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Predator23 Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.