Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Vas. Dec. 30, 2012 10:54 pm

W.B.

W.B.
Egy gigantikus űrhajó. Eredetileg belsőrakteres teherhajó volt, ám egy szép napon egy gazdag üzletember a csinos formájába beleszeretett. Teljes hajót átépítette, olyanra amit a legelőkelőbb utasok is igényelhetnek.
Egy személyszállító hajó lett, bár mellette eme személyek bőséges boggyászát is képes elcipelni. És természetesen eme színfalak mögötti titkot, mi ravasz volt és kiszökött.
Ám a hajó jelenleg nem csak sima utasokat szállít. Yakuza név nem hiába illeti a hajót.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Kedd Jan. 01, 2013 4:33 pm

W.B.

W.B.
Tehát a felvezető HSZ:

Razor szökése után a három ember nem mert jelentést tenni. Egy nap múlva a dokkot elhagyja egy kis személyszállító hajó, mely egy közeli bolygóra viszi utasait. Erre akarnak felszállni/fellógni. De addig is bujkálniuk kell.
Nem sima személyszállító hajó ez, min néhány biztonsági ténfereg. Hajó tulajdonosa egy japán „üzletember”, ki nem saját hasznára keresi a pénzt, annál ambíciózusabb tervei vannak. Ám elméje már kissé megbomlott öreg korára, így vetődött tekintete a xenomorphokra, mint céljához tökéletes fegyverre. Jaj annak aki miatt megszökött a védence. Időkérdése, míg fülébe jut a hír, de akkor már nem lesz kegyelem.

Mindezeket nem is sejtve „Razor” a hajó szellőző rendszerében már eltávolodott a börtönétől. Elméjében ott van a fészek iránti vágy, ám legközelebbi királynő is oly távol van, hogy képtelenség elérni. Szűk börtönből egy tágasabb börtönbe. Ez vajon haladás?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Kedd Jan. 01, 2013 7:49 pm

Razor

Razor
* A szabadulás pillanata. Nagyszerű érzés fogott el, amilyet már egy nagyon jó ideje nem éreztem, csak amikor még nem ekkora voltam. Most viszont újra szabad vagyok, és hamarosan talán még néhány fajtársammal is találkozhatok, avagy fészket is találhatok. Hacsak ezek megint el nem fognak, de az már nem lesz egyszerű.
Sziszegés.
Nincsen több ártalmazó drót ami már annyiszor az eddig fogságban töltött idő alatt megkeserítette az életem és annyi sebet ejtett rajtam. Habár azok begyógyultak, mégis rossz érzéssel tölt el, hogy ennyi éven át kínoztak azzal a dróttal, ahelyett, hogy végeztek volna velem. Most viszont ennek vége.
Újabb sziszegés.
Átmentem egy szomszédos szellőzőnyílásba - volt rajta kapaszkodó, így könnyű volt az átjutás -, majd a szellőzőnyílás egyik rácsos részét kilöktem. Körbenéztem.
Az emberek ezt a részt nem sűrűn látogatják, ami azt jelentette, hogy rossz helyen járok. Oda kellett mennem, ahol sűrűn vannak, ami azt is jelentett, hogy készülnek valahova. Ha készülnek valahova az azt jelentette, hogy közel van az a hely, ahol az emberek ki-be jönnek ebbe a nagy dobozba. Ott én is kijuthatok, ám ahhoz jól meg kell bújnom valahol. ~ Talán valamelyik kisebb dobozba belemehetnék. Megbújok, ha esetleg meg harcra kerül a sor, akkor muszáj lesz pár kétlábút eltenni láb alól. Addig viszont rejtőzködnöm kell, sokan vannak és együtt legyőzhetnek. ~ Gondoltam.
Visszadugtam a fejem a szellőzőnyílásba, majd egy másik irány felé vettem az utam. Időközben ugyan felbukkant pár ember, de azok nagyrészt mással voltak elfoglalva, így inkább hagytam őket a helyükön. Nem voltak útban.
A felbukkanó emberek száma egyre jobban növekedett. Hamarosan már minden sarkon óbégatott valamit, hatalmas, guruló járművekbe szálltak, majd dobozokat, ládákat pakolgattak pár, hatalmasabb járművekbe.
Elvicsorodtam.
~ Ezek a nagy dolgok majd elvisznek valahová, majd ezekkel ki fogok jutni. Be kellene jutnom valamelyikbe úgy, hogy a kétlábúak ne tudjanak róla. ~ Gondoltam.
Tovább mentem a szellőzőben addig, amíg egy alkalmas helyet találtam arra, hogy biztonságosan kijöjjek és feltérképezzem magamnak a terepet.
Egy nagyobb raktárrészben lehettem, aminek különös módon rosszabb volt a megvilágítása, mint a többi helységnek. Itt a lámpák néha kihagytak, villogtak, némelyik csak éppen hogy világított, valamelyik pislákolt, de kiégett izzó is volt a sorban. Egy nagy folt volt a raktár egyik részén, azon ha a kétlábúnál nincs valami világító eszköz, el tudok bújni, lesből tudok támadni.
A lámpák drótokon lógtak a plafonról, így akár fölöttük is szépen el tudok bújni. Mivel a fény úgy is elvakítja a kétlábút, nem vesz észre majd. Ez különösen jót fog nekem tenni amikor támadnom kell, így egy kis plusszal indulhatok, HA lebukok. *

4Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Csüt. Jan. 03, 2013 7:23 pm

W.B.

W.B.
Bár ember nem volt a helyiségben, mégis valami mozog, jól jön az a sötétség mi az idegenek legnagyobb barátja. Nincs aurája annak a valaminek, így nem élőlény, mégis céltudatosan mozog. Bár felfedezte Razort, révén kitérő manővert tett, mégsem foglalkozott az idegennel. Egyik polcról egy fém dobozt emelt le, ez a mozgó fém valami. Egy sima előreprogramozott közepes méretű rakodódroid, csak a célnak „él”. Bár nyom vagy három mázsát, saját súlyának a négyszeresét is elbírja. Bármi is van a ládákban, az bizony nem tollpihe.
Fém dobozzal a manipulátoraiban enyhe zaj kísérete mellet lánctalpai segítségével a mechanikus ajtófele gördült, ami illedelmesen kinyílt előtte, majd összezárult. Úgy két perc múlva vissza tért még egy dobozért. Az ajtó túloldaláról emberi hangok szűrődnek be. Úgy két ember hangját hallani és valami ritmikus zajt. Bár egy idegen mért ismerné a zene fogalmát?
Droid illedelmesen ismétli a feladatát, ha útban van valami, akkor pedig kikerüli. Kint viszont meg változott a helyzet. Süvítő hangok váltották fel a „zenét”, az emberek hangszíne is megváltozott, sokkal komorabbá. Időnként pedig egy dörrenés is hallatszik.

//Szólhattál volna, ha módosítod a posztod, hogy tudjam, hogy írhatok.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Vas. Jan. 06, 2013 6:04 pm

Razor

Razor
// Szóltam volna, de privát üzenetet akkor valamiért nem engedett küldeni. //

* A szobában maradtam, kémleletem és hallgattam a körülöttem lévő zajokat.
A hatalmas kapu mögött zaj szűrődött ki, többféle egyszerre. Kétlábúaké, nevetés, egy két ordítozás és egyéb zajok. Ami viszont meglepett, az a kétlábúaknak az... Elfoglaltsága. Mi lehet ez a zaj, ami szűnni nem akaró dübörgéssel issza bele magát a tudatomba? Tán rám találtak és ezzel kergetnek ki?
Mivel nem gyakorolt rám semmiféle hatást, ezért nem foglalkoztam vele egy idő után. Habár ennek a valaminek a lényegét még mindig nem fogtam fel és nem értettem meg, nem is akartam megérteni. A kétlábúaknak megvannak a maguk fura eszközei, szokásai és egyéb dolgaik amik nem feltétlenül hasznosan nekünk, ha a testüket nem számítjuk bele, mert azokból mindig kell a fészek érdekében.

Időközben nyílt az ajtó. ~ Készülj. ~ Gondolta, majd támadó állásba álltam, hogy felkészüljek a kétlábúak érkezésére. De mire megpillantom az ellenfelemet, az nem ordít, nem sikít, még csak egyenesen sem jön felém. Ez a lánctalpas valami, ez az élettelen, mozgó valami ez kikerül engem, nem támad rám.
Meglepődve nézek utána, de még mindig támadó állásban figyelek rá.
Ez a valami azokat a dobozokat hordja ki az ajtón túlra, honnan a kétlábúak és a másik, szűnni nem akaró dübörgés zaja szűrődik kifelé. Az ajtó bezárult, majd pár perc múlva ismételten visszajön ez a nem élő dolog és egy újabb dobozt visz ki.
Én eközben felmásztam a plafonra, ahol békésebben körülnézhetek. ~ Itt rengeteg doboz van. Az a nem élő dolog kifelé pakolgatja a dobozokat, amiben súlyos dolgok lehetnek, ezért nem a kétlábúak pakolhatják. Ha azoknak az egyikébe belemegyek, akkor a szabadulásomat talán előrébb vihetem. ~ Gondoltam.
Időközben az a zaj, ami a kétlábúak egyik elfoglaltsága volt, megváltozott. Sivítások és egyéb morgolódások váltották ezt fel, ami azt jelezte nekem, hogy minél előbb cselekedni kéne, nehogy ide bejöjjenek és lelepleződjek.
Megvártam az élettelen, szorgosan pakoló vasat, hogy kimenjen, majd nekilódultam és kissé túlzott óvatossággal felnyitottam az egyik láda tetejét.
A ládában fémdarabok illetve alkatrészek voltak valamiféle szerkezethez. Sajnos túl sok helyet foglaltak, így muszáj volt pár alkatrészt kicsit távolabb eltenni a ládától. Ami után ez megvolt, már kényelmesen belefértem a ládába. Persze időközben az a mozgó fémhulladék párszor megjárta a raktárat, de elég messze volt az én kiszemelt ládám attól, hogy csak úgy elvigye.
Belemásztam, majd amennyire tudtam magamra csuktam a fedelét, majd a benne lévő alkatrészek alá "ástam" magam. Ezek után mér csak várnom kel, hogy a lánctalpas vas kivigyen engem. *

6Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Vas. Jan. 06, 2013 8:19 pm

W.B.

W.B.
//Nálam volt gubanc a privát üzenetek terén, elvben megoldottam és lehet nekem írni PÜ-t már.//

Dörrenések és sikolyok egyre hangosabbak lettek, ahogy a rakodó droid elhagyta a ráktárat a ládával miben Razor bújt meg. Ám eme zajba belevegyül még valami. Hangos légzés, de valami torzítja. Ezt hívják az emberek horkolásnak. Zajforrás mellet haladt el a droid, a zajokba némi elektromosság vegyül. Látott már ilyet ez az idegen kísérletek folyamán. Monitor vagy TV névvel illeték az emberek.
Biztonságit még az akció film sem tartotta ébren, bealudt. Így nem is láthatta a monitoron mikor az átvilágítón áthaladt a droid a dobozzal. Ébren lett volna, láthatta volna a potyautast. Így viszont… csak horkol.
Hamarosan a dobozt egy futószalag vitte tovább, majd egy gépkar vette le onnan és tette új helyére. Hosszú percekig semmi új nem történt. Hogy hova került a doboz? Még nagyobb raktárba! Nincs is ennél természetesebb egy egykori teherhajón. Ám eme raktárban már emberek is vannak. Közönséges munkások, viszont ők a ládákat ellenőrzik a félhomályban. Egyik mit sem sejtve ellenőrzi azokat a ládákat mik frissen érkeztek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Csüt. Jan. 10, 2013 9:43 pm

Razor

Razor
// Elnézést a csúszásért, a vizsgák miatt kevés időm volt írni. //

* Egy kis idő után éreztem, ahogyan a ládát felemeli valami és valahova elviszi azt. Természetesen meg sem mozdultam, nem akartam hogy a kétlábúak meghallják, ahogyan éppen mozog valami a ládában. Lehet, hogy kevésbé jó a hallásuk hozzám képest, de azt csak meghallanák, ha valami mozogna a ládában, mivel körbe vagyok véve mindenféle fémdarabbal.
Egy kis ideig hánykolódtam a dobozban, ide oda kapkodva a fejem - már amennyire mozgatni tudtam. A fejem a törmelékből kilógott, így ha valaki kinyitja a ládának a tetejét, a fejemet fogja először meglátni, már amennyiben ideje lesz rá. Most nem fogok kímélni, mivel az innen való kimenetelem mindennél fontosabb, ha kell, pár kétlábú nem nagy gond. ~ Csak ne ordítozzanak. ~ Gondoltam, miközben egy nagyot rázkódott a doboz.
Rákerültem valamire, ami ismételten tovább vitt engem valahová. Időközben az üvöltözés, ordítozás szépen abbamaradt - gondolom elhaladtunk a vagdalkozó kétlábúak között - és helyette csönd honolt körülöttem, néha itt-ott valami puffanás hallatszott, de ezt leszámítva semmi érdekesebb, amire fel kellett volna kapnom az alig mozdítható fejemet.
Hamarosan éreztem, hogy megint valaki/valami megemeli a dobozt és egy nagy döngéssel lerakja valahova, ahol szinte semmi külső hang nincsen, ami beszűrődjön hozzám a dobozba. Egy jó hosszú ideig csak úgy vagyok a dobozban, semmit nem csinálok és várom a nagy pillanatot, amikor végre kimehetek innen és kinyújtóztassam magamat. Egy idő után már arra gondoltam, hogy most tiszta a terep, de...
Hallottam, hogy kétlábúak közelednek, így inkább "békésen" maradtam a dobozban, nehogy meghallják a mozgásomat.
Egy kétlábúnak a lépteit hallottam a dobozom felé közeledni. Elvicsorodtam, majd szépen lassan a farkam hegyét is a törmelékből kidugva helyeztem el, hogy szükség esetén azzal is támadni tudjak.
Hallottam, hogy egyre jobban közelít, mígnem már itt volt az én dobozom előtt. ~ Most. ~ Gondoltam magamban, majd a számat kinyitva felkészültem.
Felnyílt a doboz fedele, mire egy kétlábú feje kukkantott be a dobozba, de egy tizedmásodpercre rá, döbbent arcba csapott át a feje.
Nem vesztegethettem a drága időt, a nyelvemmel támadtam először. *

8Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Csüt. Jan. 10, 2013 11:51 pm

W.B.

W.B.
Hálál félelem ült ki a munkás arcára, torkából pedig rémült zihálás csapott ki. Ellökte magát a doboztól, hátra esve még látta a kicsapódó szekunder nyelvet. Razor elhibázta. Túl sokat töltött egy szobába bezárva, ez már éles terep. A préda tud hova menekülni, ellenben egy szobával ahol hamar megadja magát. Itt viszont fegyver is van. Hamarosan egy súlyos csavar csattant a xenomoprh fején. A munkás hozzá vágta, majd a félhomályban elkezdett menekülni. Bukdácsolt, sőt hanyatt is vágódott. Talán még azt se tudja, hogy hova fut, csak bukdácsol, hogy minél távolabb legyen az idegentől.
Társai felfigyeltek-e rá? Nem valószínű, páran vannak ebben a gigantikus raktárban, továbbá a folyton működő gépek állandó zajába bele simul a rémülten menekvő ember szerencsétlenkedése.

//Vizsga időszakban elsődleges a vizsga szóval nem baj, ha ritkán írsz. Majd ha később másokkal leszel közös kalandban, akkor már gyakrabban kell írni.
A másik, hogy látom nem vetél skilleket, így skilltelenül kicsit nehéz lesz. Azért is hibáztad el az embert.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

9Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Csüt. Jan. 17, 2013 9:56 pm

Razor

Razor
// Nos igen, éppen gyűjtögetek, de lehet, hogy hamarosan meg fog változni a véleményem és inkább vásárlok valamit gyorsban, mert akkor ez így nem lesz jó. //

* A kétlábú félre ugrott. A kétlábú... Elugrott.
~ NEM! ~ Gondoltam dühösen, majd még jobban elvicsorodtam.
Nem tehettem azt meg magamnak, hogy elengedjek egy prédát, pláne most, amikor szökésben vagyok. Ha ez a préda elúszik előlem és jelenti a fajtársainak a jelenlétemet, akkor ez a kijutás nehezebb lesz, mint ahogy azt hittem. Ha ez a kétlábú elszökik, akkor jelenti és ha jelenti, akkor nekem sokkal kevesebb esélyem lesz a kijutásra. Ez nem történhet meg, ennek a kétlábúnak meg kell halnia.
Mivel úgy gondoltam, hogy már amúgy is elég nagy zajt csapott a kétlábú - bele sem számítva a körülötte lévő, irdatlan nagy zajt -, ideje kimásznom és a kétlábú után erednem. Egy nagy ugrással kijöttem a dobozból, majd egy gyorsan körbenéztem.
Egy nagyon hangosan zajongó, ismételten hatalmas - még hatalmasabb lehetett, mint ahol előzőleg voltam -, raktárban lehettem, ahol megint csak sok-sok láda volt körülöttem.
Tartalmuk nem érdekelt, a zajok forrására sem voltam most kíváncsi. Egy célom volt most, amit ha elhibázok, akár az életembe avagy annak egy másik nagyobb részébe kerülhet: El kell kapnom és meg kell ölnöm azt a kétlábút. Halnia kell.
Észre is veszem, amint tőlem jó pár méternyire távolodik az imént saját maga által kinyitott ládától és tőlem.
Nyomban nekiindultam, nem törődtem azzal, hogy van-e nála fegyver. Azt terveztem, hogy a lábaimmal ráugrok az ellenfelemre, miközben az menekülni próbál. Súlyom majd ledönti őt a földre, és akkor egyenest kitöröm a lábammal a nyakát vagy ha nem olyan pózban van, akkor a nyelvemmel átviszem a fejét.
Nekilódultam, vicsorogva futottam, amíg egy nagyot nem ugrottam felé. ~ Meg KELL halnod! ~ *

10Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Vas. Jan. 20, 2013 2:07 pm

W.B.

W.B.
Esélye sem volt. Őrült módon menekült, megbotlott, elesett és így tovább. Ha megőrizte volna a lélek jelenlétét, túlélhette volna, de így? Most már egy luk tátong a koponyáján.
Csörrenés, elejtett szerszámos láda. Felfedeztek. Egy újabb munkás, egy szerelő. Pár másodpercig dermedten mered a halott kollégájára és a rajta lévő lényre. Legörnyed és a ládából előhúz egy súlyos szerszámkulcsot. Na ez van mikor egy ember nem ismeri az idegeneket és nem fél eléggé.
Néhány pillanat alatt ott termett Razor mellet és alulról felfele suhintva mondhatni behúzott egy erőset az idegennek az acél eszközzel. Pár foga kitört a hajdani raptornak. Lendületből jött a következő csapás, mely vállon találta Razort.
Szerelő? Inkább emlékeztet egy veterán ókori bunkós barbárra a harc modora. Ereje és tudása is van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

11Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Vas. Jan. 27, 2013 7:42 pm

Razor

Razor
* -Ssszz.
Az idegen körül lévő gépek hatalmas ricsaja elnyomta a diadalmas, örömmel és győzelem érzettel teli sziszegést, amit Razor adott ki magából. A hatalmas raktár elnyomta a férfi üvöltéseit, így nyilvánvalóan senki sem fedezhette fel.
~ A szükséges meg volt, most már mehetek tovább. Innen is ki kell jutni val... ~
Hatalmas és erős ütést éreztem, majd pár másodperc múlva éreztem, hogy pár fogam elhagyja a szájpadlásomat és kirepül az éterbe. Még észbe se kaptam, semmit sem tudtam csinálni. Nem voltam elég figyelmes ehhez és ennek meg volt az ára, túlságosan elöntött a győzelmi mámor.
~ KI EZ ...?! ~ Gondolatmenetem félbeszakadtával megpróbáltam körbenézni, hogy mégis ki vagy mi volt ez, de máris jött egy másik ütés a vállamra aminek hatására "felsziszegtem".
Ott állt előttem egy ugyan nálam kicsivel kisebb, de annál bátrabb - vagy butább -, kétlábú, aki az imént megszabadított engem pár fogamtól és egy kellő nagyot rázúzott a vállamra ahhoz, hogy azt érezzem, hogy hamarosan kettőbe szedem.
~ TE! ~ Rá sziszegtem, majd nekilódultam a kétlábúnak, hogy elkapjam és betörjem a fejét. Bátor ugyan, de ha értesítette volna a többi kétlábú fajtársát, akkor jobb esélyei lennének. Így csak annyi a dolgom, hogy a fejét ennek is átviszem. *A hozzászólást Razor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 30, 2013 7:48 pm-kor.

12Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Szer. Jan. 30, 2013 7:28 pm

W.B.

W.B.
Harcias és bátor ember volt.
Volt.
Bár még párszor sikerrel suhintott oda az idegennek, de komolyabb eredményt nem ért el. Újabb lukas koponya. Ismételten csend honol, már amennyire csendnek nevezhető ez a zaj. Hosszútávon megnyugtatónak nevezhető, sőt kisebb zajokat elrejti.
Így volt ez a két gyilkolással is. Senki nem vette észre, és valószínűleg még jó ideig nem is fogják.
Minden biztonsági jelentkezzen a posztján!
Értheti eme szavakat egy idegen mik kiáradtak a hangszóróból? Régebbi emlékek viszont óva intenek, hogy félvállról lehessen venni. Minden estre innen biztos van kiút, nem is egy.

//Amúgy milyen gyakran tudsz írni? Hetente egyszer hétvégén? Mert akkor kicsit többet írok, hogy valamelyest haladjon a kaland. – Tehát több kisebb választási lehetőségtől megfosztanálak, hogy több legyen a tartalom a posztjaimban.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

13Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Szer. Feb. 13, 2013 6:04 pm

Razor

Razor
// Hát most kivételesen nem tudtam írni hétvégén, mivel élőszerepen voltam (ezért külön elnézést, amiért nem szóltam). Amúgy meg általában igen, hétvégénként tudok nyomni egy posztot. Sokszor csak simán kitörlöm amit eddig alkottam, mert megpróbálom minél igényesebbre, tartalom telibbre készíteni, csak hát ez nem sikerül mindig. //

* Megint sikerült hozzájárulnom a kijutásomhoz egy kicsivel.
Ugyan ennek a kétlábúnak sikerült bevinnie nekem pár ütést, de ennél többre neki már nem futotta Hiába, én voltam most az erősebb.
Könnyedén sikerült átvittem a nyelvemmel a koponyáját, ezzel azonnal ki is végezve ezt a kétlábút is, ezzel még tovább rejtve maradva.
Ezek után még párszor körbenézegettem a helységben, de senkit nem találtam. Ezt jó jelnek tekintettem mivel így majdnem teljesen szabadon garázdálkodhatok, habár a két holttestet nem akarom elmozdítani, hogy rejtve maradjanak. Arra kevés időm van.
"Minden biztonsági jelentkezzen a posztján!"
Hallottam a hangosan üvöltő kétlábút valahonnan úgy... Mindenhonnan.
Azonnal felmentem egy hatalmas polcnak a tetejére, ahonnan beláttam a raktárnak szinte majdnem az egész részét. Nem akartam kockáztatni mivel tudtam, hogy az ilyen hangoskodások mikhez vezetnek. Általában ilyenkor a kétlábúak egybegyűlnek vagy netán az egyikük. Ha belém botlik, ismét harcra kerül a sor és ha az a kétlábú elég okos, akkor riasztja a fajtársait és akkor bajban vagyok.
Nemsokára láttam, amint pár kétlábú elsétál egy távolabbi ajtóhoz - abba a részbe nem mentek, ahol a két holttest feküdt -, és bemennek rajta. Akkor már megtudtam, hogy merre nem megyek.

Körbenéztem és megláttam egy másik, az előzővel ellentétes irányban lévő ajtót. ~ Ha azon bemegyek, akkor talán kijutok egy hajóhoz. ~ Gondoltam.
Óvatosan, halkan - mintha túl sok értelme lett volna, ha már az ordítozást és az előtti csata zajunkat elnyomta ez a folyamatosan, étert betöltő zaj -, megközelítettem az ajtót és egy pár percet várakozva bementem az ajtón. *

14Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja Empty Re: Yakuza 1 – Razor bevezető kalandja on Csüt. Feb. 21, 2013 10:42 pm

W.B.

W.B.
Az ajtó ahogy elé ért Razor engedelmesen kinyílt. Elsőre ellenség gyanúja merül fel egy idegenben ilyen esetben, ám az nem volt a közelben. Mozgásérzékelős ajtó, ennyi. Felfogja ezt egy rovarlény? Ezt csak ő tudhatja.
Előtáruló folyosó végén néhány ember szaladt el, nem is vették észre az idegent. Mentek dolgukra. Eltávolodtak. Kereszteződésben balra és jobbra lévő ajtók zárva, ezek már nem mozgás érzékelősek. Egy szellőző akna pedig tárva nyitva. Nincs más választás, így a szellőzőben haladt tovább az idegen.
Út közben a rácsokon át megannyi kék aurás lényt lehetett látni. Többségében emberek, ám voltak négylábú ugató lények is velük. Ismered őket, emberek kutyának hívják őket.
Szellőző járatok bizonyos részén már kétszer is áthaladtál, eme részek az emlékezetedbe vésődtek. Ide nem tudnak követni az embereke, ez biztonságos, ám hosszútávon nem alkalmas másra csak közlekedésre.
Végül egy helyen ahol nem volt rács, mit le kellet volna tépni, kimásztál. Idegen a konyhában. <- Ezzel lehet könnyen jellemezni a helyzetet. Fehér ruhás szakácsok észre sem vették, hogy a hátuk mögött a szellőzőből mi mászott ki. A hús hangosan serceg a serpenyőben, a bárd pedig hangosan hasítja át a csontokat. Megannyi szag inger ér. Kellemes? Nyers hús igen, zöldség semleges, a sült vagy főt hús viszont kissé taszít, bár az is hús.

Mindeközben a hajó és a xenoraptor tulajdonosa megtudta, hogy kedvenckéje megszökött. Természetesen éktelen dühbe gurult. Megszökött egyik kedvenc exotikus állatkája és kísérleti alanya. Másodszor eme állatka mindennél veszélyesebb eme galaxisban. Mi lett a két felelőssel? Természetesen nem lövette le őket, annál sokkal rosszabb sorsot szán nekik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.