Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Dean Backett EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Dean Backett EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Dean Backett EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Dean Backett EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Dean Backett EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Dean Backett EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Dean Backett EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Dean Backett EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Dean Backett EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Dean Backett EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Dean Backett

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Dean Backett Empty Dean Backett on Kedd Dec. 04, 2012 9:35 pm

Dean Backett

Dean Backett
Fő tulajdonságok
Név: Dean Backett

Becenév:

Rang: Tizedes

Születési hely: USA, Philadelphia

Születési idő: 2169. 11. 20. ( 21 éves)

Foglalkozás, vagy volt foglalkozás: Katona volt, katona most, és mindig is katona lesz. (CMC alkalmazott)

Külső jellemzők: Erős, szálkás kiállású férfi, kék szemekkel és sötét hajjal.

Belső jellemzők: Tapasztalatok alapján jobb a hűség, mint a hűtlenség. Tisztelettudó, ámbár közvetlen férfi. Feladatát hatékonyan teljesíti, és óvatos is. Kreativitását csak az ambíciója előzi meg.

Felszerelés és birtokolt dolgok:
- M4A3 (2db) + 10-10 tár
- Enfield IW/SA80 + 10 tár
- M3 as típusú személyi páncél
- Mozgásérzékelő
- Egy csomag M-94 Jelzőfáklya
- Harci kés


Történet:

Mesélj! - szólal meg a gyerek és néz rám hatalmas szemekkel. - Meséld el mi történt veled!
Hát jó! - mondom belenyugodva, hogy nem fogja feladni a kölyök. Balra nézek a folyosóra. Semmi mozgás, mint az elmúlt egy órába. A mozgásérzékelő sem jelez semmit. Csend van. - Philadelphiában születtem, apám rendőr volt. Már kiskoromban tudtam hogy én is az ő példáját akarom követni. De egy nap minden megváltozott. Akkor ismertem meg az igazi életcélomat...

~ Csukd be az ajtót! Az ablakokat is Mary! - kiáltotta az apám, miközben én az öcsémet fogtam és az asztal alatt bújtunk el. Hogy mi elől, nem tudtuk. ~ Fogd meg a fegyvert és szólj be az örsre hogy itt vannak! Küldjenek erősítést!
~ Apa kik vannak itt? ~ kérdeztem tőle, de ő csak egy géppuska kibiztosításával felelt.
Abban a pillanatban hallottam, hogy egy váza összetört a földön a földszinten. Utána jött egy szék, vagy szekrény vagy nem tudom mi, de hatalmasat szólt, és valami határozottan közeledett. Hirtelen néma csend lett. Apám rémülettel teli lihegését, és anyám halk szipogását hallottam csak. Az öcsém halálra volt rémülve, teljesen megfagyott. Apám az ajtóra szegezte a fegyverét, és követte anyám is a példáját. Aztán hirtelen...

- Pity.....Pity......Pity......Pity......Pity..... - szólalt meg a mozgásérzékelő.
- Mi történik? Ki van itt? - kérdezte a srác rémülten.
- Nem tudom, de remélem két lábon jár és vegetáriánus. - mondtam, és egyből ellenőriztem a fegyveremet. Körbenéztem, de sehol semmit nem láttam. A csatorna bűzén kívül semmi szagot nem éreztem, de a mozgásérzékelő jelzett. Egyre gyorsabban.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kiáltott egy hatalmasat a gyerek, amire én kapásból oda furdaltam.
- Csak egy egér.... Nem kell félned. - nyugtattam meg szerencsétlent, akinek a szemében nem láttam mást mint a félelmet és rettegést. Szép lassan lenyugodott, aztán arra kért hogy folytassam.
- Hol is tartottam? Ja igen. Aztán hirtelen....

Hatalmas robajjal betört az ajtó, és valami hatalmas fekete lény rontott be. Szüleim egyből lőttek, és a lény holtan esett össze. Thomas száján még mindig nem jött ki hang a félelemtől. Apám kinézett, és hallgatózott.
~ Rendben, menjünk! Az erősítést biztos perceken belül itt lesz! ~ mondta, és az egész család megindult. Útközben édesapám a kezembe nyomott egy pisztolyt, és azt mondta. ~ Bármi, ami nem ember, lődd le!
Kimentünk a házból, és az utcán hatalmas káosz uralkodott. Lángoló autók, holttestek és egy ugyanolyan lény, mint amit apám fent ölt meg. Szerencsére ez is halott. Rettentően ijesztő volt, félelem árasztott el a látványától. Követtem apámat, magam után húzva az alig egy évvel fiatalabb testvéremet. Elindultunk az örs felé, hátha van még valaki ott.
~ Uramisten. Az ott... ~ akadt el anyám szava.
~ Ne nézz oda drágám! Csak menjünk tovább! ~ odanéztem énis, és Mr. Raynor feküdt... Fej nélkül. Öcsém szemét eltakartam, véletlen se lássa meg.
~ Az örsön majd hívunk egy űrhajót, ami felvisz a GateWay-re. Ott biztonságban leszünk! ~ csak addig el kell jutni életben. Gondoltam magamban, mikor tömérdek halottat láttam az utcákon.

- Pity........Pity........Pity.....Pity...
- Na most feküdj le kölyök! - szóltam a gyereknek, mert láttam a szemem sarkából hogy egy xenomorph közeledik. A fegyveremet rá irányítottam és tüzeltem. Tíz-tizenkét golyót eresztettem bele, és holtan esett össze. - Most már felkelhetsz. Tiszta.
- Jason, hallasz engem? Itt a Carter! - szólalt meg a rádióm!
- Hallak Carter. Hol vagytok? Mi történt veletek? Itt van velem egy gyerek. A nyolcvanegyes utca csatornájában vagyok.
- Történt egy kis gond! Beszorítottak minket a huszonnyolcas számú házban. Már úton vagyunk felétek. Nagyjából tizenkét perc és ott vagyunk! - nem jött válasz. - Jason? Itt vagy? Valami történhetett, nem válaszolnak. Siessünk fiúk!
Lementek a csatornába hogy az ifjú katonát megkeressék. Ám csak a táskáját a fegyverét meg vérfoltokat találtak.
- Nyissátok ki a szemeteket fiúk! Ez nem biztonságos! Sam, te maradj hátul. Többiek elől lesznek. Menjünk vissza az APC hez és húzzunk vissza a GateWay-re. - Adta ki a parancsot Gary, a rangidős.
Visszajutottak az APC hez akadály nélkül, és elindultak az űrhajóhoz.
- Látjátok azt? - kérdezte Roger.
- Mit? - Sam semmit nem látott.
- Pont ez az... Itt hemzsegnie kéne a GateWay embereinek.
- Szemeket nyitva, fegyvereket tüzeléshez. Bármi lehet itt! - Utasított mindenkit Gary, és az APC vel beálltak az űrhajó belsejébe.
- A mozgásérzékelő csipog. Három jelet érzékel, mindegyik máshonnan. - Szólt Roger.
- Egyesével szedjük le őket! - Gary jelt adott, és a csapat elindult az első jel felé. Mindenhol vérfoltok voltak, halott emberek viszont sehol. Odaértek az első jelhez, amit egy ajtó takart. Az ajtó szép lassan nyílt ki, és egy embert láttak a földön fekve. Szenvedett, látszott az arcán hogy szőrnyű kínokat él át.
- Tüzelésre készülj! Szerintem megfertőződött! - Amint kimondta, A hasa elkezdett mozgolódni. Azonnal tüzeltek, még mielőtt széttépte volna a nő hasát a xenomorph.
- Tiszta! - szólt Roger. - Már csak ke..Várjunk. Egy sincs már. Rajtunk kívül senki nincs a hajóban!
- Az hogy lehet? - kérdezte Gary - Megijedtek tőlünk vagy csak úgy magunkra hagytak?
- Miért ne lehetne egyszer az életben szerencsénk főnök? - kérdezte Sam.
- Indítsuk be ezt a vackot, és húzzunk innen!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

- Mi történt velük? Vége a bejegyzésnek! - kérdeztem a tábornoktól, aki behívott az irődába.
- Feljutottak épségben a GateWayre, és leadták a halott társuk dolgait. - válaszolt hűvösen.
- És miért mutatja meg ezt nekem? - tettem fel neki a kérdést értetlenül.
- Minden katona a tapasztalatai alapján tud felmérni egy helyzetet. A saját tapasztalatai, és mások tapasztalatai alapján. Azt akarom hogy tanuljon. - mondta határozottan - Maga tehetséges! Ott rejlik magában az erő, a fegyelem és a határozottság kreativitással társulva. Ebből az anyagból is tanulhat.
- Tanultam is. Ne írj napló bejegyzést miközben harc folyik. Különben is, nekem ez furcsa. Hogy írhatták le az egészet? - vetettem fel a kérdést.
- Téved. Nem ez az eredeti. Az eredeti egy diktafon. Ami Jason táskájában volt és felvett mindent! Higgye el nem akarja hallani a hangokat. A tanulság, egyenlő azzal, hogy minden helyzetben maradjunk emberek. Tiszteljük társunkat, tiszteljük a civilt és maximálisan védjük is őt.- folytatta - Maga most került fel a GateWayre. Ha jól tudom a maga szülei is rendőrök voltak és menekülés közben haltak meg.
- Jól tudja. - helyeseltem - én felszálltam egy repülőre. De ők nem tudtak felszállni. Akkor határoztam el hogy a GateWay a hálószobám, a harcmező meg az életem.
- Vigyázzon! Veszélyesebb ha bosszú vezet, és nem az ész. - és intett hogy távozhatok.
Kifele menet még csengett a fülemben a tábornok szava. És a szemem előtt számtalanszor pörög le Jason története.
~ Nem értem, miért pont engem választott ki a tábornok. Talán tényleg lát bennem valamit. ~ gondoltam magamban, miközben megérkeztem a szobámba. Az alvás nehezen ment. A fejem tele volt gondolatok ezreivel. És saját életem legmélyebb élményei is feljöttek, amiket mindenki elől hét pecsét alatt őrzök!
Kiskoromban magántanuló voltam, rendszerint anyám vigyázott rám otthon. Apám rendszeresen későn jött haza a munkából. Rendőr volt a városunkban, Philadelphiában. Ennek következtében, nekem is megmutatta a fegyverek használatát, és rengetegszer mesélt nekem a bevetéseiről. Otthon megállás nélkül edzettem, mivel én is apám nyomdokaiba akartam lépni. Ám mikor az alienek elkezdtek terjedni a Földön, apám egyre többet dolgozott. Volt, hogy napokig nem jött haza, mert kiküldték valahova. Egyszer meg akartuk lepni anyával a munkahelyén, vittünk neki ennivalót, hogy jobb legyen a napja. De amint beértünk, támadás érte az örsöt. Apám a helyszínen esett el, mint ahogyan anyám is. Egyedül maradtam a 17 éves fejemmel ott, és küzdöttem a szörnyekkel pár rendőr társaságában. Végüli sikerült visszaverni őket, és a sereg eljött értünk. Egy évig voltam szolgálatban, de aztán letámadták a bázisunkat és aki szerencsés volt, ide került a GateWay-re. Én itt vagyok. És várom az alkalmat, hogy visszavágjak a dögöknek!
A szemeimet becsukva mély álomba szenderültem, várva egy szebb holnapot.A hozzászólást Dean Backett összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 05, 2012 7:35 pm-kor.

2Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Kedd Dec. 04, 2012 9:52 pm

W.B.

W.B.
Üdvözlet!

Előtörténetet nem tudom még elfogadni. Felsorolnám, hogy mért nem:

- Hiba van a szövegrendezésben. (hibás kód)
- Születési idő nem jó.
- Rólad nem sokat tudunk meg. Iskolák, hogy lettél katona stb. kellenének.
- Tár nélkül max ütni tudsz a fegyverrel.
- Kőkeményen egy jelzőfáklya a felszerelésed?
- Van pár helyesírási hiba. Pl. Rogert egy helyen kisbetűvel írtad.
- Alap koncepciónak jó ez a történet elmesélés, a hiányosságok ellenére. Ám kicsit átláthatóbbá tehetnéd. (Használj színeket, vagy másmilyen betűtípust.)
- Nem szögezted le milyen katona. USA saját hadseregének katonája? Az nem játszható, szóval gondolom Gyarmatügyis.
- Legfontosabb hiba: Hol az avatar? Továbbá a felhasználó nevet írd át a karaktered nevére.

Amint javítottad a hibákat jelezd, és ismét elolvasom az előtörténeted.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Kedd Dec. 04, 2012 10:05 pm

Dean Backett

Dean Backett
Színeket megoldom. Avatár másodperceken belül megvan. De a kódot nem véletlen nem írtam be teljesen. Azt gondoltam hogy a második fele az csak a karakterlapra fontos. Legalábbis úgy tartottam logikusnak de beírom.

4Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Kedd Dec. 04, 2012 10:08 pm

Halál

Halál
Félreérted. A főbb tulajdonságoknál elrontottad a kódot. W.B. arra értette.

5Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Kedd Dec. 04, 2012 10:25 pm

Dean Backett

Dean Backett
Kész van!

6Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 11:13 am

W.B.

W.B.
Dean Backett írta:Kész van!

Még mindig nem jó a középre igazítás.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 11:21 am

Dean Backett

Dean Backett
És most? Smile

8Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 7:27 pm

W.B.

W.B.
Üdv ismét.

Kezd kupálódni az előtörténet. Nos, még elfogadni nem tudom.

Skillek rész totál felesleges ez előtörténetbe, úgy mint a kalandok rész is felesleges. Nagyon nem jó dolgot olvastál el. Ez az adatlap és nem az előtörténet. Úgyan abban a részben van mind kettő, de jól el vannak különítve. Skillek és kalandok részt töröld, úgy mint a többi felesleges elemet.

https://avpwar.hungarianforum.com/t437-elotortenet-karakterlap-kommunikator-naplo-es-a-profil - Rögtön az első HSZ az előtörténet rész.

Pénzösszeget én adok neked, te magadnak nem tudsz. (Majd kalandokért kapsz.) Külső és belső jellemzőket kérlek bővítsd. Ez csak egy felsorolás. Van aki már oda kisregényt ír. Lényeg, hogy szép kerek mondatokat írj, nem kell több tucat sort.

A másik, hogy ugye két éve voltál 19 éves. A Föld hivatalosan három éve esett el. 2187 azaz év mikor a Föld bukása lezajlik. Ez durván egy éves folyamat.
http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/Kronol%C3%B3gia

Ezeket javítod, akkor már eltudom fogadni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

9Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 7:35 pm

Dean Backett

Dean Backett
Na, remélem most már minden rendben van Smile

10Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 8:51 pm

W.B.

W.B.
Na!

Előtörténetet elfogadom.

Két választási lehetőséged van:

1, Tizedes rang és 4 skill pont.
2, Közlegény rang és 6 skill pont.

1000$ a kezdő összeged.
Készítsd el karakter lapod és kommunikátorod. Illetve a szállásod. (a Marsot ajánlanám, más játékosok is ott vannak.)
Fox-ot fogom rád uszítani mesélőnek. Írok neki, és majd ő írni fog neked valamely úton-módon.

Még annyi, hogy avatar képed túl széles. Karcsúsíts rajta egy kicsit.

Jó játékot!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

11Dean Backett Empty Re: Dean Backett on Szer. Dec. 05, 2012 8:53 pm

Dean Backett

Dean Backett
Rendben köszönöm Smile

Amúgy J.Raynor lennék. üdv újra itt Smile

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.