Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Enoch William Nakai lakása EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Enoch William Nakai lakása EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Enoch William Nakai lakása EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Enoch William Nakai lakása EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Enoch William Nakai lakása EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Enoch William Nakai lakása EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Enoch William Nakai lakása EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Enoch William Nakai lakása EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Enoch William Nakai lakása EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Enoch William Nakai lakása EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Enoch William Nakai lakása

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Enoch William Nakai lakása Empty Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 12:56 pm

Sasszem

Sasszem

Itt lakom lassan két és fél hónapja. Nem túl nagy lakás, de szépen van berendezve, rengeteg az észak-amerikai őslakos navajo indián díszítés. Harci és sámán dobok, íjak és lándzsák, állat bőrök és álomfogók. 3 szoba, konyha, fürdőszoba, egy kisebb erkéllyel. A nappaliban található egy kandalló, fölötte öt darab yautja csupasz koponyájával.
A hálóban egy külön kis polc a fegyvereknek.

2Enoch William Nakai lakása Empty Re: Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 5:00 pm

Sasszem

Sasszem

- ...És akkor elkezdett valamit vinnyogni valami mozambiki nyelven és fejbecsapta a másikat, aztán valami lisztet szórt a fejére, újra vinnyogot és újra fejbecsapta a szerencsétlent és EZT ismételgette vagy TÍZ PERCIG, amíg az a migrénes csávó sírva nem fakadt- mondta röhögve Hawks, az egyik újabb tag. Én az erkélyemen álltam, bagóztam és kávét szürcsölgettem. A többiek bent voltak a nappaliban és vidáman fecsegtek.
- Szerintetek elmúlt a migrénje? Szerinted Wesley?
- A nagy büdös lósz*rt- vetette oda a fekete bőrű Wesley.- És milliószor megmondtam, hogy én afro amerikai vagyok, nem afrikai banánzabáló majom- tette hozzá dühös pillantást vetve Hawksra.
- Hé Bilbó, rá gyújthatok?-kérdezte a nagypofájú Tucker.
- Ha ki jössz ide, igen. De ha bent meggyújtasz egy szálat, feldugom a s*ggedbe és szívhatod azon keresztül-kiáltottam be neki. Felröhögött és kijött mellém. Megszoktam tőle a Bilbót, így nem zavart. Nyugodtan rágyújtott.
- Hé, menjünk már le a Safariba-kiáltotta Cox. A Safari egy kisebb pub volt, amit szerettünk. A koreai Kwon-teak már fel is pattant. A többiektől is helyeslő morgást hallottam, majd mozgolódni kezdtek.
- Jössz Nakai?-kérdezte Jack Varjú Jones. Csak ideiglenesen voltak nálam, nem akartak egyből piálni, így felkéreckedtek, hadd pókerezzenek a nagy kávézóasztalomon. Én nem akartam s*gg részegre inni magam, úgyhogy nemet mondtam a kocsmázásra.
Mikor hallottam, hogy becsukódik mögöttük az ajtó, kiittam a maradék kávét és besétáltam, az erkélyajtót becsuktam, mert kezdett hideg lenni, így is pulcsiban álltam kint.
Kiengedtem a fáradt olajat, majd visszasétáltam a nappaliba. Először olvasni akartam, de a szemem a vicsorgó dögök koponyáira tévedt. Odasétáltam a kandallóhoz. Amelyiket elsőként megöltem, az volt középen. Végigsimítottam agyarán és elmosolyodtam.
- Ne félj, mocsok, jönnek még társaid, hogy ne unjátok így négyen egymást- mondtam neki, azzal otthagytam. Ahogy besétáltam a hálóba, mintha kíváncsian figyelt volna onnan a falról...

3Enoch William Nakai lakása Empty Re: Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 6:32 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes

// Adat gyűjtés//
(Sasszem)

Egy fényes jármű áll meg Sasszemék otthona előtt. Egy magas sofőr száll ki és kinyitja az ajtót. Egy elegáns öltönyös férfi lép ki. Nyakkendőjét megigazítja magán, majd lép párat előre. A vezető becsukja az ajtót és a jármű előtt áll. A férfi némán nézi a helyet. Majd becsenget a bejáratnál. Fekete ruhája és órája az előkelőséget mutatja. Körszakállt és rövid, de gondozott hajat visel. Napszemüvege eltakarja barna szemének színét.

4Enoch William Nakai lakása Empty Re: Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 6:37 pm

Sasszem

Sasszem

//Egyedül lakom Razz//

//Adat gyűjtés//

Épp frissen jöttem ki a zuhany alól, magamra kaptam egy trikót és egy sortot és ajtót nyitottam.
Egy öltönyös sápadtarcú állt az ajtóban, kikenve-kifenve.
- Miben segíthetek?-kérdeztem ridegen, bár arra gondoltam, talán valaki, aki fel akar bérelni valami küldetésre. Ez mondjuk kecsegtető, amúgy is kell a pénz meg hátha találkozok egy olyan döggel.

5Enoch William Nakai lakása Empty Re: Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 6:58 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes

Az öltönyös figura hideg arccal néz az indián származású férfira.
- Ő az új ügyfelünk Sasszem!- mondja Jack a társának- Üdvözlöm uram. Megkaptuk a levelét. Most már személyesen is megbeszélhetjük az üzletet. Fáradjon beljebb és üljön le.
Vektor beljebb lép. Arcán csak az út izzadsága látszik. Egy bőrkanapéra leül és kezeit összerakja. Minden ujjhegye a másik ujjhegyének feszül. Látszik rajta, hogy jó üzlet ember.
- Egy kis adatgyűjtésről lenne szó. Van itt a közelben egy kutató bázis, amiről senki sem tudd, vagy csak nem akarnak tudni az emberek. Be kell jutniuk és letölteni pár adatot, majd azt eljuttatni nekem. Diszkréten csinálják a feladatukat, semmi feltűnés, semmi áldozat. Mivel a forrásaim nem biztosak, fel kell kutatniuk a bázist. valahol a vadonban van. Itt egy akta és ez az eszköz amire az adatokat töltik fel. - mondja határozott és száraz hangos az öltönyös férfi, miközben egy borítékot és egy mappát tesz a vele szembe helyezkedő asztalra. - Az előleget megkapták, az aktában lévő számon elérhetnek.
Vektor mikor befejezte utolsó mondatát, szó nélkül felállt és kisétált a lakásból.
- Te atya úr isten! 5000 lé.-- szólal meg az egyik cimborátok.
- Srácok készüljetek. Kell egy Hecker egy felderítő és egy kicsi indián.- mondja ezt Jack, majd be megy az egyik szobába.
A többiek elkezdik pakolni a cuccukat.
Mindenki elkészül 2 óra alatt.
// Sasszem írd le mit viszel magaddal, ezt építsd be a hsz-be//
A három zsoldos elkészült. Mindent visznek ami a küldetéshez kell. Jack a járművét készíti, hogy elvigye őket a Vadonba.
- Nah, ki akar hátra ülni?

6Enoch William Nakai lakása Empty Re: Enoch William Nakai lakása Szer. Okt. 31, 2012 7:15 pm

Sasszem

Sasszem

A többiek feljöttek hozzám, mert Jack szólt, megbízó érkezik. Együtt nyitottunk ajtót Jackel.
Szokásom szerint rezzenéstelen arccal és pislogás nélkül figyeltem a férfit, aki helyet foglalt a kanapén. A fiúk össze-vissza helyezkedtek el, Tucker a földön fetrengett. Mikor belerúgtam, feltápászkodott és morcosan nézett, majd nekidöntötte magát az egyik falnak.
Figyelmesen hallgattam a férfit a nappali ajtófélfájának támaszkodva. A fiúk kinyitják a kapott borítékot.
- Te atya úr isten! 5000 lé- horkan fel Cox.
Kaptunk már többet is-gondoltam magamban.
- Srácok készüljetek. Kell egy Hecker egy felderítő és egy kicsi indián- mondta Jack. Elvigyorodtam.
- Kettő is van belőle-röhögött Wesley.
Nekiálltunk pakolni. Én bepakoltam a FAMAS-omat, a két VP 70-est, a késem és a tomahawkot, a nyakamba vettem a szerencsét hozó orvosságos zacskót, majd kivonultunk az utcára.
- Na fiúk, mehet a menet- kurjanott Jack. A srácok izgatottan szálltak fel a MIRINDÁRA, a személyi szállítónkra.
Én a szokásos helyemre ültem és elkezdtem felvázolni harci "sminkem".
- Nah, ki akar hátra ülni?
- Majd mi Billyvel-mondta Wesley, én nyögtem és helyet váltottam. A jármű felberregett.
- Hohohó, tüzes ma a kicsike- lelkendezett Freeman. MIRINDA megrázkódott és elindult.

//Ismétlem, nálam van egy FAMAS, két VP 70-es pisztoly, egy kés, egy tomahawk és egy talizmán//

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.