Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Antal Nimród lakása EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Antal Nimród lakása EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Antal Nimród lakása EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Antal Nimród lakása EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Antal Nimród lakása EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Antal Nimród lakása EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Antal Nimród lakása EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Antal Nimród lakása EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Antal Nimród lakása EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Antal Nimród lakása EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Antal Nimród lakása

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Antal Nimród lakása Empty Antal Nimród lakása on Szomb. Márc. 31, 2012 2:49 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Egy négyzet alakú társasház belül díszkerttel. Az öböl fele nyílnak az ablakaim. Előszoba, nappali (benne három idegen koponyája a falon), konyha, spejz, egy raktár helység, WC és fürdő. Természetes a nappaliból egy kis terasz is nyílik. Bútorzat és maga az épület is hagyományos nem modern letisztult formájú stílustalan „valamik”. Hiába új építésű kinézete révén szakrális jelentősége van.

2Antal Nimród lakása Empty ANTAL NIMRÓD LAKÁSA on Vas. Ápr. 01, 2012 11:04 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A lakóövezetbe két öltönyös ember érkezik. Egyikük hatalmas hegyomlásként követi az előtte sétáló kisebbet aki határozottan halad célja felé. A számozott ajtókat sorra hagyják el miközben a kint játszadozó gyerekek tekintete kíséri az érkezőket. Pár méter megtétele után a ,,kicsi" megáll az egyik ajtó előtt és bekopog. Az ajtónyitás után üdvözli Nimródot és Roy Valdon néven mutatkozik be miközben beinvitálást nyer a testőrével. Rövid és udvarias, de kötelező kérdések után rátér Roy a lényegre. -A W-Y tulajdonában lévő egyik legkisebb kutató telepen kellene körülnéznie. Feltételezzük, hogy még mindig idegenek vannak ott és ez azt jelenti, hogy a tisztító csapat nem végzett jó munkát és talán maradt egy királynő, de ha elvállalja a részleteket elmesélem útközben. Megjegyzem busásan megfizetnénk szolgálatát. -Pár óra elteltével a W-Y egyik dokkjában egy hajó készül a felszállásra egy álmodóval Roy Valdonnal és egy katonákból álló alakulattal.

3Antal Nimród lakása Empty Re: Antal Nimród lakása on Vas. Ápr. 01, 2012 5:01 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Munka hallatán neki dőltem a falnak és elgondolkodtam. Szokásos történetnek hangzik.
- Mindjárt jövök, már összekészültem. Két perc és indulhatunk. – Mondtam és felvettem a bőrdzsekit. Lekapcsoltam az áramot. Fegyver övemet felvettem. Pisztoly, telepek és fokos rendben. Félvállas táskát felkaptam miben némi ruha és a fegyver töltője van. – Most már mehetünk.
Út közben gondolkodtam eme munkán. Végül az illetőnek szegeztem a kérdéseimet:
- Melyik ez a bolygó? Illetve mire számíthatok. Felszereltség terén például.
Remélem nem egy kopár sivár bolygóra visznek, de nem is egy veszélyes bestiákkal teli bolygóra. Bár… sosem lehet tudni, hogy hol miféle lények élhetnek.

4Antal Nimród lakása Empty ANTAL NIMRÓD LAKÁSA on Vas. Ápr. 01, 2012 6:19 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Utazás közben Nimród Royyal szemben ül és a feltett kérdések után a választ várja. -A bolygó nem túl jelentős a cégnek ezért külön nevet nem kapott. Az adatbázisban az U.P.19-3 néven szerepel. A bolygó felszíne mocsaras így kicsit nehéz volt felépíteni az állomást, de sikerült. Néhány éve felütötte fejét a fertőzés amiről azt hittük sikeresen elnyomtuk. Sok jó emberünk veszett oda és az incidens után új alkalmazottakat kerestünk, persze az ügyről senki nem tudott. Most két hete, hogy eltűnt mindenki a kutató állomásról. Embereink nem ütköztek ellenállásba, de nem is találtak senkit. -Néhány perc némaság után a sötét űrbe bámul Roy majd belekortyol a frissítőjébe. -Lassan ideje befeküdnünk a hibernálóba. -Majd azzal a lendülettel feláll és testőrével elhagyják a helyiséget, utánuk belép egy kísérő és Nimródot is egy elzárt hibernálóhoz kíséri.
/Következő hsz az Egyéb helyszínek és az ebbe kialakított topik./

5Antal Nimród lakása Empty Re: Antal Nimród lakása on Hétf. Ápr. 02, 2012 7:17 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
// Akkor írok ide. //

UP… Mocsaras bolygó. Kérdéseket vet ez fel bennem. Ellenben a hibernátor szólít. Így kénytelen vagyok mély álomba hajtani a fejem.
Hosszú lehet az út. Időigényes is lehet. Ellenben a hibernátor nem ad álmokat. Így eme időtartam pillanatnyi. Elsötétül minden, majd rögtön kivilágosodik minden. Szellemem nem is, de testem megérzi a hosszas ernyedt állapotot. Eme gyengeség leküzdhető némi testmozgással és jó hideg zuhannyal. Pár egyszerű gyakorlat után a hideg zuhanyt is megejtem.
Ezután Royt próbálom meglelni. Lenne pár kérdésem. Többek közt, hogy melyik szektorban vagyunk. A bolygó élővilága milyen, hisz ha van potenciális gazdatest, akkor azokból következtetni lehet az idegenek milyenségére, ha vannak persze. Továbbá az alakulat felszereltsége is fontos tényező lehet.
Egy biztos: Menza fele veszem az irányt. Nem is merek reménykedni, hogy normális étel lesz ott. Biztos a szokásos ízesített trutyi...

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.