ettől teljesen
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Történet, szavakból (Globális)
+10
Sasszem
Bar'kha
Thla'loc
Andrew Fox
Heca'thei
Wargor
Vash
Steg-'in
W.B.
Halál
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3
62 Re: Történet, szavakból (Globális) Szer. Nov. 21, 2012 9:37 am
Halál
Összegzés:
Egy nap Chuck Norris tükörbe nézett és meglátta a nyáladzó kitátott szájú vén öregannyát. Ekkor hirtelen a szoknyája alól előbújt egy Vazul néni sonkával a kezében és vadul eszeveszetten elkezdett énekelni miközben véres tekintettel valamit nézett a távolban melyet Chuck még nem vett észre. Így váratlanúl pörgőrúgást csinált. Melynek semmi erejét sem érezte meg. Majd a sötétből kivert fogakkal, lépett elő és bekapcsolta az erényövét majd kihúzta belőle a az elektromos végbél kúpot amivel kinyitotta a ház ajtaját. És ekkor hirtelen borzalmas látvány fogadta mikor egyenesen az arcába egy alien ugrott a gipszkarton falon keresztül, hogy elmeneküljön Thla'loc a véresen lihegő póni elől, majd ijedten felnyergelte magát. Eközben a részeg, kinyújtott karmú megfogta a távkapcsolót (ennek alig van értelme, de hagyjuk, máskor figyeljetek, hogy értelmes is legyen), majd felemelte és hozzá vágta Thla'loc fejéhez aki ettől teljesen....
...begőzölt, s agresszív
(Oldalanként lesz összegzés, Ti csak folytassátok, nyugodtan!)
Egy nap Chuck Norris tükörbe nézett és meglátta a nyáladzó kitátott szájú vén öregannyát. Ekkor hirtelen a szoknyája alól előbújt egy Vazul néni sonkával a kezében és vadul eszeveszetten elkezdett énekelni miközben véres tekintettel valamit nézett a távolban melyet Chuck még nem vett észre. Így váratlanúl pörgőrúgást csinált. Melynek semmi erejét sem érezte meg. Majd a sötétből kivert fogakkal, lépett elő és bekapcsolta az erényövét majd kihúzta belőle a az elektromos végbél kúpot amivel kinyitotta a ház ajtaját. És ekkor hirtelen borzalmas látvány fogadta mikor egyenesen az arcába egy alien ugrott a gipszkarton falon keresztül, hogy elmeneküljön Thla'loc a véresen lihegő póni elől, majd ijedten felnyergelte magát. Eközben a részeg, kinyújtott karmú megfogta a távkapcsolót (ennek alig van értelme, de hagyjuk, máskor figyeljetek, hogy értelmes is legyen), majd felemelte és hozzá vágta Thla'loc fejéhez aki ettől teljesen....
...begőzölt, s agresszív
(Oldalanként lesz összegzés, Ti csak folytassátok, nyugodtan!)
70 Re: Történet, szavakból (Globális) Pént. Nov. 23, 2012 10:00 pm
Halál
//Andrew, Figyeltél, hogy mit írtál?! Mert ennek semmi értelme! -.- //
73 Re: Történet, szavakból (Globális) Hétf. Dec. 03, 2012 5:32 pm
Halál
//Köszi Bar'kha, mentettél! //
Végül az ablakban
Végül az ablakban
75 Re: Történet, szavakból (Globális) Szomb. Dec. 15, 2012 5:52 pm
Bar'kha
//Ugyan Halál, önzetlenül, az emberiség érdekében tettem //
aprócska kis
aprócska kis
77 Re: Történet, szavakból (Globális) Szomb. Dec. 15, 2012 6:45 pm
Halál
kezében léggitárral
//Zúzó! Fluorékat és hasonlókat tessék hanyagolni! Már elmondtam szerintem! Szerintem elég tudni róluk, hogy léteznek.. És ennyi tudás elég is róluk! Nem kell ide bevonni őket.//
//Zúzó! Fluorékat és hasonlókat tessék hanyagolni! Már elmondtam szerintem! Szerintem elég tudni róluk, hogy léteznek.. És ennyi tudás elég is róluk! Nem kell ide bevonni őket.//
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.