Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
A Csendes végtelennnek látszó űrben csak egyvalami tűnt nem oldavalónak. A napból áradó fény megvilágította az űrhajószerűség oldalát és mingyárt láthatóvá vált annak neve is: U.S.S. SULACO!
ADATOK:
=Legénység=

>43 tudós
> 10 tengerészgyalogos
> 3 civil

..................Bejövő adás..........

Andrew harrison képe jelent meg a monitoron.Mr. Weyland nagyon furcsa dolgok történnek errefelé,kezdte mondandóját.A tudós 'kis' barátaink találtak valami nagyon furcsát,egy állatot vagy valami olyasfélét.

----A képen egy halott,szétmarcangolt ragadozó teteme hevert----

Majd folytatta...A lény valami furcsa páncélt viselt vagy ahhoz hasonlót.Láthatja ön is hogy nagyon furcsa.Várjunk csak.... valami történik...

A háttérben Bishop jelent meg majd odaszólt: Andrewnak..URAM! ez a valami megmozdult.Az nem lehet hiszen halott magyarázta harrison őrnagy.

RECCS _ROPP a ragadozó hasa megduzzadt..majd egyre csak dudorodott...URAM MI A FENE !?....
Majd egyszer csak szétrepedt a halott ragadozó mellkasa.Zöld béldarabok repültek mindenfelé..

A kis "lyukban" egy fejecske jelent meg.Kitárta négy csáprágószerűségét és hatalmasat visított(mintha ásítana).Nem csalás nem ámítás az ifjonc UTOLSÓ SIKOLYT láthatjuk amint megszületik.

Körzetet lezárni terepet biztosítani adta ki a parancsot az őrmester.Uram mennem kell kissebb bonyadalmak adódtak de majd megoldjuk. És ekkor ugattak fel az impulzus gépkarabélyok.Harrison őrmester előkapta a nadrágja szárából a pisztolyt és rohanni kezdett..

...............AZ ADÁS MEGSZAKADT...................

CX:4-es szektor

Bolgygó neve:Solar
Tartózkodási hely:ismeretlen

Glah'dor mindaddig csendben aludt amíg Jehdin'nagara fel nem ébresztette.A nagyvezír igazából nem aludt csak elgondolkodott a napi problémákon.

N'jauka -köszöntötte Jehdin' nagara a vezért.A nagyvezér felriadt mintha álmából ráznák ki a szerencsétlent.Mit akarsz kérdezte a vezér,a yaut'ják nyelvén.Átnyújtottam vezéremnek egy kis szerkenytyűt.A nagyvezér bólintott,majd távozásra intett.

Egy szinntel lejebb....

Én Jehdin'nagara ott ültem törökülésben a trófea asztalon előtt.A trófeáim legtöbbje m'ber koponyákból, állott de akadtak más típusó vagy fajtáju trófeák is ,mint például egy Cerberus,vagy egy kemény húsu koponyája.Épp az egyik legszebb G'vtokomat díszítettem amikor megszólat az egyik Gkinmara a közelben.C'jit mondtam hangosan.Kis más lehett volna mint az én szeretett vezérem.Üdvözöltem őfenségét
az N' jauka tisztelgéssel.A vezér rögtön a tárgyra tért: a gkinmarában megmutta hogy egyik társunk ( aki elég elment már vadászni) teteme fekszik a m'berek pultján.Megcsonkították.

Ell-osde -Pauk puha húsuak mormogtam magamban.Nem Mei-hswei mondta a vezérem,nem ők tették.
Elgondolkoztam kicsi..ha nem akkor..és a nagyvezér megint szólt: KAINDE AMEDHA csak ennyit mondott.Én már tudtam is miről van szó! A m'berek nehéz husúakat akartak tenyészteni ,és ez lett a vége.Kicsúszott a kezükből az irányítás...
A vezér tovább beszélt:nagy ott a Ikthala Mei-hswei,menjél és tegyél rendet.Én bólintottam,és a vezér eközben átküldte az én gkinmarámra a felvételeket.A felvételeken látszott harrison őrmester és közben magyaráz,aztán halott testvérünk képe következett.Borzasztó látvány volt és nagy volt az Ikthala is.
Én a Ki'sei cserregést hallattam.A vezér bólintott csak,és ennyit mondott: Payas leitjin -de Hma'mi'de
azán pedig ezt:Dtai'kai'-dte sa-de nau 'gkon dtain 'aun bpi-de!
Az adás ezzel véget ért.

Visszamentem a trófeasztalonhoz és magahoz vettem a legszükségesebbeket.Felcsatoltam az övemet amin a aknák voltak.Levettem a polcom harmadik fokáról egy szürke kis fémgolyót,ezt követte legalább még kettő.Ezt követte a második szinten lévő Bhrak-cheim aminek mindkét felén egy-egy baltaszerű penge díszelgett.Majd elövettem egy kis szerkezetet.Megnyomtam rajta egy gomot aminek hatására piros fények jöttek ki a három kis 'lyukból'.
Fogtam és odatartottam, háromágú Dah'ktémhez és gyorsan megéleztem vele.Lecsatoltam a saját fejlesztésű Chakt-ramat amit ha a levegőben eldobok leválik belőle még két hasonló ,de valamelyest kisebb Chakt-ra.Ezzel könnyedén meglepve ellenfelemet.Ezután a saját fejlesztésű Sivk'va-taim következett.Ez a kiváló eszköz R'ka golyószerűségeket köpköd magából ha aktiválom. A Pyode Amedhákra nem szoktam pazarolni ,őket inkább csendesen a 'nagarámmal' szoktam leöldösni.
Immáron készen áltam.Felcsattontottam a háromágú Dah'ktémet és elcserregtem a D'yeka szót a Yaut'ják ősi nyelvén.

Cetanu barátom elfuvarozott a(z) Ikhthala színhelyéhez ,vagyis az U.S.S. Sulacóhoz.Az én Mei-hsweim
átvágta egy lángvágószerűséggel a Sulacó oldalát és én beugrottam a 'színpadra'

Elővettem egy kis fémgolyót és csendben leejtettem a földre.A kis golyóból három penge nyílt meg.
Azok iszonyatos gyorsaságban kezdtek pörögni majd égettek egy kör alakú forradást,amit én belöktem.Máris a második szinten találtam magam.Cetanu beintette a többieket is Wah'naginit,és Őrzőt.
Úgy beszétük meg hogy háromfelé válunk.Levettem egy aknát, és a falra dobtam.Az jól belefúródott,és ott is maradt.Így könnyebb a felderítés.Én a középső útvonalon indultam el.

Hirtelen egy nagy teremben találtam magam.Tele volt tartályszerű dolgokkal.Nem csalás,nem ámítás mindegyik tartálykában egy arctámadó feküdt.A kis lények valami folyadékszerűségben úszkáltak.
Odamentem,majd megvizsgáltam az egyik sort.Az egyik üveget megkocogtattam a karmommal...........
.............HIRTELEN AZ EGYIK LÉNY MOZGOLÓDNI KEZDETT.............
A sort bezártával valami különösre lettem figyelmes...egy tartály hiányzott......

Odalra ,balra pillantottam de semmi nem volt.Hirtelen lefelé kaptam a fejem.....ott volt.... az összetört tartályka.A kis lénynek nyomát se láttam.Ekkor.............hirtelen körbepillantottam..........és váratlanul az egyik tartélyról rám ugrott,az addig lesben állt kis lény.Gyorsan elkaptam a lény farkát majd a levegőbe dobtam.
Az R'ka Sivk'va-taim a célra állt...egy R'ka golyószerűség repült ki a Sivk'va-tai-ból,és telibe találta kis lényt.Amaz mint egy égő kis R'ka csóva porlasztva a földre hullt.

Hirtelen éles sziszegést hallottam majd egyszecsak ott termett Bélrágó.Kitárta karját majd felugrotta falra, és felém rohant.Sikerült fölém kerülnie és én a Sivk'va-tai-val becéloztam,de mire tüzelni tudtam volna bélrágó a farkával beleütött a Sivk'va-tai-ba.A maszkomon hibaüzenet jelent meg majd úgy döntöttem puszta kezes harcot vívok vele.Jehdin-Jehdin N'ritja következett.A kis rohadék karmos mancsával felém vágott.Én kitértem előle és arcon csaptam.Bélrágó viszzahőkölt ,majd jól megragata a vállaimat és a falhoz szegezett.Száját kitárta és előbukkant belőle a benső állkapocs.
Erőt vettem magamon.Karomat meglendítettem,és megragadtam bélrágó belső állkapcsát.Addig addig
tekergettem míg el nem törtem a kis rohadék belső állkapcsát.Amaz elengedett,és szájából csak úgy patakokban fröcskölt a savas folyadék.Jól arcon vágtam,majd elrúgtam magamtól.Bélrágó méd időben észbekapott,és elillant a folyosón túl.felkaptam a rossz Sivk'va-tai és kettőt csavartam rajta.
Egy kis Taun'dcha lett belőle. Felkaptam ,majd zsákmányom után futottam.

Még mindig láttam a nyomait.Piros és zöld árnyalatban cikáztak. Aktiváltam az álcázó berendezést,és futásnak eredtem. A kis enyvedék út közben csak úgy visított,mint akit nyúznának.Erre a közelben több idegen Árny vadász,Kaszás,és Csonkító is felfigyeltek.
Egy raktár szerűségbe érkezett bélrágó.Én a levegőbe lendültem és jól odacsaptam neki.Ettől megtántorodott.Gyorsan előkaptam a sarlót és ide oda suhintottam vele.Bélrágó egyszercsak megállt,feje elvált a nyakától és összesett.

Két másik idegen lépett a csatatérré vált raktárba.Árny vadász,és Kaszás.A hőképük piros,és zöld árnylatokban cikázott.Fogtam és bemértem Árny vadászt.Lévén hogy csak a sarló volt a kezemben bemértem a célt a lézerrel,majd elhajítottam. A sarló pördült a levegőben,pörgött forgott.Majd árny Vadász fejében állt meg.Vonaglás nélkül összesett.Kinyújtottam a kezemet a levegőbe.Egy acélbetétes hálót lőttem ki a Kaszás nevű idegenre.Amaz későn kapcsolt,és telibe trafálta a háló.Odaszökkentem,és hasba szúrtam a kemény húsut.

Hirtelen mozgást vettem észre.De mire észbekaptam ott ált velem szembe utolsó sikoly.Leugrott a mennyezetről. Kitárta ragadozókra emlékeztető állkapcsát és hatalamasat visított.Megrázta a ragadozókra emlékezető,de mégsem ugyanolyan haját.Kicsit olyan volt,de inkább fürtösebb és nem díszítették gyűrűk.Mire észbekaphattam volna támadott.Gyorsan kivettem a Bhrak-cheit a döglött lény hasából ,és UTOLSÓ sikoly felé hajítottam.A lény mintha csak begyakorolt mutatványt hajtana végre karmokban végződő mancsával
elsöpörte a feléje hajított Bhrak-cheit.Egymásnak rontottunk.Utolsó sikoly meglendítette hatalmas farkát,és belemélyesztette a jobb első combomba.Fájdalmamban hatalmasat ordítottam.
Megfogtam utolsó sikoly farkát kihúztam a combomból,és beleállítottam a farkát a saját fejébe.A lény ettől megtántorodott,és hátrahőkölt.Fejéből sűrű narancssárga színű folyadék spriccelt,amely nem volt savas.
A lény úgy látszik elég szívós dög volt,mivel nem akart megdögleni.Ekkor valahonnan felugatott egy impulzus gépkarabély.Adrew Harrison őrnagy az egyetlen túlélő belépett a csata színhelyére.
Az őrnagyra néztem és kicsit elfordítottam a fejem hogy megvizsgáljam jövetelének okát.
Az őrnagy nem habozott,és tüzet nyitott rám,szerencsére golyálló maszkom volt így a töltények hozzákoccantak a maszkomhoz,és abban a pillnatban le is estek róla.A kézfejemet magam elé fordítottam mire egy Awu'asa' bukkant elő.Kis kör alakú volt,és gyorsan magam elé kaptam.Így a repeszek az Awu'asa'mat szaggatták,és nem a maszkomat sértették meg.Gyorsan félrevonultam....

....aktiváltam, az álcázó berendezést és felugrottam a tartálykocsira.Ekkor utolsó sikoly előrvetődött és... ,de az őrnagy gyorsabb volt.Megszórta a lényt acélmagvas lövedékekkel.Utolsó sikoly felvisított,majd farkát a magasba emelve lecsapott az őrnagyra.Az őrnagy oldalra vetődőtt,és az grántvetőből kicsapódó lövedékkel telibe trafálta utolsó sikolyt.A lény eltünt a tartály kocsi mögött.Én elcserregtem egy 'haha'-t a Yaut'ják nyelvén majd az őrnagy felé hajítottam a Bhrak-cheimet.A lándzsám a falhoz szegezte az őrnagyot.Sűrű vér folydolgált Harrison őrnagy szájából.Közel hajoltam hozzá,hogy lássam elhalálozását.
Ekkor előhúzott valamit a zsebéből,majd egy mondta:Véged te mocsadék.Ekkor a Utolsó sikoly is előkerült valahonnan,és már látszott hogy megviselt állapotban volt.Az egyik karja leszakadt.
Az megmaradt karjával torkon ragadott....ésssssss................................ egy nagy robbanás következett.

A Padló beszakadt.Én ,és utolsó sikoly sem tudtunk félre ugrani.Az őrnagy azt gondolta a túlvilágra küldi magát velünk együtt.De nem ez történt.

........................Ekkor a fészekben találtuk magunkat..............(egy szinttel lejebb alakította ki Halál a fészket)

Utolsó sikoly még a megmaradt erejével rám rontott.Én kipatintottam a háromágú H'sai-démet és arcon szúrtam a rohadékot.Amaz elterült a földön.Mikor már azt hittem halott,újta felkelt mintha valami terminátor lenne.Ekkor lett elegem.
H'sai-démet meglendítettem,és mielőtt felkelhetett volna a bestiája, az acélkarmokat egyenesen a fejébe szúrtam.Megforgattam a karmokat,és elválasztottam a fejét két részre.

A megtermett halállal találtam szembe magam.Felkészültem,és rajta is látszott hogy elég eltökélt.
Halál karmos mancsával felém suhintott.Kitértem előle és a Dah'ktémmel kaszáltam mindig azt a végtagját amit értem.Ekkor hirtelen halál meglendítette hosszó kitines farkát,és elrepített a másik szegletbe.Balszerencsémre egy kiálló vasrúd átszúrta a mellkasomat.Óriásit ordítottam mire az egyik falról levált két kainde amedha.:Csonkító,és Gyilkos.
Ekkor jutott eszembe a különleges DisCem.Elővettem ,majd abban a szempillantásban el is hajítottam a Chakt'rámat.A kainde amedhák szélsebesen kikerülték a DisCet,majd felém rontottak.Ekkor a levegőben lejátszódott valami:A Chakt'rából levált még két ugyanolyan Chakt'ra és amikor már a kainde amedhák elég távolságot tettek meg...Csonkító oldalra fordította kitines fejét....és ekkor kettészelte az egyik Chakt'rám.A Másik idegen Gyilkos ravaszabbnak bizonyult.A Sötétből támadt rám.
Amikor elég közel volt kiöltötte a száját,és előbukkantak a belső állkapcsai.Hirtelen jött a különleges Chakt'rám és amikor öltötte volna ki a nyelvét a Chakt'ra négy felé szelte gyikos fejét.Koponyája előttem siklott négyfelé.Félemetes volt.

Ekkor jött Cetanu,és Őrző a segítségemre sietve.Még épp időben.

Egy tojás szétnyílt,és egy rákszerű lény bukkant ki belőle.Sebesen felén mászott.Utolsó erőmmel megfogtam a Taun'dchámat,és utolsó erőmmel elsütöttem.A belőle áradó R'ka golyó telibe találta kis rákszerú vakarcsot és a kis dög lánggolva rángatózott még pár percig aztán elhalálozott.

Catanu,és Őrző eközben nekiugrottak Halálnak.De Halál gyorsabb volt.Őrző egy Al'nagarával a királynő felé döfött.Le is metszette a bestia egyik "tojáspakoló" karját.Halál sem volt rest:hosszó kitines farkával hason döfte Cetanut.Földhöz szögezte,és kitátta óriási pofáját hogy a belső állkapcsával kivégezze a Yaut'ja harcost.Ekkor én aktiváltam,az alakri panelem lévő gombot.
Felnyílt a panel és középen egy lyukból egy rakétára emlékezető fegyver bukkant elő.Aktiváltam, az indítót.
A Rakéta suhant a levegőbe egészen..csak halál szájában állt meg.............A robbanás elmaradt...............................................................................................................................

ehelyett Halál feje elkezdett lángolni,mint valami R'ka karika.A kemény húsuak anyja megtántorodott majd, ezután Őrző a Bakuub-ját felé hajította.A lándzsa belemélyett Halál oszlopszerű lábaiba.A hatalmas dög elesett.Ezután örző rálocsolt a dögra valami R'ka oltó folyadékot.A hatalmas bestiában még volt egy leheletnyi élet,és megpróbálta valamelyik Yaut'ját elkapni,de azok gyorsan eltáncoltak előle,és közben Dah'kte nevezetű fegyvereikkel ahol érték sebezték a rohadékot.Kissebb sebeket ejtettek,de azért az is valami.Végül annyi sebet szerzettaz irgamatlan bestia hogy ereje teljesen leapadt,így könnyű célponttá vált a raghadozók szemében.Halál még egy utolsót vonaglott,aztán távozott a túlvilágra.Őrző kitépte a hatalmas bestia belső állkapcsát ,és eltette trófea gyanánt.A dög fejét pedig levágta és oldalra tette le.
Felsegítettük Cetanut.

Fényes villanás következett,majd a lyukon egy fej bukkant elő:Glah'dor volt az.Örült hogy tanítványait láthatja,hamár nem annyira épen.Több Yaut'ja lépett be a csata színterére néhányuk arcát már rágről ismertem:Wah'nagini,Flexys,Murlak, és Halkrathju'dha. A többiek frissek lehettek.

Aztán sötétség borult rám....

Hozzátok Jehdin'nagarát,és Cetanut,adta ki a pancsot Glah'dor.Hordágyra fektettek minket.Murlak és Wah'nagini vitt engem.
Cetanut vitte Flexys,és Halkrathju'dha.

Nrak'ytara állt a kagyló bejáratánál.Felismertem Bi'vro volt az.Rendes segítőkésznek bizonyult mint mindig.

Miután felvittek a 'kagylóra',Zaraquinn a kagyló orvosa és segédje Namohr elláttak bennünket.

Egy rohadék dög egy kainde amedha[ elbújt a kis szarházi a romok mögé] támadt rá a 'mentősökre'. Bi'vro épp időben észbekapott és a
bakuubját elhajítva fejbe trafálta Koncolót. A kis akcióban mindenki meghökkent,ezzel egyidöben elismerték Bi'vro tudását is.Glah'dor csak bólintott.

................A KAGYLÓ tovasuhant az messzi-messzi égbolton..............Aktiválta álcáját és eltünt a nagy semmiben.
Haza térve nagy üdvözléssel köszöntöttek minket.A Kagylón részlegesen ellátták,a sebeinket.Otthon pedig kórházi kezelés alatt áltunk.Glah'dor meglátogatt minket ha nem is naponta de két naponta az biztos ott volt mindig.Egy alkalommal nyers gyíkhúst a kedvencünket hozta nekem és Cetanunak.

Egy hetet voltunk kórházban.Utána megvendégeltem a helyi 'Yaut'ja kocsmában az egész bandát egy kis 'sörrel.Most még az vének,nameg az öregek is szívesen ittak velünk:Glah'dor,Yeyinde-avagy Dachande, Nat'kapu,Ki 'vik'non,Lar'nix'va,Tichinde,Mahn'de...egyszóval az egész bagázs összegyűlt egy kis mulatozásra. Ettünk finom gyíkhúst,bogárchipset,gyíkzselét(desszert),sült gyíkot,malacot.
Mulattunk az bitos jó hangulat volt.Még fasza zene is volt,amit külön Flexys adott,elő nekünk.

Algard pedig egy köszöntőt olvasott fel nekünk.Még a jó öreg Malakh'aij is betoppant a bulira.igaz volt egy kis elintéznivalója de azért tiszteletét tette nálunk.


VÉGE

Köszönöm ,a figyelmeteket:Jehdin' nagara

avpwar

avpwar
Admin
Ez most mi?

Mert nem előtörténet az biztos, így nem is itt a helye. A másik pedig, hogy még nincs elfogadva az előtörid sem, mivel hibák vannak benne,
Továbbá a karakter lapodon nem létező fegyverek vannak. Ott az adatbázis, abból lehet választani. Minden filmbéli, könyv és képregénybéli fegyver ott van.

Ha a javítások meg vannak szólj.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
 Az ÉN VADÁSZATOM(Egy kis történet tőlem nektek) Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Javítottam

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.