Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Heca'thei EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Heca'thei EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Heca'thei EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Heca'thei EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Heca'thei EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Heca'thei EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Heca'thei EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Heca'thei EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Heca'thei EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Heca'thei EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Heca'thei

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Heca'thei Empty Heca'thei on Hétf. Okt. 01, 2012 10:42 pm

Heca'thei

Heca'thei
FAJ
Yaut'ja
NEM
Nőstény
NÉV
Heca'thei
Egyik nőstény őse után nevezték el így aki többször ellátogatott a földre is. Az 'mberek ősi wicca Istenségei között innen maradt fent az általuk helytelenül kiejtett Hekaté név.
BECENÉV
Ki'cti-pa
Becenevét a Blioron történt tettei után kapta, ahol egy ikerpengével vágta le az egyik idegen fejét. Megmentve ezzel a vezérét a haláltól.
SZÜLETÉSI DÁTUM
2148 December 2
SZÜLETÉSI HELY
Amdaodei RY 217 típusú kisbolygó
RANG
Beavatott
FOGLALKOZÁS
Jelenleg vadász, régebben a beavatások alatt segédkezett, Ceremóniás kés és más vágó eszköz készítése, alkalmanként sérültek ellátása.
KÜLSŐ ÉS BELSŐ JELLEM
2méter 26 cm magas
A többi női egyedhez képest alacsony, ereje viszont így is nagyobb egy híménél.
Haja lapocka aljáig érő melyeket könnyű fémből készített "gyöngyökkel" viszonylag sűrűn díszít.
Szemei pirosas sárga színűek.
Mozgékony, többnyire közelharc kedvelő, több és jobban felszerelt ellenfél esetén viszont távolsági fegyverekre hagyatkozik.
Előre megfontoltan, higgadt fejjel gondolkozik de a drasztikus megoldásokat sem veti el.
Könnyű páncélzatot kedveli. A trófeák, díszek, vágó és szúrófegyverek kedvelője. Épp ezért nagyra becsüli azokat a hímeket akik több vadászatban is bizonyították már rátermettségüket.
Trófea tisztításához szükséges dolgokat mindig magánál hordja. Páncélzatát kisebb, nagyobb állatok koponyájával és csontjaival díszít.

TÖRTÉNETE

Fagyos téli szél járta át a tájat mikor az első levegővételt tette a metánnal telt légkörben. Apja Agr-bah'o erős fiú utódot akart ezért nem foglalkozott vele, nem tartotta igazi sarjának. Anyja Ha'tyne nevelte. Az évek alatt apránként felcseperedve ismerte meg fajának tanításait. Klánonként egyszerre 3-4 nőstény volt általában várandós, őt viszont mérete miatt nem tartották megfelelőnek arra hogy más utódját hordozza szíve alatt. Más terveik voltak vele, épp ezért kicsit kitaszítva érezte magát a társadalomból, holott nagy becsben tartotta azt az elszántságot és mindazt amit a hím egyedek tettek.
Fiatal fejjel került elsőnek olyan körökbe amely közelebb hozta ahhoz hogy fajának használható tagjává váljon. Többször vitték magukkal egy-egy vadászat során, igaz az űrhajóból ki soha nem mehetett maximum csak a vezér utasítására. Fiatal beavatatlan hímek között utazott ilyenkor és egy-egy beavatás körében segédkezett. Előkészített mindent amire csak szükségük lehetett. Az ifjú hímek haját szorosan fonta össze, s sokszor ábrándozott arról hogy egyszer ő is itt ülhetne az ő helyükben, fájdalmat s félelmet nem ismerve.
Végignézte őket ahogy a tűréshatáruk szélén állnak s mégis dacolnak.
Buzgón készítette elő a késeket melyeket néha saját maga készített eme nemes célokra. Átadta őket a vezérnek aki szétosztotta az ifjoncok között, mellyel megkezdték a vadászatot. Ilyenkor tudta jól hogy lesz akit egyben utoljára is lát...

///2163 november 7///
///Hely: Blior///


Áh már megint itt roskadni!
Elővette a naplóját melybe vésett betűkkel írta a "Nincs igazság" szavakat.
Odakint halálos csend volt.
"Talán már visszafele tartanak." Gondolta magában,
majd vállágyú hangja törte meg az eddigi légkört."
Felállt majd kiszaladt le a rámpán.
Mi történt?
El bukták, talán valamelyik fészek közelébe mehettek a bolondok, mennünk kell, MOST AZONNAL!!!
Heca'they felnézett pár Xenomorph szétszakított teste hevert a földön amellyel a vezér Ca'sois végzett imént. Távolabb újak közeledtek a hajó felé ekkor viszont újabb lövés hallatszott távolról.
Túlélők? Kimegyek értük...
A vezér hirtelen mozdulattal vetette magát a közeledő idegenek közé. Ekkor már kirajzolódott a két Yaut'ja körvonala a távolban. Egyikőjük megsebesült, társát egyik karjával átkarolta, másikkal plazmapisztolyt fogott mellyel védeni próbálta magát, mellkasáról lecsordult a lumineszcens zöld Thwei. Nagy gondban voltak, léptüket próbálták szaporázni miközben egyre több idegen vette őket körül. Ca'sois utat tört magának, számára egy Kiande Amedha nem kihívás, akár többel is végez pillanatok alatt. Hirtelen mozdulataival haladt a két újonc felé.
"Túl messze vannak"
A nőstény berohant a vezérlőpulthoz majd bekapcsolta a hajtóműveket. A gép lassan felemelkedett és megindult a többiek irányába. Sajnos innen nem tüzelhet mert megsérülhetnek de talán ha nyitva hagyja a feljárót akkor feltudnak jönni. Veszélyes lehet, de meg kell próbálnia. Közben bekapcsolta az autopilótát. Sohasem mehetett ki harcolni, de most nem volt más választása, kezére gyors mozdulatokkal rögzítette fel a Ki'cti-pa-t és még hallotta ahogy az a helyére kattan de már az űrhajó nyitott ajtajához közeledett. A gép megállt a harcosok felett, Heca'thei leugrott...
H'ulij-bpe!!! MENY VISSZA!!!
Tarei'hasan. Nem állhatok tétlenül azt nézve hogy széttépik!!!
Paya velünk van ha ezt túléljük.
...közben heves harc vette kezdetét. A két harcos a megpróbált beszállni a hajóba miközben társaik feltartóztatták a Xenomorph-okat.
Mire jó ez neked? mit érsz el vele?
Hányan jöttünk uram?
8-an de a többiek halottak és...
Akkor a bosszú tettekre sarkal...
A vezér szeme felcsillant e szavak hallatán, közben ádázul csapott a raj közé.
Ekkora már a két ifjonc felszállt a hajóra, a vezér felugrott a rámpára melynek hidraulikus ajtaja csukódni kezdett.
Siess...
Heca'thei felkapaszkodott az egyik kilógó alkatrészre majd a hajó emelkedni kezdett. Megpróbált beljebb mászni az ajtó irányába ekkor egy kéz nyúlt érte Ca'sois volt az. Már lassan behúzta amikor az egyik lény felugrott az egyre gyorsító hajó hátuljára majd megpróbált a hidraulikus zár rése között a vezér után kapni. Heca'thei ekkor megfeszítette izmait majd a Ki'cti-pa pengéi lesújtottak. Az idegen feje levált testéről, kígyószerű teste ide oda vergődött és leesett a hajóról. Feje a hajó belsejébe esett , egy halk szisszenés, a zár kattanása és síri csend lett. Savas vér marta a padlót.
Köszönöm...

///2164 november 7 ///
///Hely: Blior///


" 1 év telt el a Blioron történtek óta most viszont újra itt vagyok de ezúttal más okból... "
...gondolta magában miközben haját szorosra fonták, felállt majd megfordult.
Ez most a te pillanatod...
... közben átadta a már jól ismert tőrt. Heca'thei megfogta majd elindult vele a már jól ismert terepen, egy év alatt Ca'sois kitanította mindenre amit csak tudnia kell. Hamarosan visszatért, kezével egy Xenomorph holttestét húzta maga után.
Nos megfelel?
Kérdezte önbizalommal telt hangon, mosolyogva.
Ez csak a kezdet, még sokat kell tanulnod...
Mondta miközben levágott egy darabot az idegen végtagjáról és annak savas vérével megjelölte a nőstényt.
Tudom, de az igazi vadászat még csak ez után kezdődik...FELSZERELÉS
Ki'cti-pa
Bakuub
???

Könnyű ruházat, Maszk, trófea tisztításhoz szükséges kellékek, Medikai felszerelés.A hozzászólást Heca'thei összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 02, 2012 4:51 pm-kor.

2Heca'thei Empty Re: Heca'thei on Kedd Okt. 02, 2012 12:11 am

W.B.

W.B.
Üdvözöllek!

Előtörténetet még nem tudom elfogadni, ezért kezdeném a hibákkal illetve észrevételekkel:
- „Klánonként csak egy nőstény adhatta tovább génjeit másokéval” – klán nőstényei közül csak egy szülhet? Ilyen tudtommal nincs a predatorok közt. Maximum ha valami kicsi de „elitista” klán az. (fiktív klán) Ám, akkor bele kell szőni, hogy ama klán minek a tagja vagy. Mivel a nőstényeket nem használják amúgy munkásnak, csak akkor lehetséges ez, ha nem képes szülni -> törpe növés miatt pl. (Tehát eme elv stimmel, de bele kell szőni, hogy ezért.)
- „Egyikőjük megsebesült, társát egyik karjával átkarolta, másikkal plazmapisztolyt fogott mellyel védeni próbálta magát,
mellkasáról lecsordult a foszforeszkáló lumineszcens zöld színű Thwei.” – Kissé soknak tűnik az új bekezdés, továbbá itt különösen mondat közben van egy Enter, mi megtöri a mondatott.
„Megfordult, berohant a vezérlőpulthoz majd bekapcsolta a hajtóműveket.
A gép lassan felemelkedett.
Nincs vesztegetni való ideje, megindult a többiek irányába.” – Ezek bőven folytonosan kellene írni.
- Ha csak amolyan munkás a hajón, akkor honnan van maszkja?
- Továbbá az oldalon a párbeszéd nem úgy van, mint egy színdarabban. Nem a beszélő neve és utána a mondani valója. Szabályzatban van sablon, és ha más kalandokat megfigyelsz ott is látod, hogy az oldalon hogy van ez. (mint egy könyvben) Most ezt nem rovom fel hibának, de játékban más képen kell a párbeszédet megjeleníteni. (A színek használata jó, játékban is lehet ilyet.)

A felsoroltakat javítsd légy szíves. Ha meg van a javítás, akkor szólj. Ha pedig kérdésed van, akkor nyugodtan kérdez.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Heca'thei Empty Re: Heca'thei on Kedd Okt. 02, 2012 10:09 am

Heca'thei

Heca'thei
Nos kíváncsi vagyok ilyen formában megfelel e. A párbeszédek előtt a neveket azért hagytam meg hogy nehogy félreértés történjen hogy az adott cselekményben kiről van szó úgyhogy egy pici helyen azt is átszerkesztettem.
Szerintem ebben a formában is nyomon lehet követni az eseményeket.

A " egy klánon belül csak egy nőstény hordozhat utódot (lehet várandós stb) dolog " az én nem odafigyelésem miatt volt. Általában egy a domináns nőstény nőstény de néha 2 vagy több.

"It is assumed only one female in a pack becomes pregnant, usually the dominant female, but sometimes two or more females may breed."

A többi hibát próbáltam javítani, bekezdésen rövidíteni, azt az enter dolgot is kiszedtem.
A berohant a vezérlőpulthoz... cselekménynél is rövidebbre fogtam a szálat hogy folyamatosabb legyen.


Ha ilyen formában megfelel gondolom a Delta Hydrae IX-en kell majd megoldani a szállást.
Valamint szeretném én is Örzőt kérni mesélőmnek persze csak ha megoldható.
Egyenlőre ha elfogadható lesz akkor Andrew-el felveszem a kapcsolatot hogy a Perzselő vadászat-ba valamilyen formában 4-diknek csatlakozhassak.

(Ui: fegyverzeten kívül a Medikai felszerelés és a hologram kivetítő használható [alkari panelbe épített]???)

4Heca'thei Empty Re: Heca'thei on Kedd Okt. 02, 2012 4:33 pm

W.B.

W.B.
Üdvözöllek ismét!

https://avpwar.hungarianforum.com/t403-oserdo#3589 Példának mutatnám ezt. Mivel még mindig mondatonként új sort kezdesz rengeteg helyen. Egy fogalmazásban nem lehet így tagolni. Játékban minimum HSZ a három sor. Három párszavas mondatból pedig nem jöhet ki három sor. Erre játékban majd ügyelj, mert ez ront az értékelésen.

„A nőstény berohant a vezérlőpulthoz majd bekapcsolta a hajtóműveket.
A gép lassan felemelkedett és megindult a többiek irányába.
Sajnos innen nem tüzelhet mert megsérülhetnek de talán ha nyitva hagyja a feljárót akkor feltudnak jönni.
Veszélyes lehet de meg kell próbálnia.
Közben bekapcsolta az autopilótát.
Sohasem mehetett ki harcolni de most nem volt más választása, kezére gyors mozdulatokkal rögzítette fel a Ki'cti-pa-t és még hallotta ahogy az a helyére kattan de már az űrhajó nyitott ajtajához közeledett.” – ugye ezt írtad.

„A nőstény berohant a vezérlőpulthoz majd bekapcsolta a hajtóműveket. A gép lassan felemelkedett és megindult a többiek irányába. Sajnos innen nem tüzelhet, mert megsérülhetnek, de talán ha nyitva hagyja a feljárót akkor feltudnak jönni.
Veszélyes lehet, de meg kell próbálnia. Közben bekapcsolta az autopilótát. Sohasem mehetett ki harcolni, de most nem volt más választása, kezére gyors mozdulatokkal rögzítette fel a Ki'cti-pa-t és még hallotta ahogy az a helyére kattan de már az űrhajó nyitott ajtajához közeledett.” – Valahogy így kellet volna leírni. Továbbá így utólag észrevettem vessző hibákat. „de” – szócska előtt veszőt kell tenni.

Előtörténetet elfogadom, de kérnélek, hogy utólag azért majd rendezd és javítsd.
Beavatott rangot kapsz, és 4 skill pontot. Delta Hydrae IX-en alakítsd ki szállásod. Perzselő vadászat kalandhoz még elvben tudsz csatlakozni.

Jó játékot!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.