Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Mentőakció (Yaut'ják-nak)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Nov. 03, 2012 7:15 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Lucy és Robert elintézték a dögöket. Dühöngő a vállára emelte a Pulse Rifle-ot, így pihent egy kicsit. A romos lépcsőhöz oda érve a parancsnok felajánlotta, hogy páran lent maradhatnak. Nat úgy döntött, inkább fölmegy. Látni akarta a tájat. Látni akarta a hajót.

32Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Nov. 03, 2012 8:48 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Lassan te is ír6nál nekem. Smile //
Két ember maradt lent. Egy smart-gunos és egy pulse rifle-os. Ti szép lassan felmentetek a lépcsőkön. Nem találkoztatok egy aliennel sem. Mikor felértetek, gyönyörű panoráma tárult a szemetek elé. A város hatalmas volt. Sok helyen kikezdte az erdő, ezért minden felhőkarcoló mellé párosult pár hatalmas fa is. Ahogy tovább fordultál, megláttad a hajót. A narancssárga hajótest fennakadt a felhőkarcolókban és valahol a tetők és a föld között volt. Bejutni csak az egyik épületből lehetett, de elég ingatagnak nézett ki. Sajnos nem volt sok időtök nézelődni, mert hirtelen az egyik katona járkálás közben beleütközött a SEMMIBE. Viszont ahogy jobban megnéztétek, mégis volt ott valami. A levegő valahogy vibrált.Ekkor két párhuzamos penge jelent meg a semmiből és a fickó felé sújtott, aki a fegyverével fogta fel az ütést, tönkretéve azt, de megmentve az életét. Felvillant két sárga lencse, majd a láthatatlan gazdájuk a szerencsétlen bakát egy erős ütéssel földre küldve feléd indult.

33Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Nov. 03, 2012 10:05 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Oh, bocsi! Persze!//

Dühöngő egy pillanatra megdermedt. Magával ragadta a táj szépsége. Csodás volt. Körbepillantott a messzeségen. Régen látott már ilyen szépet. Megpillantotta a hajót. Majdnem felkurjantott örömében, de visszafojtotta a kitörni készülő kiáltást. Jobban szemügyre vette a távoli hajó testet. Figyelmét egy tompa puffanás terelte el. Mikor Nat oda pillantott, társát látta. Valaminek neki ment.
- Mi a f...? - kérdezte Nat, de nem tudta befejezni a kérdést, mert a levegő vibrált, s egy penge sújtott a fickó felé. Szerencsére a katona ügyesen hárított fegyverével, ám egy ütés kíséretében mégis földre került. A sárga lencsék felvillanása Dühöngő elméjét haraggal öntötték el. Hirtelen saját, dühödt hangja ébresztette fel:
- Ell-osde S'yuit-de!!! (Te gyáva) Nem mersz alakot ölteni, te féreg! Gyere, gyere!!! - s az ingatag lépcsőn rohanni kezdett lefelé. Csak remélni merte, hogy eléggé felbőszítette ellenfelét, s követni fogja őt.


A preatorian kiegyenesedett, s Steg-'in felé csapott ismét. Bármilyen áron, de sebet akart okozni a vadásznak. Kíméletlen gyorsasággal csapott a hím felé, s közben kimeresztette borotva éles fogait. Egy váratlan pillanatban Steg-'in felé csapott a farkával, próbálva a vállába mélyeszteni a farok dárdáját.

34Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Hétf. Nov. 05, 2012 5:53 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Bocs, ha nincs valahol "e" betű, de a billentyűzetnek valami gondja van vele//

A kiderült, hogy a melletted álló Robert nehéz fegyvere keltette fel az érdeklődését, de amint kimondtad a mondatokat, feléd fordult. A maszkjában volt egy beépített fordító rendszer, ezért minden szavadat megértette. Látszott, hogy öreg vadász és nem először van dolga emberekkel. Ekkor oldalba rúgta a cimborádat, majd elindult feléd, futva, miközben láthatóvá vált. Hirtelen forró kék gömb húzott el melletted, amivel azt akarta jelezni, hogy ne menekülj, majd a lépcső felénél megállt.


Közben én...

A szörny ismét felém csapott. Felemeltem a bal kezemet, hogy azzal blokkoljam az ütését és a csuklója felé csaptam, míg a másik kezemmel a farkát próbáltam hárítani. Ha sikerül a védés, akkor megpróbálom torkon szúrni, vagy elvágni a nyakát...

35Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Kedd Nov. 06, 2012 1:50 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő érezte a gömb melegét. Csak erre várt. Számított rá, hogy tapasztalt vadásszal van dolga, de a büszkeség-e fajnál mindennél előbbre való volt. Megfordulva a vállához tartva fegyverét a yautja lábát becélozva leadott egy sorozatot. Nem akarta megölni, de a fájdalomtól se akarta megkímélni. Kérdezni akart. Vallatni akart.

A farok védés sikerült, ám a csuklójára mért ütés kevésbé. A preatorian a karmos mancsát a vadász felső karjába mélyesztette, mély vágást ejtve így a harcoson. Még szerencse, hogy nem tépte le a karját. Újabb támadást intézett a harcos felé. A nyakához kapott, s megpróbálta felemelni ellenfelét.

36Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Nov. 14, 2012 8:41 pm

Steg-'in

Steg-'in
Épphogy meghallottad, hogy a golyók lepattognak a lábvértről, már érzed is a fájdalmat a jobb lábadban. Tovább lövöd a vadászt és a lábvért a szemed láttára pattan el egy kis helyen, ahova eztán te belősz és a pred elesik. Ekkor jobban megnézed a lábadat és egy lándzsát veszel észre, ami megvágta a lábad oldalát és odaszögezte a nadrágodat, ezzel együtt a lábadat a földhöz. Valahol a szövet és a lábad között helyezkedik el a penge. Miközben próbálod kihúzni a lándzsát, hirtelen három pöttyöt látsz meg a mellkasodon...


Úgy döntöttem, hogy megpróbálok oldalra hajolni, miközben a szabad kezemen a ki'cti'pa-val lecsapok az engem fogva tartó karra. Ha sikerül levágnom, akkor oldalra vetődök. Ha nem sikerül, akkor megpróbálom torkon szúrni.

37Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Nov. 15, 2012 1:47 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A fájdalom lassanként, de elért a tudatáig. De nem eresztette el a ravaszt. Tovább lőtt, míg a lábvért egy helyen meg nem sérült, így a harcos elesett. Nat abbahagyta a lövést, és két marokra fogta a lándzsát. Ekkor jutott el hozzá a tény, hogy bár megsérült, járni fog tudni. Szerencséje volt. Nagy szerencséje. Igyekezett két kézzel kirántani a fegyvert a köves lépcsőből. Ekkor azonban vörös fényre lett figyelmes. Három pötty jelent meg a mellkasi páncélon. Ha lőni fog a fegyver tulajdonosa, nem fogja túlélni. Tekintetét a vele szemben lévő yautjára emelte.

A lény csapása elől sikerült oldalra kitérni, s egy suhintásból és üvöltésből már tudni lehetett, a lény egy végtaggal kevesebb lett. Steg-'in oldalra vetődött. A preatorian megrázta magát, s egy gyors mozdulattal savas köpetet lövellt ki a vadász felé.

38Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Nov. 16, 2012 7:08 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Kicsit lehetnél kreatívabb is, például szétlövöd a váll-löveget, vagy gyors kihúzod a lándzsát, vagy eltöröd a nyelét, vagy valami... //

A fegyver elsült és egy kék plazmanyaláb repült feléd. Hirtelen lehajoltál, miközben majdnem lefejelted a lándzsát. A plazma mögötted csapódott a falba. Hirtelen felkaptad a fegyver és belelőttél a lövegbe, ami felrobbant. Kis robbanás volt, nem ölte meg a vadászt, de kiütötte és egy kicsit megpörkölte. Most épp ájultan fekszik. Megfogtad a lándzsát és tejes erődet beleadva kirántottad. A tetőről csatazaj és xenó visítás hallatszik. Úgy látszik, hogy a társaid sem unatkoznak.

Sikerült levágnom a dög kezét. Most már csak nyolcvan százalékban veszélyes. Ekkor oldalra vetődtem, de a lény felém köpött. Akkor nem nyolcvan, hanem kilencven százalékban veszélyes. Megpróbálok kihajolni előle. Ha nem sikerül, akkor megpróbálok úgy dőlni, hogy a páncélom fogja fel a savat és engem ne érjen. Ha sikerül, akkor ellentámadást indítok a nyaka ellen...

39Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Kedd Dec. 11, 2012 10:42 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A lány kezében tartva a lándzsát az ájult lény felé lépett. A lándzsa hegyét végig rá szegezte. Felpillantott. Segítenie kell a többieknek. A xenomorphok is ugyanilyen veszélyesek, mint ez a dög itt előtte. De nem hagyhatja itt. Lekiáltott a piramis tövében állókhoz, hogy a többiek jöjjenek, segítsenek. Bár lehet, ők is elfoglaltak. Közelebb hajolt a lényhez, hogy jobban megvizsgálja a maszkját. Le kell szednie róla a maszkot. Ha látja az égési sérüléseket... A lény maszkjának álla alá nyúlt, kereste a kikapcsoló gombot.

Sikerült elhajolnia. A peatorian gyors mozgással azonban szintén kitért a vadász támadása elől. Ekkor a lény két vállánál megragadva felemelte a yautját a levegőbe, majd erős lendülettel arrébb dobta. A fekvő harcoshoz lépve ütést mért a harcos mellkasára. Szerencséje nem tört el semmije, de érezte a támadás erejét. A preatorian tovább támadva farkával a még mindig porban fekvő yautja felé döfött.

40Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Júl. 20, 2013 4:09 pm

Steg-'in

Steg-'in
Az épület tövében állók addigra érkeztek meg, mire megtaláltad a nyitógombot. Az egyikük ráemelte a fegyverét a földön fekvő ragadozóra, de leintetted és felküldted őket. A gombot megnyomtad és leemelted a maszkját. Égési sérüléseknek nyoma sem volt rajta, habár az egyik agyarának a vége letört és egy másiké pedig be volt repedve. Ahogy vizsgáltad, a vadász kinyitotta a szemét és az állad alá tolta a dupla pengéit.

Sikeresen elhajoltam a sav elől, de a lény sokkal gyorsabb volt, mint vártam és az én támadásom sem sikerült. Ekkor megragadott és megtanított repülni, aminek hatására vörös köd ereszkedett a világra. Miközben a földön feküdtem, mellkason vágott, de szerencsére a páncél megvédett. A preatorian most a farkát próbálta belém szúrni.
Megpróbálok oldalra gurulni és a Ki'cti-pamal levágni a farka végén lévő tüskét.

41Mentőakció (Yaut'ják-nak) - Page 2 Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Júl. 20, 2013 5:39 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Átváltok E1-re, a csajszinál hozzá szoktam. Smile És bocsi, kicsit szadis lett a vége.//

A dög farka vége a fejed mellett vágódott bele a talajba, ahogy elgurultál a támadása elől, mély, apró repedéseket hagyva a kemény földben. Feléd rikoltott, s mielőtt még levághattad volna a farka végét, kirántotta azt a talajból. Végigmért, még nem támadott. Aztán tett feléd egy lépést, de ekkor egy disc repült el előtte a levegőben, a mellkasát felhasítva, s mély sebet okozva rajta. A körülötted lévő társaid úgy tűnik felszabadultak, s néhány szemtelenebb harcos, úgy tűnik leakarja nyúlni a trófeádat. A lény fején a predatorokra jellemző "haj" csápok, mintha felborzolódtak volna, sziszegett, nagyon dühítette a helyzet, s ezek szerint nem várta, hogy mások is beszállnak a harcba. Úgy helyezkedett, hogy minden egyes vadászt, ami a közeletekben van, szemmel tarthasson.

A vadász maszkjából sziszegő hangok hallatszódtak, ahogy engedett a kikapcsoló gombnak. A többiek fegyvereiket a lényre emelték, de egy intéssel a piramis tetejére küldtem őket, ott nagyobb szükség van rájuk, hamarosan én is csatlakozom. A lény nem volt szép látvány, és csalódottan kellett szembesülnöm a ténnyel, hogy ez bizony nem az a lény, akit én keresek. A szemei felpattantak, s azonnal a torkomnak szegezte a dupla pengéit. Nem estem pánikba, sőt, egy gúnyos vigyor jelent meg az arcomon, majd lassan megszólaltam:
- Vigyázz Kv'var-de (*vadász)! Dhi'ki-de chi'ytei! (*Az éber halál megölel)
Tudtam, hogy érti, még ha nem is folyékonyan, sőt, egyszerűen, de érthetően beszéltem. S hogy miért mondtam ezt? A férfiak legféltettebb kincsénél, vagyis a lába közénél, amit nem védett különösebben erős fém páncél egy fémes nyomást érezhetett, s egy hangot, mely a szolgálati pisztolyom kibiztosító kattanása volt. A ravaszon pihent az ujjam, s vigyorogva néztem rá még mindig. Ha most itt halok meg, hát legyen, de neki sem lesz túl sok köszönete benne. Mivel még mindig a torkomnak szegezte a fegyvert, folytattam, tekintetemet nem emeltem el apró szemeiről.
- Üzletet ajánlok. Keresem egy Mar'cte Mei'hswei (*Gyilkos testvéred). Félig égett a pofája. Ismered? Ha igen, mi a neve?! - tudnom kell, s hogy nyomatékot adjak szavaimnak, előrébb hajolok, még akkor is, ha ezzel azt kockáztatom, hogy a bőrömet felsérti a penge, de közben erősebben a golyóihoz szorítom a pisztolyomat.
- Áruld el, különben N'dhi-ja (*búcsút) mondhatsz a Pauk-de (*faszodnak)!!!

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.