Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Mentőakció (Yaut'ják-nak) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Mentőakció (Yaut'ják-nak)

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Jún. 08, 2012 11:05 am

Steg-'in

Steg-'in
// Bocsi, hogy ennyi ideig kellett várni, csak most csinálok jogsit és tanulnom kellett a KRESZ-t. Ebbe a kalandba akárki becsatlakozhat, csak annyi a kérésem, hogy online legyen, hogy minél kevesebbet kelljen várni a post-okra. Jó szórakozást! //


A Gimeno bolygó közelében egy Hunter végez felderítési célokat. Nyolc vadászt küldenek le a bolygóra, hogy ellenőrizzék azt, hogy találhatóak-e rajta idegenek, vagy puha húsúak.
A hídon a hajó vezére Ch'hkt-a sétál, és ellenőrzi, hogy minden jól megy-e. Mikor az egyik bolygón járó vadásszal beszél, hatalmas rázkódást érez. Odarohan a megfigyelőablakhoz és észrevesz kint egy Conestoga űrhajót, ami vélhetőleg a bolygó másik oldalán tartózkodott és a bolygó megakadályozta a hajó észlelését.
-Lelőni őket!!!!!-ordítja Ch'hkt-a, amikor egy újabb lövedék találja el a Huntert.
-Nem megy!!!! Kilőtték a fegyvereink energiaellátásáért felelő energiaforrást!-válaszol a hozzá legközelebb eső Yaut'ja.
-Akkor már csak Paya-ban bízhatunk. Küldj egy segítségkérő üzenetet a Delta Hydrae IX felé, hátha valaki veszi az adásunkat!!!!!!!


Mindeközben a Delta Hydrae IX-en a kocsmában Nat'ka'pu és Steg-'in éppen C'ntlip-et iszogat és a Beavatásukról mesélnek egymásnak.
Steg: -Na és neked hogy sikerült a Beavatásod? Szereztél valami trófeát, vagy sérülést?
Nat: -Hát, én sajnos nem találkoztam királynővel, de szereztem 3 Ooman trófeát.
Steg: -Ne is akarj királynővel találkozni, amíg tapasztaltabb nem leszel. Ha az az ajtó nem zárul be, én is otthagytam volna a fogam.
Nat: -Legalább hősi halált haltál volna. Az az Ösvény természetes része.
Steg: -Azt én is tudom, de én úgy akarok meghalni, hogy valami nagy tettet hajtok közbe végre.
Nat: -Szép álmok!-ezen mindketten elkezdtünk nevetni, de engem hirtelen meglökött valaki.
Én megfordultam és hozzávágtam a félig üres poharamat.
Steg: -Hogy volt képed HOZZÁM érni?????????????????
Idegen: -Hát te még nem olvastad kint a hirdetést?
Steg: - Miféle hirdetést?
Idegen: A Gimeno bolygó mellett egy Hunter-ünket lelőtték az Oomanok és egy Kiande Amedhák-kal teli bolygóra zuhantak. Most szervezik a mentőakciót. Gondolj csak bele, mennyi trófea van ott!
Steg: -Ja, és ahogy elnézlek ott fogsz megdögleni!-mondtam, majd felálltam és intettem Nat'ka'pu-nak, hogy menyjen haza, szedje össze a cuccait és indulunk is.

Fél óra múlva felszálltunk egy Klán-űrhajóra és elindultunk a bolygó felé. 17-en jelentkeztek erre a küldetésre. A cél az volt, hogy megtaláljuk a lezuhant űrhajót és a túlélő vadászokat, majd visszahozzuk őket. Két 6 és egy 5 fős csapatra osztottak minket, megadták a lezuhant hajó koordinátáit, és kilőttek a bolygó felé. Azt mondták, hogy amint leérünk, döntsük el, hogy ki lesz a Vezér.//Nat'ka'pu, döntsd el, hogy melyik csapatba akarsz kerülni! Én az 5fősbe leszek, de te abba mész, amelyikbe akarsz. Viszont ha az ötösbe jössz akkor te leszel a vezér, mert én nem nagyon akarok parancsolgatni. Aki még csatlakozni akar, az mesélje be magát, hogy melyik csapatba van, illetve, hogy akar-e a csapat Vezére lenni, ezen kívül a nálatok lévő felszerelést sem árt leírni.//

2Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Jún. 09, 2012 2:53 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Mielőtt felszálltunk volna gyorsan össze szettem a cuccaimat:az Ikerpengéimet, ceremóniás kést,a test hálómat,lándzsámat,és az álcázót.
Az után gyorsan vissza mentem a Klán-űrhajóhoz miután felszálltunk és elindultunk. Aztán hallottam, hogy két Yutja beszélgetnek a mentő akcióról. Persze azonnal elmentek amit én elkezdtem hallgatózni.
-Pauk!-mondtam én.
Sajna kicsit hangosan mondtam ezért biztos H'ulij-bpe -Nak néztek.
Miután ez a kis megalázkodás le ment mindenki a főterembe ment eligazításra ott elmondták, hogy mi a cél, a cél az volt, hogy meg kell találnunk egy lezuhant űrhajót és a túlélőket is találjuk meg.
Pár perecel később már a csapatokra osztás volt, Steg-'in az 5fősbe ment én a 6fős csoportba mentem mivel, hogy még nem volt kiválasztva a kérdéses vezér az 5főscsoportban.
Én még nem kész arra, hogy vezérkedjek. Ez után ki lőttek minket a bolygó felé.

//Remélem,hogy nem írtam olyan sokat mert ha igen akkor le egyszerűsítem.//

3Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Jún. 09, 2012 3:48 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Ne nevettess! Minnél többet írsz, annál jobb!//

- Pauk! - mondtam, mikor a kapszula a földbe csapódott.
Ha egyszer találkozok azzal, aki ezt tervezte, akkor majd kilövöm vele valami lakatlan bolygóra, és majd meglátjuk, hogy neki mennyire teszik!
Mérgemet félretéve kiszálltam a kapszulából és felmértem a terepet. Szép esőerdővel borított bolygó nagyon sok vulkánnal. Ha jól tudom, akkor a kiande amedha fészkek a vulkánok lábánál vannak, és a hajó tőlünk délre lehet az erdő közepén.
Gyors leellenőriztem, hogy mindenem megvan-e. Ki'cti-pa, teleszkópos lándzsa, ceremóniás kés, shurikenek (2db), váll-löveg, medi készlet és a páncélom. Miért nem hoztam energia töltőt?! Na, mindegy. most már csak azt kell eldönteni, hogy ki legyen a Vezér.
-Én leszek a Vezér!!-szólalt fel mellettem egy fiatal beavatott.
-Tarei'hasan!-mondtam, majd egy folyamatos mozdulatsorral ellöktem és kigáncsoltam az ifjú vadászt és a torkához szegeztem az időközben kinyitott Ki'cti-pa-mat.
Van még valaki, aki ellenkezne?-mikor láttam, hogy mindenki mozdulatlanul áll, folytattam-A hajó kb 10 km-re van innen egy Ooman bányászváros romjai közt. Feltételezhető, hogy a városban legalább egy fészek található, ezért óvatosan fogjuk megközelíteni azt. Ha mindenki értette, akkor indulás!!!-mondtam, majd mindkét Ki'cti-pa-mat kieresztve elindultam dél felé.


Eközben Nat'ka'pu csapata is sikeresen felfejlődött, majd a legidősebb tag kikiáltotta magát Vezérnek (ha valaki magának szeretné ezt a posztot, akkor majd az első kommentjébe írja bele, hogy kihívta a Vezért egy párbajra és megnyerte).
-Az ötfős csapat Steg-'in vezetése alatt most jelentette, hogy elindultak a város felé, és megkértek minket, hogy segítsünk nekik, mivel a város hemzseg a kemény húsúaktól. A másik csapat is ugyanezt a kérést kapta, de szabadon választhatunk. Akár meg is kereshetjük a vadászokat, akik a bolygón vannak valahol. Viszont én úgy gondolom, hogy egyedül már meghaltak, tehát inkább a biztosabb célpont, a hajó felé mennék. Mindenki döntse el, hogy merre akar menni, és én majd meghozom a végső döntést. Mivel én vagyok a vezér, ezért én nem szavazok.-ezek után mindenki elmondta, hogy merre akar menni. Eddig 2-2. Már csak Nat'ka'pu nem szavazott, szóval nagy eséllyel az fog dönteni.

//Innentől te meséled az enyémet, én pedig a tiédet. A következő komment holnap legyen, hogy aki akar az csatlakozhasson. Még annyi, hogy legyenek benne váratlan dolgok, hogy minnél tovább eltartson. A végén meg jön egy pár ember hajó és szétlövik azt, amivel jöttünk. Ez után embereket kell vadászni, és a lezuhant Huntert megjavítani. Addig lehet akármilyen váratlan dolog, ami eszedbe jut. Ez arra is vonatkozik, aki később fog csatlakozni.//

4Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Kedd Jún. 12, 2012 4:17 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Steg-'in el indult dél felé. Út közben számos veszélyesnek tűnő árnyak jelentek meg.
-Állj!-Szólalt fel az egyik fiatal vadász.
-Még is mi a jó C'jit-et művelsz!!??-Nagy haraggal kiáltott fel Steg-'in.
A fiatal ragadozó azonnal meg hátrált, de Steg-'in el kapta a torkánál fogva és nagy méreggel mondta
-H'ulij-bpe vagy, hogy itt ordítozol?! Még a sav vétekkel is akarod tudatni, hogy itt vagyunk?
Mi után mérgét a fiatal Yutján ki töltötte azonnal lenyugodott. A csoport többi tagja enyhén hátra hagyván a zöldfülűt ment tovább az úton.
Steg-'in eközben koncentrált a küldetésen amikor hirtelen támadással dönti le lábáról az egyik Yutját.
-Pauk!-szólat fel Steg-'in.
Hátra nézvén látta, hogy egy Tövis farkas támadt a csoportra. A vadász azonnal cselekedet és váll-lövegéve célzott az állat koponyájára majd
elsütötte a fegyverét. A másik vadásznak nagy szerencséje volt, hogy idő előtt Steg-'in meg mentette az életét.
Ez után a csapat kicsit nagyobb tempóval indult neki az útnak.

//Meg próbáltam meg csinálni ahogy írtad én a tiédet írtam, remélem,hogy jó lett.//

5Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Kedd Jún. 12, 2012 6:44 pm

Steg-'in

Steg-'in
Ezért mondtam, hogy ne ordítozz te *****-mondtam, amikor a farkas kimúlt.
Mostantól a neved H'ulij-bpe. Amíg be nem bizonyítod, hogy jó harcos vagy, addig rajtad marad. Most pedig mindenki utánam, de most a fák ágain menjünk, hogy ilyen kisebb állatok ne zavarjanak közbe.-mondtam, majd felugrottam a legközelebbi ágra és a kis csapatommal folytattam az utat.

// Azért valamit írj arról is, hogy te mit csinálsz. Mindegy, majd gyorsan bele fogsz jönni.//

6Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Jún. 13, 2012 4:29 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Miután a csapat a fák ágain folytatták útjukat, a másik csoport a szavazás végéhez ért már csak én nem szavaztam. Úgy gondoltam,hogy jobb lenne ha talán a vadászokat keresnénk meg, viszont ahogy ismerem Steg-'in-t ha feldühítik akkor mindent kivégez ami az útjába kerül.-Gondoltam magamban.
Ezért inkább arra szavazok,hogy keressük meg a járművet.
-Döntöttem!-Szólaltam fel én.
-És? mire jutottál?-Kérdezte a vezér.
-Szerintem keressük meg a lezuhant járművet!-Mondtam én.
A vezér ezután rá bólintót és elindultunk. Eközben Steg-'in csapa már jóval gyorsabban haladott nem úgy mint a földön sétálva. A kis csapat nem is sejtette, hogy leselkedik rájuk valami veszedelmes élőlény a sötétben várva.

// Így gondoltad?, hogy kicsit magamról is írjak,hogy mi történik meg ilyesmi?//7Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Jún. 13, 2012 8:59 pm

Steg-'in

Steg-'in
Nat'ka'pu csapata gyorsan haladt, és eleve nem követték el azt a hibát, hogy a földön menjenek, hanem a faágakon indultak útnak. A Vezérük az alkari panelbe szerelt kommunikátoron keresztül értesítette Steg-'in-t, hogy ők jönnek segíteni. Megbeszéltek egy találkozási pontot, majd arra vették az irányt. Viszonylag gyorsan haladtak, amikor meghallottak egy ordítást. Yaut'ja-tól jött. Egy kimondatlan jelre mindannyian arra fordultak, és meglátták az egyik eltűnt vadászt, amint épp egy keményhúsú szájából próbálja kirángatni a letépett bal lábát. A kis csapat tagjai gyorsan fegyvert ragadtak, hogy megszerezhessék első trófeájukat, ám ekkor hirtelen üvöltések rázták meg az erdőt. EM látásba kapcsolva a Vadászok 13-14 keményhúsúval találták szembe magukat.

Eközben nálam:
Remek, Nat'ka'pu csapata segít nekünk.-gondoltam miután beszéltem a másik Vezérrel.-Bár elég nyugtalanító, hogy a harmadik csapattól nem kaptunk választ.-teljesen a gondolataimba voltam feledkezve, amikor nekimentem egy hirtelen megtorpanó Vadásznak.
[color=red][Miért álltál meg?/color]-kérdeztem próbálva higgadtnak maradni.
[color=orange][Vezér, valami van előttünk a lombok között./color]
Rendben, megyek, megnézem.
Ketten jöjjenek velem, ketten pedig maradjanak itt, hogy felülről ne támadhassanak ránk!
-mondtam, miközben kinyitottam mindkét Ki'cti-pa-mat, majd leugrottam...

//Tökély//

8Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Jún. 14, 2012 7:00 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
Amikor meg láttuk,hogy az egyik eltűnt vadászt a sav vérűvel marakodik a saját lábáért azonnal mindenki cselekedet,de sajna a java még hátra volt.
A sok sikoly után én is gyorsan EM látásra kapcsoltam.
-Pauk!-Szólaltam fel én.
Azt gondoltam magamban,hogy mi simán el bánunk egy darab döggel,de 13-14-el a csapat fele meg fog dögleni.-Gondoltam mi közbe a kemény húsúak jöttek felénk. Mindenki Hiju-ban állt de eközben a vezér mondta nekünk,hogy
-M-di H'dlak!-Mondta a vezér.
Sajnos miközben a vezérünk mondta a magáét az egyik kemény húsú rá támadt az egyik fiatal vadásznak. Én meg próbáltam a lándzsámmal le szúrni az egyik lény fejét.

Steg-'in le ugrott a fáról és meg nézte az ismeretlen veszélyt. Sajna a sűrű
növényzet között nem igen lehetett látni semmit.
-Nos? Én nem látok semmit.-Mondta Steg-'in.
-De ott volt a növényzet közt valami!-Mondta a másik vadász.
Steg-'in már éppen vissza akart fordulni mikor hirtelen egy fej tűnik fel neki.
-Oh... pauk!-mondta ledöbbenve Steg-'in.
Amikor Steg-'in szembe nézet azzal a döggel azonnal fel ismerte.
-Predetoiann!-Ordítót fel a vadász.
A mellette a másik harcos azonnali tűzet nyitott a lényre. Sajnos erre a
sav vérű is dühbe gurult. Steg-'in gyorsan oda szólt a többi vadásznak, hogy készüljenek fel. Bal szerencséjére még több idegen támadta meg őket, ami még rosszabb volt,hogy az egyik vadászt elragadta egy kemény húsú.
-Nesze nekem préda!-Mondta Steg-'in.
Utána be állt egy Hiju-ba és felkészült mindenre ami történhet.9Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Jún. 14, 2012 8:11 pm

Steg-'in

Steg-'in
// Predetoiann?? Az meg mi??? Nem Praetorian? //

Nat'ka'pu csapata nem volt felkészülve ennyi savvérűre, ezért az egyik vadászt elkapták, és letépték a fejét. Eddigre a Vezérük abbahagyta a dumálást, és váll-lövegével lelőtt 3 kemény húsút. Nat'ka'pu lándzsájával az idegen feje felé szúrt, amikor az egyik Vadász belökte elé a saját prédáját. Mivel már nem tudta megállítani a karját, inkább növelt a csapás erején, és átszúrta mindkét savvérűt.
Ekkor hátulról ráugrott egy másik dög, és le akarta tépni a fejét. Nat'ka'pu keményen küzdött ellene, és végül a földhöz vágta az alient, ami ettől kicsit megszédült...

Eközben én nem találtam semmit. Épp megfordultam volna, amikor egy fej tűnt fel. Egy savvérű. Földöntúli sebességgel megfordultam, majd a szörny karjai felé csaptam. A háttérből hallottam, hogy csapatom tagjai is harcba bonyolódtak, de most nem tudtam ezzel foglalkozni. Csak a csapás számított...

10Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Jún. 15, 2012 5:51 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
// Ja! De bocsi én olvastam fér és írtam rosszul.//

A csapástól megszédültem, de szerencsémre gyorsan elmúlt. Láttam, hogy a dögök még most sem fogytak el honnan a jó Paya-bol jönnek ennyien?-Gondoltam magamban. De a gondolkodást abba kellet hagynom mert egyfolytában támadtak ránk, de amit furcsálltam az volt,hogy alig voltunk páran akik harcoltak.
-A gyávák! Csak nem megfutamodtak.-mondtam én.
Gyors lendülettel ki nyitottam az egyik Ki'cti-pámat a másik kezemben meg a lándzsámat tartottam. Az egyik sav vérűt meg próbáltam át szúrni a szívét a pengéimmel. A másikat meg a lándzsámmal tartottam távol magamtól.....Eközben Steg-'in egy Praetorianal marakodott. A vadász egy csapással meg próbálta legalább a mancsát levágni. A csapat eközben a kemény húsúakkal harcolt de Steg-'in szerencséjére az egyik yutja a váll-lövegével
be segített. A harcosnak sikerült oda csapnia a dögnek de annak csak pár ujját sikerült le vágnia. Se baj! Legalább nem tudsz karmolni.-Gondolta magában Steg-'in. Ám a másik harcosnak köszönhetően már nem csak kis karcolások voltak a lényen, ha bár ez sem volt az az igazi mély seb.....

// Ja még valami van egy ilyen mondatóm: "Az egyik sav vérűt meg próbáltam át szúrni a szívét a pengéimmel" ezzel nem azt akartam ki fejeztem, hogy át szúrtam a szívét hanem csak meg próbáltam át szúrni. Csak mondóm nehogy félreértsd.//A hozzászólást Nat'ka'pu. összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 27, 2012 9:36 pm-kor.

11Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Jún. 15, 2012 9:06 pm

Steg-'in

Steg-'in
Hát szép is lenne, ha lenne nálam teleszkópos kard.

12Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Jún. 16, 2012 8:21 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
miért nincsen? Jaj már megint én olvashattam félre!

13Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Jún. 16, 2012 8:25 pm

Nat'ka'pu.

Nat'ka'pu.
na mind1 ki javítottam.

14Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Vas. Jún. 17, 2012 7:46 am

Steg-'in

Steg-'in
lenne egy kis gond a mesélésedben : azt is leírod, hogy mit csinálok, pedig azt nem kell. Én leírom a szándékot, te pedig az eredményt, és az ellenség lépését.
Pl.: Steg-'in megpróbálja feltűzni a lándzsára a Praetorian fejét, de az felemeli a kezét, és beletöri a lándzsát.

15Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Okt. 04, 2012 10:55 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Elnézést, ide még lehet jelentkezni? Tudom, a címbe yautjáknak szól, viszont később meg azt írjátok bárki. Szóval lehet?//

16Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Okt. 05, 2012 9:40 am

Steg-'in

Steg-'in
Lehetni lehet, de Nat'ka'pu már nem játszik. Viszont ha szeretnél, akk bemeséllek és mesélek neked, te meg nekem. Ez így megy.

17Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Okt. 05, 2012 4:22 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Oké, gondoltam. akkor kezdjük, mesélj be. Very Happy//

18Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Okt. 05, 2012 5:34 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Okk//

Conestoga fedélzete: -Emberek!! Nem kertelek, a lényegre térek. Lelőttünk egy predator hajót. Az ön feladatuk az, hogy megkeressék a bolygó felszínén tartózkodó lényeket és elkapják őket. Kérdés van? Jó, én is úgy gondoltam. Négy csapat indul. A vezetők képeit ott láthatják. Önöknek nincs más feladatuk, mint követni a parancsot, és nem meghalni. 10 perc múlva jelentkezni a leszállóegységnél. A felszerelésüket bepakoltuk az egységekbe. Javaslom, hogy igyanak egy kávét, vagy zuhanyozzanak le. Lehet, hogy többször nem lesz rá esélyük. Oszolj!!!!

//Most írd le, hogy merre mész, majd ha odaérsz, akkor átnézed, hogy minden megvan-e. (tehát felsorolod, hogy mit hozol)//

19Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Pént. Okt. 05, 2012 5:54 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Nat az eligazításon igazán meglepődött. Vadászok? Lelőttük? Nem, ilyen szerencséje nem lehet! Kis híján felröhögött. Ő volt az első, aki elindult a cuccaiért. Társai jól tudták, ha csak hírből is, gyűlölte a yautjákat, és a betegsége is (dühkitörés) ide vezethető vissza. Hát igen, nem hiába kerülték inkább, s nem hülyeségből kapott külön szállást. Bár ez egy cseppet sem zavarta. Miközben a blokkja felé sietett, azon tanakodott, mit lenne ésszerűbb magával vinnie. Tisztában volt azzal, milyen ellenfelekkel szállnak szembe. Mikor becsörtetett a szállására, vett egy gyors zuhanyt, s miközben öltözött, hiába sietett, módszeresen, hibátlanul készítette elő fegyvereit.
- M4A3 szolgálati fegyver + 5 tár (2 robbanó és 3 sima)
- M41A PULSE RIFLE + 5 tár
- M3 típusú személyi páncél
- M10-es páncélsisak
S végül, de nem utolsó sorban, ellenőrizte a yautja pengét is, melyet mindig magánál hordott. Elővette, s egy pillanatra elgondolkodott. De mi van, ha köztük lesz az a harcos is, aki megmentette? Ez egy kissé nyomasztotta. Bármi történjék is, józanul kell gondolkodni! Bevette a gyógyszereit, majd némi tartalékot a zsebébe is süllyesztett. Készen állt.
Elindult a leszállóegység felé.

20Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szomb. Okt. 06, 2012 8:57 pm

Steg-'in

Steg-'in
Te érkeztél a leszállóegységhez harmadiknak. Egy harmincas évei elején álló nő és egy harmincötnek kinéző férfi álltak ott. A beszédükből ítélve a férfi az egyik történetével akart hencegni. Nem nagy sikerrel. Mikor megláttak, mindketten köszöntek és bemutatkoztak neked. A fickót Robert-nek a nőt pedig Lucy-nak hívták.
-Én fogok mindenkit megmenteni a minigunommal.-mondta Robert, majd felemelt egy nehéznek tűnő fegyver. Ezen Lucy elkezdett nevetni. Mielőtt mondhattál volna valamit megszólalt mögöttetek egy hang.
-Ja, te leszel az, akit először széttépnek.
-Emberek!!-Kiáltott a parancsnok, aki épp ekkor érkezett meg.-Nem tűröm a vitát.
Értettük uram!-felelte erre mindkét katona.
2-3 perc várakozás után további 5 ember érkezett meg. Volt 2 smart gun-os, a minigunos, te, 4 gépfegyveres és 2 mesterlövész. Beszálltatok a hajóba, majd elindultatok. A landolás simán zajlott. Kiszálltatok, de ekkor egy visítás szelte át a levegőt, majd az egyik gépfegyveres gyomrából egy ízelt farok emelkedett ki. Mögötte 3 xenomorph állt. (egyszerű dronok)

21Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Okt. 10, 2012 8:03 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő harmadikként érkezett. Vagy 10-15 évvel idősebbek várakoztak már a leszállóegységnél, Robert és Lucy. Illedelmesen köszöntek és bemutatkoztak, Nat is így tett:
- Szólítsatok Dühöngőnek.
Mikor Robert hencegni próbált fegyverével, Dühöngő is elmosolyodott, bár a háta mögül egy hang igen csak leosztotta a minigunost. Nat hiába készült igencsak halállal összeforrt feladatra, valahogy jól esett neki a többiek jelenléte. Családiasnak tűnt. Talán azért érezte ezt, mert mikor először fordult szembe a halállal, előtte akkor is a család vette körbe.
Végül megérkezett a parancsnok, s később a többiek is. Beszálltak a hajóba, a landolás egész simán ment. Mikor kiszálltak, a halál azonnal lecsapott. Egy gépfegyverest azonnal megöltek a xenomorphok. Nat megpördült a halálhörgésre, majd kibiztosított fegyverével azonnal a dögök közé lőtt.

22Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Okt. 10, 2012 8:23 pm

Steg-'in

Steg-'in
A célzásod pontosnak bizonyult, a katonát felnyársaló bogár feje szétrobbant. A mögötte állónak a bal vállát sikerült megsebezned, míg a harmadik sértetlenül megúszta. Ekkor hirtelen meghallasz egy káromkodást, majd hogy Robert azt ordítja: -Valaki dobjon egy gépfegyvert, mert az én kicsikém besült! Ebben a pillanatban a sérült lény felé ugrik, míg a sértetlen téged vesz célba. Szép lassan elkezd feléd közelíteni, majd hirtelen megindul...

23Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Szer. Okt. 10, 2012 10:54 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő Robert kiáltására felfigyelt.
- Ááááh, szerencsétlen hülye - gondolta mérgesen, miközben az elé álló lényre pillantott.
- Robert!!! - kiáltotta, lendületet véve pördült, és tokjából kikapva, a férfi felé dobta szolgálati fegyverét, melyben robbanó töltetek várakoztak épp. Folytatva a pördülést, készenlétben tartva fegyverét próbálta a felé száguldó lényt pofán vágni, amennyire erejéből csak telt a pulse rifle-al.

24Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Okt. 11, 2012 8:10 am

Basil'isk

Basil'isk
//Jövök én is, ha nem zavar. Legalább az isiben tudok írni lecke közben.

25Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Okt. 11, 2012 2:59 pm

Halál

Halál
Basil'isk, már nem megy sehová! Bannolva.

26Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Okt. 11, 2012 4:33 pm

Steg-'in

Steg-'in
A fegyver pörögve repült Robert felé. Kinyúlt érte, de nem tudta elkapni és az jól fejbe vágta. Ennek hatására látszólag elájult. A xenomorph felüvöltött, majd felé lépett és farkát döfésre emelte. Ebben a pillanatban Robert visszanyerte az eszméletét, felkapta maga mellől a pisztolyt és fekvő helyzetből fejbe lőtte a lényt. Annak sikerült úgy szétrobbannia, hogy egy csepp sem vére sem csöppent gyilkosára.

Eközben te fejbe vágtad a lényt, ami egy kicsit elkábult és hátralépett párat. A lökés erejétől a földön kötöttél ki. Ez után jobbra-balra dülöngélve ismételten elindult feléd. Vagy a földön fekve rálősz, vagy felkelsz és közelharcba bocsátkozol vele. A Yaut'ja penge ott lóg az oldaladon. Csak az egyikre van időd.

27Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Nov. 01, 2012 6:24 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Dühöngő fog csikorgatva esett hátra. A szeme sarkából látta Robertet, de nem tudott foglalkozni vele. A lény, melyet pofán vágott imbolyogva indult felé. Ha elég gyors... Nem teketóriázhatott. Kikapta a pengét és lendületet véve a lény felé ugrott. Alulról próbálta a pengét bevágni a xeno állkapcsába.

28Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Nov. 01, 2012 8:41 pm

Steg-'in

Steg-'in
Felugrottál, majd a pengét a lény álla alá szúrtad. Az még rángott egy-kettőt és élettelenül eldőlt. A savas vér a kezedtől pár centire folyt a földre. Kirántottad a fegyvert és a tisztáson gyülekező emberek közé álltál. Robert odajött hozzád és visszaadta a fegyveredet, közben pedig megköszönte. Csak azt az egy katonát vesztettétek el, ettől függetlenül a parancsnok elővigyázatosságra intett, majd elindultatok az erdőben. Egy óra gyaloglás után egy elhagyatott városban bukkantok fel. Út közben elvesztettetek még egy embert (az egyik smart gunnost), akinek a fegyverét Lucy felvette, de mindenki más sikeresen megúszta. A parancsnok úgy dönt, hogy fel kell mennetek egy épület tetejére, megnézni, hogy hol van a hajó. Amint az épülethez közelítenétek, hirtelen sziszegő hang üti meg a fületeket, majd huszon-egynéhány xenomorph bukkan elő belőle.

29Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Nov. 01, 2012 9:15 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Bocsi, hogy mondom, de egy tanács: kicsit részletezd ha valakit elveszítünk, hogy végül is miért veszítettük el. Meg mit úsztunk meg? Meg egy kicsit részletesebben írd le a dolgokat, a környezetről is, az erdőről, a városról. A város őskori, modern, belepte már az erdő, vagy tegnap költözött ki mindenki? Mondd, ha túl kukacoskodó vagyok, de jobb ha ezekre odafigyel az ember. Szeretek olvasni, nekem több oldalas litániát is írhatsz Very Happy//

A xenomorph élettelenül eldőlt. Nat lerázta a pengéről a maradék vért. A kezét nem égette meg, csak épphogy. Mikor körbe pillantott, látta, hogy a többiek várnak. Elintézték a dögöket. Robert visszaadta a fegyverét. Dühöngő eltette, morgott valami olyasmit hozzá, hogy "Legközelebb nem lesz ilyen szerencséd."
A parancsnok azonban tovább hajtotta a csapatot. Az erdőbe vetették magukat, jó ideig gyalogoltak. Még egy ember mínusz. (De miért?)
Egy kietlen, lakatlan városban kötöttek ki. A parancsnok úgy döntött egy magasabb épület tetejéről talán megtalálják a hajót. Azonban váratlan meglepetésükre több tucat xenomorph támadta meg őket, ahogy az épülethez közelítettek.
Dühöngő a hozzá legközelebb lévő alienre tüzelt.

30Mentőakció (Yaut'ják-nak) Empty Re: Mentőakció (Yaut'ják-nak) on Csüt. Nov. 01, 2012 9:35 pm

Steg-'in

Steg-'in
//Felmászott egy fára, hogy körbenézzen, de leesett. A város pedig olyan mint Budapest 100 év múlva.//

A sorozatod az alienek első sorait szaggatja, mikor hirtelen egy kéz ragad meg hátulról. Lucy volt az. Te engedelmesen hátraléptél, majd roberttel elkezdték irtani a lényeket. Mikor kikapcsoltak a fegyverek, mindenhol savas hullák voltak. Ti odaértetek a romos lépcsőhöz. Elég instabilnak tűnt, ezért a parancsnok felajánlotta, hogy páran lent maradhatnak...

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.