Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Főépület                - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Főépület                - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Főépület                - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Főépület                - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Főépület                - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Főépület                - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Főépület                - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Főépület                - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Főépület                - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Főépület                - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Főépület

4 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Szer. Aug. 01, 2012 11:41 am

W.B.

W.B.

Tábornok némán pókerarccal hallgatta a nő mondandóját. Végül megcsóválta fejét. Még mindig pókerarcot vágott. Tisztára, mintha minden reggel gyakorolná a tükör előtt.
- Mint mondtam, tudom hogy ismeri személyesen, legfeljebb a fizikai valóját nem ismeri. – Tábornok pillantásai már szinte idegesítőek, mintha az ember elméjében kutatnának. – Továbbá honnan lenne magának ilyen „szótára”? És mért ajánlja fel ilyen önként?

32Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Szer. Aug. 01, 2012 12:51 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Nat egyre kínosabban érezte magát. Minél előbb ki akart jutni innen. Ha megkérdezték volna most tőle, xenomorph királynő, vagy a tábornok, biztosan a királynőt választja.
- Az apámtól kaptam. Tanulás céljából. - a második kérdésre vállat vont - Nos uram, úgy emlékszem nem felajánlottam, csak azt mondtam ez miatt lehetek itt.
Egyre idegesebb volt, de próbálta türtőztetni magát.
- Viszont, hogy őszinte legyek, szeretném megtudni, mégis miért fontos ez, hogy ismerem-e ezt a professzort? Akit sohasem láttam, sohasem beszéltem vele, mégis akkor honnan ismerhetném?
Nat a tábornoka szemébe nézett.

33Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Kedd Aug. 21, 2012 8:05 pm

W.B.

W.B.

Tábornak póker arca egyre nyugtalanítóbb. Majd még nyugtalanítóbb lesz egy halovány mosolynak hála.
- Az ilyen kutatásokat át kell adni a tengerészet megfelelő szerveinek. Főleg ha Gyarmatis volt az apja. Amúgy meg mért keressük azt az alakot? Egyszerű. Mert muszáj kapcsolatba lépni vele. Még a jó 200 évvel ezelőtti Harmadik Birodalom sem ment semmire a paranormális kutatásokkal, pedig arányaiban sokkal nagyobb pénzeket öltek bele. Erre pont itt egy tökéletes lehetőség. Csak ép ezt a lehetőséget elkapni, olyan mint szellemet lepkehálóval fogni. Lényegében tökéletes példa a helyzethez ez. Úgyhogy jó lenne, ha elmondana mindent. – Tábornok felállt és lehúzott egy vetítővásznat. Fura, kihitte volna, hogy van még ilyen, bár vetítőgép nélkül megjelent rajta egy kép. Hát persze, retro hangulatot árasztó holografikus lemez. – Nos mint láthatja a képen egy eléggé albínónak kinéző ember van szövetruhában. Egy gond van vele, hogy mellette lévő idegenek nem tépték szét. Ráadásul három métert meghaladó emberekből elég kevés van. Szóval, vagy elmondja amit tud, és maga is megtudja mi ez. Vagy nem mondja, nem tudja meg, hogy mi ez, és valószínűleg még több rohamegységünk válik hullává. Mert hogy senkinek nincs fogalmi mibe került az emberiség az hét szentség. Legfeljebb olyan „ember” tudhatja, akit nem kötnek a fizikális korlátok.

34Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Szer. Aug. 22, 2012 7:57 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Nat végig hallgatta felettesét. Nem igazán érdekelték a lelkére burkoltan ható kijelentések. Miért érdekelje őt az emberiség, mibe keveredett? Mindig szart kavar az emberiség, és minél jobban kapálózik, remélve, hogy sikerül kikerülnie, csak annál jobban bele süllyed.
A képet nézve hallgatta a tábornokot. "Nem tépték szét az idegenek." Fura.
- Ne haragudjon uram - szólalt meg Dühöngő - de én egyáltalán nem hiszek az ilyesmiben. Nem hiszek a szellemekben, a koboldokban, de még a babonákban sem. Az ilyen paranormális jelenségek roha... elnézést, szóval hidegen hagynak. A professzor halála utáni meséket is csak mesének tartom. Viszont az annál jobban érdekelne, hogy a képen látható férfit mégis miért nem ölik meg. Talán egy új fajta feromont fejlesztettek ki, esetleg az ott nem is ember?
Egy pillanatra elhallgatott, nézte a férfit a képen. Aztán mélyet sóhajtott.
- De ha "furcsa" históriát akar hallani... - vállat vont - A küldetés vége felé, mikor a ghoul ismét elmenekült, utána akartam indulni a felettesem tilalma ellenére. De egy hang suhant át az agyamon ezt mondva: „Megéri?” Nem tudtam mire vélni, de azt hiszem az adrenalin okozta túlbuzgóságom és a harci kedv csalta lépre az elmémet. Szerintem nincs nagy jelentősége.
De kérem, ne akarja azt bemesélni nekem, hogy szellemek nézegetik a katonákat küldetések közben és beszélnek hozzájuk.

35Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Szer. Aug. 22, 2012 10:44 pm

W.B.

W.B.

Tábornok arca elkomorodott mikor végre csiripelt az egyén.
- Ennyit kellet volna kiböknie. Továbbá megkérném a jegyzetek átadására, vagy másoltassa le. Titkárom helyben elintézi. – Tábornok visszaállította a vetítő vásznat eredeti helyzetébe, majd visszaült. – Amúgy meg, jobb, ha elhiszi eme „sületlenségeket”. Vannak még ennél bizarrabb dolgok is.
Ezután pár iratot pakolt át az asztal egyik feléről a másikra. Egy lapot maga elé tett pár sort írt rá, majd egy borítékba csúsztatta mit lezárt.
- Ezt vigye el a bázis kikötőjébe. A teherhajó két óra múlva kifut. A mogorva kapitányának adja át. Itt úgy tűnik végzett. Elmehet, de a jegyzeteket kérném. – Ezzel eléd tette a borítékot és belefeledkezett a munkájába. Mi az, jó kérdés, mert a számítógép monitorát bámulta mereven.

36Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Csüt. Aug. 23, 2012 8:44 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Nat nem szólt semmit. A tábornok parancsára bólintott, átvette a borítékot. Azután, látva, hogy a főnökét már nem érdekli, szalutált, és kiment az irodából. Megkönnyebbült. A barakkjába visszament az adathordozó computeréért, és lemásolta róla a szótár "szebb kifejezések"-el teli részét ill. az apja néhány hozzá tartozó jegyzetét. A másolatot le is adta a titkárnak. Ezután elindult a kikötőbe. Sietett, amennyire csak telt tőle, és hamarosan oda is ért. Fürkésző szemmel kereste a kapitányt.

37Főépület                - Page 2 Empty Re: Főépület Csüt. Aug. 23, 2012 12:40 pm

W.B.

W.B.

// Van olyan, hogy kikötő topik itt a CMC-n belül//

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Főépület

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.