Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Rufus Wilkinson nevén lévő lakás.

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Pént. Dec. 30, 2011 11:26 am

Rufus.

Rufus.
Egy harmadik emeleti kis lakás Mars city szegény negyedében. Egy konyhával egybenyíló szoba meg egy fürdőszoba. Egy embernek éppen elég. Főleg ha nem sokat tartózkodik otthon. Hidegvíz, rozoga ágy. Láthatóan a fő szempont az ár volt.

2Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Egy különös éjszaka on Pént. Dec. 30, 2011 9:07 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Este van. Fejfájással ébredsz az ágyban. A szobádban rendetlenség honol. Bőröd csillog az izzadságtól és egyre jobban kezd meleged lenni. Homlokodat megtörölve fel ülsz ágyadon és megnézed az időt. ( Mondanod kell egy időpontot 8 és 10 óra között)
Ahogy egyre jobban kitisztul a fejed a hűtődet kinyitod. ( Valamit innod kell, mond meg mit iszol és mennyit.) A ruháid gyűrötten a földön hevernek. Felöltözöl ( írd le mit veszel fel) és valamilyen oknál fogva az érzed, hogy ki kel lépned a lakásodból. Amint ki lépsz egy pár megy el melletted. Trécselnek.
- Ohh hallottad, hogy mit adnak, most mozikban? - mondja a hullámos barna hajú nőszemély, aki fekete testre feszülős toppot visel. Alma alakú keblei jobbra és balra kellemesen ringatóznak.
- Nem. Nem tudom. De ne menjünk inkább a helyi diszkóba? - Kérdezi a férfi. 180 centiméter magas. Rövid barna göndör haja van. Arca izmos és szögletes alakú. A harmincas éveiben jár. Erős testfelépítésű ezt izmos hátán és széles bicepszén látod. A hangjában van egy kis lihegés. Talán a rossz kondíció végett.
- Hát nem tudom. Hallottam egy másik helyről, az viszont egy kis bár, ahol jó koktélokat lehet kapni. - Mondja vékony hangján a nő és kopogó tűsarkú cipőjében, fenekét ringatva távolodik a párjával.

( Lehetőségek: 1, elmész a moziba 2, elmész a helyi diszkóba 3, elmész a helyi bárba 4 követed őket, 5, bármi amit szeretnél Very Happy Muhahahaha)

3Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Pént. Dec. 30, 2011 10:15 pm

Rufus.

Rufus.
// Ezek a lehetőségek kicsit a kaland játék kockázat könyvekre emlékeztettek Very Happy //

Nem volt egyszerű az ébredés. Két napja érkeztem meg a bolygóra. Tegnap megvettem a lakást de már sikerült egy kis rendetlenséget csinálni. Felültem az ágyamon és megnéztem menyi az idő. 09:11 majdnem 10 órát aludtam. Megyek, körülnézek a környéken, hátha találok valamit… Kimásztam az ágyból. Majdnem beletapostam a törött pohár maradványaiba. Majd összesöpröm, ha hazaértem. Kinyitottam a hűtőt. Csak egy üveg ásványvíz volt benne. Kivettem és ittam pár kortyot. Visszatettem aztán visszamentem az ágyamhoz mellette hevert egy nagy táska tele ruhákkal. Mellette hevert a tegnapi ruhám. Ez ma még jó lesz. Felvettem egy kék felsőt meg egy farmert hozzá egy fekete edzőcipőt. Megtapogattam a zsebemet. A pisztoly benne volt. Az akasztón lévő kabátom zsebéből kivettem a kedvenc késemet. Egy 15 centis fogazott élű erős kés. Az emberek közt sosem lehetek biztonságban. Túl kiszámíthatatlanok. Elrejtettem még egy kis kést a ruhám ujjába. Ki mentem a lakásból. Körbenéztem, hogy merre indulhatnék, mikor megláttam egy párt, akik éppen ugyanerről beszélgettek. Megyek utánuk, úgyse ismerem túlzottan a környéket.

4Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Egy különös éjszaka on Pént. Dec. 30, 2011 10:26 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// igen igen Very Happy szerintem jó könyvek azok, majd veszek star wars-t van olyan, amiben lehetek klón katona, és van olyan is amiben jedi Very Happy //

Az utcán követni kezded a párocskát. Látszik rajtuk, hogy nem tudják eldönteni hova menjenek. Az utcák lámpái kókadtan világítanak, narancssárga színükben, kevés fényt árasztva a járókelökre. A járdán pár közepes ember áradat van, mindenki beszélget és te csak követed a kiszemeltjeidet. ( Írd le, hogy miként sétálsz, mire gondolsz, és hogy megfigyeled-e valamelyest az embereket. ) Pár lépéssel arébb prostituáltakat látsz, akik rövid ruhájukban próbálják felkelteni az érdeklődésedet irántuk. Az egyik örömlány épp egy kuncsattal sétálnak fel egy felhőkarcolóba. Az előző párocska pedig betér az egyik bárba.
( Mit teszel? 1, követed a párocskát 2, leállsz igénybe venni egykét örömlány ajánlatát 3, követed a kuncsaftot a kurvával 4, egyéb elképzelésed )

// Tetszik neked ez a kockás könyves stílus? Very Happy //

5Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szomb. Dec. 31, 2011 12:10 am

Rufus.

Rufus.
// A 2 star wars könyv megvan. Ezekbe nincsen karakterlap, dobókocka, se kell hozzá. Csak el kell dönteni a felajánlott lehetőségek közül, hogy mit csinálsz. Mindkettőnek többféle befejezése van jó, kevésbé jó rossz stb. De ha úgyis beszerzed, akkor most nem spoilerezek többet Smile. //

Egy darabig bolyongtunk az utcákon láthatóan nem tudták eldönteni mit is, csináljanak. Én tovább követtem őket itt-ott emberek kis csoportjai, tűntek fel. Milyen óvatlanok néhányan. Nem is tudják hogy a halál értük nyúl karmos kezeivel. És én segítek neki. Már csak arra kell rájönnöm hogyan. A gondolataimból egy prosti hangja ráz fel.
- Hé akarsz egy menetet?
- Nem kösz. – Válaszoltam neki, de nem tágított.
- Neked olcsóbban is megcsinálom. – Próbálkozott tovább.
- Azt mondtam nem, ugye!? Szóval húzzál vissza az út másik oldalára. – Förmedtem rá. Kicsit megszeppenve de sokkal inkább dühösen hátrált pár lépést.
- Te húzzál vissza anyádba. F*szfej – Aztán gyorsan visszament a többi örömlány közé. Dühített de nem foglalkoztam vele. Pedig milyen jó érzés lett volna a torkához szorítani a kést. Hallgatni, ahogy sírva könyörög az életéért. De most veszélyes lenne. Ilyen távol a királynőtől. A biztonságot adó közelségétől. Tovább követtem a párt, akik időközben bementek egy bárba.

// Nem muszáj mindig megadni a lehetőségeket. Legalább töröm kicsit a fejemet, hogy hogyan tovább Smile //

6Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Egy különös éjszaka on Szomb. Dec. 31, 2011 7:55 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// Mesélhetsz róla többet, akkor különböző jedi személyiségek vannak? Én mondjuk a cotor1-ben is harcos voltam 1800Ft nálunk a könyv, hát gondolkodom, hogy meg vegyem-e //

A bár belül szépen ki van világítva, hangulat fényekkel. Játszanak zöld, kék és piros lámpák is a sarokban. A zene kellemes, a pultnál több férfi állva isszák sörüket, amíg a nők koktél szürcsölve kereszt betett lábbal, ülve, merengenek a mennyezet fényeire. Jobban körbenézel és fel méred a berendezéseket. Bal oldalt van a boiling pálya és pár biliárd asztal. Középen kényelmes, fekete színű bőrkanapék várnak, ahol pici sötétbarna kerekasztalok várják, hogy letedd italodat rájuk. Jobb oldalt pedig a pult helyezkedik el, arra felé van egy ajtó, de az a pulton belül van, biztos valami raktárba vezethet. A párocska megrendeli innivalóját, majd letelepednek a kanapékhoz. Pár ember boilingozik, míg mások biliárdoznak. Kellemes női kacagást hallasz és oda nézve látod, hogy az egyik nő leverte férfi társát biliárdban. Pár részeg próbál ki józanodni az egyik ülő alkalmatosságon. Némelyik alig bír járni. Az egyik elejti apró pénzét, majd pár ember segít neki összeszedni és oda segíteni őt, egy kanapéhoz. A hangulat igen vidám.

7Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Vas. Jan. 01, 2012 10:22 pm

George

George
XD 48 órás napom volt és már kicsit fáradt vagyok.A hozzászólást George összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 01, 2012 10:41 pm-kor.

8Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Vas. Jan. 01, 2012 10:31 pm

W.B.

W.B.
Nem akarok bele szólni, de rossz karival írtál :p


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

9Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Vas. Jan. 01, 2012 10:42 pm

Rufus.

Rufus.
// A jedisbe egy padawan vagy és nincsenek különböző személyiségek. A klónkatonás részben az elején ki kell tölteni egy tesztet, és az azon kapott pontok alapján dől el, hogy mi leszel (pl.: felderítő, tiszt stb.). Nekem a klónos tetszett jobban. Ott ugyanazt a küldetést lehet végigcsinálni, de a rangodtól függően többféle szemszögből. Ami viszont mindkét könyvnek nagy hátránya, hogy rövidek, és kevés helyen lehet dönteni bennük, hogy hogyan tovább. //

Bent a bárban gyorsan felmértem a helyzetet aztán leültem az egyik üres asztalhoz. Miért jöttem én ide? Körbehordoztam a tekintetem a társaságon. Megérzések. Már régóta csak ez vezet, de mégis mit remélek megtalálni itt? Tovább figyeltem az embereket. Nincs itt semmi. Talán elnézek máshova. Ennek ellenére a helyemen maradtam és vártam a csodát.

10Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Hétf. Jan. 02, 2012 2:09 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Bent kellemes a hangulat. Vidáman kacagnak a lányok. A férfiak italuk fogva, egymással szembe állva beszélgetnek. Egy két részeg tart ki felé a bárból. A kiszemelt párocskád pedig nem tágítanak ,szokásos beszélgetésükbe merülnek el. Amint ki lép az egyik részeg, azon gondolkodol, hogy kirabolhatnád és utána indulsz. Szépen kivárod, amíg egy olyan helyre értek, ahol senki sem vehet észre, persze maradhatsz a bárban is és megvárhatod a párocskát, mire megmozdulna, de látod rajtuk, hogy sokáig fognak a bárban időzni.

11Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Kedd Jan. 03, 2012 4:42 pm

Rufus.

Rufus.
Most már tényleg ideje indulni. Gondoltam a kifelé támolygó részeg láttán. Kicsit lemaradva követtem. Könnyű préda. Beértünk egy sötét aluljáróba csak néhány lámpa világított gyenge sárgás fénnyel, amitől elég kísérteties lett a hely. Nem foglalkoztam vele. Ez az én világom. Gyorsan körbenéztem aztán elővettem a pisztolyt és gyorsan beértem. Szorosan a háta mögé álltam és hozzá szorítottam a pisztolyt. Így senki nem láthatta a pisztolyt, ha mégis idetévedne valaki.
- Ne fordulj meg! – Súgtam hátulról a fülébe. – Hol van a pénztárcád? Ne vedd elő, csak mondd, hol van, és akkor életben hagylak.

12Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szer. Jan. 04, 2012 4:29 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
A részeg fel sem fogta a helyzetet, csak össze visszabeszélt, de nem mozdult. Pénztárcájáért nyúlt és átadta neked. Ez után elrohant. Épp távoznál a helyszínről, amikor megfordulva látsz egy alakot, tőled olyan tíz méterre. Arcát nem látod a sötétségtől.
- Látom jó adottságaid vannak. Volna egy ajánlatom a számodra.

13Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szer. Jan. 04, 2012 6:52 pm

Rufus.

Rufus.
- Szóval egy ajánlat? – Kérdeztem gúnyosan. – Tudod én, egyedül dolgozom. – Felé fordultam és a pisztollyal egyenesen rá céloztam. – Most pedig tűnj el. – Mondtam mosolyogva. Ki a franc ez? Megöljem? Túl magabiztosan áll ott. Olyan volt, mint ő… Ő is ott állt előttem de félelemnek nyoma sem volt a szemében. Egy pillanat alatt elbánt velem… Callaghan. Visszatértem a valóságba. Erősebben megszorítottam a pisztolyt.

14Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Egy különös éjszaka on Hétf. Jan. 09, 2012 9:10 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
A fickó meghökkenve áll. Arcán széles mosoly üll. Zsebre tett kézzel áll és fejét a föld re szegezi. Nem nézve rád hozzád szól.
- Dolgozhatsz egyedül, ezt szeretjük legjobban. Beléphetnél a szektánkba. A királynő azt üzente, hogy jöjjek ide. Ugye te is érezted?
Ekkor a fejed émelyegni kezd és vissza emlékszel a városra, ahol megláttad a menekülő embereket. A volt barátodat, aki nem akart maradni a földön és barátkozni az új barátaiddal. Az új barátaid is eszedbe jutnak és valami ösztön azt súgja a fejedben, hogy elfogad az ajánlatot. Fegyveredet szépen leteszed
- Áhhh, érzem ,hogy veled is kommunikál, hozzánk szól. Gyere velem.
Te pedig vele mész és lelkesen, mosollyal a szádon ülsz be a kocsijába.

//Bocs, csak vizsgára készültem. Amúgy tegyél fel kérdéseket a kocsiban, hogy ha akar valamit tudni a karaktered, jah és a karaktered érzi és érti a királynő üzeneteit, szóval azért mosolyogsz, mert a családoddal leszel és aki mellé ülsz a kocsiba ő a testvéred jelképesen. //

15Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Kedd Jan. 10, 2012 6:29 pm

Rufus.

Rufus.
// Nekem április-május lesz vizsgás :S //

Igazat beszél. Jöttem rá. Halk suttogás a fejemben. Engem hív. Elmosolyodtam és leeresztettem a pisztolyt. És tudtam, hogy nem véletlenül jöttem erre. A maga módján halkan suttogva irányított ide. Beszálltam a kocsiba és elindultunk. Nem kérdeztem semmit. Fölösleges. Amíg a királynő velem van biztonságban, vagyok. Egyelőre ő sem szólt semmit. Úgyis mindent megtudok a maga idejében. Végül mégis megszólaltam.
- Te miért szolgálod?

16Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Egy különös éjszaka on Szer. Jan. 11, 2012 9:29 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Rufus végig méri testvérét a kocsiban. 175 cm magas és göndör fekete fürtjei vannak, olyan mikrofon forma. Barna gesztenye szeme és rózsaszín és a barna közötti átmenet látszik bőrén. Talán Mexikói.
- Hogy miért szolgálom?
Kérdez vissza meghökkenve. Arcáról olvasni lehetne a gúnyt.
- Szeret engem.
Néz rád rezzenéstelen arccal. Pupillái tágak. Közben a kocsit vezeti és nem is figyeli az utat, egyenese a szemedet nézi.
- Mindnyájunkat szeret. Te nem érzed? Kommunikál. Küldi felénk az érzéseit. Olyan mintha az anyám lenne. Segítsünk neki.
Ekkor megérkeztek egy helyre. Egy raktár. Sötét van kint. A lámpák alig világítják meg az utat. Követed a társadat, aki keresztül visz a sok raktár épület között, majd megálltok. Hármat, majd 2, majd megint 3 és ezután 4 kopog. Egy kis idő múlva fel engedik a zsilipeket és egy kezes lábas kék munkaruhás kopaszodó ember mosolyog felétek. Érzed, hogy ő is a testvéred.
- Szervusz Jake! Látom hoztál nekünk egy új barátot.
- Igen, szervusz. menjünk beljebb.
Körbe nézel és mindehol csak vasat látsz. Mikor a raktár közepébe értek A munkás megnyom egy gombot egy bizonyos kezelőpulton. ekkor zöldségeket és gyümölcsöket tekintesz meg a zsilipajtón belül, majd még egy kattintással hallva, meg látod a szemed elé táruló kapszulákat. A raktárban a gyümölcs csak álca, valójában embereket tárolnak.
- Nos, az ajánlatom az lenne, hogy segíts olyan embereket beszervezni, akik jók lennének a célunk megvalósításához, hogy a királynőt szolgáljuk.
- Pár gazdatest kell. Ezek itt nem hajlandóak szolgálni az Igazat, A nevem Bill. ezek pedig itt le vannak fagyasztva, hogy a királynő megalakítsa új birodalmát.
Mosolyog rád a munkás.

17Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szomb. Jan. 14, 2012 10:57 am

Rufus.

Rufus.
Az út hátralevő részében nem szóltam semmit. Amikor végre megérkeztünk biccentettem az embernek, aki beengedett minket aztán csendben követtem őket befelé. Végül megmutatták a kapszulákat.
- Látom nem lazsáltatok az utóbbi időben. – Mosolyogva feléjük fordultam. – Az ajánlatot elfogadom. Már csak azt szeretném tudni, hogy pontosan mit is kéne csinálnom.

18Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Spears raktár on Vas. Jan. 15, 2012 5:12 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Bill arcán a felüdülés látszott és te sem gondoltad volna, hogy a mai napon találsz egy helyet egy csoportot ahová tartozhatsz, ahol nem leszel egyedül. Bill a részletekre tért. -Az itt lefagyasztott emberek nagy része csöves, de akad itt körözött bűnöző, postás aki rossz helyre csengetett be. Majd folytatja. -Egy szóval a legtöbbjüket nem keresné senki egy két kivétellel, de az ő eltűnésük nem zavar sok vizet. -A feladatod egyszerű maradj ismeretlen és olyanokat hozz, akikért senki nem felel és ők sem tartoznak felelősséggel. Bólintással tudatod, hogy megértetted. Első utad a vasútállomáshoz visz majd ott mindig van egy két ilyen alak, akik már sokszor gondolhattak a halálra az élet helyett. Most te fogod nekik megadni a lehetőséget és kilépve az ajtón elindulsz a vasútállomás irányába közben a jelszó kopogtatási számán töprengsz.

19Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Hétf. Jan. 16, 2012 9:21 pm

Rufus.

Rufus.
- Rendben akkor hamarosan látjuk egymást. – Széles mosollyal az arcomon mentem ki az épületből. Szép volt királynőm. De szólhattál volna előbb is róluk. Ráérősen sétálgatok a vasútállomás felé. Mi is volt a jelszó? 2, 3, 4? Nem. 3 3 2… Ráérek még ezen gondolkodni. Útközben figyelem az embereket hátha még az állomás előtt találok alkalmas alanyt.

20Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Állomás on Hétf. Jan. 16, 2012 11:33 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Rufus előtt az állomás körvonalai bontakoznak ki. Ezen a területen rengeteg züllött arc található az igénytelen lebujokban és környékén nem is beszélve a kéregető csövesekről. Van miből válogatni, de valami oknál fogva Rufus bemegy a váróba és ott méri fel az embereket. Nincsenek túl sokan hisz kezd leszállni az este, és az emberek többsége az otthon melegét élvezi. A várót prédájára leső vadászként járja körbe és megakad a szeme az őt méregető huszonéves lányon. Szép kis érett ,,gyümölcs" azonban Rufus tekintetét nem állja és elpirul. Rufus-t perverz gondolatok kerítik hatalmába a lány szoknyát és latexet visel kis blúzzal. A lánnyal szembe lévő padra ül és észreveszi, hogy a lány dekoltázsát még jobban előtérbe helyezi. Egészen egy értelmű helyzet talán még adhatna is pár boldog órát a lánynak, mielőtt bekerül a ,,fagyóba".

21Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szer. Jan. 18, 2012 4:57 pm

Rufus.

Rufus.
Lassan elértem az állomást és nézelődtem a lehető legtermészetesebben, viselkedtem. De ez csak természetes. Mindenkit alaposan végigmértem de végül úgy döntöttem, hogy benézek még a váróba is. Végül megtaláltam a célpontomat. Egy elég széplány. Amikor ránéztem elpirult. Kár érte. De még elszórakozhatok vele mielőtt le, fagyasztjuk és kikel a kicsi. Ezt a gondolatot furcsa módon igencsak mulatságosnak találtam. Leültem vele szembe. Még gondolkodtam mit is, csináljak. Félreérthetetlen jeleket küldött felém, úgyhogy átültem mellé.
- Szia. – Mondtam kedvesen mosolyogva. – Kire vársz itt?

22Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Állomás on Szer. Jan. 18, 2012 6:49 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A lány kissé szomorúan elárulta, hogy a volt barátja faképnél hagyta egy buli közepette és most a haza felé tartó vonatot várja. Emilly-nek hívják. Rufus-nak sikerül a bizalmába férkőznie, tapogatózik és tapintatossága célra vezet. Miután oldódik a hangulat a korai estére hivatkozva invitálja Rufus egy igyatalra az ismeretség örömére. Nem kell kétszer mondania. -Hova megyünk? Kérdezi Emilly. Meglepetésre hivatkozva nem árulja el neki a férfi és a Spears raktár felé veszik az irányt. Rufus letesz a boldog órákról a feladatra koncentrál, mert most még száz százalékosan érzi a Emilly bizalmát. Az utolsó percig nem akarja elveszíteni hisz az áldozat magától követi. A beszélgetés kissé sablonos séta közben, de hamar az ajtóhoz érnek és Rufus kopog hármat, kettőt, hármat és végül négyet. Az ajtó lassan kinyílik.

23Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szer. Jan. 18, 2012 9:02 pm

Rufus.

Rufus.
Milyen védtelen. Lassan sétálunk a raktár felé. Talán nem őt kellett volna. Furcsa érzés fogott el. Még nem is ismertem eddig… talán ő nem olyan, mint a többi. Elbizonytalanodtam. ELÉG. Bolond. Ő a királynőé lesz. Életet ad majd. Nem bírtam ránézni. Odaértünk és akkor a kopogás is eszembe jutott. Ekkor végre ránéztem. Kicsit furcsán nézett rám. Nem tudta miféle meglepetés lehet egy ilyen helyen. Lassan kinyílt az ajtó.
- Csak utánad Emilly. A meglepetés odabent van. Biztos nagyon tetszeni fog. – Mondtam mosolyogva az ajtó felé mutatva. Még nem késő… NEM. A szavak nehezen jöttek de meg kellett tennem. Remélem legalább gyorsan vége lesz.

24Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Spears raktár on Csüt. Jan. 19, 2012 12:48 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Emilly egy percig habozott, de Rufus előtt lépett be. Miután mind a ketten átlépték az ajtó küszöbét Rufus Jake-t pillantotta meg ő nyitott ajtót. A lány furcsán méri végig a hatalmas vas szerkezetet, de a szórakozás legkisebb jele sem mutatkozik. Emilly megrázkódik a helytől érzi valami nincs rendben, de a szeme megakad az asztalokon lévő különleges növényeken és azokat csodálja. -Ugye megnézhetem? Rufus válasza csak bólintással jelzett. Jake az orra alatt morog hiszen eszméletlen állapotban kell idehozni az alanyokat, de Rufus azonnal a kezébe veszi az ügyet és a neki háttal álló Emilly felé közeledik aki a növényeket csodálja.

25Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Vas. Jan. 22, 2012 10:30 am

Rufus.

Rufus.
A növényeket figyelte. Úgy tűnik, kicsit furcsállja a helyzetet. Pár pillanatig figyeltem, hátulról amikor Jake morgása eszembe jutatta, mit kell tennem. A testvéreim közelsége bátorságot és elszántságot adott nekem. Elindultam szinte gépiesen. Egyik lábammal a másik után. Hosszú időnek tűnt, amíg mögé értem, pedig nem lehetett több öt másodpercnél. Aztán meglendítettem a kezem. Egy jól irányzott ütéssel vége lehet. Remélem, nem kell több.

26Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Spears raktár on Vas. Jan. 22, 2012 10:09 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Emilly törékeny teste nem bírta azt az erőkifejtést amit Rufus mért rá. Utolsó e világi érzése a férfi ki lehelésének hűvössége a bőrén majd jött a sötétség. Jake megnyomott egy gombot és a gondosan előkészített kapszulák előbukkantak. A legközelebbi kapszulába Rufus tisztelettel helyezi bele a testet tudván, hogy egy új barátság kezdetének ad majd életet. Jake állította be a kezelő panelen a hibernáció idejét és egy másik gomb megnyomásával újra a növények foglalják el a kapszulák helyét. Jake Rufushoz fordul. -Egy kis pihenés nem ártana neked, de holnap nézz el a Caravan nevezetű klubba és keresd Harvey-t a tartozása miatt. Nem fog ellenkezni le van bonyolítva az üzlet neked csak el kell hoznod a csomagokat. Jake hamar eltűnik a raktár sötét zugaiban és Rufus haza indul.

27Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Hétf. Jan. 23, 2012 9:00 pm

Rufus.

Rufus.

Miután beraktam a nőt a kapszulába már sokkal, jobban éreztem magam. Visszatért a régi magabiztosságom. Rájöttem miért volt olyan nehéz. Ő volt az első, akivel beszéltem és a szemébe néztem, mielőtt elintéztem. Könnyű valakit megölni, amíg nem ismered. Többé nem szabad kételkednem a királynő utasításaiban és a testvéreimben.
- Akkor holnap találkozunk. – Intettem Jake-nek aztán elindultam hazafelé. Ha gond nélkül hazaértem egy gyors zuhany után ledőlök pihenni.

28Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. Empty Re: Rufus Wilkinson nevén lévő lakás. on Szer. Jan. 25, 2012 8:30 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Gond nélkül hazaértél és egy jó zuhany után az ágyban kötöttél ki. Furcsa képek gyötörtek a fejedben. Egy magzat az anya méhben.

// Most pedig szabadon csinálhatsz bármit, engedélyt kapszrá! Írj le történeteket, hogy miként és hogyan kapsz el embereket, akiket a kapszulákba teszel. Nem lehet rövid az írásod. Nyugodtan megírhatod hétvégén is. Van rá időd, ebben most magadnak kell meg írni a történetet, de eközben nem találkozhatsz más, új társaddal, csak Jake-l és az ültetvényessel. HErveyt meg felejtsd el!//

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.