Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Űrkikötő - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Űrkikötő - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Űrkikötő - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Űrkikötő - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Űrkikötő - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Űrkikötő - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Űrkikötő - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Űrkikötő - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Űrkikötő - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Űrkikötő - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Űrkikötő

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Pént. Jan. 13, 2012 7:04 pm

W.B.

W.B.

Rashid leült a laborban lévő egyik székbe. Arcát furcsa ráncok ostromolták meg. Pedig még csak a tekercset fogta meg. Nagy levegőt vett majd kitekerte. Szeme elüvegesedett, ahogy olvasta a sorokat. Olvasás után a papírost asztalra tette, majd két tenyerébe fektette az arcát.
- Abba kell hagynom a drogozást. Ha sikerül, akkor azzal már nem fenyegetőzhet. – mondta, majd rád néz – Tudod, neked most a „vacsoráját” kell elkapnod. Az egészben a szörnyű, hogy mint látod nem álnevet használ, hanem az eredeti nevét. A királyság pedig szinte mint ölebként tartja. Épp ezért. Szép lassan őrli az „ellenséget”.
Felállt, majd egyik fiókban kezdett matatni. Pár papírt és jegyzetfüzetet tett ki, majd az egyiket fellapozta.
- Nos, meg próbálhatunk ellógni. De akkor mindenféle vallási fanatikus, lovag, assasin, fejvadász meg koboldistenitsetudni mik fognak üldözni minket a grófnak hála. Vagy ezt a hármas „visszafizetést” meg csináljuk és talán békén hagyj minket aztán. – ismét rád néz – Ha az utóbbit választod, akkor szerezned kell lőszert és valami géppuskát is a mesterlövész mellé. Kereken van 5 golyód a magnumhoz. Ez az ősz fegyverünk.

//Mivel szabadúszó vagy, így az adatlapodon vezetned kell a felszerelés mellet a nálad és a tartalékban a hajódon lévő lőszer készletet is.//

32Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 6:49 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy

/Rendben./

Karba tette a kezét és Rashid -ot figyelte.
- Igen, nekem is eszembe jutott az ellógás. Főleg azért, mert mikor találkoztunk a predátorokkal igen nagy volt a vendég szeretetük. És most mi azzal hálájuk meg, hogy levadászunk egyet? A másik, hogy nem lenne könnyű elkapni. Ha mégis úgy döntünk, hogy elkapunk egyet akkor vissza kell menni a Marsra és venni a fekete piacon fegyvert, lőszert és minden mást ami még kellhet. Vagy megvetetem a gróffal.. de akkor meg kitalálja vigyek neki kettő predátort. Tegyük fel, hogy mindenünk megvan. Hogy kapjuk el? És még mielőtt kitalálod, hogy sérülésed miatt nem jössz.. de igen is jössz! Nem tűrök ellentmondást! Szükségem van rád. -mondta.

33Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 8:29 pm

W.B.

W.B.

- Rádió kapcsolatról már hallottál? Meg arról, hogy minden nagyobb bolygón van feketepiac? – Nézet rád gúnyosan. – Minek a Marsig menni fegyverekért. Továbbá nem fogok menni mivel még járdán is alig tudok mozogni így. Nem hogy sikátorokban vagy a vadonban. Felveszel egy headsetet és én a hajóról tudok tanácsokat adni. Persze kódolom az adást.
Eléd lökött egy papírt azok közül, amit előkereset. Pár sor volt rá írva és egy műholdas kép a város kikötőjének egy részéről.

B7/T3-as raktár szerviz raktárában a 8/5-os polcra kell 500$ kézpénzt helyezni. Ez a beugró. Ezt csak este 22 óra és 24 óra közt.
Jelszó: Csatorna Ghoul. (ha nem változtatták meg)

- Ott van a feketepiac. Néha még tankelhárító rakétát is kapni. Igaz 6000 alá nem mennek azzal az árával. De lőszer és egyszerűbb fegyverek olcsóbbak. – Hátra dőlt a székben. – Ha egy magányos predatort intézel el, akkor nincs félni való. Amúgy is több klán van és nem mindegyik kedveli a másikat.
Gondosan el kezdte az iratokat eltenni, majd kezében maradt egy irat. Elmosolyodik, majd megkérdi:
- Attila. Ez a név mond valamit? Ez most nem a retteget fekete hun vezér. Na mindegy, neki volt egy elszólása. – Eléd tett egy képet, amin egy fekete páncélú predator van. A háttérben eléggé alvilági alakok. – Egyes klánok tagjai időnként megfordulnak az emberi feketepiacon. Ha szerencséd van, akkor tudsz infót is venni. Ráadásul, ha ilyet viszünk a grófnak, akkor a normális predatorok még őrülni is fognak, hogy egy rossz vérrel kevesebb.
Rashid minden mást vissza tetet a fiókba kiéve a műholdas képet és a másikat amin a yautja van.

//AvP témába illő könyveket olvastál?//

34Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 8:42 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy

/Hát nem. Az AvP I-II láttam meg a Predator II-III. Érdekes, mert a Predator I és III ugyanaz. Legalábbis ugyanazt a filmet adják ki a keresők, meg film nézős oldalak. Az Alien I -et elkezdtem nézni, aztán abbamaradt valahogy./

- Jaj Istenem. Fárasztó vagy. -sóhajtott és eltette a két papírt- Akkor megtesszük amit gróf kér? Bár jobb lenne ha holtan is elfogadná. Lerakok egy taposó aknát a predátor rálép és bumm. Már csak a darabjait kellene összeszedni. Sokkal egyszerűbb megoldás, viszont túl könnyű. Nem? Mennyi az idő? A Mars -t is azért mondtam, mert általában oda megyünk. Na, mind egy.

35Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 9:01 pm

W.B.

W.B.

- Most? Még nappal. Ha elmész a feketepiacra, akkor elvihetnél egy kis szállítmányt. Úgy 300-at ér. Abból a pénzből is „vásárolhatsz”. Amúgy meg, míg elleszel addig egy kapszulát átalakítok a fogolynak. Elég, ha olyan sérülést okozol neki mitől harcképtelen. Túléli.
Rashid egy titkos rekeszből egy légmentes csomagot vett elő, és eléd tette.
- Lóval túl feltűnő lennél ott. Vagy tömegközlekedéssel, vagy gyalog menj. Gondolom adnak útbaigazítást az űrkikötő információs pultjánál.

//Ok, értem. Én tegnap vettem meg a tizenötödik könyvem ebben a témában. Szóval van ihlet a meséléshez :p //

36Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 9:15 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy

- Rendben. Amúgy több esélyem van nappal elkapni egy predátort. Éjjel nem látok semmit, ő meg igen. Mi van benne? Drog? Kísérleti lötty? Már megint mit hoztál össze? -kérdezte miközben magához vette a puskáját, lőszerét és kardját. Betárazta a puskát.

/Ma átpörgettem AvP II játékot single -ben a predátorral. Múlt hétvégén meg az alien -t. Az ember.. azt inkább hagyom. Az embert nem kedvelem annyira, pedig az a saját fajtám. Smile/

37Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szomb. Jan. 14, 2012 11:03 pm

W.B.

W.B.

- Nappal? Ezek nem nappal vadásznak emberre. Nappal maximum a dzsungelben találsz predatort. Mozgás érzékelő, infravörös szemüveg vagy hasonló kell. Vagy csak szimplán veszel egy katonai sisakot miben van headset és más alap felszereltségek. – csomagra mutatott – „Vicces süti”. Eszel egyet és pár óráig rózsaszín bálnák repkednek körülötted miközben egy vanilla pudingos tengerben lubickolsz. Saját recept. Remélem nem nagy puskával akarsz végig menni a városon.

// Amúgy csak hétvégenként tudsz írni?//

38Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Vas. Jan. 15, 2012 11:09 am

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy

/Kb. Hét közben suli, tanulás, stb.. Meg az anyám nem igazán örül neki, ha gépezek: "Elvagyok tiltva a géptől!" Na persze. Azért jövök fel suttyomban és nyomom az AvP 2 -t. Hol alieneket gyapálok a predátorral, hol predátorokat tépek szét az aliennel. Mellesleg pontosan követtem az utasításokat, mégsem tudok internetezni. A LAN és a Single megy. Lehet, hogy az a gond másolt CD -n van meg? Fel crack -keltem! De nem jó! Sőt kétszer újra telepítettem a játékot és újból letöltöttem a frissítéseket, ugyan az lett az eredmény. Sad/

- Miért ne? Puskával, karddal és egy csomaggal. Kicsit se leszek feltűnő. -mosolygott- Na, akkor szólj ha indulhatok. -letette a puskáját és a lőszert az asztalra otthagyta a csomagot és a labor ajtajához ment- Megyek rendbe teszem Garibaldi -t. Talán kilovagolok vele. Mellesleg, ha elkapom a predátort és harcképtelenné teszem. Hogy hozom ide? Nem fogok magammal vinni egy hordágyat, a két lábán meg nem fog idejönni. Ezért kellene a lovam, de mindegy megoldom valahogy. Már ha túlélem a találkozást és elkapom.

39Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Vas. Jan. 15, 2012 5:07 pm

W.B.

W.B.

- Kard még rendben, ha a Turáni negyeden mész keresztül. – Mutatott a kardra. – Predatort nem is tudnád ide hozni! Elkapod valahol, én felszállok és oda repülök. Csak legyen leszállásra alkalmas hely. Meny tedd rendbe a lovad. – Legyintet, majd elkezdte pakolni a laborban. – Ja, még valami! Nekem is vegyél majd egy lézerpisztolyt és hozzá 5-6 telepet. Kösz!

// Hogy akarsz odajutni stb. Majd írd le, hogy a karid eltervezi vagy valami. //

40Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Vas. Jan. 15, 2012 6:17 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy

/ok. Amúgy nem tudod miért nem internetezhetek AvP 2 -n? Ha én csinálok szervert akkor jó, csak csatlakozni nem tudok másokhoz./

Jaj Istenem. Hogy fogok én elkapni egy predátort? -gondolta miközben Garibaldi "istállójába" igyekezett. A ló halk nyerítéssel üdvözölte. Anita megetette, megitatta, lepucolta majd felnyergelte.
- Mennyünk nézzünk egy kicsit körbe. Legalább te sem fogsz egész nap itt ácsorogni. Én is megismerhetem a környéket. -mondta a lónak. Ellenőrizte, hogy nála van e az a két papír amit Rashid adott neki. Nála van, úgy ahogy a kardja is. Magához vette minden pénzét és levezette lovát a hajóról. Felült rá és lépésben elindult.
Körbe lovagolom a kikötőt, körül nézek egy kicsit. Talán még a városba is bemegyek. -gondolta.

A hozzászólást Anita Cuccsy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15, 2012 10:52 pm-kor.

41Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Vas. Jan. 15, 2012 9:11 pm

W.B.

W.B.

// Nekem is ugyan ez a bajom az AvP2-vel. Elvben Win7 a probléma. Elvben Halál már intézkedik. A Másik: Írd át, hogy nem 600-at viszel magaddal mivel édes kevés. Max lőszert tudnál venni, azt is keveset, Ám meg milyen helyet? A várost? Nem írtad elég pontosan le. Ezt a párdolgot javítsd ki, és jelezd, utána mesélek.//

42Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Hétf. Jan. 16, 2012 9:31 pm

W.B.

W.B.

//Kikötő… Űr vagy rendes vízi hajó kikötő? Lehet én nem írtam le, de a kikötő rendes esetben a hajó kikötőt jelenti. Át mesélem neked a várost is.//

Nap még nem árasztott magából narancsos fényt, bár már eléggé a pislákol, hogy aludni szeretne. Pár óra és alkonyodik. Utána még két óra van Rashid információi szerint, ahhoz hogy bekerülj a „boltba”.
Űrkikötő pár helyén nem örültek a lónak. „Bepiszkítja a vörös szőnyeget!” – „Büdös” – „Koszos” – és hasonló indokok.
A városban se örültek túlságosan neki. Autóúton sem járda nem való neki… a civilek szerint. Nem egy ember leszólt.
Turáni negyedben már nem voltak sértések a ló miatt. Sőt, még több másik ló is volt az utcákon. Ez lenne a hagyományőrzés…

Tengerparthoz közeledve már hallani lehet a hullámokat. A partra kiérve megpillantod a terebélyes méreti kikötőt. Nem kicsi, könnyen el lehet ott tévedni…

// Kikötők topikba folytasd //

43Űrkikötő - Page 2 Empty Re: Űrkikötő Szer. Okt. 31, 2012 6:25 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes

A nap szépen süt, amikor lábait először ráteszi az űrkikötő padlózatára. Egy 176cm férfival találja szembe magát az ember, aki ránézz Vektorra.
Vektor, ( Veres Zsolt) egy fekete színű öltönyt viselő férfi. A hölgyek meg is bámulják.
- Meg érkeztem, most pedig keressük fel a zsoldos csapatot.
a ruhája kényelmesen lebeg szikár testén, miközben egy járműhöz megy és beül.
- Szép hely, kár hogy a többiek nem érnek rá.- mondja Vektor a sofőrnek.
- Igen. A csomagjait elkészítettük úgy, ahogyan azt kérte. - válaszolta a sofőr.
Vektor felkeresi Sasszemet és csapatát.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.