Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

W.B.

W.B.
Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) Rcsata

Magyarázat:
Vörös pontok, az idegenek.
Szürke nyíl és amire mutat pont, az Nyikolajék helyzete a hajón. (hajó tetején vagytok)
Többi remélem érthető, továbbá nem egészen méretarányos a kép. Csak szemléltető.


George a hajóján vészriadóra ébredt. A hajó automatikája leállította a hajót. Észlelte az előtte lévő veszélyt. Teherhajó, nincs beprogramozva önvédelemre. Így a rendszer leblokkolt. Most éppenséggel a Weyland Yutani hajója mellet leállt.


Nyikolaj kilép a hajó felszínére. Az iker ágyúk folyamatosan lőnek a vadászgépek felé. Maga a Patna az ellenséges Patfinder fele fordul, hogy két nagy plazma ágyújával kilőhesse.
Közben feltűntek az idegenek. Mintha vízben úsznának, úgy közelednek a hajóhoz. Ők nem fagynak meg az űrben, levegő sem kell nekik. Ők szinte mindenhol életképesek.

Pár lövés csapódik be a Silver és Patfinder hajótól a Patna burkolatába. A kerámia-műanyag egyenlőre jól bírja.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
Alighogy lecsuktam a szemem már fel is keltem. Ilyen a hiperálom de valami nem stimmel. A vörös fény és az éles hang hatására rögtön kiugrottam a kapszulából, és mint az őrült rohantam a hídra. Ránéztem a radarra és rengeteg kisseb-nagyobb mozgó jelet, láttam rajta. És amikor kinéztem az ablakon, rögtön tudtam hogy nagy a baj. Egyenesen egy űrcsata közepébe kerültünk. Gyorsan felmértem a helyzetet, beindítottam a hajtóművet és elkezdtem balra kanyarodni, nehogy kereszttűzbe kerüljön a hajó. Közben a katonák is előreszaladtak a hídra megnézni hogy mi történt.
- Valaki menjen az ágyúhoz! – Kiáltottam a katonáknak a sínágyú irányítókonzoljára mutatva.
- Ne lőjön semmire, amíg azt nem mondom! – Parancsoltam meg a katonának, aki leült mellém. Soha életemben nem láttam még ilyet, nem tudtam mit tegyek.
- Ha valakinek van értékelhető javaslata, az mondhatja. – Szóltam még hátra a többieknek miközben megpróbáltam minél jobban eltávolodni a csatatérről. Remélem eléggé el vannak foglalva egymással ahhoz hogy elslisszolhassunk.

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Igyekszik gyorsan eltávolodni a zsiliptől, hogy a többieknek is legyen helyük mögötte. Nem érnek sokat a két csapattal, ha ők egyszerűen nem tudnának kilépni a hajó fedélzetére, mert ő betakarja a kijáratot. Ezt követően a tekintetével keresni kezdi az idegeneket, ami a sötét űrben nem épp egyszerű feladat. Ezt a sötétséget persze a lövések és a robbanások fénye átszakítja néha-néha, de az sem tart éppen soká.
Ettől függetlenül hamarosan észreveszi a xenokat, akik a hajó felé tartanak. A mozgásuk kissé az úszáshoz hasonlít. De a legnagyobb sajnálata mégis az, hogy nem képesek megdögölni az űrben sem.

- Tűz! – adja ki a parancsot a katonáknak, majd abba az irányba mutat, ahonnan érkeznek.

Ezt követően ő is elkezdi lőni a dögöket az impulzus karabélyából. A pontosabb lövés érdekében 4-es sorozatokat ad le.
A másik felbukkanó hajóval egyenlőre nem foglalkozik. De az kicsit elgondolkodtatja, hogy vajon melyikük oldalán áll. Hiszen egyenlőre nem tüzelnek egyik hajóra sem. A hajó fajtáját nem ismeri fel. Ennek ellenére örülne neki, ha az ő oldalukon szállna be. Ha nem, az kis gondot okozhat.

W.B.

W.B.
- Patna hívja Crawler teherszállító hajót! Patna hívja Crawler teherszállító hajót! Válaszoljon! – rádión üzenetet küld a Conestoga űrhajó. – Válaszoljon! Kinek oldalán ál? Megtámadtak minket! Az ellenség idegeneket is küldött ellenünk!
A löveg konzolját elfoglalta legnagyobb megdöbbenésre a nagyszájú néger. Érdekes mód megörült, hogy van a hajón ilyen játékszer. Úgy tűnik ismeri a kezelését.
A katonák indián vezetője miután végig mérte a helyzetet végül elmondta azt amit a katonáknak kellene tennie.
- Uram! Ez egy Conestoga. A sereg egyik legfontosabb hajótípusa. Bár ez a Weyland Yutani Patna tulajdona. Ez volt a híres Fury incidensnél is ki. A gyarmatügynek kötelessége megvédenie amennyiben jogos. – kinéz a hajó fele – Idegeneket küldtek rájuk! Ezek szektások lesznek.
- URAM! És ha rivális cég?
- Megnyitna egy szabad rádió sávot, amit minden hajó vesz? Egy gyarmati tisztnek engedelmeskedniük kell.
-B*sz* meg! Ott vannak a bogarak! Ott úsznak lebegnek vagy f*sz*m se tudja mit művelnek! A Conestoga felé haladnak! – Ordítja az egyik katona miközben mutat arra fele.

Időközben a Silver bár tűz alatt tartja a Patnatát, mégis megindul George hajója felé.
Nyikolaj és csapata alaposan megritkította az idegeneket. Közel 12 darab holtan sodródik tovább a hajó fele. Savas vérük az űrben megfagyott, így nem okozhat kárt. Ám, a Silver megindult a szállító hajó fele. De ennek ellenére leadott pár lövést mi a hajó azon részébe csapódott, ahol a katonák álltak. Három katona meghalt, szétégtek a forró plazmától. A gyorsan záporozó plazma lövések az idegenek útjának megtisztítására voltak rendeltetve. További két katona lerepült a hajóról. Ők azonnal a fúvókákkal próbálnak a hajóra visszaevickélni.
A sortűz után az idegenek elérték a hajót. Három katona és Nyikolaj képes felvenni a harcot a nyolc idegen ellen. (másik két katona épp a hajóra próbál vissza jutni) az idegenek gondolkodás nélkül a hajón lévő négy katona felé veszik az irányt, még itt is fürgék…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
Miután mindenkinek végighallgattam a mondandóját, és mikor láttam hogy az egyik nagyobb hajó elindult felénk feltehetően nem jó szándékkal, döntöttem.
- Patna itt az Aetheris teherhajó segítünk maguknak de, ez egy teherhajó a páncélzatát nem űrcsatára tervezték. – A következő szavakat már a négerhez intéztem. – Amint tiszta lesz a célpont, nyisson tüzet a közeledő hajóra! – Na most mutasd, meg mit tudsz kicsim. Gondoltam miközben erősen szorítottam a hajó kormányát. Továbbra is balra kanyarodtam de mostmár nem távolodni akartam, hanem majdnem egy teljes kört leírva a patna közelébe kerülni. Nem tudom milyen típusú hajó az, ami közeledik de, nem szeretnék egyedül megütközni vele.

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
A sortűz igencsak eredményesnek mondható, hiszen jó pár lövedék sikeresen eltalálta a bogarakat. Ez azért előny, mert legalább már nem kell olyan sokkal megküzdeniük most, hogy már közelebb értek. De aztán rá
kellett jönnie, hogy néha az idegenek jelentik a legkisebb gondot. Mivel az egyik hajó tüzet nyitott arra a területre, ahol ők is tartózkodtak. A találat szerencsétlenségükre sikeresnek volt mondható, hiszen három katona életét vesztette a találat révén. Kettő pedig kissé elsodródott a hajótól a lökéshullám miatt. Így már csak négyen maradtak, akik jelenleg felvehetik a harcot a bogarakkal. Az ellenfelek ezalatt már a hajó borkán vannak és fürgén közelednek.

- Hátrálunk és tüzelünk. – közli a megmaradt három katonával.

Tudja, hogy még így is be fogják érni őket, de legalább több idejükbe fog tartani, mintha egy helyben állnának.

- Nyikolaj, a hídnak! Várható erősítés az ellenség részére? – kérdezi meg. – A zsilipet zárják le.

Teszi még hozzá. Gondol arra is, hogy már megtették, de azért jobb a bizonyosság. Olyan sebességgel hátrál, amivel még pontosan tud tüzelni a közeledő ellenfélre. Most is négy lövéses sorozatokat ad le a mozgó célpontokra. Reménykedik benne, hogy a másik kettő is hamarosan beszállhat a küzdelembe. Az érkezett hajóval jelenleg nem foglalkozik, hiszen most más dolga van. Ezt a problémát is a kapitányra hagyja.

W.B.

W.B.
-RENDBEN FŐNŐK! RETRO TRAGACS TÁMAD! – Eufórikus hangulatban kiáltja a néger, és célba veszi a közeledő Silvert.
Közben a Patna hasi oldalán lévő iker löveg is tűz alá vette a Silvert.
- Köszönjük a segítséget Aetheris! – Érkezet a válasz a Patnáról. – Készüljenek fel maximális 6 db UD-5 vadászgép támadására a Patna felől! Igyekszünk kilőni valamennyit!

Patna felszínén se túl jó a helyzet. Nyolc idegen közöl kettő elrugaszkodott egyenest a két űrben a hajó felé visszaközeledő katonához. Egyik katonának abszolút nem volt esélye. A szkafander védőüvegén keresztül lékelte meg az idegen a baka fejét. A másik katona időben észhez tért, és oldal irányba tartotta a fúvókát. Így az idegen elsiklott mellette. Légüres térben a lény csak kapálózni tudott a katona felé, hisz nem tud vissza „úszni”. A baka viszont nem búcsúzott el tőle ajándék nélkül. Egy gazdag sorozatot küldött az idegenbe, mi remélhetően meghalt, de legalább is már nem mozog. Teste körül megfagyott sav kering.
A hajó felszínén maradt hat idegen, bőszen felétek „rohannak”. Időközben megérkezik a válasz hídról:
- Aetheris szállítóhajó a mi oldalunkon van! További idegenek nem tartanak a hajó felé. Viszont a vadászok maguk felé tartanak! Azonnal menjenek a hajó oldalára a háti részről!
Az idegenek két oszlanak, messze egymástól. Ti lényegében középen vagytok. Várják a vadászgépek csapását. Viszont a két csoportból sikerült 1-1 idegent kilőni. A társaik viszont maguk elé húzzák a hullát, mint fedezéket…


- Ki küldjük a csincsillát! - Hallatszott a Patna hátán harcolók rádiójában és a szállítóhajó rádiójában is.
Aetheris 30 másodpercenként ad le lövést a felé közeledő Silverre. A Patna hasi ikerlövege is a Silvert lövi, de vészesen közel került a Crawlerhez. A Gyilkos Csincsillának nevezett Cheyenne időben érkezik. Előpattannak a rakéta állványai, és mindet kilövi a Silver reaktorrészére. Eztán visszavonul a Patnához. A Patna és az Aetheris a megsebzett részt kezdi el lőni az ikerágyúval. Sikerrel. Nem volt már kerámia-műanyag burkolat mi kivédje az energialövéseket. A hajó kettérobban a reaktornál. Vége.
Viszont a Patfinder a Conestoga minden lövése elől sikerrel kitért, és viszonozta a tüzet. Továbbá a Patna felé vészesen közeledik a hat darab UD-5 villámcsapás…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
A néger egész ügyesen bánt az ágyúval de a silver tovább közeledett. A Patna is tüzelni kezdett rá végül kiküldtek rá még egy gépet és az össztűz alatt végleg összeroppant még mielőtt túl közel, érhetett volna a hajómhoz.
- Jee! – Kiáltottam és a többi katona is hasonlóan reagált a találatra. – Most az UD-k ellen megyünk! – Az üldözés közben a Patna mögé kerültem. A hajó orrával egyenesen vadászok felé fordultam. Remélem, leszedünk egyet-kettőt egy kicsit besegítve a csatahajónak.
- Kapaszkodjatok, ha minket vesznek célba egyenesen a képünkbe, kapjuk a lőszert. – Szóltam hátra. A conestoga hátsó részénél megálltam itt a Pathfinder nem sok kárt okozhat nekünk és egy kis szerencsével a vadászokat is le tudjuk szedni. Ezután üzentem a hajónak
- Patna ha nem bánják fedezéknek használjuk magukat amíg a vadászokat elintézzük aztán segítünk a másik hajó ellen. – A katona tüzet nyitott a közeledő UD-5-ösökre.

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Sajnos ismét veszteség éri őket. Egy újabb katona leli halálát kinn a sötét űr végtelenében. Ezt pedig egy aliennek volt köszönhető, aki egy társával együtt akarta rávetni magát az űrben lebegőkre. A társának
szerencsére nem sikerült és már dermedten sodródik az űrben. Eközben lenn hárman is leszedtek kettőt a támadókból. De a maradék négy fedezékbe húzódtak az elesett társaik teteme mögött. Erre nem számított, így kicsit felvonja a szemöldökét.

- Ez új. – gondolja magában.

Eközben vet egy pillantást a fegyveren lévő kijelzőre, hogy még mennyi tölténye maradt. Ekkora már a hídról is megérkezik a válasz. Szerencsére a másik hajó az ő oldalukon áll. De sajnos szállítóhajó, így csak minimális fegyverzettel rendelkezik. De jobb, mint a semmi. Majd még egy jó hírt kapnak. További erősítés nem jön az idegenek részéről. De sajnos a vadászok visszatérnek. Ez pedig nekik nem nagyon jó. Parancsot is kapnak, hogy lépjenek onnan. Ezt pedig nem vétózza meg.

- Gyerünk, a hajó oldalára! – mondja a többi katonának.

Ezt követően az Aetheris irányába mutat, hiszen az épp az árnyékos oldal, azaz a vadászok nem látnak rájuk jól. Amennyire lehetséges fürge léptekkel igyekszik elérni a peremet. Közben igyekszik együtt maradni a
többiekkel. Néhány sorozatot még az alienek felé is megereszt Igyekszik pontosan lőni, de most nem pontosságot tartja elsődlegesnek, amúgy is csak azért lő feléjük, hogy lassítsa őket. Reméli, hogy a társai is hasonlóképen cselekszenek. Talán szerencséjük lesz és még leszednek egy párat.
Végül legnagyobb örömére az ellenség egyik nagyobb hajó befejezte a pályafutását és apró cafatokra robbant. Talán ez kicsit elgondolkodtatja az ellenfelet is.

- Ez az! Szép volt, Patna. – kiállt fel akaratlanul is a szkafanderbe.

Arcán egy rövid ideig mosoly táncol, majd visszatér a jelenbe.

W.B.

W.B.
Patna hátán az idegenek nem mozdultak, továbbra is társaik teste mögé bújtak. Bevárták a vadászgépeket.
Aetheris félpercenkénti lövése nem voltak elegendők a vadászok ellen, bár így is egyet sikerült a csipkelődő négernek kilőnie. További kettőt a Patna lőtt ki. A maradék három viszont így is lecsapott. A hajó háti részén lévő ikerlövegből kilőtték az egyik csövet, továbbá végig sorozták a hajó háti részét. Az űrben hajóhoz visszaevickélő katonát sem kímélték. Egyik vadász brutálisan neki hajtott. Az ütközéstél a baka szkafanderje széttört. Esélye sem volt. Hajót elhagyva a vadászok pedig a hasi részükön lévő ikerlövegből osztottak volna halált, ha eltaláltak volna bármit is. Így csupán csak felsértették a hajó burkolatát.

Úgy tűnik a visszavonulót fújnak. A Patfinder és vadászok egyre jobban eltávolodnak a két hajótól. Hajó ikerlövege a visszavonuló vadászok közül még egyet kilőttek. Míg lőtávolban vannak, addig tüzel a Patna.

A hajón maradt két idegen gondolkodás nélkül férre lökik a társaik tetemét és katonák felé „rohannak”.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
Egyet sikerült eltalálni. Sejtettem hogy nem lesz túl hatásos a lassú sínágyú de, nem mertem megtámadni pathfindert amíg a vadászok minket támadnak. Három vadász elérte a Patnát és csúnyán megsorozták de ezután inkább visszavonulót fújtak. Még kijöttem a patna mögül és mi is hajó felé küldtünk egy pár lövést, de addigra már elég messze járt így nem találtuk el.
- Ez egész jól ment. – Jegyeztem meg magamnak. Aztán beleszóltam a rádióba.
- Patna, egyben vannak? Segítsünk még valamiben? – Ezután vártam a választ. Hátrafordultam a katonákhoz, akik eddig csendben figyelték az eseményeket. Most sorban gratuláltak nekem és a négernek. Mondjuk, ha minket támadnak meg a vadászok nem biztos, hogy egyben maradunk. Aztán én is odafordultam a négerhez.
- Ne a külseje vagy a belseje alapján ítéld meg a hajómat. Tudja, amit kell. – Mondtam neki mosolyogva. – Egyébként szép lövések voltak.

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Az UD-5-ös vadászok lőtávolságba értek, majd tüzelni is kezdtek. Szerencsére neki és még a három társának sikerült idejében elhagyni a hajó tetejét és elrejtőzni az oldalán. Az űrben közeledő társuk nem volt ilyen szerencsés. Még látja, ahogy az egyik vadász neki ütközik. Szerencsétlen fickónak esélye sem volt. Majd folytatódik a támadás a vadászok részéről. De már csak hárman vannak, így nem tudnak annyi kárt okozni. Azért még kicsit felsértik a hajót, és az egyik ikerlöveg csövét is kilövik. Ámbár ezt már csak később tudja meg. Hiszen neki és kinn lévő társainak még van elintézni valója. Ez pedig két idegen képében hamarosan rohamra indul.
Egészen pontosan akkor, amikor az ellenséges hajók távolodni kezdenek. Erre szinte elvesztik az eszüket és rohamra indulnak a megmaradt három katona felé. Kicsit késve, de észreveszi őket Nyikolaj is. Túlságosan
örült, hogy távoznak a hajók.

- Tűz! – adja ki a parancsot a katonáknak.

Majd ő is tüzelni kell a közeledő dögökre. Reméli, hogy még idejében kilövi őket. Már így is elvesztette a csapata felét. De talán, ha nem teszi meg, akkor még több ember veszik oda. Erre már nem fog választ kapni. Most is, mint általában négy lövéses sorozatokkal operál. Reméli, hogy ez is lesz olyan hatásos, mint az előbbiek. Amíg az egyik ki nem fekszik csak arra tüzel.

W.B.

W.B.
Hajótesten lévő maradék idegenek is golyók martalékául estek. Négy katona maradt a kilencből. Többi katona maradványa kitudja, hogy már hol lebeg az űrben, bár néhányuk darabkája még a közelben sodródik idegen tetemekkel egyűt.

Az ellenség visszavonult. Patnatól közös rádió sávon érkezik a parancs:
- Minden egység térjen vissza! A csatát megnyertük. Aetheris! Kérjük még maradjon míg rendszerezzük a veszteségeket! Nyikolaj Kerenszkij! Bracken’s World-től pár órányira vagyunk, ha maximális sebességgel haladunk, de akkor hibernálni kéne újra mindenkit. Vagy biztonságos utazó sebességgel két nap mire odaérünk.

Itt már nincs mit tenni. A hajó legénysége öt fővel csökkent. Már csak az a kérdés, hogy a veszteség vagy a csata megnyerése lesz-e hangsúlyosabb a morál alakulásában.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
- Rendben itt maradunk. – Üzentem a hajónak. Közben a hajómmal megálltam a Patna jobboldalánál. Leellenőriztem a radart, hogy tényleg mindegyik visszavonult-e. Ezután vártam az üzenetet. Ezek a szektások tényleg nagyon megerősödtek hogy meg merték támadni a yutani csatahajóját. De vajon a cég hajója mit keres itt? Ők is Bracken’s World felé tartanak. Egyelőre nyugton maradok. Meglátjuk mi sül ki ebből.

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Szerencséjükre a két megmaradt idegen már nem okozott számukra különösebb nehézséget, ezért hát amint végeztek kicsit ő is fellélegez, majd leereszti a fegyvert és leveszi az ujját a ravaszról.

- Szép volt. – mondja a megmaradt embereknek.

Nem tudja, hogy a tetemek vajon merre lehetnek, de már elnyelte őket az űr sötétje, így hát nem sok értelme lenne már utánuk menni. Csak még több ember halna meg. Amint megkapták az utasítást int az embereknek, hogy ideje visszatérni a hajóba. Majd feléje is intéznek egy kérdést.

- Menjünk lassabban. Két napot kibírunk. Nem szívesen kockáztatnám meg, hogy ismét a semmiből ránk rontsanak. – mondja el a véleményét a kapitánynak.

Miközben leveszi magáról a szkafandert fürkészi a többi embert, akik itt vannak. Kíváncsi, hogy vajon miképpen zárják le magukban az eseményeket. Amint sikerült levetkőznie, ismét belebújik a felszerelésébe, majd felveszi a saját felszerelését. Persze ezek előtt még elrakja a szkafandert és a fegyvert is vissza adja az egyik katonának.
Ezt követően távozik a zsilip környékéről. A fegyvereit leadja a raktérbe, de a páncélt, a kést, és a pisztolyt magánál tartja. Folytatja az útját a híd felé. Közben figyeli a mellette elhaladó embereket, hogy tudja milyen a hajón uralkodó hangulata. Megvan az esély a morál romlására, de a javulására is.
Amint felért a hajóra a kapitányhoz lép és megszólítja.

- Szeretnék egy jelentést a károkról. Ha lehetséges, akkor létesítsünk kapcsolatot a Vörös Óriásról. Végül kérdezzenek rá, hogy mit keres itt a másik hajó. – sorolja fel a kéréseit a kapitánynak.

Ezt követően várja a visszajelzéseket. Reméli, hogy hamar túllépnek az eseményeken. Tudja, hogy helyesen cselekedett. Dönthetett, hogy vagy engedi bejutni a hajóba az idegenek, vagy pedig még kinn leszedik őket. Ő inkább az utóbbit cselekedte. Igazán olcsó ár öt ember, egy hajó teljes legénységéhez képen. De azt is tudja, hogy ezt egyesek nem fogják elfogadni.

W.B.

W.B.
Patna hídján:

- A Társaság azt üzente, hogy folytassuk az utunkat. A másik hajó a céghez tartozik, de jelenleg egy Gyarmatügyi helyőrséget visz a bolygóra. – Mondta a kapitány. – Károkra én is kíváncsi lennék.
- A hajó burkolata szakadt fel helyenként. Szivárgás nincs, viszont ott védtelen. Továbbá a háti ikerlöveg egyik csöve használhatatlan. 5 fő meghalt a hajó védelmi legénységéből. Holttestük és felszerelésük is elveszett. Mellékes veszteség a Gyilkos Csincsilla leszállóhajó egyszeri bevethető rakéta állománya. – Mondta egyik konzolnál ülő miután felállt vigyázban.
- Az elhasznált muníció nem veszteség. – Jegyezte meg a kapitány. Majd lenyomott pár gombot, a teherhajót hívta.


Aetheris:
Katonák újongtak. Bőszen gratuláltak a négernek, de legfőképpen a kapitánynak. Radar szerint az ellenfél valóban visszavonult. Az üzenet a Patnától megérkezet:
- Itt Patna kapitánya beszél, köszönjük a segítséget. Vannak veszteségeik?
- Tiszta alsó gatya! – ordítja az egyik katona hátulról.
- Maguk is Brackan’s World fele tartanak? – Kérdi a hajó kapitánya// Mivel elvben két nap lenne az út, azt átmeséljem? Vagy még szeretnétek pár dolgot elintézni? //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

George

George
- Nincs, inkább magukra pályáztak. – Válaszoltam a kapitánynak. – Igen a gyarmatügyi helyőrséget szállítom. Ha nem gond magukkal tartunk, nem szeretnék egyedül összefutni azzal a hajóval. – Ezután ha a másik hajó kapitányának nincs több mondanivalója, akkor beállítom a robotpilótát és elmegyek valami kis kaja után nézni. Ezután a kis győzelem után sokkal jobb lett a hangulat a hajón. A katonákkal sem volt semmi baj és talán egy kis tiszteletet is mutattak felém. Ha minden jól megy lesz két nyugis napom.

// Ha Nyikolajnak is jó úgy akkor szerintem átmesélheted. //

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Végighallgatja a neki szóló dolgokat a hídon, majd a jelentést is, ami a hajót ért károkról szolt. A veszteség sajnálatos, de a hajót sem hagyhatja veszni. Ezzel nyilván a kapitány is tisztában van. De véleménye szerint ez volt a küldetés könnyebbik fele. Még csak most következik a nehezebb rész.

- Ki tudják javítani az sérüléseket a hajó burkolatán, anélkül, hogy meg kéne állnunk? – kérdi meg. – Ha a löveget is meg lehetne csinálni, az csak még jobb lenne.

Majd várja a kapitány válaszát. Ha igen, az remek. Ha nem, akkor meg nincs mit tenni. Haladniuk kell tovább. A társaság egyértelműen fogalmazott. A megbízatást pedig teljesíteni kell. Amit erre választ kapott ő elmegy a kantinba, hogy bekapjon valamit. No meg persze, hogy megnézze magának a legénység hangulatát. Ezt követően pedig alszik egy kicsit. Nagyon reméli, hogy az út hátralévő részében nem éri őket támadás. Az eléggé rosszul venné ki magát, hiszen szenvedtek károkat. Habár ez az ellenségre is vonatkozik, de nem tudja, hogy nekik milyen tartalékaik vannak. Reméli emellett, hogy a gyarmatügyi Conestoga már ott lesz.

//Felőlem is átmesélheted.//

W.B.

W.B.
// Mindenekelőtt mindketten kaptok 1-1 skill pontot. //


Patna:
Sajnálatos módon a sérüléseket csak megfelelő helyen lehet kijavítani. A burkolati sérülést talán még a bolygónál kitudják javítani, de a sérült ikerágyút a biztonság kedvéért nem ajánlott használni. A sérült csövet pedig ki kellene cserélni, mit csak pár űrállomáson tudnak elvégezni.
A legénység csalódott öt társuk halála miatt. Bár ez a nem gátolja meg őket annak, hogy megünnepeljék a győzelmet. Sőt, Nyikolaj jó hírneve még csak nőt is. Mivel ki mert menni a pokolba ahol a katonák társai meghaltak.


Aetheris:
Katonák láthatóan elégedettek a kapitánnyal és a hajóval. Lehet, hogy tragacsnak nézik, de szuper tragacsnak. Katonák csipkelődései is másként hatnak. Van bennük tisztelet.
Régi szállítási iratok közt pedig előkerült egy papír. Dave magán szállítása volt egyszer, egy bolygóról a szomszédos űrállomásra több tucat aligátortojást szállítani egy kínai büfének. Kicsit furcsán magas összegért.


Közös:
Két nap eseménytelenül telt. Pár kósza rádióadás. Föld bukása óta sajnos mindennaposak a segélykérő adások. De van olyan mi már 3 éve az űrben kering. Bár van egy nagyon friss, olyan friss, hogy már segíteni nem lehet az illetőkön. Egy közeli nukleáris hulladék megsemmisítő kolóniáról adták fel. Egy szállítmányban nem megsemmisítendő radioaktív hulladék volt, hanem idegenek… és még valakik. Vagy valamik.
Ezektől eltekintve tényleg eseménytelen volt a két nap. Kezdeti jókedvet felváltotta a komolyság, amint közeledett mind két hajó a bolygóhoz.
Végül a bolygóhoz közel érve az Aetheris azonnali parancsot kapott a bolygó vezetésétől a leszállásra a városban.
Patna jöttét pedig üdvözölték. A Weyland Yutanis parancsnokot pedig meghívták a városi tanács ülésére. Helyzetértékelés miatt.


// Párbeszédeket picit kispóroltam most. Mindenki a bolygón a neki való helyre írjon. Hogyan jut oda azt lemesélhetitek magatoknak. Szóval a városban, ki a leszállóhelyhez, ki pedig a kormányzati toronyba. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
//folytatás: Brackan's World --> Város --> Kormányzati torony

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.