Társalgó rész erre van
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Kérdések, ötletek
+24
B.J. Wolf
Gyilkos
Heca'thei
Ineen
Dean Backett
Ju'dha
Éjlopó
Kínzó
Sasszem
Thla'loc
Andrew Fox
Steg-'in
Préda
Árny
George Crysmann
Basil'isk
La'yyk
Koncoló
Jehdin'nagara
Halál
W.B.
Yeggdra’sil
Flexys
avpwar
28 posters
182 Re: Kérdések, ötletek Vas. Márc. 16, 2014 4:41 pm
Kwei'Rjet
Értem.... Na de a mégis csak társalgó
Olyanra gondolok ahol csak erről van szó!
Olyanra gondolok ahol csak erről van szó!
186 Re: Kérdések, ötletek Vas. Ápr. 15, 2018 9:31 pm
Nathan T. Drake
Üdv Bárkinek is az oldalon.
Kettő kerdesem lenne csupan, hogy mennyire aktìvak a jatékosok? Illetve hogy maga az oldal mennyire életképes? Bocsánat ha kicsit nyers voltam, csupán kb 2012ben ismertem meg először az oldalt és mindig visza tértem csak hogy kicsit olvasgathassam a sok kalandot amit mások áttekintés itt, és valamiért csak most sikerült be regisztrálnom.
Kettő kerdesem lenne csupan, hogy mennyire aktìvak a jatékosok? Illetve hogy maga az oldal mennyire életképes? Bocsánat ha kicsit nyers voltam, csupán kb 2012ben ismertem meg először az oldalt és mindig visza tértem csak hogy kicsit olvasgathassam a sok kalandot amit mások áttekintés itt, és valamiért csak most sikerült be regisztrálnom.
187 Re: Kérdések, ötletek Hétf. Ápr. 16, 2018 5:07 pm
George Crysmann
Max én a három karimmal, W.B. és még egy admin aktív. De mivel nekem elba.odótt a billentyűzetem, nem írok az oldalra addig, amíg nincs meg az új gép. Na jó, fater szar gépén és tableten még tudok írni.
188 Re: Kérdések, ötletek Vas. Ápr. 22, 2018 6:25 am
B.J. Wolf
Vagyok én (Wolf tizedes, Szellem predator, egy predalien karakter és Johny Borgia admin karakterem). Ha lennének játékosok, akkor szívesen visszatérnék. Talán sikerülne megint lelket verni az oldalba, hiszen legalább már háromszor volt ilyen.
189 Re: Kérdések, ötletek Vas. Ápr. 22, 2018 6:35 am
Nathan T. Drake
Remélem sikerül, régóta készülök már játszani
Régről ismerem Lizzy Redway alkotóját és van még pár ismerősöm akikel sokat játszottunk régen
Régről ismerem Lizzy Redway alkotóját és van még pár ismerősöm akikel sokat játszottunk régen
190 Re: Kérdések, ötletek Vas. Ápr. 22, 2018 6:36 am
B.J. Wolf
Most a Facebook csoportba írok, remélhetőleg sikerül pár embert visszacsábítani. Mellesleg most fent vagyok itt a chaten, ha akarsz, ott írhatsz.
191 Re: Kérdések, ötletek Csüt. Május 03, 2018 7:42 pm
George Crysmann
Nyugi, már vagyok Még lefekvés előtt írok. Az új laptopra még várnom kell pár napot vagy hetet. Ha meg lesz, akkor gyakrabban fogok írni mind a három karakteremmel
192 Re: Kérdések, ötletek Kedd Júl. 31, 2018 2:53 pm
Nathan T. Drake
Még egyszer bocsi a sok késésért, kész az előtöri és mihelyt lesz időm (19-20óra felé) már töltöm is fel és onnantól napi aktivitást tudok biztosítani.
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.