Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Hegyek által ölelt kanyon

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down  Üzenet [15 / 16 oldal]

421Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Pént. Okt. 03, 2014 10:07 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
A golyó eltalálta a lényt, Morrow meg elfojtott egy diadalmas kiáltást. Az arctámadó a földre került, de nem méltóztatott kimúlni. Ó nem, hirtelen felpattant és egyszerűen Morrow hátába került. A férfi megfordult, a ládák felé tartotta a pisztolyát.
Egy kicsit feljebb emelte, ha a bestia ujja feltűnik a ládák mögül, akkor ő megfogja húzni a ravaszt. Kifújta a levegőt, és eszébe idézte a kiképzője szavait.
Ha lelő egy dögöt, akkor próbáljon meg elkotródni a közeléből, mielőtt annak savas vére ráfröccskölne. Igen, fontos. Közben a katonák is vívták a saját csatájukat. A bejáraton át pedig újabb dögök jönnek, hogy elfoglalják a termet.
Morrow kifújja a levegőt és próbál nem a ládák közelébe maradni. Most az életéért kellett harcolnia, ha az a lény előugrik és elkapja őt, akkor neki bizony vége...
A teremtmény egy kétlábon járó szaporítószerv, annyi feladata van, hogy a benne lévő embriót a gazdatestbe impegrálja. Előbb vay utóbb előugrik és ő meghúzza majd a ravaszt. Lassan körbefordul, a szeme sarkából figyeli a ládákat, nem mer benézni a hátuk mögé.
Valószínűleg a dög lesben áll.
Ha kimászik az egyik láda tetejére, Morrow sarkon fordul és meghúzza a ravaszt. Igen, valószínűleg így fog támadni.

422Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Okt. 05, 2014 7:23 pm

W.B.

W.B.
Furcsa groteszk hangot ad ki egy arcmászó. Csata zajában épp, hogy csak eljut a tudós agyáig az a hang. Szem sarkából minduntalan kis barnás csontrák formák tűnnek fel. Szem és agy játéka ez, hogy a veszélyt mindenhova oda vetíti. Ám egyik ilyen pánik szülte illúzió hirtelen valóság lett. Két láda közt elsuhant, igyekszik prédája mögé kerülni. Ha előröl nem ment, akkor hátulról próbálja.
Idegenek nem jönnek tömegesen, viszont elég nagy példányok ezek, nem elég beléjük pár golyó. Szép kilátások. Kis kézpók, vagy a négy méter magas banánfejűek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

423Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Csüt. Okt. 09, 2014 11:04 am

Lance Morrow

Lance Morrow
~Az adrenalin termelődés felfokozza az izmok, a vérkeringés, valamint az agy és az érzékek müködését. Ez lehetővé tette, hogy a korai emberelődök kiszúrják az esőerdőben lopakodó párduc körvonalait. Ez az ösztön segített nekik túlélni, később a mai embernél ez megmaradt. Akkor jön elő ez az ösztön, ha valaki szörnyet lát az ablak előtti fa árnyékában vagy egy arcot vél felismerni a felhőkben.~
Morrowban is ez az ösztön indult be. A homlokát kiverta a verejték. Akaratlanul is a megjelenő arctámadók felé fordítja a pisztolyát, de aztán kiderült, hogy csak a képzelete játszott vele. Máskor ezen nevetett volna, de most hogy egy lábakon rohangáló szaporítószerv vadászott rá, valamiért nem vidította fel a gondolat.
Ekkor azonban meglátott egy csontsárga villanást, a dög már besurrant két láda mögé, ezzel Morrow háta mögé került. Az archeológus odafordult, az ocsmányság valószínűleg a ládák mögött lopakodott.
- Te nyomorult! Csak mi ketten vagyunk.
Közben jönnek az idegenek, hatalmas négy méteres, banánfejű dögök. A turániak keményen artják vissza őket. Lance nem mert erre gondolni.
Ő inkább az arctámadót semlegesítené. Teljes erejéből nekifeszül a ládának és próbálja letolni a másik tetejéről, remélve, hogy a súlyos fémtárgy kilapítja a savvérű mocskot.

424Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Pént. Okt. 10, 2014 5:45 pm

W.B.

W.B.
Láda halom nagyot csattant. Még a fegyverropogáshoz képest is nagy volt. Igaz ez utóbbi kezd elhalni, mivel csak pár xenomorph kószál már erre fele.
Valami a cipőjét bökdösi Morrownak. Elég sűrűn. Az arctámadó elülső két lábával taperolja a cipős lábfejet. Nem tud előre jutni, mivel farka a ládák alá szorult, ám amilyen erős a lény hamar kiszabadul. De jelenleg vadul a cipőben próbál megkapaszkodni, hogy ki húzhassa magát.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

425Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Hétf. Okt. 13, 2014 10:56 am

Lance Morrow

Lance Morrow
A ládák hatalmas csattanással omlanak a földre, egy időre túl is harsogja az egyre gyengülő fegyverropogást. Úgy festett, hogy van az összes xenomorphot kinyírták, vagy a turániak sikeresen megtörték a földönkivüli rovarlények rohamát.
Hiába, a turáni állítólag csökönyös nép volt, de ez az acélosság most jól jött. De úgy festett, hogy a dögöknek sem kellett szégyenkezni ilyen téren. Carl érezte, hogy valami tapogatja a lábát, lepillantott, és rémülten hökölt hátra, mikor meglátta a lábába kapaszkodó arctámadót. Az elülső két lábával tapogatja a férfi bakkancsának az orrát. Igen, valószínűleg a parazita így próbálja magát kihúzni onnan, mivel a farka a ládák alá szorult. Hát a kilapítás hadművelet nem sikerült valami jól. Lance kifújja a levegőt, próbálja csillapítani a szívdobogását, és óvatosan próbálja kihúzni a lény "ujjai" közül a lábát. Egy mukkot nem szól, ha ez sikerülne, akkor jobbra lép, biztonságosnak ítélt távolságra a kétlábon járó párzószervtől, és onnan intézi el a pisztolyával...
Csak ne vétsen egy hibát se, mert akkor hamarosan anyai örömök elé nézhet...

426Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Hétf. Okt. 13, 2014 9:55 pm

W.B.

W.B.
Arctámadó kapkodott a láb után. Minél vadabbul, annál jobban rázkódtak a ládák mik alá szorult. Végül az a három lövés véget vetett az életének.
Lövések is abba maradtak. Most nincs éppen több idegen, itt legalább is. Lövések és idegen sikolyok még megtöltik a termet, a komplexum többi részén még dúlnak a harcok.
- Nincs több isznek?
- De csak nem itt. Te doktor muki! Meg vannak a kutaszok, vagy… aha. – Ezzel a katona elővett, egy kisebb ládát, mit kinyitott. M40-es gránátok. Meg kutasz kell neki…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

427Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Csüt. Okt. 16, 2014 8:54 am

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow számára szinte napoknak tűntek, mire lassan kihúzta az arctámadó csápjai közül a lábát. A lény összevissza ugrált, a ládák rázkódtak. A régész nyelt egyet, nem törődött a homlokára vékony filmréteget vonó verejtékkel hirtelen jobbra ugrott, és három lövést eresztett bele a lénybe.
Az első pontosan a teste közepén találta el a dögöt, sárgászöld krátert robbantva a testébe. Morrow tébolyultként ordított fel, miközben eltrafálta az apró lény két elülső csápját és a farkát.
~ A Földért, a barátaimért akik elindultak haza a családjukhoz, de aztán eltűntek! Az emberiségért! A sok szenvedésért te mocsok!"
Kifújta a levegőt, megtörölte a homlokát.
Távolabbról további lövések és idegenek sikolyai hallatszottak.
Ezek nem lehetnek értelmes lények, ezek csak állatok. Nagyon értelmes állatok, veszélyes és ocsmány kártevők.
Ekkor az egyik katona belép és valami iszneket említ. Morrow nem tudja hova tenni ezt a szót.
- Mi az az isznek? - kérdezi, ekkor jött rá, hogy már idegen sincs. - Ja, önök már így hívják a rohadékokat.
A fickó pedig le is mukizza. Carl odalép a ládához és megveregeti a tetejét.
- Itt vannak a szondák, de hogy jönnek össze a kézigránátokkal? - kérdezte.

428Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Szomb. Okt. 18, 2014 9:10 pm

W.B.

W.B.
Egyik katona azonnal a ládáért ment, míg másik az egy szem sérült bakát próbálja ellátni. Igen, a gyomorba kapott idegen faroktövis kellemetlen mikor átdöfi a gyomrot. Sérült szanitécért nyög. Dokk felől pár újabb katona jött nehéz fegyverekkel, ketten hordágyon azonnal vitték is vissza a hajók felé a sebesültet.
Kutaszokat azonnal elkezdte szétkapni a katona. Valamiket kivett belőle és a lecsupaszított M40-s gránát került helyébe. Pár kábelt összekötött és kész is volt egy. Társa laptopot beüzemeltetett és aktiválta.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

429Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Pént. Okt. 24, 2014 5:06 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrowal nem sokat törödtek a katonák, szokásukhoz híven szinte észre sem vették. A tudós szipogott egyet, aztán megszédült. Elkapta az egyik láda oldalát, a torka olyan száraz volt mint a tapló. Valószínűleg úgy nézhetett ki, mint egy kiszáradt sivatag, tele repedésekkel.
Vízet kellett keresnie, mielőtt kiszárad. Az arctámadóval folytatott harc sok energiáját elvette. Valami kaja is kellett volna neki, de először is egy kis dihidrogén monoxidot .
Igen, az jót fog tenni. . Keress valahol valami olyat, amiből ihat. Lehetőleg egy kulacs, vagy akár egy hordó is jó.
Ha talál, ha nem, közelebb lép a halott xenomorphokhoz, már ami megmaradt belőlük, és jól megnézi őket, mintha nagyobbak lettek volna az átlagnál. Ha legalább akkorák mint amilyet a folyosón látott, akkor valószínűleg voltak még gazdatestnek használható teremtmények a bázison.
Miután végzett ezzel odamegy a szondákkal ügyködő katonákhoz, és kiváncsíságból figyelni kezdi, hogy mit csinálnak. Kibelezték a droidot, és beraktak egy M40-es gránátot, és ami a legmeglepőbb volt, hogy müködésre is tudták bírni
- Kamikáze szondák - lihegte Morrow. - És mit terveznek velük? És tudnék valamit segíteni?

430Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Okt. 26, 2014 10:02 pm

W.B.

W.B.
Nem voltak olyan nagyok ezek az idegenek. Csupán csak kétszer nagyobbak az emberből kikelteknél. Karjaik inkább lábakra hasonlítottak, mint rendes karokra. Egyik lába megmoccant. Ennyi is volt. Idegrángás.
- Szerelő fel se nézet. Kamikáza szonda, válasz a kijelentésben. – Ezzel újabb gránátot illesztet a következőbe. Eközben két szonda fel is reppent és megindult kifele a teremből a csatazajok irányába.
Újabb szakasz katona loholt a terembe és a lift felé tartanak. Kettőnél SADAR nehéz páncéltörő rakéta is van. Biztató, hogy idegenek ellen ez is kell. Válaszol mély idegen sikoly töltötte meg a termet. Sikoly volt, ám mélysége miatt már bömbölésnek hallatszott.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

431Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Hétf. Nov. 03, 2014 9:12 am

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow megugrott, mikor az egyik halott xenomorph lába megremegett. Aztán kiderült, hogy csak automatikus idegreflex. Mint amikor a levágott csirke fejetlenül rohangál az udvaron. A teremtményen nem volt semmi érdekes. Egy négylábú kikellt idegen volt, valószínűleg egy rynthből vagy másmilyen őshonos teremtményből.
Közben két kamikáze szonda kiröppent a teremből, és megindult a bunker többi része felé. Morrow körbepillantott, és felsóhajtott. Passzív szereplőnek érezte magát továbbra is a csatába. Ekkor hallatszott a mély, idegen sikoly, ami már bömbölésnek is beillett.
Valami hatalmas lény lehetett. Lance kifújta a levegőt, aztán beszívta, hogy lenyugtassa az idegeit és ne kapjon pánikrohamot. Annyit tehetett, hogy tovább vizsgálja a gömböket. Valahogy mintát kellene belőlök venni, vagy legalábbis megérinteni.
Ez volt a dolga. Egy olyan helyeket keresett a falon ahol felmászhat, vagy bárhogy mintát vehetne a tárgyakból. Volt egy olyan érzése, hogy a víz eltünéséhez lehetett köze ezen a bolygón. Megkellene tudni, hogy mikor száradt ki ez a folyó.
Ha valahogy kijuthatna és mintát vehetne....
- Valaki itt nem kapott részletes ismertetőt a bolygóról? Például mikor száradt ki a folyó, vagy ilyesmi. Gondolom végeztek itt talajtani méréseket.

432Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Csüt. Nov. 06, 2014 10:30 pm

W.B.

W.B.
Kutaszok elfogytak. Katona se tudott tovább szerelkezni így. A nehézfegyveresek pedig a liften már haladtak felfele. Kutaszt kezelő felordított. Valami értelmetlenség volt, vagy csak saját nyelvén valami. Újabb idegen bömbölés rázta meg a levegőt. A katonák már felértek és azonnal fegyverropogás következett. Rakétavetők is elsültek. De a bömbölés nem maradt abba, csak felerősödött.
- RAVAGER!
Akárki is kiáltott fel, az be volt rosálva. Fentről egy ember lezuhant. Két darabban. Vagy két külön ember egy darabja. Minden esetre valami csillant fent a liftnél.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

433Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Nov. 16, 2014 5:02 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Ha Lance azt hitte, hogy akadt egy kis nyugalom és hogy ezt a csatát megnyerték itt és most, nagyon is tévedett. A kutászokat irányító fickó valami zagyvaságot ordított, vagy ha nem is volt zagyvaság, akkor a saját nyelvén kiáltott fel.
Ami a legfélelmetesebb volt, mikor két ember zuhant le a liftaknában, de ahogy jobban megnézte egy ember volt, két darabban. Valahol, valaki felordított, hogy ravager, és amikor felpillantott megcsillant valami a liftaknában. Morrow hátrálni kezdett, és próbált visszaemlékezni, hogy mi is lehet az a ravager.
Xenomorph két pengével az alkarján. Akkor ez érthető, hogy mi vágta ketté szerencsétlen flótást. Beállt a kutászokat irányító katona mögé, és nyugalmat erőltetett magára.
- Hány kutászunk van? Szerintem próbáljuk meg azokkal elcsalni és elintézni a dögöt. Én csak egy archeológus vagyok, de maga a katona. Ön ért ahhoz, hogy leszámoljon ezekkel az ördögökkel. Maga mit csinálna? - kérdezte bátorítóan. - És maga jó és intelligens katona, hogy ezt kitalálta. Tehát használja és robbantsa fel a mocskot.

434Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Nov. 18, 2014 2:42 pm

W.B.

W.B.
Morrow azon kapta magát, hogy lábai nem érik a talajt. Egyszerűen ruhájánál fogva egy nagy darab katona felemelte és odább tette volna. Csak épp a föld megremegett mikor a ravager leugrott. Katona elvesztette egyensúlyát és Morrow ruháját is elengedte. Így Morrow a földön találta magát.
Amint feleszmélhetett volna a tudós, mi is zajlik egy kristályosan csillogó másfél méteres penge csapódott be a terpeszben lévő lábai közé. Penge egy groteszk biomechanikus kézfejhez kapcsolódik, mi egy karhoz, mi a ravagerhez.
Ravagert tűz alatt tartják, ám a kemény páncélja felfogja a lövéseket. Másik karjával két már embere méretű részre szelte a nagy darab katonát. Ezután a földön fekvő tudós felé fordította arc nélküli fejét.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

435Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Nov. 18, 2014 3:16 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow az egyik pillanatban azt érezte, hogy valami elkapja a grabancát és egyszerűen odébb rakja őt. Aztán a férfi elengedte az archeológust, mikor megremegett a föld. Innentől felgyorsultak az események.
A nagydarab xenomorph kishíján kiherélte a pengéjével, aztán a következő pillanatban több lövést is kap a ravager. Hamarosan meg is kapja a büntetését. Egyszerűen két darabra vágja szerencsétlen fickót. Lance felpattant, és balra ugrott. A xenomorph követte banánforma fejével Morrow mozgását. A tudós a ládák felé kezdett el hátrálni. Érezte, hogy ezt a lényt már nem lesz olyan könnyű megölni, mint az arctámadót.
Odafordult a kutászokat irányító fickóhoz.
- Annyi szondát hozzon le, amennyit csak tud! - ordította, és a ládák mögé próbált ugrani. - Gyerünk már! Ez élve széttép minket.
Ha sikerül fedezékbe húzódnia, és a raveger követi, akkor fémládákkal próbálja meg lelassítani a lény mozgását. Remélte, hogy a drónokat irányító katona összekapja magát és azt csinálja amit javasolt neki.
Nem akart egy idegen naprendszerben meghalni. Nem lehet ez a sorsa.
- A kutászokat! Gyerünk!
Kiáltotta, és a ládák mögé ugrott, aztán ha a ravager követi, akkor rápróbál borítani néhány nehezebb ládát. Van egy olyan érzése, hogy ezt a bestiát maximum csak két lövés terítheti le. Amit leadnak egy Conestoga sínágyújából...
Morrow a szemeivel a ládák felíratait böngészi, hátha talál valami olyan dolgot, amivel ha nem is elintézheti, hanem megfordíthatja a csata végkimenetelét. Közben a ládák között lopakodik, próbálva kicselezni a Ravagert.
A szemeivel a ládák feliratait figyeli, hátha rátalál valami olyasmire, ami segíthet. Ekkor eszébe jut az egyik láda, csak egy villanásnyira látta. De azonnal eszébe jutott, hogy mi lehetett az. Egy "UA 689"-es.
Visszatér arra a helyre, ahol megtalálta a kutászokat. Valahol még ott kell lennie a doboznak. Ez talán megfordíthatja a csata kimenetelét. Határozottan jó hír.
- Hé! Találtam egy UA-689-est! - ordítja a katonáknak. - Valaki bekapcsolná, vagy elmondaná hogy kell bekapcsolni?

436Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Hétf. Nov. 24, 2014 9:57 pm

W.B.

W.B.
Egy katona szinte félrelökött a ládától miközben a kezedbe nyomta a fegyverét. HK875 került a kezedbe. Nem mondott semmit, de kitalálható, hogy míg kicsomagolja és beüzemeli addig ezzel fedezni kéne őt.
Van is mitől fedezni. A ravager pont Morrowwal került „szemkontaktusba”. Az idegen széttárta karjait és felemelte a fejét. Ez nem az idegenektől megszokott sikítás volt, ez mély ordítás melyet a pilóta épület falai csak felerősítettek. Nem igazán zavarta, hogy lövik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

437Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Nov. 30, 2014 8:36 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow az egyik pillanatban a láda előtt volt, a következőben már egy katona szinte félretaszította, aztán egy HK875-as impulzusfegyvert nyomott a kezébe. Lance tudta, hogy ez elég bika fegyver, de úgy érezte, hogy ennyivel nem állíthatja meg.
Ezek a lények változatosak, és ez a fegyverük. Minden variánsnak megvan a jellegzetes fegyvertára, "vérmérséklete" és feladata. Mindegyiket egy-egy fegyvernemé téve ebben a seregben. Ezért veszélyesek.
A teremtmény ekkor a régészre "nézett", és széttárta a karjait, felemelte a fejét és vérfagyasztó hangon felüvöltött. Morrow tett egy próbát, ameddig a szörnyeteg kitátotta az állkapcsát, ő meghúzta a ravaszt és belelőtt a bestia szájába. Aztán balra ugrott, és egy újabb lövést eresztett belé. A vérében színtiszta adrenalin keringett, harcolj vagy fuss. Meg kellett védenie a katonát és a drónt.
A túlélésének zálogát.
- Gyere ocsmányság! - ordította és újra a teremtményre lőtt.

438Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Nov. 30, 2014 11:29 pm

W.B.

W.B.
A lövés messze volt a tökéletestől. Éppen, hogy csak súrolta a fogakat és az egyik fogat széttörte. Az idegen nem várt sokat, pár lépéssel olyan közel ért, hogy Morrowot ketté vághatta volna, ám nem állt meg. Megpróbálta eltiporni. A tudós időben elugrott.
Idegen a tudós felé fordult mikor az egyik oldalát beterítették a lángok. Valaki gyorsan összeeszkábált egy molotovkoktélt. Az idegen eme ember felé kezdett rohanni ládákat félresöpörve hátat fordítva Morrownak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

439Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Dec. 02, 2014 8:11 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Lance nem volt valami jó célzó, hisz nem volt katonai múltja, csak egy alapkiképzést kapott. A fenébe, egy egyszerű könyvmoly tudósként szolgált itt. Nem képezték ki ilyenekre, kis elégtételt jelenthetett volna neki, hogy a golyó darabokra törte a dög egyik fogát.
A lény ekkor indult meg felé. Morrow sikeresen félreugrott a teremtmény útjából, de ezzel csak pár percet nyert. Még ki sem találhatott semmilyen tervet, a teremtmény felé fordult. Valószínűleg már azon gondolkodott, hogy Morrow agyával vagy beleivel kezdje a táplálkozást, vagy egyszerűen a fészek mélyére vigye.
A következő pillanatban, miután rosszabbnál rosszabb forgatókönyvek peregtek le a tudós agyában, az életével együtt...
A dög fél oldala hirtelen meggyulladt. Isteni áldás? Dehogy, egyszerűen egy katona volt az aki egy molotovkoktélt összeeszkábált suttyomba. Lance magában tisztelettel adózott a turáni találékonyság előtt. Ha ezt túlélik, akkor meg is köszöni a srácnak. A lény ekkor a tengerészgyalogos felé fordul. Morrownak pont hátat mutatva. A tudós kifújja a levegőt, leküzdi a félelmét és meghúzza a ravaszt. Megpróbálja a teremtmény hátán meredező csőszerű képleteket eltrafálni, hát ha azok nem annyira golyóállóak.

440Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Szomb. Dec. 06, 2014 5:11 pm

W.B.

W.B.
Ravager suhintani próbált mikor Morrow lövése becsapódtak a lény hátába. Pár lövés gellert kapott, egy ilyen Morrow mellet csapódott egy ládába. Jó pár golyó elakadt a vastag páncélban. Egy vagy kettő ami valami csoda folytán átlukasztotta a páncélt, vagy ízesülést talált el. Idegen kiegyenesedve felordított. A fegyver kattant, a tár üres.
Ládákat félre söpörve a három rotoros talpán egyensúlyozó löveg folyamatosan a ravagerre tartott célt. Rövid sorozatokat adott le, mik nem sebezték meg a lényt, de ez gyors mozgása és zümmögése miatt a lény elsődleges célpontként tüntette ki. Még lángolt az idegen úgy próbálta elérni és széttépni a löveget, ám az folyamatosan ugyan azt a távolságot tartotta fent.
Nem tartott örökké. A löveg neki tolatott egy láda halomnak és ez lelassított. Az idegen beérte és egy suhintással a levegőben ketté vágta. Diadalom ittas üvöltés közepette fordította oldalra a fejét, így az RPG rakétája egyenest a szájába repült. Ám még így is kitartott a páncélos koponya. Szétmócsingolódott agy és egyéb fejben lévő szervek ömlöttek ki a száján, egész fej leszakadt a helyéről és helyenként szétszakadt a páncélos koponya, ám így is egyben maradt.
Fáradtan dobta a földre az M5-öst a szamuráj. Páncél festését teljesen lemarta a sav. Valamit mondott, ám alig lehetett érteni a hangtorzítótól. Lerogyott egy ládára és levette a sisakot. Nem volt könnyű napja és most látszik először fáradtnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

441Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Pént. Jan. 02, 2015 5:37 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Néhány lövés talált, vagy a Morrow melletti ládába csapódtak, vagy a dög hátába. Több lövésre már nem volt ideje. A tár kifogyott. Morrow magában káromkodott egy sort, és imádkozott a csodáért magában.
Persze tudta, hogy olyanok nincsenek. Ha lettek volna, akkor a Földet nem szállták volna meg a xenomorphok meg ilyesmi. A hárommotoros löveg ekkor mászott elő a ládából és kezdett el lönni a dögre. Ez sem tartott ki, és a bestiának hihetetlen állóképessége volt. A lövésekkel csak azt érték el, hogy a ravager minden becsapódásnál egyre dühösebb lett. Még a levegőben kettőbe törte farkának egy suhintásával.
A csata itt ért véget, Morrow pedig felkészült, hogy a pusztakezével esik neki a szörnyek, minden ami mindegy. Inkább nem hal meg gyáván, ha meg is teheti harcolva. Ekkor csoda történt, vagy pontosabban jókor érkezett. Egy rakétalövés letépte a xenomorph banánforma fejét a helyéről, az elterült.
Csend ereszkedett le a teremre, a szamuráj pedig leült a dobozra, lekapta a sisakját. Most embernek látszott, egy megviselt embernek és nem egy kétlábon járó hadistennek. Morrow érezte, hogy a mellkasát szétveti a harci vágy. A vérében adrenalin keringett.
A fenébe túlélte, ennél jobban nem is élhetett volna. Kifújta a levegőt és ő is leült a földre, minél távolabb attól, ami a ravagerből megmaradt.
Ezt mesélni fogni az unokáinak, ha lesznek egyáltalán, vagy ő megéli azt a kort. Érezte, hogy nincsenek túl a nehezén.
- Igaz nincs több dög a bázison? - kérdezte a szamurájtól zihálva. Ekkor jutott az eszébe, hogy a fickó nevét sem tudja. Ahogy azt is elfelejtette, hogy mit akart mondani.
Ekkor jutott az eszébe, hogy mit mondtak a katonák a tartózkodási helyéről.
- Talált valamit a tetemeknél? Valami újat?

442Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Jan. 11, 2015 3:45 pm

W.B.

W.B.
- Semmit. – Ennyit mondott. Majd elkezdett parancsokat osztogatni. Sérülteket elvitték a hajókhoz. Halottak vagy amik maradtak belőlük azokat is elvitték. – Valahogy tedd hasznossá magad! Vannak itt mérőműszerek. – Ládákra mutatott, majd elment dolgára.
Két ember a hangárok felől fém három méteres rudakat hoz. Egy rakodó exo is feltűnt, mely a ravager méretes testét vonszolja el a teremből. Mindenkinek van dolga.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

443Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Jan. 13, 2015 8:10 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow zihálása lassan elhalkul, a férfi megtörli a homlokát, aztán a ravager hullája felé pillant. A jókora xenomorph dögöt egy rakodógép emelte fel, és vitte ki a teremből. A katonák megkezdik halott társaiknak az elvitelét, mások pedig háromméteres fémrudakat hoznak. Morrow percekig agyalt azon, hogy miért.
Aztán rájött, hogy inkább nem akar ezzel foglalkozni, ismerve a turáni hagyományokat. Úgy dönt, hogy a szamuráj parancsait követve odalépett a ládához és felnyitja. Utána elkezdi kiszedegetni a mérőműszereket.
Itt volt az ideje, hogy azt csinálja, amiért ide küldték. Vagyis, hogy rá jöjjön hogy mik a gömbök. Megnézi a műszereket, és elkezdi elvégezni a méréseket. Megvizsgálja az energiaszintet a terem következő pontjain, a hőmérsékletet, valamint a levegő nedvességtartalmát, a benne terjedő gázokat, épp úgy mint a sugárzást. Körbejárja a termet...

444Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Jan. 18, 2015 7:14 pm

W.B.

W.B.
A levegő vízmegtartó képességének csak 10%-at használja ki. Ennél magasabb értéket sehol nem ér el a teremben a pára szint. Hőmérséklet ingadozó gömböket tartó energia mező közvetlen közelében 15, míg máshol 25 fok. Gázok vizsgálata nem megbízható. Idegenek savas véréből rengeteg olyan anyag került a levegőbe mi nagyban torzítja a mérést. Sugárzás szint veszélyességi alatt van. Elektromágneses viszont jóval erőteljesebb a gömbök közelében.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

445Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Feb. 17, 2015 6:33 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Különös adatokat érzékelt a régész, ahogy körbejárta a termet. A levegőnek víztartó kapacitásának 10%-át használta ki, szinte mindenhol a teremben. Ezt felírta, ahogy azt is hogy az energiamező közelében alacsonyabb hőmérséklet, mint a terem más sarkaiban.
A gázok elemzésében nem bízhat, hisz az idegenek savas véréből gázok távoztak a légkörből. Magában bólintott, és mindent feljegyzett a noteszébe a többi infó mellé, utána a táskájába dobta, és kisétált a folyosóra, távol a teremből, hogy ott is megnézze a hőmérsékletet és a páratartalmat. Ha az energiamező és a gömbök közelében abnormális értékek vannak, amik azt jelzik, hogy ezek valahogy szívják az energiát és a párát.
A férfi magában bólintott, aztán elindult, hogy megkeresse a szamurájt. Kutatás közben tovább elemzi az épületben lévő információkat. Ha megtalálja az itteni csapatok vezetőjét, akkor jelent neki, de előbb megmutatja az információkat, és megszólalt.
- Ha elszívják a vízpárát azok a gömbök, akkor valószínűleg az energiamező annyira összesüríti a párát, hogy az folyékony állapotba kerül. Van egy olyan érzésem, hogy ez víz. Ha vannak még ilyen objektumok a bolygón, akkor megvan a magyarázat, hogy hová tűnt innen minden folyékony víz. Azonban nem tudom, hogy a hely építői, ezek az űrutasok miért tesznek ilyet?
Azt hitte, hogy egy az emberinél felvilágosultabb civilizáció, de azonban hogy tönkretették egy bolygó ökoszisztémáját valami ismeretlen okból. Akkor az emberiségnek hálát kell adnia, hogy mostanra az összes kihalt.

446Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Feb. 17, 2015 10:50 pm

W.B.

W.B.
Szamuráj egy asztal fölé tornyosulva nézte a kutaszok által bevitt adatokat, a létesítményből folyosón. Csendben végig hallgatta, majd előhívta a holotábla kivetítőjére a bolygó 3D képét.
- Akkor ezért van ennyi sós sivatag. Amúgy meg, mint archeológus észre kellene valami mintázatot vennie. – Ezzel egy a bordázott fal mellet fekvő szétlőtt idegenre mutatott. – Kétlem, hogy felvilágosultak lettek volna.
- Uram! Meg született a döntés. – Lépett oda egy katona a szamurájhoz.
- A pozitív?
- Igen.
- Akkor maximum fél óra és támadnak. Készüljenek fel. – Szamuráj ezután rád nézett. – Mennyi víz lehet a gömbökben?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

447Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Feb. 17, 2015 11:03 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
A szamuráj elmondja, hogy sok a sós sivatag a bolygón. Morrow bólintott és gyorsan válaszolt.
- Valószínűleg azok a bolygó, ősi időszakából megmaradt tengerekből maradtak vissza. És milyen mintázatra gondolt? A falak díszítéseiből nem vettem ki semmit, ugyanúgy lehetnek útjelzők, mint életfenntartó berendezések vagy nem tudom, tényleg csak dekorációk.
Ekkor derült ki, hogy valakik támadni fognak. Morrow ránézett a szamurájra, és leküzdötte a belőle előtörni készülő kérdésáradatot. Kihúzta magát és válaszolt.
- Nem tudom, uram. Becsülni tudok, úgy húszezer literre tippelném. Várjunk csak, a tengervizet is begyűjtötték? Tudjuk, hogy milyen üzemanyagot használtak? Ha hidrogénfúziót, akkor lehet, hogy a víz volt az alapanyag. És talán a bolygó vízkészletét egyszerűen kitermelték, mint a XX. században az olajtartalékokat. Kifacsarták a bolygót.

448Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Feb. 22, 2015 8:20 pm

W.B.

W.B.
- Egy rivális faja az erkölcstelenségben. Lenne, ha nem halt volna ki. – Mondta közvetlenül az olaj kitermeléses részre. – Maga a szakember, maga dolga hogy rájöjjön. Ha megbocsájt, most fontosabb dolgom van. Ha élni akarunk.
- Fekete UD gépek közelednek! Hívásra nem válaszolnak! Engedélyt kérünk a visszavonulásra. – Reccsent fel az asztalon lévő kommunikátor.
- Engedély megadva. A harmadik védállásig vonuljanak vissza.
- Élesítették a fegyverzetet! Vissza! – Hallatszott ismét a rádióból.
- A helyzetre való tekintettel, egy katona a nyomában lesz. Ha van fegyver most önnél, adja át neki. – Mondta szamuráj, miközben véletlenszerűen rámutatott egy katonára. Majd elindult a felszín fele vezető folyosón.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

449Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Vas. Márc. 01, 2015 9:26 pm

Lance Morrow

Lance Morrow
Morrow felemelte a szemöldökét, mikor a szamuráj elnézést kér tőle. Csak nem elkezdte elismerni az érdemeit? Ó, biztosan csak rosszul hallott. Aztán kiderült, hogy feketére festett csapatszállítók közelednek a bázis felé.
Előtte pedig a szamuráj valami megállapodásról beszélt. Lance már éppen kérdezni akart, amikor a turániak vezére szokásához híven faképnél hagyta. Vállat vont, mikor az egyik katona odalépett hozzá és elkérte a fegyvereit.
- Hát, nem nagyon bíznak bennem ugye? - kérdezte Lance, de azért átadta a pisztolyát és a gépfegyverét. - Hát az ősi mondás is úgy tartja, hogy ne ítélj a külső alapján. De azért elég vicces, hogy veszélyesnek gondolnak. Jó, de megértem a logikát, hirtelen tűntem fel, és mikor a dögök támadtak, akkor a saját életemért is harcoltam. Amúgy milyen megállapodásról volt szó, és kik jönnek erre?
Ekkor hasított bele a felismerés, hogy egy újabb csata előtt állnak. És itt már emberekkel fognak megütközni. Morrow kifújta a levegőt.
- Nem tudom, hogy ki kért ide, vagy ilyesmi, hogy ha erre gondol.

450Hegyek által ölelt kanyon - Page 15 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon on Kedd Márc. 10, 2015 9:45 pm

W.B.

W.B.
Katona elvette az átadott dolgokat. Magánál tartja őket. Nem fog lekopni egyhamar az biztos. Kissé rosszallóan nézett a bizalom felvetésre.
- Gyarmatiak pár napja találták ezt a helyet. Magát már eleve erre a helyre küldték. Jó pár hónappal ez előtt. Ennyit erről. Felügyelet mellet dolgozhat. - Kizárásos alapon ő a felügyelet. – Bár biztonságosabbnak ítélem, ha az nem itt lenne.
Ezzel mutatta az irány vissza a nagy csarnok felé. Úgy egy tucat katona kettes sorban futólépésben a szamuráj után igyekszik. Némely ismerős, lent voltak a csarnokban mikor a ravager tombolt. Nincs ínyükre a folytonos harc.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [15 / 16 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.