Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyi ösvények - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyi ösvények - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Hegyi ösvények

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Május 21, 2012 7:24 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
A szobába belépve, egy kifejlődött xeno-val találod szembe magadat. Nagy farkával feléd suhint Basil'isk. Ügyesen kitérsz előle? Vagy Ellentámadásba lendülsz? Akira a csapattársaktól meg kapja az engedélyt és szabadon mozoghat.

32Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Május 23, 2012 6:19 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Akira megkapja a parancsot és a befogó csapatot magára hagyja. Idegenek voltak számára ezek a vadászok. Préda utolsó helyszíne bemérve és a lehető legkisebb kitérővel hamar el is éri a sziklát. Kitűnő mozgása és a léptek kiszámítása sziklatömbről sziklatömbre segítí a 'mbert. Felérve egy pillanatra megáll a lény nem várta be, vagy még is? /én utána eredtem, de nem tom mi vár rám /

33Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Jún. 23, 2012 8:51 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Basil'isk épp hogy beér, már is egy idegennel találja szembe magát. Farkas szemet néz az idegennel, aki éppen a száját nyitja ki, hogy kiöltse második nyelvét. Basil'isk jó reakció képességének köszönhetően megragadja a lény nyelvét és penge kilövőjével szájba lövi, majd elrúgja magától. A lény visítva hátrál. A ragadozó kimért léptekkel közelíti meg és végül megadja neki a kegyelem döfést.


Akira elhagyja a begyűjtő csapatot. Útján mit sem sejtve halad előre. A sors olykor kiszámíthatatlan. Ragadozónk egy nyomra lel, ami különbözik az átlagos xenóktól. Tovább követi a nyomot. Pár száz méter után, megáll. Furcsának véli a környezetet. Minden olyan kihalt körülötte. Egy xenoval sem találkozott erre felé jövet. Épp hogy kigondolja, gyorsan előveszi fegyverét és látásmódot cserél. Ekkor egy xenot vesz észre, aki meglapul egy szikla mögött. ( Feladat, intézd el valahogy)

34Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Jún. 27, 2012 9:29 pm

Kraug' na

Kraug' na
//hello, beszállnék ha lehet//

35Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Jún. 27, 2012 9:55 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Kraug' na-t ki lövik a bolygóra. A kabin vörösen izzó tűzzel csapódik be a földbe. Harcosunk kipattan belőle és a többiek nyomát követi. Akirára lesz figyelmes hosszú útja során, amit eddig megtett. ( Mit csinálsz?)

36Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Jún. 27, 2012 10:14 pm

Kraug' na

Kraug' na
Kilépek a kabinból. A becsapódás körül egy kisebb kráter van. Lábnyomokat veszek észre a talajon. - Ezek biztosan a társaim- gondolom magamban. Követem a lábnyomokat amikor a látóhatáron egy alak körvonalai kezdenek kibontakozni. Közelebb érve felismerem: Ez Akira! Már éppen üdvözölném amikor csendre int. Rájövök, azért nem beszél nehogy megzavarja az élővilágot. Akira egy szikla mögé mutat. Nem látok semmit- mutogatom. Akira azt próbálja mutogatni, hogy váltsak látásmódot. Átváltok amikor hirtelen a szikla mögött észreveszek egy savvérűt! Akira elmondja, hogy el kéne intézni valahogy mielőtt észrevesz.
//megvárom mit ír Akira//
Felszerelésem: csuklópenge
bakuub
váll löveg
maszk, páncél, álcázó, medikai felszerelés

37Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Júl. 05, 2012 2:14 pm

Kraug' na

Kraug' na
//akkor folytatom//
Akira nem tesz semmit csak mozdulatlanul figyel. - Akkor majd én!- gondolom magamban. Aktiválom váll lövegem és célzok. Amikor a számítógép becélozta a savvérűt, tüzelek. A találat pontos volt, a szörnyeteg holtan rogyik össze. Odamegyek, hogy begyűjtsem jól megérdemelt trófeámat. Levágom a fejet és vissza megyek Akirához. Visszamegyünk a csapathoz és várjuk az újabb parancsot.
//mi lesz a feladatom?//

38Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Júl. 09, 2012 9:07 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Amint visszaértek, meglátjátok, hogy eltűntek fajtársaitok. Egy nyom sem árulkodik eltűnésük mivoltáról. Be mentek ti is a hajóba és találkoztok Basil'iskel és Riak'jával, akik már nem kevés prédát haqgytak maguk után. Basil'isk és Riak'ja nem vártak kint, sőt bementek a hajóba és felderítették a terepet. Csak egyetlen egy helyre nem mentek be. A raktárba. A fedélzeti gépet megnézve ott tárolták az egyik legveszélyesebb prédát. Te és a többiek, Riak'ja, Basil'isk, Akira. a raktár ajtajánál vagytok. Mindannyian felkészültök és előveszitek a befogó felszereléseket. Ki nyílik az ajtó, ami egy zsilip és alulról felfelé mozog. A gyenge narancssárgás fény megvilágítja bőrötöket. A többiek készítik fegyvereiket. Már félig nyitva, amikor nagy morgást és hörgést hallotok. Egy ravagerrel találjátok szembe magatokat. Igen erős és kemény páncélja van. A rácsát megrongálhatta a becsapódás és kinyílt. A helyiségben több rács van, amik üresek ,de vannak olyanok is, amikbe xenomorfok vannak és sikongatva hergelik a ravager-t. Társaid nekiiramodnak és pálcával, fogóhálóval próbálják elejteni a prédát, amit a bevetés előtt és ezen a hajón is kaphattak, ha felvették.
// Mit teszel és miként?//
// Mit teszel//

39Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Júl. 09, 2012 4:57 pm

Kraug' na

Kraug' na
Amikor visszaérünk a hajóhoz észrevesszük, hogy nincs ott senki.
Belépünk a hajóba azzal a reménnyel, hogy ott lesznek de csak Basil'isk-et és Riak'ja-t találjuk meg. Elmondják, hogy minden helyet megnéztek (és nem kevés xenot lemészároltak) csak a raktárhelyiséget nem. Elmondják azt is, hogy azért nem mentek be mert a fedélzeti számítógép szerint ott van a legveszélyesebb faj. - Hát ha már így összegyűltünk, ideje lenne bemenni- mondom a társaimnak. Benyomjuk az ajtónyitó gombot és az ajtó halk szisszenés után a plafonba húzódik. Bent enyhe narancssárgás fény van ami éppen csak megvilágítja a helyiséget. Hirtelen mindenki morgásra lesz figyelmes! Egy tapasztaltabb társam azonnal beazonosítja a hangot: - Egy ravager!- súgja. Hallottam már róla de csak képen láttam. Ketrecek is vannak a helyiségben. Némelyik üres, némelyikben xenók vannak. A ketrecekben lévők sikongatva biztatják a ravagert. Ketten támadunk először, én a lándzsámmal társam csuklópengével. Bajtársam ráveti magát a savvérűre és a testébe mélyeszti pengéit. A szörny nem pusztul el de fülsiketítően visít. Kihasználva az alkalmat én is nekiiramodok és a fejébe szúrom a lándzsát. Ha lehet még hangosabban felvisít és holtan rogyik össze. Eközben a két másik yautja kivégzi a ketrecekben lévőket. Mindenki begyűjti a trófeáit és kimegyünk a hajó elé.
//várom a következő feladatot//

40Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Pént. Júl. 13, 2012 6:38 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Társaid, kábító pálcával és fogóhálóval próbálják foglyul ejteni a ravagert. Te neked jutott az a szerep, hogy elvond a figyelmét. ügyesen rá támadsz, de a szörny a farkával megcsap így a falon kötsz ki nagy puffanással. A társaid eközben sikeresen pálcáikkal megbénítják és az egyik egy hálóvetővel. Ez után próbálják megbénítani, de nem sikerül, mert a lény összeszedi az erejét. A többieket ledönti a lábáról, akik éppen fogják a hálót. Az egyik helyen még meg foghatod te is.

// lehet nem mondtam az elején, de a ravagert élve kell elkapni, persze ha lehetséges. Ez egy nagyon erős lény.//

41Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Júl. 19, 2012 11:59 am

Kraug' na

Kraug' na
Miközben társam kábító pálcákkal és hálóval akarják elfogni a lényt nekem a figyelemelterelés a feladatom. Rátámadok de a savvérű gyorsabb volt nálam, így a falon kötök ki de abban a pillanatban fel is ugrok. Mindeközben bajtársaim sikeresen megbénítják a lényt és egy hálóval próbálják elkapni, de a lény összeszedi maradék erejét és fellöki őket. A háló egyik szabad végét sikeresen elkapom és tartom míg társaim felállnak és együtt elkapjuk a ravagert. Magunk mögött vonszolva kivisszük a hajó elé és várjuk a többi Yautját.

42Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Júl. 19, 2012 8:21 pm

Basil'isk

Basil'isk
Amint belépek a szobába, egy kifejlett xenomorphal találom szembe magam. Pár másodperc múlva felém suhint a farkával, kitérek előle, előveszem a lándzsámat és pont a fejére célozva eldobom azt.

// A többi már a te dolgod Smile //

43Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Júl. 21, 2012 7:38 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Basil'isk kivégzi a xenot. Sav terjeng körülötte. Kraug'na erejét összeszedve feláll és megragadja a háló végét. hatalmas erejével a szörnyet visszatartja, ezzel egy időben a többiek is segítenek neki. A lény hatalmasat sikít. Mire kiértek a yautják vissza tértek és sok xenomorfal harcolnak. A szállító hajó megérkezik és leengedi a rámpát, amire fel tehetitek a szörnyet, persze nem kis dolog, mivel nagyon erős. Akár a xenok közben meg is támadhatnak. Körülöttetek olyan 20 társatok küzd a xenok hatalmas seregével. Mit cselekedtek? Hallgattok a küldetésre és beteszitek a csomagot és mindenkit felvesztek, vagy elengeditek a szörnyet?

44Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re:Hegyi ösvények on Vas. Júl. 22, 2012 12:09 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Akira nesztelenül halad előre, de tempóján nem veszít. ,,Itt az idő, hogy bizonyítsak" gondolja magában és csak hamar egy különös nyomra akad. A kemény húsúakhoz tartozik ám sokban különbözik az átlagos xenomorphoktól. Vízorján látásmódot állít és egy pillanatra fókuszba kerül egy préda. Látásmódján nem változtat és először csak kocogva közelít prédája felé. Elég valószínű, hogy nem vette észre és kicsit ráhúz a tempójára.A xeno egy szikla mögött húzta meg magát és azóta sem lépett ki onnan. Az egész táj kihalt igaz a xenok miatt ez nem meglepő. Már elég közel ért a sziklához Akira és felugrik rá. Meglepetésére a xenot nem látja így lesújtani sem tud. Maga mögött karmok kaparászását hallja a sziklán és pont időben fordul meg. A xeno így is leteríti Akirát aki kétszer húzza el a fejét a kilökődő állkapcsok elől majd lábával félrelöki a prédát. Hamar talpon van mind két gyilkológép és szemtől szemben egymásra vetik magukat. Akira cselesen kitér támadója elől mint ha egy foci cselt mutatott volna be labda nélkül. Helyette egyik kardját húzza végig a savvérű oldalán. Egyensúlya meginog és elég nehézkesen marad a lábán, de megfordulni teljesen nem marad ideje. Akira egy erőteljes pontos vágással elválasztja fejét a testétől. ,,És most jöhet a különös nyom gazdája biztos szép trófea lesz abból a különös lényből már ha megtalálom."

45Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Júl. 30, 2012 4:13 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Akira ügyesen elejti a xenok és útját folytatja. Egy szikla barlangba kerül. A lábnyomok mélyebbre vezetnek. Előre megy, a sötétben több járat is van, de a hatalmas préda nyoma középen halad, amit Akria követ is. Oldalról egy karom találja el. aAkira könnyedén legyűri a lényt. Eközben hátulról még 3 prédát öl meg. // ezeket a részeket írd le, hogyan ölöd meg őket//
Végül a barlangközepén felébreszti a sötétségben szunnyadó rémet, ami egy predalien. /6 Miként és hogyan intézed el?//

46Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Júl. 31, 2012 9:22 am

Basil'isk

Basil'isk
Sikerült a dögöt kivégeznem. Ennek ellenére sav kezdett terjengeni körülötte. Ahova nem került sav, ott oda megyek a tetemhez és levágom a fejét, majd elteszem azt, kimegyek a szobából és megyek tovább a folyosón.

47Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re:Hegyi ösvények on Csüt. Aug. 09, 2012 6:29 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Az adrenalinnal feltöltve Akira folytatja a vadászatot. A nyomból ítélve jóval nehezebb és nagyobb ellenségre számít. -A trófea majd helyettem beszél. -Gondolja magában és csak hamar egy barlang bejáratához ér. A nyomok befelé vezetnek. Egy fészekben egyedül elég kellemetlen meglepetések érhetnék, de kíváncsisága és bizonyítási vágya hajtja előre az embert. A járat hamarosan többfelé ágazik, de a nyomok jól kivehetőek szabad szemmel is és azt követi. Óvatosságáról megfeledkezve nem néz be minden járatba és ezzel hatalmas hibát vét. Az egyik nagyon szűk mellékjáratból egy xenomorph keze mar a jobb vállába, de gyorsaságának köszönhetően ráfog a hideg és nyirkos kezet, majd egy erőteljes vágással levágja. A xenomorphnak ideje sem maradt hátrálni mert vállövegét használva Akira belő a járatba. A xeno darabjaira hullik ilyen kis helyen nehéz lett volna elvéteni. Ám hirtelen neszezést meghallva Akira megpördül a tengelye körül és három másik lényt lát. Az egyik fejét még volt ideje elválasztani a tesétől, de a másik kettő ráveti magát az emberre akinek sikerül félre ugrania. Az egyik xeno így is lök rajta akkorát, hogy az ember a falnak vágódjon. A két xeno Akira felé fordul és ugrani készülnek, de Akira gyorsabb volt és egy- egy shurikent küld útjára, amik a xenok képében állnak meg. A testek rángatózva hullnak egymásra szinte kivehetetlen melyik testrész kié. Kicsit szusszan az ember és bízik benne nem talál rá több préda míg az igazit le nem vadássza, ha egyáltalán letudja. Gondolatát egy sziszegő, morgó majd üvöltésbe torkolló földöntúli hang töri meg. A nyom gazdája lassan kirajzolódik. Egy jóval magasabb és robusztusabb lény, akinek olyan csápjai vannak mint egy Yautjának. Egy predalien. Akira ilyet még sosem látott csak hallott róluk, de most itt van teljes valójában rohamra készen. /A következő hsz-be írom le a harcot mert ez most kicsit sokkkk lett:) písz/

48Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re:Hegyi ösvények on Hétf. Aug. 13, 2012 7:14 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Akira túlságosan is vizuálja a lény külsejét, de nincs ideje gyenge pontot keresni a szörnyen. Teljesen a barlang talajához simulva iramodik előre és ugrik. A vaskos karmokban végződő ujjak elől Akira hátraveti magát és bal kezében lévő pengéjével egy félkörös záró ívet vág maga mögött. Jobbján megtámaszkodva félrelöki magát a megállíthatatlan test elöl, amin egy vékony vágásból sav szivárog. A Predaliennek lendületet sincs ideje venni a váll lövegből két fehéres kék csóvájú energia lövedék találja el a lény vállát. Neki esik a járat falának, de még nagyon is harc képes. Erős páncélzata felfogta az egyébként normál xenomorphokra halálos sérüléseket. Elképedve bámulja az ember a szörnyet majd határozottságát megtartva megfeszíti kezeiben a kardokat és a lényre ront és az ugyan ezt teszi. Akira nem számított másra. Baloldalára helyezi súlypontját és azon van hamar csapjon. A Predalien elkapja a jobb kezét és teljesen a járat falához préseli, de ezzel is számolt, mint ahogy azzal is, hogy sikerül megfognia ellenfele bal kezét. Az alkari penge kicsapódik és egy marok csúsztatással levágja a Predalien jobb alkarját. A lényt nem nagyon zavarja sérülése és inkább próbálja az ember képébe nyomni a sérült testrészt. Akira elengedi a csonkot és az belefúródik a kövekbe. Ezt már megérezte sikítóan zengi haragját és Akira kiszabadul, de a lénynek már nincs ideje. Két kard markolattal a koponyájában esik össze. ,,És most merre"?

49Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Szept. 05, 2012 8:47 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Basil'isk és társai Riak'ja megtisztítják a terepet. Kruag'na erősen tartja a háló egyik végét. A többi társ besegít. A hajó megérkezik és egy kötelet leengedve a hálóba akasztva felhúzzák a hajóra. A yautják mind felugranak a hátsó rámpán ti is beleértve. Akira vihet egy trófeát és mindannyian elhagyjátok a bolygót. Szerencsére még Akira eléri sietve a hajót. A Ravagert elhelyezitek egy rácsba, amiben elektromosság van. Súlyos kábításokkal teli rácsba.

50Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Szept. 06, 2012 2:45 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Hála istennek, hogy vége Smile //
A terepet megtisztítottuk és most tudtam meg, hogy a Ravagert elkapták. A hajó megérkezik, a lényt felveszik, majd minket is.
//Jelenleg most ennyi fért bele, mivel iskola idő van.//

51Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Szept. 08, 2012 1:41 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
A harc iszonyatosan lemeríti Kazama-t, de nem pihenhet. A trófeával sietősen távozik a helyszínről és tudja, hogy társai nem fognak rá várni. Több okból is ott hagyhatják. Emberként nem sok tisztelet jár ki neki más faj közt. Szerencsére a hatalmas ormótlan fejjel is eléri a hajót, aminek hajtóművei már izzottak. A trófeát maga elé tartva lép fel a fedélzetre és jó pár maszk figyelme tapad a kezében tartott bestia fejére. A ,,rakomány" biztos helyen elzárva és Akira is megszerezte talán élete első nagy fogását. Indulás haza.
Ki hány sp-t kap? Azt azé ne feledjük...

52Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Szept. 10, 2012 8:16 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Teljesítményetek alapján és hsz-tek hossza és érthetőségén értékeltelek titeket. Elnézéseteket kérem ,hogy ilyen sokáig húzódott a kaland. Nem igazán ragadozó mesélő vagyok. embereknél nagyon jól megy Smile

Basilis: te olykor olyanokat írtál, ami nem össze egyeztethető az én mesélésemmel. Ezért bűntetés járna, de mivel sokáig húzódott a kaland nem számolom fel. Very Happy sokszor írtál 2 soros hsz-ket amik eléggé lankasztóak. Próbálj meg részletesebben írni, hogy átélhesse az olvasó is. Érzem, hogy benned több van, mint amit mutatsz ragadozóként. Mivel elején igen fürge voltál és jó hszket kaptam kapsz
2 sp-t

Riakja: te is rövideket írtál, de mivel kezdő vagy megértem, majd bele jössz. Vegyél példát akiráról és Kraugról
2 sp-t

Akira: te kielégítő hosszúságú hsz-ket írtál és valósághűen tükrözi a fizika és a harci szellem mértékét. A többiek nyugodtan példát vehetnek tőled.
4 sp-t kapsz

Kraug'na:
Teljesítményedhez és késői érkezésedhez képest elég ügyes voltál. Részletesebben leírtál dolgokat és hosszabban. csak ösztönözni tudlak

3 sp

53Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Szept. 11, 2012 2:19 pm

Basil'isk

Basil'isk
Igazából a nyár folyamán sokat kellett frissítenem a gépet, mert másfél óránként kiment a hang vagy lefagyott a rendszer.

54Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Szept. 11, 2012 7:28 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Köszöntem!!!

55Hegyi ösvények - Page 2 Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Szept. 11, 2012 9:31 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Megértek mindenkit. Következőnél jobbak lesztek. Még több tapasztalati pont. Így fogjátok fel.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.