Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Hegyi ösvények EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyi ösvények EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyi ösvények EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyi ösvények EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyi ösvények EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyi ösvények EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyi ösvények EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyi ösvények EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyi ösvények EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyi ösvények EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Hegyi ösvények

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Hegyi ösvények Empty Hegyi ösvények on Hétf. Aug. 22, 2011 9:47 pm

avpwar

avpwar
Admin
Kiszámíthatatlanok, ingó kövek szinte bármely percben lezuhanhatnak.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Feb. 20, 2012 6:12 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Az izzó kapszulák becsapódási ereje felszántja a földet. Maga a kapszula belemélyed a talajba. Körös körül sziklák vannak. Az egyik kapszulából kimászik egy Elder. Hosszú haját meg lobogtatja a levegőben. Végig méri a terepet. Mellette még három harcos jelenik meg. Érzékelőjükkel nem találnak semmilyen xenomorf aktivitást a környéken. A négy fős csapathoz még csatlakozik Basil'isk és Riak'ja. Az Elder sürgető kézzel inti maga felé a két beavatott harcosokat. Elmutogatja, hogy merre kell menniük. Basil'isk-nak és Riak'ja-nak feltűnik, hogy az Elder azért nem beszél, mert nem akarja hangjával felriasztani az itteni élőlényeket. A lezuhant hajó 2-3 km-re lehet emberi mértékkel. Ez röpke táv a yautjáknak, de ilyen terepen óvatosan kell mozogni. Az Elder mellett álló három harcoson látszik, hogy képzettek és nem egyszer voltak hasonló vadászaton. Egy irány felé mutat a csapat vezetője.

// Ti döntitek el, hogy ti mentek elől, vagy csak követitek a tapasztaltabbakat!//

3Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Feb. 21, 2012 5:25 pm

Basil'isk

Basil'isk
A kilövés jól ment, de a becsapódás már nem volt annyira jó. Miután kimásztam a kapszulából, észre vettem, hogy a terület csak hegyekből áll.
,,Nyilván egy völgyben értünk földet." mondom magamban, miközben észreveszem az Eldert és a többieket, majd társammal oda mentünk hozzájuk.
Az Elder elmutogatta, hogy merre kell mennünk a prédáért. Biztosan azért mutogat, hogy ne zavarja az itteni békét. Ekkor már tudatosult bennem, hogy egy lezuhant hajóhoz kell mennünk, hogy kiderítsük, hova lettek a lények, melyeket szállított.
,,Ezen a terepen óvatosan kell mozogni" mondtam magamban ,,Mert elég egy leguruló kődarab is ahhoz, hogy itt végezzem. Nem szeretnék már az első vadászatomon meghalni."
Eközben végigmérem az Elder mellett álló három vadászt. Jobban képzettek voltak és látszott rajtuk, hogy nem egyszer voltak ilyen vadászaton.
Az Elder hirtelen egy irányba mutatott.
- Engedjük előre a többieket vagy mi menjünk elöl? - kérdezem Riak-jat.

4Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Feb. 21, 2012 7:09 pm

Riak'ja

Riak'ja
Kilőtték. A becsapódás nem volt valami kellemes. Kimászott a kapszulából. Felmérte a terepet és megállapította azt amit a többiek is. Végig mért mindenkit, hogy tudja kikből is áll a csapat. Az Elder mutogatott, figyelmesen végig nézte és felfogta mit mutogat és miért.
- Menjenek csak előre. Én majd védem a hátukat. -válaszolt társának. Megvárta amíg a többiek előre mennek, majd utolsónak csatlakozott.

5Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Feb. 21, 2012 7:52 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
A sziklák között vonulva egyre feljebb értek a hegyre. Észre veszitek ,hogy a kilövési helytől egy emberi kilométerre lehettek. Az Elder olykor megáll és figyeli a tájat. Mellette lévő három harcosa izgatottan szorongatják fegyverüket. Az egyik szemet szúr nektek. Jóval magasabb, mint az Elder, de még nálatok is egy fejjel. Testalkata is nagyon erős felépítésű. Sűrű nehéz páncélt visel. Hatalmas naginatát tart a kezében. Nyakában csüng egy koponya. Oldalán pedig emberi koponya is található. Az Elder jelezz, hogy xenomorfok vannak a közelben. Ekkor egy másik harcoson akad meg a szemetek. Maszkján megvillannak a lézertapogatók, majd alkarpántján ütöget valamit. Vállövegeit aktiválja. A szél olykor bele fúj a levegőbe és különös hangot hallat. Minden idegetek arra vár ,hogy meglássátok a kemény húsúakat. Az Elder kezében megjelenik dárdája, majd felállva guggoló pozíciójából pár másodpercet figyelve, egyre sűrűbb sziklákat vesztek észre magatok körül. Magasságuk 2-3 méter szélességük is hasonló. Az Elder hangosan elordítja magát. Beleremegnek a szikrák. ebben a pillanatban 8 darab runner ugrik elő a sziklák körül. Körbe vettek titeket. Ugrásuk közben az egyik a vezérre ugrik, de az dárdájával leszúrja a levegőben, majd azzal a lendülettel amivel ugrott a lény, a földön találja magát. 2 runnert pedig a harmadik harcos öli meg. mihelyt a 2 runnet a földre ér szigonyok állnak ki testükből oda szegezve őket a sziklához. A nagydarab nehéz páncélzatú naginatás félre húzódik, eközben egy idegen landol mellé. Farkával lábára csapna, de az óriás megemelve azt, gyorsan előre lendülve lekaszabolja a lény elülső lábait. A vállöveges pedig leteríti az utolsó 2 runnert. Mind ez a történés csak 5 másodpercig tart. Mihelyst minden tiszta az a vállöveges harcos érzékelői figyelmeztetnek. Harcosunk elárulja, hogy 10 idegen közeledik felétek. Elderetek nyílt terep felé terel titeket. Mérgesen morog rátok, amiért ilyen lassúak voltatok. Kör alakot vesztek fel és hallani vélitek, hogy közelednek a lények.

// Nos gyerekek Smile legyetek üdvözölve a játékomban. ajándék amit most kaptok. írjátok le ti, saját magatok, hogyan végeztek pár xenomorffal. Úgy ölitek meg ahogyan szeretnétek. részletesen is leírhatjátok, miként ölitek meg . Beugorhatnak a xenok ,vagy csak elözönlenek.persze maximum 2 ölhettek meg. Bizonyítsátok be a mérges Eldernek, hogy nem vagytok taknyosok élvezetes játékot kívánok.//

6Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Feb. 25, 2012 5:25 pm

Riak'ja

Riak'ja
Riak'ja követi az Elder utasítását és kimegy a nyílt terepre. Látásmódot vált maszkjában, hogy jól lássa a Kemény húsúakat. Aktiválja vállövegét, bakuub -ját és felkészül. A savvérűek közelednek, egyenesen feléjük futnak. Riak'ja kiszemelte első célpontját, megvárta míg közelebb ér. Becélozta és lőtt. A savvérű összeesett. Várakozása miatt viszont egy igencsak közel ért hozzá. Ezt kihasználva egy shuriken -t dobott a savvérű felé, majd utána dobta a bakuub -ot. Két Kemény húsú likvidálva.

7Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Feb. 25, 2012 5:47 pm

Basil'isk

Basil'isk
Savvérűeket észlelő látásmódra állítom a maszkomat, alkari panelemen keresztül és úgy, mint Riak'ja, követem az Elder utasításait. A nyilt terepen belebotlottunk néhány dögbe, Riak'ja a vállágyúját és a lándzsáját vette elő, én meg a pengekilövőmet és úgyszintén a lándzsámat.
Az egyik savvérűt kilőtte, a másikat meg shurikenjével intézte el. Én célra tartottam a pengekilövőmet és az egyik savvérűt jól pofán lövöm, a másikba meg beledobom a lándzsámat.

8Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szomb. Feb. 25, 2012 10:46 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
A két beavatott nagyon ügyesen és megfontoltan járt el az alienek ügyében. Riak'ja az egyik alient, lelőtte vállövegével, amíg egy másik közelgő halált félbe szelt shurikenjével. Eközben Basil'isk kilövi pengéit, ami a lényt úgy eltalálja, hogy leszögezi fejét a sziklába. Az élettelen test pedig tovább gurul a sziklák között. Egy ugró, vagy mászó alient pedig lándzsája dobásával a földre szegezi. Az még kapálódzik. Eközben a többiek is szépen elintézik a xenomorfokat. Az elder össze hívja a csapatott, majd tovább haladnak. Egy fákkal sűrített helyre érnek, ahol már nincsenek sziklát. Nagyon nagy csend honol a környéken. A fákon ugrálva haladtok, amikor szenzoraitok érzékelőin láttok egy igen furcsa példányú alient. Eljött a vadászat ideje!

9Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Vas. Feb. 26, 2012 7:20 pm

Basil'isk

Basil'isk
Végre valahára be tudtam bizonyítani az eldernek, hogy nem vagyok zöldfülű a vadászatban. A két savvérűt rendesen meg tudtam ölni.
Amikor felszedem a trófeáimat, hátra nézek és látom, hogy a többiek megölték a maradék hordát. Ezek után még egy kis séta következett, majd kiértünk egy erdős részre, ahol a fák ágain ugrálva kellett tovább menni.
Ekkor a szenzorom érzékel valamit, egy furcsa savvérűt.
,,Végre új préda!" mondtam magamban és gyorsan neki lendülök, hogy le tudjam vadászni.

10Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Feb. 28, 2012 5:21 pm

Riak'ja

Riak'ja
Gyűlölöm ha lenéznek. Elismerem nem vagyok a legjobb, de a legbénább se. -gondolta magában Riak'ja. Követte az eldert és a többieket. Persze megint lemaradt, hogy majd ő fedezi a hátukat. Szenzorai egy furcsa savvérűt érzékeltek. Ez egy kicsit nyugtalanabbá tette. Látta Basil'isk -en, hogy ő inkább örül az ismeretlen savvérűnek. Ettől Riak'ja nem lett nyugodtabb, sőt zavarta a dolog.
Nem biztos, hogy jó lenne összefutni ezzel a savvérűvel. Vagy egyenesen neki menni. De had menjen. -gondolta. Elővette bakuub -ját és Basil'isk után indult. Kicsit lemaradva, így hátulról fedezve.

11Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Feb. 29, 2012 5:58 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Egyre közelebb értek a xenohoz. Meglepetten nézitek, hogy egyedül van. Amint olyan tíz méterre vagytok felsikít, avagy valamiféle jelzést add ki magából. Erre az erdői dombjai körül özönleni kezdenek az idegenek. A runnerek gyorsan másznak felétek. Pár arctámadó társaságában. Az elder és csapata távol vannak tőletek, olyan 50 méterre. nem mozdulnak és nem csinálnak semmit. Alienből számoljatok olyan 20 darabot, ha nem többet, majd 5 arctámadót.
// Mit tesztek? Szabadon cselekedhettek!//

12Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Márc. 05, 2012 7:43 pm

Basil'isk

Basil'isk
Tíz méterre lehettünk a prédától, de látszott, hogy egyedül van. Hirtelen felsikít és a dombok közül kezdtek jönni a savvérűek.
Pár állatból kikelt savvérű mászik felénk, pár arctámadó társaságában. Az elder és csapata a távolban, 50 méterre tőlünk figyelemmel kíséri az eseményeket.
Fogom a pengekilövőt és tüzelek vele, míg másik kezemben a lándzsámat fogom és a karpengéket is harcra készre állítom.
,,Remélhetőleg 1-2 arctámadót le tudok lőni néhány pengével." mondom magamban, miközben észreveszem, hogy Riak'ja is harcra készülődik.

13Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Márc. 05, 2012 8:23 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// Akira Kazama érkezése//

Basil'isk eltalál egy arctámadót, majd lándzsájával félbe hasít egyet, ami felé ugrik. Ekkor fokozottabban közelebb érnek a kemény húsúak. Riak'ja és csapata harcra készülnek. A vállöveges dupla vállövegével eltalálja a rusnya állatokat. A másik ragadozó egy fához szögeli az egyik xeno fejét , a szigony puskájával. A savvérű szépen összeesik, majd ontani kezdi magából maróhatású vérét. Érezni lehet a levegőben a marószagot. A többi harcos pedig támad. A hatalmas lándzsás neki rohan a xenoknak. Ez csodálattal tölti el társait.

Eközben.

Egy újabb csapat landol az érkezési területre. Akira Kazama és pár elfogó ragadozó. A ragadozók mindegyikénél van bizonyos eszközök, amivel irányításuk alá vonhatják a bizonyos prédát. A nyomokat követni kezdik. Riak'ja és csapata sok xenot ölt meg. Ezt gondolhatja Akira, a nyomokból.

/6 Írd le a landolásodat öcsém és hogy milyen fegyver van nálad.//

14Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Márc. 05, 2012 8:41 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
A hajó egy fennsíkon landol és ez alatt Akira két, kétélű kardját becsúsztatja keresztbe alulról fölfelé koppanásig a tokjába. Három shurikent vesz magához és vállövegét is leellenőrzi. ,,Hibátlanul működik." /Ez egy kis tartókaron rögzített váll-löveg/ Egy elfogó csapattal száll ki az űrhajóból akik olyan eszközöket vesznek magukhoz amiket még csak nem is látott Akira, mióta a Yautják között él. Királynő befogásáról hallott már, de túlzottan nem merült bele az amúgy is nehéz nyelvbe. A csapat élére még nem állt senki még csak a terepet vizsgálják ami a dögök olvadó tetemeivel és maradványaival van tele. Valaki elől felemelte kezét amire mindenki elindult az előző csapat útját nem nehéz követni. A prédák sorfala között hamar felzárkózva megtalálják a helyes irányt. Akira baloldalon fürkészi a sziklákat és kissé furcsa érzés kavarog benne két megszokott társa hiánya miatt, mert most olyanokkal vadászik akiket még nem ismer.

15Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Hétf. Márc. 05, 2012 8:56 pm

Basil'isk

Basil'isk
Két arctámadót meg is öltem: Egyiket pengekilövőmmel, a másikat meg a lándzsámmal. Eközben egy savvérűt a fejénél fogva szögezek fel a fára, a dög szépen összeesik és folyni kezd a vére. A távharci ragadozó dupla vállágyúival kezdi irtani az idegen népséget.
Eközben egy másik csapat érkezik a helyszínre, akik a begyűjtő szerepét játsszák a történetben. Mindeközben lándzsámmal a kezemben nekirohanok a savvérűeknek.

16Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Kedd Márc. 06, 2012 8:52 pm

Riak'ja

Riak'ja
Mihelyt közel értek az egyedül lévő idegenhez az valamiféle jelzést adott le. Hirtelen tele lett minden savvérűekkel. Riak'ja először társát figyelte, de nem ácsoroghatott sokáig. Maradék két shuriken -jét egy-egy savvérű felé dobta. Aktiválta váll-lövegét, nem igazán törődött azzal, hogy ki mit csinál, hogyan harcol, csak ölt. Becélzott egy savvérűt és lőtt. Talált, a következő savvérűt már nem találta el. Ekkor döntött a bakuub mellett. Elővette és aki közel jött hozzá halálra volt ítélve.

17Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Márc. 07, 2012 4:49 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Riak'ja csodálatosan küzd bakuub fegyvere társaságában. Eközben két oldalról körbe veszi őt egy egy runner. A lények felmérik, majd ugrani kezdenek, pontosan egyszerre. Egyik az egyik oldalról, másik a másikról. Basil'isk neki rohan a az idegeneknek, az egyik éppen a farkával csapná, de lerohanja őt, mivel nem támadta meg, csak rohant ezért fellöki. Oldalról egy alien ráugrik és farkas szemet néznek egymással. Basil'isk alul van és hátán fekszik. A lény a mellkasán pihen és farkával próbálja eltalálni a ragadozót. Eközben éles harc folyik. A csatatéren az alienek sikoltása és a ragadozók üvöltése betölti a teret. Akira felfigyel a hangokra és félpercet sem várva oda ér a tömeghez.

18Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Márc. 07, 2012 6:15 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
A csapatot baloldalról fedezi Akira eddig semmi váratlan, de ennek a gondolatnak a végére érve egyszerre csak a harcmezőn találják magukat. Váll-lövegét deaktiválja Akira és mind két markába hirtelen kicsapódik egy-egy shuriken, dobásra készen. Rögtön kiszemeli első két prédáját akik még csak tudomást sem szereztek róla és dob. A két shurikennel kicsit előrébb célzott a táv miatt és így lett tökéletes a dobás. A közelebbinek a fejét oldalról metszi ketté. A leesett fej elülső részét a test és többi része követi. A távolabbi áldozatot a bordáinál hasít fel a halálos csillag megpördítve azt a levegőben. Ezek után Akira hátranyúl a két kardjáért és derék magasságba és ugrik. Érkezését úgy kalkulálta, hogy pont egy harmadik préda elé fog érni a csapata bal oldalát fedezve. Kihúzva kardjait maga előtt ívet vág vele villám gyorsan, hogy levágja a harmadik fejét.A hozzászólást Akira Kazama összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 07, 2012 7:19 pm-kor.

19Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Márc. 07, 2012 6:26 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// Gyerekek, szokjatok már le erről a támogatom, nekirohanok, meg fegyveremmel halált osztok szövegre Very Happy írjátok le, hogy mit tennétek és mivel próbálkoznátok. ezzel segítenétek a munkámat. Most mindnyájan írjatok le, hogyan támadtok, mivel és nem azt hogy támadtam, meg hogy levágtam a fejét, hanem megpróbálom levágni a fejét a ronda testéről. Ez egy példa. Mert én szívesen elmesélem, hogy te egy dupla körforgásos vágással szanaszét vágtad az ellenfeledet, de utána jönne a kritika, hogy jajj mert te nem úgy gondoltad Very Happy! Hát akkor írjátok le, hogy ti hogyan támadtok és ne én képzeljem el. Hát Basil'isk is lerohanja őket, mintha az a legkönnyebb lenne Smile! Jó tudom, hogy kezdők vagytok, de figyeljetek oda. A karakteretek szemszögéből írjátok le a dolgot Smile menni fog sok sikert. //

20Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Márc. 07, 2012 9:46 pm

Basil'isk

Basil'isk
Az egyik savvérűt lerohanom, mielőtt a farkával lecsapott volna. Fellök és ekkor egy másik savvérű is megtámad, az persze rajtam van és megpróbál megölni farkával.
Megpróbálom az idegen farkát elkapni az egyik szabadon maradt kezemmel és azt a fejébe szúrni tiszta erőből.

//Mivel este van, ezért ennyi fért bele az időmbe.//
// Mivel este van, aludjál és pihend ki magad Smile nem kell sietni és kapkodni. Inkább írjál sokat, rendesen és igényesen, mint kicsit és keveset, de igénytelent. Mondjuk ez most jó volt, bár még csiszolni kell, de egyre jobbak vagytok. Ne siessetek.//Péter Ezredes

21Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Márc. 08, 2012 6:07 pm

Riak'ja

Riak'ja
Ahogy a savvérűeket aprítgatja két savvérű körbe veszi. Nincs több shuriken -je, szóval az egyszerre mind a kettőt megölöm terv kizárva. A két savvérű támad, de társa ott terem és fellöki azokat. Mivel segített neki ezért most ő is segíteni akar. Terve a következő: nekifutásból fellöki azt a savvérűt, amelyik társán van, majd ahogy a helyzet kínálja leszúrja a savvérűt a bakuub -al. Tudta, hogyha úgy szúrja le, hogy a savvérű társán helyezkedik el, akkor annak savas vére végezhet vele. Így ez a terv tűnt a legjobbnak. Másokkal nem igazán törődött, így nem vette észre, hogy mások is csatlakoznak/csatlakoztak a harchoz.


Ki segít rajtad? Mert Basil'isk elfoglalt. Ő egy másik savvérűt lökött fel. Akira pedig egy másik savvérűt ölt meg Very Happy Jajj gyerekek, adok még nektek időt!

22Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Csüt. Márc. 15, 2012 9:47 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Basil'isk megfogja az idegen farkát és fejbe szúrja vele. Az idegen savvasvére marni kezdi Basil'isk páncélját. Riak'ja megmenti a társát azzal ,hogy lerohanja azt. Akira szépen félbe hasítja az alient és társai szépen lerohanják a savvérűeket. Az egész brigád fel szedi magát és szét néznek a pusztítás helyén. Az elder összehívja a csapatot. Az újonnan érkezetteknek van bénító pálcájuk is. Egy rövid eszme csere után megtaláljátok az elesett hajót. Egy lyuk tátong az oldalán, akkora amin egy runner tudd csak ki bújni.

23Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Pént. Márc. 16, 2012 11:13 am

Akira Kazama

Akira Kazama
A csata nem tart túl sokáig. Akira szemmel követi két társát miután a kardjaival megszabadít néhány prédát valamelyik végtagjától. Alacsonyra ereszkedve mélyre helyezi súlypontját és keringőzik kardjaival a halálos prédák között. Két társából az egyik kicsit meleg helyzetbe keveredik, de Akira nem a cselekvőket nézi, hanem a rájuk leső veszélyt firtatja. Az események hamar lezajlanak. Egyenlőre minden tiszta és a végtelen harcmező tetemei között megjelenik az elder. A testek között lépkedve egyszer csak megáll és összehívja a csapatokat, hogy átfogóbban elmagyarázza a tervét. A befogó csapat bénító eszközökkel is el van látva és nem sok idő után az elder megfordul majd mindenki követi egészen a keresett űrhajóig. Nem volt nehéz megtalálni, de talán nem is a megtalálása okoz majd nehézséget. Közeledve a Yautják és Akira számára láthatóvá válik egy lyuk a hajó oldalában amin talán éppen csak egy runner férne át. Akira elsődleges fegyverként a váll-ágyúját készíti elől, és továbbra is bal oldalra húzódva hol a hajóra tekintve hol a csapat bal szárnyán a sziklákra haladnak előre amíg oda nem érnek.

24Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Vas. Márc. 18, 2012 8:26 pm

Basil'isk

Basil'isk
Tervem sikerült. A savvérű fejébe állítottam saját farkát, de a vére marni kezdte a páncélomat. Ekkor hirtelen Riak'ja lerohanja az idegent. Felállok és megköszönöm neki, hogy megmentett. Az újonnan érkezettek pedig a többi savvérűt rohanták le. A csata után a vezér összehívott minket. Egy igen rövid eszmecsere után megtaláltuk a lezuhant hajót, melynek oldalán egy akkora lyuk volt, hogy csak egy állatból kikelt savvérű tudott rajta átférni. Fegyvereimet (Lándzsám és pengekilövőm) készenlétbe helyezem. Egy emberi testvérem előkészíti a váll lövegét és a kis csapat bal oldalán halad felfelé a lyukhoz. Én mögötte voltam, középen.

25Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Szer. Márc. 28, 2012 8:29 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
// Riak'ja NJK lesz, mivel nem aktív. Nem akarom feltartani vele a kalandot tehát folytatjuk. Meg adtam a reagálási időt szerintem.//

A lyukat méregetni kezdik. A csapatok vezérei maszkjukkal új látás módot váltanak. A lyuk környékén látszik valami folyadékos maszat. Ahogy egyre jobban nézik hirtelen elsuhan ott valami. Az egyik ragadozó felordít és megközelíti a lyukat. Fél méterre van tőle. Valami folydékot vesz elő és kitágítja azzal a lyukat, amin már állva is átfér a legnagyobb ragadozó is. Magasságra a lyuk 4 méter és 2 méter széles. Be megy az elderetek és a csapata. Velük mentek ti is. Akira csapata pedig kint vár és védi a hajót. A ragadozók kint a fára ugranak, hogy jobban szemügyre vegyék a tájat. Bent azt a parancsot kapjátok, hogy kutassátok át a hajót. Balra küldenek, ami 2 irányba vezet. A hajón belül nagy a kosz és a felfordulás. Pár ragadozó holttestet is láttok, amint zöldes vérükkel feküdnek a padlózaton. Meg fordul a fejetekben, hogy ketté váltok.

26Hegyi ösvények Empty Hegyi ösvények on Szomb. Márc. 31, 2012 11:29 am

Akira Kazama

Akira Kazama
A lebontó folyadék csodákra képes Akira ismételten elkönyveli magában. Mint a termeszek a fát ez a folyadék úgy bontja le a fémet minden káros mellékhatás nélkül. Az Elder a befogó csapatnak és velük együtt Akirának a kinti őrködést szánja feladatul. A kb. négy méter magas és két méter széles lyukban a többiek az Elder után tűnnek el. Akirát furdalja a kíváncsiság vajon mi lehet bent és kétes érzések kavarognak benne. ,,Vajon jobb kint mint bent?" Majd a társaival pillanatok alatt fent teremnek a fák ágain, hogy jobban megvizsgálják milyen veszély leshet e rájuk. Minden esetre csak parancsra hagyja el helyét mert tudja milyen büntetéssel jár a fegyelmezetlenség és a megtagadás.

27Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Vas. Ápr. 01, 2012 6:02 pm

Basil'isk

Basil'isk
Mikor egyik testvérem lebontó folyadékával elég nagy rést csinált, az Elder a begyűjtőknek az őrködést szánta feladatul. Bement a hajóba. Én, Riak'ja és az első csapat többi tagja követtük őt. Odabent több testvért láttunk holtan, mindenki tudta, hogy mi ölte meg őket. Az Elder megállt, majd kiadta a parancsot, hogy szóródjunk szét. Én és Riak'ja balra mentünk. Figyeltem minden elágazásnál.

28Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Pént. Ápr. 13, 2012 5:57 am

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Basil'isk furcsa hangokra lesz figyelmes. Az egyik szobába morgás és sziszegés is hallatszik. A hajó belsejében azon a részen ahol ő van. cikk
ázni kezd a fény, hol kialszik, hol pedig felvillan. Eközben Akira figyelmes lesz egy távolban lévő alienre. Furcsa mód csak egyet lát, azt is nagyon messze, de kiszúrja maszkja látási lehetőségével. Riak'ja és csapata a hangárba megy, ahol egy külön rész nyílik az elfogott idegen lényeknek. Basil'isk és társai nem tudják mi rejtőzhet abban a bizonyos szobában ahol sziszegést és morgást lehet hallani.

29Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Vas. Ápr. 29, 2012 12:36 pm

Akira Kazama

Akira Kazama
Akira a terepet pásztázza és sikerét egy árny koronázza. Egy xenomorph, de annyira gyorsan történt, hogy a fajtáját sem tudja beazonosítani. Azonnal felhívja a Yautja társak figyelmét a történtekre és kezdetleges nyelvtudásával felajánlja magát, hogy utána néz a dolgoknak ha a csapat érdeke ezt megköveteli. Bízik benne ha erre sor kerül őt küldik mivel ő is fedezte fel a lényt, de nem akar a Yautja törvényekkel szemben állni ezért is kér erre engedélyt.
/Ha Akira megkapja az új feladatot, azonnal abba az irányba indul tovább ahol látta eltűnni a lényt./

30Hegyi ösvények Empty Re: Hegyi ösvények on Vas. Ápr. 29, 2012 1:06 pm

Basil'isk

Basil'isk
Hirtelen sziszegésre és morgásra leszek figyelmes. Nem tudom, mi lehet ott, de azért megpróbálom kitalálni.
Társaimnak biccentek, hogy jöjjenek velem.
Idegen érzékelő látásmódra váltok, megnézem a pengekilövőmet ,,Még 10 lövésre elég." mondom magamban és bemegyek a szobába.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.