Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Katona Dokk EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Katona Dokk EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Katona Dokk EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Katona Dokk EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Katona Dokk EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Katona Dokk EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Katona Dokk EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Katona Dokk EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Katona Dokk EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Katona Dokk EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Gateway » B blokk » Katona Dokk

Katona Dokk

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Katona Dokk Empty Katona Dokk on Hétf. Aug. 15, 2011 10:51 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Jó pár űrsikló, és nehéz bombázó sorakozik fel a fém szagú szürke dokkban.

2Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Kedd Ápr. 23, 2013 8:39 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison megreggelizett, majd teljes menetfelszerelésben elindult a katona dokk felé. Egy PrM2-es mellvértet vett magára, a fejét M10-es páncélsisak takarta. Fegyverül egy M41A-st impulzusfegyvert és egy VP 70-es pisztolyt.
Több nap is eltelt a Bracken World óta, Harrison pedig magát okolta a bolygó karantén alá helyezésért és a Szövetségben lassan fellépő élelmiszerhiány miatt. Végigsétált a hangáron, majd végignézett a siklókon és űrhajókon és gondolkodni kezdett, hogy melyik űrhajóval is mennek erre a küldetésre.
Embermentő akció és mellé állítólag műkincsmentés.
Harrison csak őrülni tudott neki, hogy végezhet pár xenomorphal és megpróbálja lemosni a becsületén ejtett foltot. Ha pár ember megmentésével kell, akkor azzal fogja. Leült az egyik dobozra és várt az eligazításra.

3Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szer. Ápr. 24, 2013 5:22 pm

Dean Backett

Dean Backett
Az űrhajón kipihentem rendesen az előző küldetésem fáradalmait. Csodás volt nézni az űrt.
~ Minden álmom, egyszer űrben repülni! ~ Gondoltam magamban, majd megpillantottam a GateWayt. ~ Hoppá, hisz' nemrég indultunk! ~ Kerekedett ki a szemem, mikor tudatosult bennem hogy már dokkolunk.
A hajó szépen besiklott a dokkba, majd megállt. Az ajtó kinyílt, majd megpillantottam az űrállomást, amiről mindenki annyit beszélt. Tényleg óriási, rengeteg hajó sorakozott a teremben. Aztán megpillantottam egy embert, aki a dobozon ült. Elég feltűnő volt a rohanó emberek között egyedül mozdulatlanul ült.
~ Vajon ő lenne a társam a küldetésen? ~ Gondolkoztam, majd odaültem mellé egy másik dobozra.
- Dean Backett közlegény. Mars. Te kire vársz? - Nyújtottam neki a kezemet és vártam válaszát.

4Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szer. Ápr. 24, 2013 6:44 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
- Atawhai Harrison, Föld - válaszol megrázza Backett közlegény kezét. A srácon látszik, hogy még fiatal, bár sok csatát láthatott. Bár ezekben az időkben kin nem látszott ez. Harrison csipőre tette a kezét, felpillantott a dokk falára.
Nem fogja elmondani, hogy a Bracken World-on is ott volt.
Hát az ottani katonák enyhén szólva is sokban tehettek a helyzetért, Harrison csak remélni tudta, hogy egyszer megbocsát neki a világ.
- Az eligazításra. Megyünk a Földre, szerintem egy osztagban leszünk. - A leszállóegységek felé pillant. - Ronda de masszív madarak mi, haver?

5Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szer. Ápr. 24, 2013 7:37 pm

Dean Backett

Dean Backett
- Ha Te is a kimenekítés miatt vagy itt, akkor igen.- Mondtam neki. A határozott külső pozitív benyomást tette elsőre, és a szavai is megnyugvást keltő önbizalmat sugároztak.
- Ahogy mondod! És milyen szívesen vezetném az egyiket! - Közöltem, megnéztem az egyik leszálló egységet. Rideg és félelem keltő. Ha valami, akkor a repülés az, amire vágyok leginkább!
- Hol voltak bevetéseid? - Kérdeztem. - Én most jöttem az ipartelepről. Egy hightech ufó-t kellett semlegesítenünk... Ha tudnád mennyi kellemetlenséget okoztak a lázongó barmok a városban... - Mondtam és nevettem egyet

6Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szer. Ápr. 24, 2013 9:15 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Lázadó barmok, biztos hogy a szerencsétleneknek jó okuk van rá, hogy tüntessenek. Mondjuk az élelmiszerhiány miatt. Harrison megrázza a fejét, majd válaszol a srácnak.
- A Föld elestekor harcoltunk, de amikor civil voltam összeakaszkodtam a dögökkel - válaszolta. - Pár szektás barom felcsempészett néhányat a saját testébe, amikor kikeltek, huu ne tudd meg. Szétkapták az állomást.
A csapatszállító felé pillantott, majd elvigyorodott.
- Ha értesz a cucchoz, akkor rajta. Ha szerencséd van akkor lehet a pilóta lebetegedett és beállhatsz a helyére, de ha neki vezetsz minket egy sziklafalnak akkor kinyírlak. Milyen high tech ufóval csaptál össze? Egy rákarcúval?

7Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szer. Ápr. 24, 2013 9:55 pm

avpwar

avpwar
Admin
Dokk apránként kiürül. Ez már nem fogad egy ideig beérkező gépeket. Kiszolgáló személyzet pedig megkezdi a két UD4-es felfegyverzését. Két UD4 mellé egy TSAPC is begördül a dokkba, majd utána két rendes APC. Sorba leparkolnak velük, majd a három technikus elhagyja a járműveket, rövidesen pár karbantartó nézi át őket.
Míg a kiszolgáló személyzet ellenőrzi a gépeket, illetve feltölti őket munícióval és üzemanyaggal, addig apránként pár másik katona is betalált a dokkba. Ám rövidesen páran el is mentek, miután felcsendültek a dokk hangszórói. „08:00 órás bevetésre nem hivatalos személyek hagyják el a dokkot!” – Kerek hét óra. Pár katona elment, elköszöntek társaiktól és sok szerencsét kívántak nekik.
Hozzátok közel két technikus állt meg és szót váltottak egymással.
- Hányan mennek? Rendes állomány feltöltés lesz?
- Igen. Plusz élelmet és gyógyszert is kell vinniük.
- De akkor kevesebb nehézfegyvert tudnak vinni.
- Nem csatázni, menteni mennek. Civileket. Továbbá nem a leszállóhajók mentenek. Majd utánuk megy egy Pathfinder.
- Nem tudom jó ötlet-e. Már egy évvel ezelőtt jó pár túlélő csoportot csak azért hagytak életben, hogy csalinak használják őket a dögök. Egy éve, az egyik bevetés kamerái olyan frekvencián voltak, miket lehetett fogni az állomáson. Alig élték túl, és rengetegen látták képernyőn a mészárlást.
- Nyugodj meg. Akkor egy UD4-es ment, most kettő, plusz egy repülő APC.
- Nem nyugtat meg. Eddig a legtöbb segélykérő hívásra magasról tettek. Most meg gondolkodás nélkül ugranak.
- Talán rájöttek, hogy a gyarmatügy jobb színben tűnne fel, ha betartanák az alapelveiket. Főleg most a marsi lázongások idején kell valami csitító dolog.
Két technikus végül tovább állt. Valószínűleg a felszerelést intézni…


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Katona Dokk Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

8Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Csüt. Ápr. 25, 2013 5:10 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison fél füllel hallgatni kezdi amiről a technikusok beszélgetnek. Elég hervasztó bír lenni, amiről dumálnak. Nem ismerik, hogy a xenomorphokról egy szó nem létezik. A biztos, azok a lények mindig tudtak meglepetést okozni.
Igaz, könnyen elpusztíthatóak voltak, de ördögi dögök amelyek még az utolsó pillanatba is tudtak valami meglepetést okozni. Az egész létük egy meglepetés volt. Szinte minden bolygóra eljutottak, de úgy hogy ráadásul a magasabb intelligenciának se mutatták a jelét nem hogy a csillagközi utazás szintjére.
- Jó kilátások - mondta Harrison a leszállóegységhez, majd megérintette a hasát. - Akkor is ronda egy dög.

9Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szomb. Ápr. 27, 2013 7:31 pm

Dean Backett

Dean Backett
Mellettünk jól hallhatóan beszélgettek a munkások.
~ Mészárlás? Na az most nem lesz! Maximum xenomorphok fognak hullani, de szép számban! ~ Gondoltam magamban, majd Harris megszólalt.
- Jó kilátások. Akkor is ronda egy dög.
- Ronda, de masszív. Ez viszi a seggünket a Földre. Vagy valamelyik.
- Mondtam kicsit mosolyogva. - A kilátások miatt meg ne aggódj! Semmi gáz nem lesz. Lemegyünk, körbenézünk felhozunk pár civilt és húzunk vissza! Jól meglesz ez szervezve.
Körbenéztem hátha jön már a fejes aki majd eligazít minket.
~ Mehetnénk már.. Alig várom!

10Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Szomb. Ápr. 27, 2013 10:54 pm

avpwar

avpwar
Admin
Ahogy a mutató közeledett a 8 felé, úgy szállingózott be egyre több katona már felszerelésükkel. Egyiknél még egy német juhász is volt. Remek, remélhetően nem csak szoba, de repülőgép tiszta is.
Apránként a kiszolgáló személyzet kezdett gyérülni. Majd egy ezredes rangjelzésű ember betoppanásával az eddigi duruzsoló gyülekezett elhallgatott. Már csak a két APC, két leszállóhajó és a TSAPC van a hangárban, meg a több tucat ember. Az ezredes könnyű léptekkel felbattyogott a TSAPC tetejére. Nem mutatkozott be. Előhúzott egy papírt és névfelolvasást tartott. Még nem volt 8 óra, így pár fő hiányzott. Az utolsó hiányzó pont nyolc előtt futott be.
Meg lett mindenki. Az ezredes neki kezdett mély hangon, kopaszodó fején pedig a vér kidudorodtak.
- Mind a harmincan ide figyelem! Dél Németország alpoki részén van egy régi kastély, pár tucat túlélő van ott! A TSAPC azonnal a várkastély udvarán szál le! TSAPC csapatnál nincs extra felszerelés, csak amit magukkal hoztak. A hely orvosi ellátmányra kell. Egyik leszállóhajó a keleten lévő falu mellet teszi ki az APC-t és a katonák át kutatják a falut, az UD fedezi őket. Másik UD hasonlóan a nyugati részt kutatja át. Amint a falu és az erdő tisztának bizonyul, egy Pathfinder hajó fog a település és várhoz vezető terület közt leszállni. Ezzel lesznek a civilek kimenekítve. Továbbá, ha lehetséges, akkor a műkincseket is hozzák el. Van kérdés?

//Dean, döntsd el, pilóta vagy gyalogos leszel.//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Katona Dokk Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

11Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Vas. Ápr. 28, 2013 7:41 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Harrison végighallgatta az eligazítást. Rutin akciónak tűnt, de ha xenomorphok is vannak ott, akkor könnyen katasztrófába torkolhat az egész. Jobb volt résen lenni, remélhetőleg az ezredes is tisztában van ezzel.
Bár az hogy nem küldött velük semmi speciális felszerelést kicsit ijesztő. A bogarak bármikor bejuthattak a leszállóhelyre és támadás alá vehették a leszállóegységet, talán néhány erre várva már ott várakozott.
Harrison végighallgatta a beszédet, majd felnyújtotta a kezét, hogy kérdése lenne.
- A bogarak elég ravasz dögök. Elrejtőzhetnek az erdőben, nem lehetne előtte lebombázni a környéket? Hogy megtisztítsuk a terepet és ezzel kevés búvóhelyet nyújtsunk a bestiáknak? Ez csak javaslat uram.
Várja a választ.

12Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Hétf. Ápr. 29, 2013 3:16 pm

Dean Backett

Dean Backett
// Pilóta lennék \\

Az ezredes tudatta velünk a helyzetet.
- Mintha ebben a világban lenne még rutin akció! Biztos befog ütni a krach... - Mondtam halkan Harrisonnak.
- Uram! Én vállalnám az egyik UD vezetését. Bízhat bennem! - Szóltam fel a katonák közül, kezemet feltéve hogy tudja kiről van szó.
Magamra néztem és elkezdtem tűnődni. A repülés óráim jutottak eszembe amiket a Marson vettem.. Remek szintre jutottam el, ám van még hova fejlődni. Ránéztem a fegyveremre is.
~ A gyalogos élet hiányozna.. De egy UD-t vezetni.. Áhh. Minden álmom! ~ Gondoltam magamban, és vártam az ezredes válaszát.

13Katona Dokk Empty Re: Katona Dokk on Hétf. Ápr. 29, 2013 5:06 pm

avpwar

avpwar
Admin
Ezredes gorombán Harrisonra nézett. Kopasz fején a vérerek még jobban kidudorodtak. Lélektelen gorombasággal förmedt rá:
- Ad lőszert, akkor nyugodtan! Mégis mit gondol, amit maga a felszereléséhez kap, lőszert az mennyibe kerül a seregnek?! Egy hónapja ez az első mentési akció! És tudja mért kis zöldike!? Azért mert csak most kaptunk szájbak*rt rakétákat ehhez a két k*b*sz*tt géphez! Csinálják azt, amit a feledtesük mond! Nem idegen ölés a cél, emberek kimentése. Világos mindenkinek? Még az üres fejűeknek is?!
Pár ember elnevette magát. Nem az ezredesen, hanem a bombázáson. Bombázzunk, de mivel? Lufitámadás! Párnacsata! – És hasonló agyament ötletek is felhangzottak a tömegben.
Dean fele is intézett pár szót.
- Maga neve pilóták közt szerepel. Maga vezeti a gépet, társa Havoc tizedes, övé a fegyver rendszer. Figyeljen jobban! Nincs nehézfegyverzeti után pótlás. Két APC-ben M5 RPG-k vannak, de csak vész esetben használják! Most pedig mindenki a helyére! Két perc múlva már a Föld atmoszférájában kell lenniük!

Mindenki az utasítások alapján elfoglalta a helyét. Hangárban csak a három repülő egység maradt. Kiszivattyúzták a levegőt, majd kinyitották a zsilipet. Ahogy tanították a pilótaképzésen. Európa hamarosan előtűnt a felhők közül. Koordinátákat követve pedig az Alpok havas csúcsai egyre közelebb kerültek…


//Kaland itt folytatódik!//


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Katona Dokk Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 » Helyszínek » Gateway » B blokk » Katona Dokk

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.