Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Általános társalgó - Page 31 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Általános társalgó - Page 31 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Általános társalgó - Page 31 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Általános társalgó - Page 31 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Általános társalgó - Page 31 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Általános társalgó - Page 31 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Általános társalgó - Page 31 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Általános társalgó - Page 31 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Általános társalgó - Page 31 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Általános társalgó - Page 31 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Általános társalgó

+50
Yeggdra’sil
Dean Backett
Parancsnok
Joe Comform
Sasszem
Heca'thei
Wargor
Bar'kha
Könyörtelen Bélrágó
Vash
Natasha Eicca
R'ka N'ritja
Antal Nimród
Steg-'in
Anita Cuccsy
George Crysmann
Daedric
Árny
Nat'ka'pu.
Akira Kazama
Riak'ja
Kínzó
Draquo
Bishop
Gaun'di
Péter Ezredes
Rey'derwa
Basil'isk
Nyikolaj Kerenszkij
Andrew Fox
George
Tövis
Than-guan
Zúzó
Éjlopó
Préda
Halál
Flexys
Riddler
Rémálom
Csonkító
Malakh'aij
Jehdin'nagara
Gyilkos
darakon
Koncoló
Thomas Martinez
avpwar
La'yyk
W.B.
54 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next

Go down  Üzenet [31 / 34 oldal]

901Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 10, 2013 7:48 pm

W.B.

W.B.

Kínzó írta:Bocsánat de büntiben voltam ami olyan hirtelen jött, hogy még szólni sem tudtam.
De most megint vagyok és azon leszek h legyek is. Még egyszer bocsi.

Ne igyá' annyit, vagy már reggel készülj fel és egyél szalonnát vagy hasonlót.

902Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Kedd Jan. 15, 2013 3:07 pm

Halál

Halál

Szóval akkor most merre is jársz? Megint büntetésben vagy?

903Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szer. Jan. 16, 2013 10:28 pm

Efari Geni

Efari Geni

Ha valaki tudja hol van Nat alias Dühöngő megtenné nekem, hogy előkeríti? xD
Sajna most (önszántából, nem önszántából) de miatta inaktívoskodok.
De ha halaszthatatlan problemja van, tudok várni, csak legalább egy időpont szerűséget adhatna, hogy mikor jöjjek fel. Mikor tud lenni, stb. ....

Köszi, a válaszolónak, előre is.

904Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 12:46 pm

Halál

Halál

Rendben, utánna nézünk! Egyébként ő... Nem JK? o.O
Ha ő nem ír, akkor a mesélőnek 3 nap után NJK-ként kellene kezelnie...

905Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 12:50 pm

avpwar

avpwar
Admin

Geni ragaszkodott hozzá, hogy együtt kalandozzanak.

https://avpwar.hungarianforum.com

906Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 1:12 pm

Halál

Halál

Értem... Úgy veszem észre, hogy a JK-k kezdenek egy kicsit túl inaktívak lenni! :/

907Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 1:37 pm

Préda

Préda

Üdv!
Ugye bár most minden JK 1. szintű. Az eddigi küldetések nem számítanak. Ez eddig oké. A kérdés, hogy ugye a kapott sp-k azok amiket számolni kell majd, és ha elérte a köv. szint alsó ponthatárát akkor lehet lépni?
Csak h tiszta legyen. Or not?

908Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 1:44 pm

avpwar

avpwar
Admin

Ha van annyi sp, akkor staff írja jóvá a következő szintet.

https://avpwar.hungarianforum.com

909Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 1:51 pm

Préda

Préda

Oké persze olvastam, hogy kell egy staff egyetértése és, hogy milyen szempontok is függnek ettől. Na majd a KKKKK-s témára leszek kíváncsi szerintem bazi jó!
Viszont visszatérve hozzám. Mivel én felderítő vagyok így 4. szintűnek kéne legalább lennem. Vagy nem? Viszont a 4. szint az az a felderítő, meg 450 sp-től lehet. (ezt nem értem) Viszont a szkilljeimet nézve meg csak összesen csak 130 sp. A karakter lapon van, lehet nézni. Akkor nem úgy kéne, hogy visszafokoztatom magam valakivel Dolgozóvá viszont a második szintemhez akkor már vagy csak 20 sp kell...

Szóval megkérném az érintetteket, hogy ezt olvassák el és mérlegeljenek, mert szerintem így a jó: Vissza dolgozóvá és akkor csak annyival vagyok előrébb a többiektől, hogy nekem a 2. szinthez már csak 20 sp kő, ha jól számoltam...

910Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 3:20 pm

Halál

Halál

W.B.-vel úgy állapodtunk meg, hogy akik rangot léptek, azok megtarthatják a rangjukat. Szóval 1-es szinten kezdesz, de Felderítőként. Neked is végig kell járni a szinteket, de nem fogsz rangot lépni, míg el nem éred a harcos szintet. Érted?

911Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 6:54 pm

Zúzó

Zúzó

Bocsi hiányzásért el voltam havazva, sajnos néha szó szerint ma vagy holnap próbálok írni. Bocsánat hogy nem szóltam de nem tudtam előre.

912Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 7:52 pm

Halál

Halál

Hát azért jó lenne.. még elmegy, hogy valakinek olyan dolga akad, hogy nem tud szólni.. De azért, hogy 5 embernél ez egyszerre fordul elő, az azért már sok! Pláne, hogy hétfőn fellépett, mind az 5 ember... de írni? Áááhh.. minek is! Lesz egy két pontlevonás a végén, azt hiszem!

913Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Csüt. Jan. 17, 2013 8:45 pm

Préda

Préda

Köszöntem a felvilágosítást!

914Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Pént. Jan. 18, 2013 9:21 am

Kínzó

Kínzó

Helló. Igen úgy néz ki, hogy leszek aminek örülök, de nem akarom magam elszólni mert hát a suliban bármi megtörténhet Smile A szalonnát nem szeretem annyira mint a sört Very Happy

915Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Pént. Jan. 18, 2013 11:39 am

Halál

Halál

Épp ideje volt! Wink
A víztározósoknak pedig nem kicsi levonásra számíthatnak ezért az óriási kihagyásért.

916Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Pént. Jan. 18, 2013 8:41 pm

Bar'kha

Bar'kha

Fenekeld is el őket, abból tanul a csürhe! Én benyeltem egy vírust, lázas voltam és f*stam, mint a lakodalmas kutya, ráadásul ezerrel pótoltam a hiányzásokat, és mégis minden nap fel tudtam nézni és időben írtam. Nem olyan nehéz pár sort összedobni.

http://www.aludus.qwqw.hu

917Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Pént. Jan. 18, 2013 10:59 pm

Halál

Halál

Hát ez az! Mi olyan nehéz egy öt percet szánni arra, hogy írjon valaki?!
Sőt! Nekem elég 1 perc arra, hogy írjak annyit: "Bocs, nem leszek egy ideig, x dolog miatt"! -.-"

918Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 10:34 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Bar'kha és Heca'thei ti is a társalgóban beszéljétek meg a dolgokat ne a kaland oldalán. Elég tré, hogy a kaland közben bejönnek a pár soros irományaitok. Mostantól szigor lesz...

919Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 3:41 pm

Halál

Halál

Ejnye, ejnyee, gyerekek! xD

920Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 4:21 pm

Bar'kha

Bar'kha

Gomen, Fox Embarassed

http://www.aludus.qwqw.hu

921Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 9:03 pm

Efari Geni

Efari Geni

OKés. :3 Hát mivel nem ez az egyetlen oldal, ahol fent vagyok, így nem okoz gondod, ellenkező esetben már kértem volna W.B.-t (mesélőnk), hogy akkor ugorjunk, legfeljebb Nat beszáll, és ír egy szép hosszú hszt, hogy mit csinált, mikor mi njk-ként kezeltük.

De így, passz. Csak azért említettem meg, mert ha már meglett az előtörim és hivatalos JK vagyok, akkor csak kéne, hogy életjelet adjak magamról. ^^
Főleg, hogy ez az Avp war az egyetlen olyan frpg, amihez majd 10 oldalt írtam az ET-jébe O.o
Szóval foglalkoztam a témával rendesen, :3, W.B. a megmondhatója Razz

Szval egyelőre még nem izgat, de már rég játszottam Genivel, és gondoltam felnézek, hogy mi van, és mivel nem volt hsz, ezért megkérdeztem, hátha vki tud vmit. Nem akarok eltűnni egyelőre az oldalról. ^^

922Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 9:08 pm

Halál

Halál

Van alternatív játékra is lehetőség.. Mondjuk.. egy könnyed kóborlás a Gateway állomáson.. Ha lenne ember karim, akkor biztos játszanék veled. :/

923Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 9:12 pm

Efari Geni

Efari Geni

Köszönöm. Talán, egyelőre másik oldalon épp mesét indítanak. ^. ^
Addig lehet, Nat is visszatér.

924Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Szomb. Jan. 19, 2013 9:46 pm

Halál

Halál

W.B. Konkurencia! Hogy is hívták azt a hekker haverod, aki tönkre vágta azt a másik oldalt? Lehet, hogy megint szólni kéne neki! ;D

Na jó... nem kell megijedni, nem volt semmilyen másik oldal, sem hekker, sem tönkretétel! Very Happy
De azért ha lehet itt is játszani kéne.. és... Ha mással nem.. tényleg ki kéne próbálni az alternatív kalandokat... Smile

925Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 10:13 am

Préda

Préda

Alternatív kalanddal kapcsolatban én beszéltem öcsémmel arról, hogy mivel a két xeno kaland ritkásan halad ezért mesélek neki egy kalandot az alternatívban. Xeno kaland lesz és persze jutalom nélkül. Halál ha gondolod gyere te is jah meg ha persze nem gond. Nyugalom a normális kaland az első és nem fog annak rovására menni, hisz kő az sp. Nyitok majd ott egy új topikot.

926Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 12:30 pm

Halál

Halál

Jó! Tudjátok mit! Egy sima xenóval indítok! Megmutatom, hogy játsszák az ilyet! ;D
Ugye mesélő nélkül játszunk?

927Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 12:33 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Préda kezdte el mesélni. Kínzó mellett lehetnél te a másik xeno. Ha gondoljátok akkor nem mesél Préda hanem magatoktól mehettek. Mit szóltok? A kaland lényege, h mielőtt a hajó csatlakozik a bázishoz addig meg kell fertőzni a legénységet. Adott két xeno (jk) és három tojás. Szal még JK is csatlakozhatnak majd később... Minden az Alternatívban van.

928Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 12:52 pm

Halál

Halál

Legyen! Akkor mindjárt írok is altiba. Smile

929Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 4:33 pm

Kínzó

Kínzó

Gyere Halál én már posztoltam. Várlak....

930Általános társalgó - Page 31 Empty Re: Általános társalgó Vas. Jan. 20, 2013 5:49 pm

Halál

Halál

Én is írtam! Razz Remélem megfelel! ^^
Elég rég játszottam JK-ként.. kell egy kis idő, míg visszarázódok. :/

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [31 / 34 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next

Similar topics

-

» Inaktív
» Általános társalgó

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.