Gyilkos írta:karmolótok
Ezt a szakszót! xDD
Igazából csuklópenge a megfelelő megnevezés. A karmolót nem tudom ki találta ki.
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Gyilkos írta:karmolótok
Ezt a szakszót! xDD
W.B. írta:Mínusz 3 skill pont ha két nap múlva nem írnak.
La'yyk írta:Helló!
Hűha, igen érdekes dolgokat írtál le.
Hol is kezdjem? Mondjuk ott, ahol úgy látom a probléma gyökeredzik: Halál admin léte.
Na kérlek szépen, elvileg azért lett admin, hogy tudjon foglalkozni az oldal külcsínével, ami szerintem egész jó lett.
Aztán, ami az egyes emberekről alkotott személyes véleményedet illeti, hát azt gondolsz, amit akarsz, bár az, ahogy leírtad rólad is elárul egyet s mást.
Ami a játékodat illeti. Szerénység, barátom. Nem játszol rosszul, de ez nem jogosít fel arra, hogy másokat minősíts!
Végezetül a konklúzió, az én személyes véleményem. Azt gondolom, nem azért nem lehetsz staff tag, mert "az admini teendőidet nem végezted mindig jól", hanem azért mert így viselkedsz. Ilyen írásokkal én nem csak adminnak nem neveznélek ki, de nem engednélek fel sem ide, sem pedig másmilyen fórumra.
Azt ajánlom gondolkodj el magadon, mert ha a való életben is így viselkedsz, sok kellemetlenség érhet majd. Ezt most mint barátod mondom, jó tanácsként. Nem tudom hány éves vagy, de sosem késő kicsit változtatni a viselkedéseden.
Halál írta:És ezért képes volt ilyen novellát írni? xD Poén! De érdekesnek tartom azt is, hogy dühös, de közben vigyorgó smile-kat biggyeszt minden hova.
Különben meg egyetértek La'yyk-al. Aki ilyen szavakat használ állandóan annak semmi helye sincsen egyetlen közösségben sem!
(vajon fel lehet jelenteni valakit ilyesmikért? Ki kéne küldeni hozzá Tura "falvára" pár rendőrt. )
La'yyk írta:Szánalmas vagy... csak sajnálni tudlak. Tudod miért? Itt most nagyon kemény meg okos vagy, de egy ilyen a munkahelyeden (mert ott is tuti lesz aki felidegesít), és jó esetben csak kirúgnak. Azért gondolkodjál már el és ne csak másokra vetítsd rá a haragod. Mert megmondjam mi a helyzet? Szeretsz piszkálódni. Vagy feltűnési viszketegséged van, vagy tipikusan szeretsz veszekedni. De ezen beteg hajlamaidat ne itt éld ki! Menj el pszichológushoz, vagy keress valami dühöngőt, mert nem hiszed el, de ha ilyen vagy, úgyis neked lesz csak rossz majd.
Részemről téma lezárva! Arra kérnék mindenkit, hogy a továbbiakban szóra se méltassátok Jackon Smithet, tegyetek úgy, mintha itt sem lenne, bármit is mond. Ha nincs akivel veszekedjen, akkor oda az ereje.
Előre is köszönöm!
avpwar írta:EMBEREK!
CSENDET!
Halál csak addig admin míg megcsinálja a skinnt, aztán ismét csak mesélő lesz.
És többi posztot ebben a témában törlöm!
Halál írta:Csak még annyit, hogy tudom, hogy kell játékosokat törölni. Csak azért is bannoltalak, hogy hát ha esetleg megjön az eszed és befejezed a szitkozódást. Itt is az a szerencséd, hogy W.B. nem engedi, hogy töröljünk. Különben repülnél, mint a huzat!
Ha meg annyira el akarsz menni, akkor töröld magadat és hagyjál minket végre békén!!
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.