Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Híd       EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Híd       EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Híd       EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Híd       EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Híd       EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Híd       EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Híd       EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Híd       EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Híd       EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Híd       EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » Vörös Óriás » Híd

Híd

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Híd       Empty Híd on Vas. Aug. 14, 2011 9:14 pm

W.B.

W.B.
Az űrállomás központja, megannyi monitoron a biztonsági kamerák képei láthatóak.

2Híd       Empty Re: Híd on Csüt. Dec. 15, 2011 7:59 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Amint megérkezik a hídra a késése máris 13 percre nőtt. Út közben el is gondolkodott rajta, hogy mégis hogyan gondolták ezt az 5 perces dolgot. De valószínűleg valamelyik agyatlan bürokrata találta ki a dolgot. Annyira nem izgatja a dolog, hisz lehet kicsit pipák lesznek, de majd csak megbocsátják a vétkeit.
- Parancs szerint jelentkezem a hídon! – mondja a kötelező monológot bármiféle érzelem nélkül.
Fogalma sincs, hogy kihez jött, így nem használt uram, vagy asszonyom megszólítást. Na meg lehet valami céges nagymenő, azoknak meg nem is jár. A végén pedig várja az istenes leordítást, hogy késni mert. Majd végül várja a parancsokat, amiket kapni fog. Habár ez ügyben kissé türelmetlen, hiszen fogalma sincs, hogy miért rángatták ide jól megérdemelt pihenéséből.

3Híd       Empty Re: Híd on Pént. Dec. 16, 2011 7:13 pm

W.B.

W.B.
Senki nem reagált. A hídon mindenki a saját feladatával törődött. A „Vas Medvének” háttal áll egy furcsa feketeruhás nő. Egy perc elteltével csak annyit mond hűvös japán akcentussal:
- Késett! – fél perc elteltével ismét megszólalt – Cégünk nem engedhet meg semmi féle késlekedést. Ennyi idő alatt, halott lenne a hideg űr lidércei által.
Senki nem emelte fel a tekintetét, de a hídon dolgozók arca elárulta az érzéseiket. Van aki félt, hogy rajta csattan a harag, volt aki a röhögést próbálta vissza tartani. Úgy tűnik sikeresen szereztél egy fekete pontot Ms. Yutaninál.
- Ezek után bízzak abban, hogy van olyan jó, mint ami a dokumentumában van? Képes maga elvállalni egy diszkrét feladatot? Céges erőforrásoktól elszakítva? – hideg monológ, továbbra is háttal áll neked. Mereven nézi a Marsot a hajó vastag páncélüvegén keresztül.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

4Híd       Empty Re: Híd on Pént. Dec. 16, 2011 7:39 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Úgy fest, hogy annyira azért mégsem volt sürgős az érkezése, avagy valaki már elhappolta előle a munkát. De egy perces csendes várakozás és diszkrét nézelődés után végre valaki megszólal. Mégpedig egy előtte álló nő. Így, hogy háttal áll neki elég nehéz bármi érdemlegeset is mondani róla, ámbár a hűvös hangja alapján vérbeli és számító üzletasszonyról van szó.

- Igen, késtem. Asszonyom. – ismeri el rettenetes bűnét.

Az ő hangja sem sokkal melegebb, mint a nőé. Majd tekintetét körbehordozza a hídon. Pár tekintet felé villan. Ezernyi érzelem tükröződését látta a többi ott dolgozó arcát, de nem törődött velük. Csupa képmutató kúszómászó, akik igyekeznek egy feljebb és feljebb kapaszkodni a ranglétrán, közben bárkin átgázolva. Sosem tartotta őket sokra. Az ilyenek miatt lett a Föld, maga a pokol. Legszívesebben a legtöbbet összezárná az alienekkel. Hadd tudják meg milyen félelmet szabadítottak el. De nem teheti meg. Így be is fejezi eme gondolatmenetelt. No meg most nekik dolgozik, meg a hozzá hasonlóaknak. Majd a nő feltesz neki egy sor kérdést. Úgy fest, hogy kissé csalódott. Ámbár nem ő az egyedüli.

- Olvasta az aktámat. Tudja, hogy mire vagyok képes, avagy mire nem. Én hiszem, hogy el tudom látni a feladatot, amivel meg kíván bízni. Az, hogy meg is bízik-e vele, már nem az én döntésem, asszonyom. – válaszol a feltett kérdésekre.

Ezek után várja a letorkolást, vagy épp egyéb szavakat. Nem tudja, hogy mire is számítson ettől a nőtől. De érzelmek kimutatására semmiféle képen nem. Úgy fest ő itt a jégkirálynő. A híres, hírhedt Ms. Yutani.

5Híd       Empty Re: Híd on Pént. Dec. 16, 2011 11:27 pm

W.B.

W.B.
- Remélem tudja, hogy nem az ember az egyedüli űrutazó faj. Előttünk nem kevesen szelték az űrt, de kihaltak. És mért? – kis hatásszünetet tartott, majd folytatta – Jelenleg egy és még egy haldokló idegen űrutazó fajról tudunk. Meg, vagyunk mi. Eddig az utolsó bástyák jól tartják magukat. De az idegenek célzottan támadják a peremi kolóniákat. Célzottan pedig csak úgy lehet bolygókat támadni, ha képes az ellenség az űrben mozogni. A Gyarmatügy már ki küldte a Melville nevű Conestogát. Viszont, nem hajlandóak megosztani a cégünkkel az információkat. – szembe fordul a nő a zsoldossal. Hagyományos japán öltözék modern elemekkel, viszont koromfekete. Ms. Yutani nem tűnik fiatalnak, de olyan idősnek sem. Arca elkomorul. – Képes lenne elvezetni a Patna nyolcvanfős legénységét? Mint egy gesztust a Tengerészet felé, hogy a társaság mindenben mellettük ál? Természetesen az igazi célja mindent megtudni arról mi folyik a peremi gyarmatokon. Képes rá?
Most már azok arca is elkomorult a hídon, akik eddig a röhögést fojtották magukba. Páran ki mentek. Nem bírták a feszültséget, pedig nem is rájuk akarták ezt a munkát akasztani…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 12:40 am

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Figyelmesen hallgatja a nő szavait. Egyenlőre nem kíván közbeszólni a monológnak és a Ms. Yutani-n is látszik, hogy nem venné jó néven, ha közbe kotyogna. Az adatokat figyelmesen hallgatja. Majd összegzi magában.

- Tehát a bogarak sorban lecsapnak a külső kolóniákra és tudni akarják, hogyan. Hisz a xeno-k maguktól nem képesek űrutazásra. Legalábbis én így tudom. Biztos, hogy külső segítséget kapnak. – gondolkodik csendben.

Nem akar hamar megszólalni és még inkább magára haragítani ezt a nőt. Hiszen súlyos gondokat okozhat esetleg a Medvéknek. Egy-két küldetés lemondása még a legkisebb gond lenne, de kinézi belőlük, hogy drasztikusabb lépésekre is képesek.

- Szóval, ha jól értem azt várja el tőlem, hogy derítsem ki, hogy mégis miképpen érik el ezt. Mert javítson ki, ha tévedek, de tudtommal a bogarak nem képesek az űrutazásra. Asszonyom. – mondja el a főnökasszonynak a megállapítását.

Majd ezt követően a sor kérdésre is igyekszik válaszolni.Sajnos az előbb kissé elsiette a dolgot, hiszen azt mondta neki, hogy képes azt elvégezni, amit rábíztak. Ez még igaz is lenne, de akkor még nem volt szó a hajóról. Nagyon reméli, hogy a nő nem gondolta komolyan, hogy neki kell átvennie a parancsnokságot a hajón. De sajnos nem tűnik olyannak, mint aki viccelődni szokott.

- Asszonyom. Én gyalogos katona vagyok. Nem arra lettem kiképezve, hogy egy hajót vezessek a teljes legénységgel együtt. Egy négy, maximum nyolc fős szárazföldi egységet elvezetek és velük el is tudom
végezni a kért feladatot. De a Patna nyolcvan fős legénységét jelenleg nem tudnám elvezetni úgy, hogy az önnek is megfeleljen.
– mondja el a véleményét Ms. Yutani-nak.

Fogalma sincs, hogy most mi következik. Segítségre nem számít a hídon lévőktől, de ha valaki más lenne hasonló helyzetben, ő sem nyújtana mentőövet a bajba jutottnak. Azonban látja az arcukon, hogy egyenesen megrettentek. Páran el is hagyták a hidat, mint patkányok a süllyedő hajót.

7Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 2:17 pm

W.B.

W.B.
Yutani felvonta a szemöldökét. Majd elkomorodott.
- Jó helyzetértékelés. Szembe száll a paranccsal, mihelyst látja, hogy csekély az esély a sikerre. Nem maga fog felelni a csapatok koordinálásáért. Magáé a döntés hozatali poszt. Mért pont maga? Gondolom az apja eltűnésének híre csak ösztönző maga számára. – néhány másodpercet várt, majd folytatta – Nem kapta meg a hírt? Ezért küldjük magát, és az egyik legjobb hajónkat.

A hídon lévő pár ember arcán kiült a rémültség. Pár ember nem törődött már az egésszel. Változatos reakciók.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

8Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 3:02 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Nem éppen erre a válaszra várt a nőtől, de úgy fest ő is tudja, hogy a józan ész és saját korlátaink ismerete teszi lehetővé az előrehaladást. Így talán képesek leszünk kitolni saját határainkat is. Habár a posztot, amit kapott nem igazán érti. Miben kellesz döntenie? Vagy ő valamiféle tanácsadóként lesz jelen ezen a küldetésen? Egyenlőre még nem érti az ezzel a pozícióval járó kötelezettségeit. Éppen ez okból kiindulva rá is kérdez a dologra.

- Tehát egyfajta tanácsadó leszek majd a hajó fedélzetén? – teszi fel a kérdését.


Majd eljut a tudatáig a dolog, amit Ms. Yutani mondott neki. Hirtelen elveszti az érdeklődését az ügy iránt és ezernyi kérdés jut az eszébe.

- Az apám eltűnt? De mégis mikor? – Teszi fel a két legfontosabb kérdéseit.

Arca egy rövid pillanatig levedli az érzéketlenség maszkját és aggodalom ül ki rajta. De hamarosan sikerül rendeznie az arcát és összekuszálódott gondolatait. Ám amint ez sikerült, újabb kérdések és megállapítások jutottak az eszébe. Hisz lehet, hogy katona, de nem ostoba.

- Ezek szerint már kiküldtek egy csapatot, és megszakadt velük a kapcsolat. – foglalja össze a gondolatait. – Lenne egy kérdésem. Én akkor, ha jól sejtem nem mehetek le a dolgok sűrűjébe.

Majd várja a nő válaszát. Reméli, hogy ő is lemehet és így kiderítheti, mi is történik ott. De ha azt a parancsot kapja, hogy nem, akkor maradnia kell. Nehéz lesz, azonban azt kell tennie, amit mondanak neki. A
parancs, az parancs.

9Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 9:24 pm

W.B.

W.B.
Milyen válasz származhat egy japántól? Japánok egyenes jelleműek, csak éppenséggel a második világháború elvesztése nagyon összekuszálta a szálakat náluk, de ez egy másik történet.
- Maga apja vezette azt kutatást. Egy Erkaméder típusú hajót használtak. Remélhetően egy Conestoga nagyobb sikerrel jár. Egy; megbízást kapott feledtesétől. Kettő; az apjáról van szó és nem kis segítséget kap.
Hűvös, de értelembe metsző szavak. A szinte a semmiből tűnik fel melletted egy aktakukac és egy pár lapos nyomtatványt tart eléd. Yutani nézése alapján kénytelen vagy át venni. Épp, hogy csak rá pillantasz, rögtön megakad a szemed a járműfelsoroláson.


„BugMan” incidens kettes expedíciós haderő felszereltség:
1 db Conestoga osztályú támadóűrhajó és annak maximális felszereltsége 90 főre. Patna
1 db M-1000 TSAPC
1 db UD-4M „Killer Chinchilla”
2 db UD-4L „Ricki’s Raiders”
2 db M577 APC
1 db M467 Viharmadár
2 db M-242 Harci Homokfutó
1 db Heawy M-442


- Nos? Elfogadja? – Hűvösen felemelte a hangját, szinte vágni lehetett volna vele az űrt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 10:30 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Úgy fest ha másra nem is, de könyörtelen őszinteségre számíthat ettől a nőtől. Ámbár azt kissé furcsállja, hogy ennyi információt megoszt vele. Komoly tétje lehet ennek a megbízatásnak. Az elhangzó szavakra
csupán bólint egyet, jelezve, hogy megértette a közléseket.
Aztán a hirtelen feltűnt aktakukactól átveszi a dokumentumokat. Igaz választása sem volt, hiszen egyből az orra alá toltál a papírokat. Így hát átveszi. A tekintete megakad a járművek felsorolásán, amiket
magával visz erre a küldetésre. Kissé megdöbben a felsoroláson. Akaratlanul is füttyent egyet elismerése képen.

- Fontosak lehetnek számukra az információk. – gondolja magában.

Majd ráeszmél, hogy hol is van, és hogy egy kérdést is intézett hozzá. Nem lenne igazán okos dolog a részéről, ha túlságosan is sokáig hagyná figyelmen kívül ezt a nőt. Így hát be is fejezi az akták átvizsgálását. Máskor is lesz rá alkalma.

- Igen, asszonyom. Vállalom. – válaszol a kérdésre.

A válasz igaz rövid, de nem hiszi, hogy a hosszabb válasz kellett volna. Az akták ekkor már a hóna alatt vannak.

- Még lenne egy kérdésem. – mondja a nő szemébe nézve. – Tudják ennek a hajónak az utolsó ismert pozícióját? Mert esetleg ők már találtak egy-két kérdésére választ. Ja és szeretném magammal vinni a harci felszerelésemet. Remélem, hogy ez nem okoz gondot, asszonyom.

Ismételten csak várja a nő válaszát. De már készen áll arra, hogy elinduljon a Patna fedélzetére és elinduljanak erre a kicsiny kolóniára.

11Híd       Empty Re: Híd on Szomb. Dec. 17, 2011 11:33 pm

W.B.

W.B.
- Cerebus és Bracken’s World közt szakadt meg a kapcsolat a hajóval. A Bracken’s World felé tartottak éppen. – Válaszolt Yutani. - Felszerelését természetesen magával viheti. Továbbá bármekkora idegen fertőzést is talál a bolygón, minden erővel irtsa ki. Vagy akadályozza meg terjedését, míg a segítség megérkezik. Az a bolygó létfontosságú, a nélkül milliók is éhen halhatnak. Leléphet! Egy órája van az indulásig, ezt viszont már ne lazsálja el!
Ezzel visszafordult a hídon lévő páncélablak felé, és tovameredt az űrbe a tekintete.
- Uram! A Patna zsilipekkel csatlakozik a Vörös Óriásra. Ha előbb tudunk el indulni az csak jobb. – szolt feléd egy katona ki nem rég lépet be a hídra.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

12Híd       Empty Re: Híd on Vas. Dec. 18, 2011 12:04 am

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Megkapta a kérdéseire a választ. Most már távozhat és neki is állhat a feladata elvégzésének. Kis enyhe bizsergés fut át rajta az izgalom jeleként. Ehhez már hozzászokott. Minden küldetés elején jelentkezik ez. Talán egy kis félelemmel együtt. De amint beleveti magát a dolgok sűrűjébe már nem érzi magán, hanem a feladatra fókuszál.

- Értettem, asszonyom. Amint lesz valami említésre méltó, majd jelentkezem. – mondja, miközben a nő fordul vissza az űr felé.

Így hát ő sem cselekszik másként. Fordul az ajtó felé és már éppen indulna el, hogy összeszedje a megfelelő dolgokat, amikor is egy katona szólítja meg. Ezért felé fordult és meghallgatja.

- Rendben van. Még magamhoz veszem a kellő felszerelésemet és indulhatunk. – mondja a katonának, majd átnyújtja neki az aktákat, amiket kapott. – Katona, vigye ezeket a hajón lévő szállásomra. Figyeljen rá, hogy a helyére kerüljön.

- Igen, uram. – mondja a katona.

Amint távozott a katona, ő is elindul a fegyvert raktár felé, hogy kivegye a szükséges felszerelést ehhez a küldetéshez. Kicsit talán ezúttal több töltényt visz magával. Fogalma sincs, hogy mennyi ideig lesznek utánpótlás nélkül. Habár a hajón kétségtelenül megvan a szükséges mennyiségű felszerelés, de ha kicsit több van, az sose gond.//Folytatás: Űr-->Patna

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 » Helyszínek » Űr » Vörös Óriás » Híd

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.