A hajó központja. Hídról lehet eljutni a kapitány vezérlőjébe.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Híd
2 posters
2 Re: Híd Szer. Dec. 07, 2011 6:22 pm
W.B.
//Előzmény: Folyósok//
Nagy nehezen elértél a hídra. Ajtó fére gördült, majd egy tiszt állított meg:
- Mag kicsoda, és hová ta… Mi a frász az magán?
Az egyik irányítópanelnél ülő ember felétek fordult, és megszólalt:
- Uram, ő lenne az akiről a kapitány beszélt és úgy látom, végzett a lénnyel.
- Akkor mennyen. – hüvelyujjával rámutatott egy ajtóra – Az ott a kapitány irodájába az ajtó.
Ajtón belépve, meglátod a kapitányt ahogy íróasztala mögött ül, apád pedig neked háttal. A kapitány mutatja, hogy foglalj helyet.
- Szóval sikerült megölni a lényt? – Kérdezte.
Nagy nehezen elértél a hídra. Ajtó fére gördült, majd egy tiszt állított meg:
- Mag kicsoda, és hová ta… Mi a frász az magán?
Az egyik irányítópanelnél ülő ember felétek fordult, és megszólalt:
- Uram, ő lenne az akiről a kapitány beszélt és úgy látom, végzett a lénnyel.
- Akkor mennyen. – hüvelyujjával rámutatott egy ajtóra – Az ott a kapitány irodájába az ajtó.
Ajtón belépve, meglátod a kapitányt ahogy íróasztala mögött ül, apád pedig neked háttal. A kapitány mutatja, hogy foglalj helyet.
- Szóval sikerült megölni a lényt? – Kérdezte.
3 Re: Híd Szer. Dec. 07, 2011 6:41 pm
George
- Igen. A reaktorhűtőben van, ami megmaradt belőle. – Leültem a székre. – Két katona és az egyik társam megsérült. De most más miatt jöttem ide. Feltételezem sejti, hogy a lény nem magától szabadult ki. És ha valaki kiengedte, akkor az valószínűleg itt van a hajón. És örülnék, ha hamar kiderülne hogy mi a helyzet. – Ezután vártam a kapitány válaszát.
4 Re: Híd Szer. Dec. 07, 2011 8:37 pm
W.B.
- Fiam, ezek után se látod be, hogy katonának kellet volna szegődnöd? – Nagy sóhajtás közepette kérdezte apád.
- A sereg kötelékébe remek pilótákat keresnek. Ha nem is harcászatra, akkor logisztikára. Továbbá, hazámban olyan nincs, hogy valaki ne katona legyen. – Kapitány összecsapta a tenyerét – De most van égetőbb problémánk. Nos, maga egy teherhajóval semlegesített egy Boungainvillet. Most nem a kiemelkedő siker a lényeg, hanem az, hogy a hajó hajtóművei leálltak és a hajón lévő 10 sztázisban tartott idegen elszabadult. Mint kiderült, a hajó támad magukra. A Gyarmatügy jogos önvédelemnek nyilvánította. Magukat nem sereg üldözi, ezek alapján a WY a ludas. Viszont, a láda amiben az Arkturiai volt az BioTech gyártmány, úgy mint a távirányíthatású zára. A hajó feljegyez minden ki/bemenő jelet, így tudjuk, hogy egy közeli hajóról jött. De melyikről azt már nem.
- Vagyis, lent a Marson a hajód épségben van és nem fognak minket vádolni Gyarmatügy. A sereg is nyomoz. Mind két cégnél.
Kapitány egy pillanatnyi szünetben megnyomott egy gombot, és beleszólt az asztalon lévő mikrofonba:
- Itt a kapitány beszél: Gépészek kezdjenek neki a hűtőrendszer javításának azonnal. Továbbá az Arkturiai tetemet vigyék a laborba és jegeljék le.
- A sereg kötelékébe remek pilótákat keresnek. Ha nem is harcászatra, akkor logisztikára. Továbbá, hazámban olyan nincs, hogy valaki ne katona legyen. – Kapitány összecsapta a tenyerét – De most van égetőbb problémánk. Nos, maga egy teherhajóval semlegesített egy Boungainvillet. Most nem a kiemelkedő siker a lényeg, hanem az, hogy a hajó hajtóművei leálltak és a hajón lévő 10 sztázisban tartott idegen elszabadult. Mint kiderült, a hajó támad magukra. A Gyarmatügy jogos önvédelemnek nyilvánította. Magukat nem sereg üldözi, ezek alapján a WY a ludas. Viszont, a láda amiben az Arkturiai volt az BioTech gyártmány, úgy mint a távirányíthatású zára. A hajó feljegyez minden ki/bemenő jelet, így tudjuk, hogy egy közeli hajóról jött. De melyikről azt már nem.
- Vagyis, lent a Marson a hajód épségben van és nem fognak minket vádolni Gyarmatügy. A sereg is nyomoz. Mind két cégnél.
Kapitány egy pillanatnyi szünetben megnyomott egy gombot, és beleszólt az asztalon lévő mikrofonba:
- Itt a kapitány beszél: Gépészek kezdjenek neki a hűtőrendszer javításának azonnal. Továbbá az Arkturiai tetemet vigyék a laborba és jegeljék le.
5 Re: Híd Szer. Dec. 07, 2011 9:20 pm
George
A kapitány szavai végre megnyugtattak.
- Nos akkor, ha nincs rám szükség, akkor le is zuhanyoznék, és ha lehet, pihennék is egy kicsit elég hosszú napom volt mint azt bizonyára már tudja. A katonaságról meg annyit, hogyha rendesen megfizetnek, nem kell hatmillió szabályt betartanom és a saját hajómat használhatom, akkor lehet róla szó ugyanis jelenleg munkanélküli vagyok. – Ezután ha senkinek nincs semmi mondanivalója, elmegyek a szállások felé.
- Nos akkor, ha nincs rám szükség, akkor le is zuhanyoznék, és ha lehet, pihennék is egy kicsit elég hosszú napom volt mint azt bizonyára már tudja. A katonaságról meg annyit, hogyha rendesen megfizetnek, nem kell hatmillió szabályt betartanom és a saját hajómat használhatom, akkor lehet róla szó ugyanis jelenleg munkanélküli vagyok. – Ezután ha senkinek nincs semmi mondanivalója, elmegyek a szállások felé.
6 Re: Híd Szer. Dec. 07, 2011 9:51 pm
W.B.
- Csak ne olyan hevesen! Hivatalosan még a Weyland Yutani Corporation alkalmazottja. Szóval, bármikor visszaküldhetjük magát a céghez, vagy őrizetbe vesszük, míg a nyomozás folyik. Választania kell. – Tárta szét a karjait.
- Én visszamegyek a Marsra. – jelentette ki az apád – Ajánlom, hogy maradj még itt. Én célpont vagyok, de legalább tudom. Viszont már te is és neked nincsenek meg a megfelelő képzettségeid.
- Hát akkor; Tábornok úr, elkísérem a kompig. Maga pedig menjen a szállásokhoz, most bőven van üres hely. Leléphet.
// Mit csinálsz, zuhanyozol, alszol vagy föleszed a menzát… azt rád bízom. //
- Én visszamegyek a Marsra. – jelentette ki az apád – Ajánlom, hogy maradj még itt. Én célpont vagyok, de legalább tudom. Viszont már te is és neked nincsenek meg a megfelelő képzettségeid.
- Hát akkor; Tábornok úr, elkísérem a kompig. Maga pedig menjen a szállásokhoz, most bőven van üres hely. Leléphet.
// Mit csinálsz, zuhanyozol, alszol vagy föleszed a menzát… azt rád bízom. //
7 Re: Híd Csüt. Dec. 08, 2011 5:33 pm
George
- Inkább ne küldjenek vissza. Van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon örülnének nekem. És ami azt illeti, itt se szívesen maradok de még mindig jobb, mint a cég karjaiba ugrani. – Közben James és a kapitány elindult kifelé és én is mentem utánuk. Végül elértünk egy elágazáshoz, amin elváltunk, én zuhanyzó felé indultam, James és a kapitány pedig ment tovább a komphoz.
- Na viszlát. Egy kis szerencsével még találkozunk. – Mondtam apámnak aztán elindultam.
//Folytatás: Szállások//
- Na viszlát. Egy kis szerencsével még találkozunk. – Mondtam apámnak aztán elindultam.
//Folytatás: Szállások//
A hozzászólást George összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 08, 2011 9:48 pm-kor.
8 Re: Híd Csüt. Dec. 08, 2011 9:39 pm
W.B.
// Posztodat ketté kellene osztanod és a szállásokba azt, ami oda tartozik. Akkor majd folytatom //
» Helyszínek » Űr » Nautilus » Híd
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.