Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Külszíni fejtés EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Külszíni fejtés EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Külszíni fejtés EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Külszíni fejtés EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Külszíni fejtés EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Külszíni fejtés EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Külszíni fejtés EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Külszíni fejtés EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Külszíni fejtés EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Külszíni fejtés EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Külszíni fejtés

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Külszíni fejtés Empty Külszíni fejtés on Vas. Aug. 14, 2011 7:03 pm

W.B.

W.B.
Lecsupaszított szikla. Őrbódék, ott hagyott munkagépek, konténerek… az ember sose takarít el maga után.

2Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Kedd Nov. 03, 2015 12:44 pm

Préda

Préda
A türelem meghozta gyümölcsét. Préda nem gondolta, hogy neki kell cselekednie, de nem habozott. Mikor ugró távon belülre ért a gömb egy nagy lendülettel elérte azt, és a bal kezével megragadta. A lendülettel együtt a talajba passzírozta a labdaméretű eszközt. Nem volt túl masszív szerkezet és a biztonság kedvéért még ketté tépte a xenomorph miután az első sérülést ejtette rajta.
-Induljunk nem sokára kiérünk. -Hallatszott az egyik embertől és így is lett. Pirkadat fogadta a vegyes szövetséget és hamar elérték az egykori emberek által uralt települést a külszíni fejtés helyét. Mindenhol az emberekre utaló maradványok voltak. Elhagyott házak, munkagépek és konténerek voltak a területen.
-Hamarosan vendégeink érkeznek, készüljünk a fogadásukra. -A xenomorphok-nak királynőjük továbbítja az információt. Préda felveti az ötletet, hogy az emberek a munkagépek vagy legalább azok közelében bújjanak meg.
~Ha betudnák indítani és irányítani akkor még ezzel is növelhetnénk esélyeinket. A pusztítást így növelve. Mi a testvéreimmel a beérkezőket két oldalról támadjuk és amíg lefoglaljuk őket a velünk lévő emberek meglephetik. -Préda tisztában volt, hogy nem számítanak támadásra a katonák, de a legjobb búvóhelyeket vette szemügyre. Az emberek most a gépeket veszik szemügyre, hogy felkészülhessenek a fogadásra.

/Ha sikerül beindítani a munkagépeket ez lenne a második lépés miután a a xenók meglepik a katonákat. Amíg a harcok lefoglalják a katonákat pár géppel (ha indulnak) a tömegbe hajtanak. Ha nem akkor a pisztolyaikkal a hátukba kerülnek./

3Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szer. Nov. 04, 2015 9:30 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
//Előzmény: Folyosók, járatok//

Mázli, hogy az egyik katona anno ilyen gépeket kezelt. Aztán hazaszeretetből, vagy a pénz miatt beállt a seregbe, aztán mind tudjuk mi lett belőle: egy bajtársait eláruló gyáva alak. Az egyik gép pedáljára követ tesz, így az magától kezd előre menni. Még ebben a percben bepattan egy másik járműbe, ami nem hozza be a szellemsofőr által irányított munkagépet.

A megérkező fegyveres katonák sorát szépen szétszórja a két gép. Zavarodottak, mert erről egyáltalán nem volt szó az eligazításon. Az egyik nehézfegyveres, egy M38-as, háromcsövű golyószórót használva kilyuggatja a szellemjárművet. Döbbenet ül ki az arcára, mikor a plexi üveg mögül nem egy darabokra lőtt ember képe, hanem a nagy semmi tekint vissza rá (ugyebár ha a sofőr halott, a jármű gyorsabban megáll, mintha simán a motort lövik ki). A döbbent katonának nincs ideje menekülni, a gép elsodorja és súlyosan összezúzza a bakát, de nem öli meg.

A további fejleményekre nem figyelhetsz oda, még látod, ahogy a katonák felveszik a harcot az úgymond árulókkal. Érzed, ahogy szétszóródnak, fedezéket keresnek, ám azzal, hogy szétaprózzák magukat, a ti malmotokra hajtják a vizet. Érzed, hogy két ember kezd közeledni ahhoz a konténerhez, aminek belsejében ott vagy. Az egyik ember könnyű vagy közepes páncélt viselhet, ám a társa nehézkes mozgásából az jön le, hogy vagy nehézfegyvert vagy nehéz páncélt hord. Nem is sejtik, hogy mekkora veszélyben vannak, tervük szerint csak elmennek a konténer előtt, hogy hátba támadják a dezertőröket.

//Elnézést a késői írásért. Az Erdős kaland ügyében nem tudtam kicsikarni változást, marad fagyasztva.//


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

4Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szomb. Nov. 07, 2015 8:08 pm

Préda

Préda
-Én tudom kezelni. -Hangzott egy válasz és az egyik gép beindult. Kővel ékelte ki a gázpedált. Egy másik géppel is így tett persze a katonák megérkezése kor. A két gép megzavarta  a katonák sorát és szétszakította őket egymástól. Megindult a véres harc. Sikolyok, kárálások. Idegen és emberi halálhörgések egyaránt. A házak és szemétkupacok közül az idegenek hatásos meglepetést okoztak. Az egyik gép maga alá tekert egy katonát, aki csodával határos módon túlélte a ,,balesetet", de Prédának eközben cselekednie kellett. Két katona egy feltehetően nehéz fegyveres és egy könnyebb mozgású alak közelített Préda búvóhelye felé. Az idegenek szövetségesei tűzharcot vettek fel a katonákkal. Préda tudta, hogy az egyiküknek semmi féle képpen nem eshet baja és Vérengzőt a búvóhelye tetejére parancsolja. A terve, hogy amint elsétál a két baka a konténer előtt ő a hátukba kerül és a hátul lévőt elintézi, mire társa eszmélni tudna addigra Vérengző a konténer tetejéről rávetheti magát a másikra. A harc egyre véresebbé és kilátástalanabb a katonák számára, de minél kevesebbet hibáznak a két faj szövetségesei annál többen élhetik túl az első menetet.
~Itt az idő elsétáltak mellettem. -Préda gondolata után feromont bocsájt ki, hogy ezzel jelezzen Vérengzőnek a készenlétre. Préda hihetetlen gyorsasággal kioldalazott a konténerből és tettre készen előre döfött a farokpengéjével.

5Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Vas. Nov. 08, 2015 11:14 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A farokpengéd gyomron találta a könnyű páncélos katonát. A férfi lábai elemelkednek a talajtól, miközben kezéből kiesik az M240B lángszóró. Áldozatod száján vér tolul ki, még egy utolsó rángatózás és a meglepődés örökre az arcára fagy. Az élettelen húst elhajítod, többé már nem jelent problémát. Vérengző a magasból lecsapva teperi a földre az M57 Smartgunt cipelő katonát, ő is meglepődött, döbbenete szintén örökre arcára fagy, bár a meglékelt fejéből előtoluló vér és agyvelő ezt eltorzítja.

Két emberrel végeztetek, ám ezután bizonyára csak nehezebb dolgotok lesz, a meglepetés előnye már eltűnt. Időközben a tűzharcban elesett további két katona, illetve három sérülést szenvedett el, most mind fedezékben vannak. A fajtársaid többsége vagy a két szárnyon, vagy az ellenség hátában van rejtőzve, még nem fedték fel magukat. Legalábbis a többség még nem, egy szerencsétlen runnert az M4RA lövedékei kilőtték. A tartózkodási helyedtől nem messze három baka fészkelte be magát egy kétemeletes házba, legalábbis ennyit észlelsz. Az ablakokból lőnek, értelemszerűen innen támadni öngyilkosság lenne. Talán hasznát veheted annak, hogy a cég spórolt az épületen, a golyó ütötte nyomokból lehet következtetni arra, hogy nem valami vastag a fal. A xenok a parancsaidat várják, az úrnő teljesen szabad kezet ad neked.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

6Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Nov. 09, 2015 7:26 pm

Préda

Préda
Préda szerencsére nem tévesztett célt és elég erőt fejtett ki, hogy farokpengéje keresztül hatoljon a testen. Mire a smart gunnos katona becélozhatta volna az idegent, annak egy társa vetette rá magát. A földre döntötte az embert és pillanatok alatt kivégezte belső állkapcsával. A vér feltüzelte a két xenomorphot. Préda egy testvére halálát érezte meg pillanatok alatt. Egy runner beleszállt a lövedékek kereszt tüzébe és az cafatokra szaggatta. Az ellenfél veszteségei ennek ellenére sokkal komolyabb volt, és a sérültjei is halmozódtak. Majd nem teljesen beásták magukat, de az idegenek többsége még elő sem bújt rejtekeikből. A meglepetés ereje elszállt már rég, de Préda ezt csak egyéni akcióknál szerette kihasználni. Egy falkányi idegen nem tud úgy harcolni, hogy a meglepetést el ne veszítsék. Három katona egy két emeletes házból tüzel az ablakokon keresztül. A golyók ütötte falak nem túl vastagok.
~Talán rájuk omlik, ha egy gépet beküldünk az alsó szintre. -Préda nem késlekedik, megkéri királynőjét, hogy szóljon az embereknek. Ha találnának még egy beindítható járművet és kiékelnék a pedált talán másodszor is beválna a módszer. Ha viszont nem legalább figyelem elterelésnek bejöhet, amíg Préda, Vérengző és Rém (két NJK) karakterével beoson.
~Ha nem dől össze az épület a többiek a hátsó falakon kapaszkodjanak fel és kintről próbálják meg őket kiszedni. De csak ha arra utasítom őket. Ha bejutunk akkor még várnotok kell. -Préda bízott benne, hogy a gép elintézi a feladatot, de gondolnia kell több variációra is, ha az ellenséget el akartják pusztítani.

7Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Nov. 09, 2015 7:42 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az úrnő válasza kristálytisztább mint az emberek sisakba épített kommunikátorai. A járműves terved ki van zárva, mert a dezertőrök gyávák magukat feláldozni, nem mernek a járművekhez menni, mert még eltalálnák őket. Nem csoda, hogy a Föld elesett, ezek a saját életüket többre tartják a nagyobb céllal szemben.

Két drone próbál az ablakokhoz osonni, ahogy te és társaid is. Az épületet szépen körülvettétek, összesen fél tucat alien a három emberrel szemben. Közelebb érve, már érzed, hogy nem csak ennyiről van szó, legalább még négy fegyveres ember van bent, illetve két sebesült. Szerencsére nem tömörülve vannak, így talán egyesével leölhetitek őket. Ahogy mászol be egy ellenőrizetlen földszinti ablakon, egy kinti baka kiszúr téged. Az M41A MK2 rád szegeződik, két lövedék hagyja el a csőt, de ezek kicsivel mennek mellé, többre már nincs ideje. Dezertőr ék legalább ebben kisegítettek, egy szerencsés találat elvitte a baka fejét, így továbbra is rejtve maradtok (a sisakkommunikátor gondot okozott volna, ha tudott volna jelenteni társainak).

Első emelet, egy kisebb szobában vagy két követőddel. A többi xeno is egy helyben vannak, csak ők a ház másik végén. Elmondásuk alapján a folyosón egy fegyveres van egy sérülttel (szanitéc), a parancsodra várnak, hogy támadjanak-e? A titeket befogadó szoba felé léptek közelednek, ám nem érzitek az auráját, agytevékenység sincs.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

8Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Kedd Nov. 17, 2015 9:15 pm

Préda

Préda
A járműves megoldás kizárva. Hangzott a válasz. Préda és társai körbevették a házat amiben a katonák húzták meg magukat. Szerencsére nagy ház volt, aminek több szobája volt. Így a katonák folyamatos mozgásban voltak és nem is tömörültek nagyon. Két drone és Préda az ablakokat célozta meg. Préda már majd nem beugrott a nyíláson, amikor lövések csapódnak a falba centiméterekre a fekete testétől. Az emberi szövetségesek egyike nem habozott, és leterítette a támadót így Préda már a ház egy kisebb szobájából kémlelhette a katonák helyzetét.
~Akik bejutottak óvatosan induljanak el a szobákon keresztül és végezzetek mindenkivel. Többen vannak mint hárman legyetek óvatosak a fészekért és a királynőért. Préda parancsot adott a folyosón heverő és mellette őrt álló szanitéc lerohanására. Azok az idegenek eredtek meg akik nem Prédával egy szobában voltak. Ő, Rém és Vérengző a lépcsőkhöz fog menni és az alsó szintet vagy felső szintet fedezik fel. A xenomorphok dobogását Préda tisztán érezte, ahogy megindultak, hogy leszámoljanak a folyosón lévő két katonával.

9Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szer. Nov. 18, 2015 9:09 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A szanitéces párost könnyedén sikerül likvidálni. Annyira meglepődtek, hogy a szanitéc még a szolgálati M4A3 pisztolyért sem tudott érni. A sérült baka meg kapott egy kábító mérget a testébe, lévén, hogy nem jelentett veszélyt, majd lesz belőle keltető, esetleg bébi táp.

Ami titeket érint, azok a bizonyos lépések nem a társaidtól jöttek, hanem egy Utód Szériás androidtól. Vannak érzelmei, ám mégsem minősül embernek, mert egy darab mozgó gép, ezért nincs is agya. Nem jelentene gondot, ha nem lenne a kezében egy M44 Sledgehammer. Ez egy igazi fegyver, simán átüt kőfal mögé bújt célpontokat is, ekkora távból ha ez titeket eltalál, akkor csak pár cafat maradna belőletek. Szerencsétek, hogy a hosszú fegyvert először célra kell tartani, aztán lőni, pár másodperces előnyötök van.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

10Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Nov. 23, 2015 10:23 am

Préda

Préda
/Bocsánat a több napos kimaradásomért, mentségemre szóljon, hogy mostanában túlórázom a karácsony miatt. Köszi a megértést, és most jöjjön aminek jönnie kell.../

A folyosón fegyvertelenül lévő két katonát Préda egyik kisebb testvére intézett el. Olyan ügyesen osont a páros hátába, hogy a szanitécnek még a szolgálati fegyverét sem volt ideje megragadni. Megragadta az idegen az ember koponyáját hátra húzta a nyáltól csöpögő pofái elé, és a kisebb belső szájszerv villámgyorsan célt talált. A reccsenő hang után már csak a gurgulázó nyögés hallatszott a katonától, akit az idegen rongybabaként arrébb hajított. A második katona még gyenge életjelekkel, de élt.
~Ne végezz vele a fészek érdekét nézve még szükség lesz rá. Vagy az új jövevények vagy a fészek bővítésére lehet majd hasznunkra. -Préda gondolatai után az idegen csak farokpengéjét használta, és elkábította a sebesültet aztán lesbe vetette ő is magát Préda parancsára. Nem hiába. A vészjósló érzés testet öltött. Egy android nehéz fegyverzettel megfontoltan lépkedett a házban. A lélektelen természet ellenes dolog, ez az emberek által teremtett gépezet még nem mérte be célját és Préda tudta, hogy ennyi múlik a szerencséjük ezen a pár másodpercen.
~Egyszerre rohanjuk le mindenki most! -A romos ház megtelt élettel. A majdnem tucatnyi idegen rohamától a ház is megremegett és ehhez társult az M44-es hangja.
~Remélem az emberi szövetségeseink biztos helyre húzódtak ennek a fegyvernek nagy a hatóereje és mi is csak létszámbeli fölényünkre támaszkodhatunk. -Préda remélte miközben rárontott az androidra, hogy minél kevesebb testvérének az életét követeli majd a lerohanás, de a fészekért és a királynőért mindent.

11Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Nov. 23, 2015 8:18 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Egy lövés, a sínágyú lövedéke könnyedén átütötte a plafont, illetve az épület tetejét. A tülekedés károsan hat a precíz célzásra, ráadásul egy ember nagyságú fegyver igen gyatra teljesítményt nyújt közelharcban, és még szépen fogalmaztam. Az Utód szériás android padlóra került, próbál szorításotokból kitörni, ám hiába. A fészeknek nem kell szintetikus fogoly, teljesen hasztalan, mert keltető nem lehet, ráadásul az íze is rossz. Az úrnő rátok bízza hogyan iktatjátok ki örökre.

A házban már a katonák tudják, hogy itt vagytok, egyetlen lépcső van, ami a felsőbb emeletre visz. Bár a plafon nem néz ki úgy, hogy áttörhetetlen lenne, némi bontással egész szép lyukat lehet rajta ütni, ezzel egy feljárót létrehozva.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

12Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szomb. Nov. 28, 2015 9:54 am

Préda

Préda
Az idegenek ereje mindig is a túlerőben, a létszámban volt. Mi sem bizonyította jobban. Az android a fekete testek alatt hevert. Megannyi idegen tömege béklyózta a padlóra, de még küzdött. Préda elé állt és lehajolt.
~Az efféle teremtmények hasztalanok a fészek számára. Ha közelebb lennénk talán a fészek bővítésére még jó szolgálatot tehetett volna, de most fontosabb dolgunk van. -Préda ezzel zárta le gondolatát és karmaival az android nyakába kapaszkodott. A fehér folyadék a nyomástól spriccelni kezdett. A többi idegen is megmarkolta az android végtagjait és a végtagok tövénél belemartak szintetikus húsába. Pillanatok alatt ízeire tépték a gépezetet ezzel fehérre festve saját testüket és a környezetet.
~Felettünk még az ellenség harcképes. Rém és Vérengző velem marad és a gyenge szerkezetű plafonon próbálunk rést képezni. A többiek a lépcsőhöz mennek és tereljék el a katonák figyelmét. -Préda és két (NJK) követője az oldalfalon egy kettőre a plafonon teremtek. Fejjel lefele lógva megkereste préda hol a leggyengébb a plafon. A vakolat leválás és a hatalmas repedések hamar meg is mutatták magukat. A három idegen egységesen kezdte marni és kaparni a plafont képző gyenge és elporladó anyagot. A por hamar megtelítette a szobát, talán még ez is a segítségükre lesz, de egy biztos. A plafonon egyre nagyobb lyuk tátongott.
~Először én bújok át. Érzékelésem nem mutat ebben a helyiségben életjelet. Aztán ha jelt adok ti is jöhettek. -Fordult a két követője felé.

13Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Kedd Dec. 01, 2015 10:07 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Groteszk látvány ahogy kibújsz a padlóból, ami számodra előbb még a plafon volt. Egy idővel ezzel indul meg a két xeno útja a lépcső fele, bele egyenesen egy M90-es golyószóróba. A lövedékek darabokra aprítják a két szerencsétlent, vérük alatt a lépcső olvadni kezd. Emberi karattyolás, egy kis gömb alakú tárgy repül a szobába, ahol még egyedül vagy. A kis gömbre a S.E.B.B. betűk vannak írva, bár neked ez nem mond semmit, egy biztos, nem szeretet csomag.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

14Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szer. Dec. 02, 2015 3:25 pm

Préda

Préda
A szoba üres volt, de Préda még nem utasította Rémet és Vérengzőt, hogy kövessék. Előbb maga akart megbizonyosodni a hely biztonságáról. Két másik testvérük a lépcsőn haladt felfelé, de a katonák már vártak rájuk. Fegyverek felugattak és pillanat sem telt el a szörnyek halálsikolya betöltötte a szinteket. A lépcső közepénél rogytak össze még egyikük pár percig vonaglott aztán kimúlásukat a sav sistergése váltotta fel, amint rágta bele magát a fokokba. Préda nem mozdult tétovázott, de egy kis gömb alakú szerkezet cselekedetre sarkalta. Biztos volt benne, hogy az emberek szerkezete amivel a barlangban is dolga volt felfedi pozíciójukat ezért visszamászott oda ahonnan jött. Visszatérésével mind a hárman fedezéket kerestek az alsó helyiséget is elhagyták. Préda tapasztalt volt tudta az emberek szívósak és sok eszközük van ami tüzet szór vagy robban. Biztosra akart menni és nem kockáztatott. A lépcsőkig mentek vissza, de nem indultak el felfelé. Vártak, ebben az idegenek jók. A türelmüknek köszönhetik a fajuk fent maradását. Eközben a szövetségeseik is aggasztotta Prédát. Vajon élnek még, biztosra vette, hogy valahol megbújtak a férgek, de most ők nem ellenségek. Minden esetre tudta végezni kell a maradék katonával és csak vártak, hogy a gömb mi célt szolgálhat.

15Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Pént. Dec. 04, 2015 11:59 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az EMP gránát gyorsabban robbant, mint ahogy menekülni tudtál volna. Hátsó két végtagod és farkad mozgásképtelen. Egy nagydarab, erőtől duzzadó férfi lép be a szobába, elégedett, ahogy agytevékenységből meg tudod állapítani. Páncélja nem hasonlít az eddig látottakra, ő helyi katona, kell lennie némi tapasztalatnak, ha eddig kihúzta.

A seregben használt S&W-t húzza elő, ekkora távból könnyedén halált okoz. Két dolog is történik, faépület közelében egy katona, akinek hátán egy lángszóró volt, egy lövedéket kap a hátába, a nafta hangosan explodál, jut a folyadékból a házra is, ami égni kezd, egyenlőre nem vészes.

A robbanáskor a pisztolyos ellenfeled elveszti egyensúlyát, melléd zuhan, de már kész is felpattanni. Az utolsó bent levő katona egy ismeretlen eredetű puskával jön be, nem kockáztat meg egy lövést rád, túl közel vagy a társához. Ám hamar kiszúrja a két fajtársad, de nem lő, az a fránya tárcsere közbejött, de hamar végrehajtja.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

16Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szomb. Dec. 05, 2015 12:39 pm

Préda

Préda
Robbanás képzavar. Préda csak mellső végtagjait tudta mozgatni, de úgy érezte mintha azokból is elszállt volna az erő. Magában már elfogadta a sorsát.
~Pont így kell végződnie megannyi sikeresen teljesített parancs után amit királynőm szolgálatára áldoztam. -A helyiségbe egy megtermett katona lépett be és Préda érezte már régóta szerzi tapasztalatait az idegenek elleni harcban. Fegyverét kezében tartva mintha habozott volna. Mielőtt célba vehette volna az idegent egy akkora robbanás rázta meg a környezetet, amitől a férfi a padlóra zuhant. Préda az idegenek egyik legnagyobb ellenségét a tüzet érezte a közelben. Pontosabban az a ház oldalát nyaldosta és kúszott egyre fentebb, hogy az egészet beborítsa. A nagydarab férfi erőt vett magán és próbálkozott az egyensúly visszaszerzésével felállni. Eközben egy társa lépett be, aki figyelmetlenségének köszönhetően a tárcserével bíbelődött. Két lehetőséget látott Préda a hirtelen cselekvésre.
Ha testvérei elég közel vannak feromonjaival az azonnali támadásra inti őket a később érkezőre, míg Préda a mozgásképes karjaival belemar és visszarántja a padlóra a nagydarab katonát. A padlón is könnyebben előnybe kerülhet egy mozgáskorlátozott idegen ebben az esetben.
Viszont ha a férfi időben betöltene mielőtt a parancsot Préda kiadhatná akkor ezt a pillanatot nem a támadó parancs kiadására, hanem a lyuk felé való lebucskázásához használja ki Préda. Így egy szint különbséggel talán elég ideje marad, hogy visszanyerje józanságát és végtagjainak uralmát.
A nagydarab már féltérden volt és pár erőltetett mozdulattal már ismét Préda felé tornyosulhat. Eközben a másik is már a kezében tartotta a tele tárat, amit kissé ügyetlenül emelt a fegyvere felé. Ezek a pillanatok a leghosszabbak, de Préda a támadásra adott Parancsot Vérengzőnek és Rémnek, míg ő karmaival a nagydarab férfi oldala felé kapott.

17Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Dec. 07, 2015 8:52 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Karmaid a férfi combját végigszántja, a kincstári egyenruhát felvágva, a sebből pedig vörös vér kezd kiserkenni. Ettől féltérdre rogy, ám kezében ekkor megvillan valami fémes, egy harci kés. Belevágja bal karodba, akaratlanul is elereszted ellenfeled lábát, ami kiszabadul. A férfit a társa fogja meg és kezdi támogatni. A gépfegyver már felemelkedett ám nincs ideje lőni, mert beszakad alattad a már így is meggyengült mennyezet. Ráadásul a tűz elérte a ház azon részét, ahol a járművekbe használt hajtóanyagot tárolják. Hatalmas robbanás, a ház fele darabokra robban, titeket a romok terítenek be, téged vagy fél méteres törmelék temet be, szerencsére csak fa, ám egymagad nem biztos, hogy ki tudsz innen szabadulni. Érzed egyik társad jelenlétét, őt nem temette maga alá a ház.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

18Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Kedd Dec. 08, 2015 10:32 pm

Préda

Préda
Préda nyújtózott majd karmai a megtermett katona combjáig jutottak. A puha szöveteket könnyen felsértik a borotva éles karmok. Préda az ellenfelén nem a félelmet és kétségbe esést érezte. Ellenkezőleg. A fájdalom erőt adott a férfinak és kését az idegen szorító alkarjába vágta. A kés pengéje elvált a nyelétől, amikor az a savval lépett kölcsönhatásba, de a férfi elérte célját. Préda elengedte a lábát és visszahúzta kezét. Az idegen visszarogyott a padlóra és az embert a társa fogta meg. Azonban mire lőhetett volna újabb robbanás rázta meg a házat. Jókora darabot kiszakított szilánkok repkedtek és Prédát az alatta beszakadó padlózat mentette meg a fegyver torkolattüzétől. Egy szinttel lentebb az idegen a gerendák törmelékei alatt szorult. Ez fedezéket és béklyót is jelentett neki egyenlőre. Préda a közelben egyik testvérét érezte és rögtön a segítség kérő feromonok kezdtek termelődni testében. A xenomorph azonnal a segítségére indult és a romokat kezdte el szétdobálni Préda felett.
~Vannak kivételek ez az ember másabb szívósabb erősebb, mint akikkel eddig találkoztam. -De az idegenek hamar tanulnak és Préda ezt már tudta. Testvére pillanatok alatt segített neki kiszabadulni.
~El kell hagynunk az épületet. -Ezt az üzenetet minden testvérének mentálisan üzente és a megmaradtak menekülni kezdtek a házból.

19Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szer. Dec. 09, 2015 7:53 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A törmelék másodpercről másodpercre könnyebb lett, végre fekete kitintestedre rávillan a világosság. Már mindkét hű segéded itt van és szorgosan mentik ki a kasztban felettük állót. A harc úgy tűnik kezd véget érni, az emberek, legalábbis az ellenséges két szakasz hátrálni kezd, eredeti 40 fős létszámukból (a szakaszok nem voltak feltöltve) már csak 23 fő él, ám a ti veszteségetek is szép nagy, egy fanatikus, illetve négy alien pusztult már el. Ám mi az oka annak, hogy az ellenség meghátrál?

Jó egy tucat warrior és három praetorian, egyenesen a fészekből. Az emberek hátrálnak, fedezékről fedezékre, a hátvédet szintetikusok adják. Mire kiszabadulsz a törmelékből és elmentek az épület romjaitól, eléritek a konténerek labirintusának bejáratát. Néhány fegyveres ide vette be magát. Érzed, hogy egy fegyveres van nem messze, a bejárat felé fordulva. Továbbá egy precíziós lövész van a konténerek tetején, Ha felmásztok, talán kiszúr titeket, mert oldalasan fekszik, így nem tud azonnal észrevenni titeket. Ha pedig a magányos őr felé mentek, ő biztos tüzet nyit.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

20Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Vas. Dec. 13, 2015 8:15 pm

Préda

Préda
A két idegen hamar szétdobálta Préda felől a törmeléket. Mindeközben a katonák visszavonulást mutattak helyezkedésükkel. A veszteségek mind két oldalon súlyosak voltak, de a katonák oldalára billent volna a mérleg nyelve így is. Azonban valami történt, a fészekből segítség indult a megmaradt idegen és szektások részére. Tucatnyi harcos, Prédához kasztban hasonló és három testőr is megindult a helyszínre. Az emberek és idegenek közötti harc még a visszavonulás pillanatában is folyt. A lövések hol tompán hol hangosan találtak célt, de olykor egy idegen sikítás is hallatszott az emberi kiáltások és folyamatos lövések mellett. A házat már csak a jó Isten tartotta egyben és a megmaradtaknak volt ideje kimenekülni. A cél a konténerek labirintusa volt. Préda érzékei nem csaltak és feromonokkal közölte, hogy néhányan maradtak.
~Ezeket emberek alkották. -Préda a kiborgokra értette. Ők alkották a hátvéd sort. Valószínű ők fedezik a visszavonulókat. A bejárat elkerülésére intette Préda testvéreit és felkapaszkodott egy konténer szélére, hogy felülről is fedezve maradjon. a Bejáratot elkerülték és Préda figyelmét különösen egy fent fürkésző lövész kötötte le. A konténerek oldalán próbált minél közelebb jutni.
~Csak közelebb kell érnem. -Tervei szerint volt olyan ügyes, hogy ha hallótávon belülre ér az osonása hatékonyságát megint bevetheti és meglepheti a lövészt. Testvérei követték példáját, de ők lemaradtak jócskán és inkább az őrszem posztot választották.

21Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Dec. 14, 2015 8:59 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Nesztelenebb már nem is lehettél volna. Miközben már majdnem felérsz, egy lövés dördül el a lövész részéről. A lövedék az egyik praetorian fejében áll meg, nem öli meg, csupán megakadt a kemény fejpáncélban. A következő lövés soha nem dördül el, mert felértél és rávetetted magad az emberre. Gyilkos birkózásotok gyorsan véget ér, egy lékelés a koponyába és némi agyvelő a szekunder nyelvedre mindent megoldott.

Időközben két követőd megközelítette a lent levő fegyverest, aki rájuk lőtt. Bár a lövedékek célt tévesztettek, nem lehet megkockáztatni egy szemből való támadást, bár mi lenne, ha valaki felülről mérne rá csapást? Mindeközben az ég távoli sarkán egyre közeledő objektumok tartanak a csatatér felé.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

22Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Dec. 14, 2015 10:46 pm

Préda

Préda
Prèda elkèsett. A lövedèk eltalálta egy testvèrèt. Dühètől már csak lendülete volt nagyobb, amivel rávetette magát a fekvő katonára. Súlya alatt csontok roppantak. A szabadulás esèlyènek illúzióját Prèda szekunder nyelve szakìtotta szèt. A vèr ès emberi cafatok minden irányba kicsapódtak. Ùjabb lövèsek. Rèm ès Vèrengző cserkèszèse nem járt sikerrel. A bejárattól nem messze álló őr kiszúrta őket. A lövès cèlt tèvesztett, de Prèda azonnal megindult felè a kontènerek tetejèn. A sèrülèse ellenère sem lassìtott. Ennek oka főkènt a távoli repülő gèpek voltak. A fogadó bizottságot valószìnű az idegen erősìtès ellen küldtèk. Prèda tudta ha nem tünnek el a helyszìnről ès nem viszik az egyetlen fontos embert akkor vesztettek. Amint végeztek az utolsó örrel az első dolguk, hogy mind fedezèket keresnek a sziklák között.

23Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Kedd Dec. 15, 2015 9:01 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A fegyveres lábai eltörhettek, mikor ráestél, mert valamik reccsentek. Itt a szekunder nyelved kétszer is célt tévesztett, elégé fickándozik az illető feje, mint a hal, mikor nem akarják, hogy kifogják. Így történik meg az, hogy leviszed nyelveddel a fickó alsó állkapcsát és a torka egy részét. Rossz hallani, ahogy gurgulázik és a vér csak úgy jön ki a sebből, amit te okoztál. Másnak iszonyú, neked és úrnődnek dicsőséges hang.

A gyors csapásmérő légi egység időközben megközelítette a helyet. Fedezékkeresés közben észleled, hogy hullani kezd az égi áldás, 20 mm-es lövedékek képében. Amit eltalálnak, azt darabokra szedik szét, az egyik praetorian cafatokra megy. Az alienek ahol tudnak, fedezéket keresnek, ám nem történik újabb golyózápor, a gépek a fészek felé mennek, ott kioldják levegő-föld rakétáikat, aztán távoznak. Az úrnő fájdalmát érzed, hiszen a rakéták sok testvért öltek meg.

Pár perc eltelik, mire nyilvánvalóvá válik, hogy már csak ti vagytok itt, a lepusztult épületekből, sziklák mögül és konténerek közül pontosan 5 xeno (beleszámítva téged és a két követő NJK-t), meg két ember maradt életben, egy praetoriannal együtt.

- Gyerünk, ne vesztegessük az időt! A megfigyelők nem messze innen, egy gyorsan felhúzott megfigyelőállásnál vannak, egy teherjármű közelében. Menjetek előre, mi majd beérünk titket, addig maradjatok rejtve, amíg nem szólok!

Pár száz m, sziklás terepen, ahol meredek falú sziklák állnak tétlenül. Rejtekhelyet csak a nagy kövek és sziklák nyújtanak, a hatalmas kihalt bokrokkal együtt. Bár van egy út (földút), ami odavezet, vajon megéri-e, hogy kockáztass, hogy rajta haladjatok?


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

24Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Csüt. Dec. 17, 2015 11:32 am

Préda

Préda
A meglepetés ereje megint Préda oldalára szegődött. A férfi lábai eltörtek az idegen súlya alatt, de még így is küzdött az életéért. A végtelennek tűnő pillanatot a férfi számára Préda zárta le. Két próbálkozás után az xenomorph feladta, hogy a fejre célozzon ahhoz túlságosan ficánkolt az áldozat. Ezért csak közelebb hajolt és hagyta, hogy szekunder nyelve belemarjon a fejébe. A torkából és állkapcsából tépett ki egy jókora darabot. Az emberi vér az idegenre fröccsent és keveredett annak csöpögő nyálával. A mámorító érzés megint úrrá lett Prédán. Győzelem. A percet viszont a gyász is megtörte. A légicsapás letarolta az erősítést. Idegen testrészek, belsőségek és savzápor csapódik mindenhova. A házak is kaptak a 20 mm-es lövegekből és Préda testvéreit a törmelék maga alá temette.
~ A fészek felé tartanak. -Prédába a felismerés villámként csapott és mentálisan üzent úrnőjének, hogy a járatok mélyére a legmélyebb zugban húzzák meg magukat talán akkor túlélhetik a támadást. Később ráérnek kiszabadítani a bennrekedteket. A bombázás után a túlélők gyülekeztek a konténereken kívül. Öt xenomorph egy testőr aki csodával határos módon túlélte a bombazáport és két szektás. Szerencsére a fickó akire vigyázniuk kellett ő volt az egyik. Az emberek a királynő segítségével tudatják a maroknyi falkával, hogy egy közeli megfigyelőállást létesítettek. Az idegenek előre mentek, de várniuk kell majd a jelre amit a szektástól kapnak. Kevés táv után két lehetőség is nyílt az idegenek számára. A földút, amin a csapás visz tovább és egy ereszkedő. Préda az ereszkedőt választotta ott több a fedezék veszély esetén, de ez a praetorian számára lehetetlen így neki a csapáson kellett tovább haladnia. Ha más nem és sikerül elérniük a bázis határát még így is jó figyelem elterelést nyújthat a benga szörny míg ők bejutnak. Talán kicsit meg is gyengíti a bejárat kordonát, ha egyáltalán volt ilyen. Az öt xenomorph óvatosan ereszkedni kezdett míg a Praetorian a földúton haladt tovább. Léptei tompán puffantak alatta, de a másik négynek is meggyűlt a baja ereszkedés közben. Préda méterről méterre egyre közelebb érzékelte az embereket jó úton jártak.

25Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szomb. Dec. 19, 2015 8:47 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A légtérben vagy féltucat nehéz szállítógép köröz (CS-14 Briareos), a megfelelő sík terepre szállítva a bennük levő rakományt. Két röpképes alien tűnik fel a levegőben, próbálják a gépeket zavarni, mintha egy kis véreb menne a hatalmas elefántra. A nehéz szállítóknak nincs önvédelmi fegyvere, súlyspórolás miatt leszedték azokat. Azonban három légvédelmi APC nyomkövetős lövedéke hasít az égbe, hogy leszedjék a xenokat. Az első alien ugyan elmenekül, ám társa már nem szerencsés, a lövedékek darabokra szedte, cafatai pedig az egyik gép elejére kerülnek. A pilóta nem láthat szabad szemmel, ráadásul a sav is marja az üveget. A menekülésből visszatért röpképes alien visszatár és öngyilkos módon beleszáll a pilótakabinba, aminek üvege enged a keménységéből a sav miatt.

A CS-14 zuhanni kezd, orra a föld felé süllyed, majd nagy árnyékával kezd titeket is beteríteni, vészesen zuhan, oldalát és hasát már a nagyobb magaslati pontok roncsolják. Kő és alkatrészdarabok zuhannak szanaszét, belső robbanások rázzák meg a gépet, ami felétek tart.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

26Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Vas. Dec. 20, 2015 8:20 pm

Préda

Préda
A bázis nem lehetett messze. Ezt a féltucatnyi szállító légi jármű igazolta, amit pillanatok alatt két röpképes idegen zavart meg. Nem volt szükség kitérő manőverekre ugyanis a két idegen kevés volt ahhoz, hogy kárt tegyen bennük. De jobb félni mint megijedni. Perceken belül három lövedék tört fel az égbe a két idegent becélozva. Egyikük ügyesen kitért és távolabb repült, de a másik cafatokban kötött ki egy szállító elején. A sav marni kezdte a gép pilótafülkéjének üvegét és orrát. Az éltben maradt idegen kamikázeként repült neki a sérült gépnek és betörte az üveget, ami zuhanni kezdett Préda és társai felé. Ereszkedve a sziklás lejtőn az idegenek még gyorsabbra fogták iramukat.
~Széledjetek szét mert a roncsok a hátunkba kerülve lavinaként sodor le magával. -Több sem kellett. Az idegenek a sziklákon jobb és bal irányba kezdtek el mászni. Emberi szemmel felfoghatatlan ügyességgel és gyorsasággal. Néha megcsúsztak, de megtudták tartani egyensúlyukat, és a gép árnyéka már nem teljesen felettük volt.
~A becsapódás után megvárjuk amíg a törmelékek biztos távban leérnek a lejtőn aztán ereszkedünk tovább, de sietnünk kell mert biztos, hogy felderítőket küldenek majd a roncsokhoz. -Miközben Préda gondolatait továbbította a levegőben zuhanó gép elszabadult roncsai akadályozták az idegen falkát. Az egyik roncsdarab Prédától pár méterre passzírozódott a sziklának. Nagyon gyorsnak és még is óvatosnak kellett most lenniük.

27Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szer. Dec. 23, 2015 12:00 am

Johny Borgia

Johny Borgia
A gép egész hosszú és mély szántást művelt, útját egy hatalmas szikla állította meg, szétdarabolva a pilótafülkét. Égő roncsdarabok mindenütt, valahogy ti túléltétek az egészet, azaz hogy te és két követőd, a többiek meghaltak. A gép törzse viszonylag egyben van, leszámítva hogy hatalmas lyukak tátongnak a vázon, ráadásul elektromos kisülések mennek végbe a megmaradt elektronikánál. Szemügyre vehetitek a rakományt: egy önjáró löveget, egy rakás munícióval. Ha feltételezzük azt, hogy mindegyik gépben lövegek voltak, akkor az 5 tüzérségi egységet jelent az embereknek, amik készen állnak a fészek belövésére.

A távolban egy négyszemélyes dzsip motorja hangzik fel, érzékelsz három darab agytevékenységet, magyarán három katonát. Ők lennének a mentőegység, bár nyilvánvalóan nincs mit menteni, bár kötelességük biztosra menni, hogy a pilóták halottak-e.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

28Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Szomb. Dec. 26, 2015 10:28 am

Préda

Préda
A becsapódás hullámkènt lökte előre Prèdát. A sziklás peremen megkapaszkodó bokrok azonnal lángok martalèkává váltak. Az idegenek a tőlük telhető leggyorsabban ereszkedtek a lejtőn, de csak hárman maradtak èletvlben. Az egyiket egy kicsapódó lángcsóva taszìtott el a szikla peremtől a mèlybe. Lángoló fekete kitines teste mèg zuhanás közben sem aludt ki. Másik kettőt a gèp becsapódó roncsai nyomtak agyon olyan gyorsan, hogy sikìtani sem volt idejük. A roncsok mèg ez után sem hagytak nyugtot a menekülőknek. A roncsok hihetetlen sebessèggel zùdùltak a menekülők nyomába, ès Prèdának már csak kèt követőjèt sikerült figyelmeztetnie, hogy tèrjenek ki. Mèg èpp időben. A lavinakènt èrkező roncsok mèly árkot vágtak a hegy oldalba. Prèda ès kèt követője èlte tùl a szerencsètlensèt. Prèda remèlte, hogy rajtuk kìvül mèg az emberek ès a testőr is èl. A trió elèrte a roncsokat, amiben elèg tűzerő volt, hogy maradandó pusztìtást okozzon. A távolból egy közeledő dzsipben három èletjelet adó katonát èrzèjelt Prèda. A háron xenomorph elbújt a roncsok között egymástól nem távol mert tudták, hogy a katonák sem szakadnak el egymástól. Prèda kivárt mèg nem volt biztos benne, hogy lesből lecsapnak a katonákra, ha viszont a helyzet felkìnálja nem haboznak.

29Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Hétf. Dec. 28, 2015 7:09 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A fegyveresek szétváltak. az egyik a plazmavágójával hozzá is kezdett kinyitni a pilótafülkét. A másik két társa meg felméri a roncsot. Te a tüzérségi jármű alatt találtál búvóhelyet, mivel ez volt hozzád közel és eléggé könnyű volt szétfeszíteni a páncélzat alját.

Észleled, ahogy megáll előtted két láb, még nem vettek titeket észre, még nem. A plazmavágós fickó felkiált, nem érthetitek mit mondhatott, ám a két társa máris felé fordul és elkezd odamenni. Ti bármikor támadhattok, a lesből támadás bizonyára hasznos lesz, bár megvárhatjátok, hogy maguktól elmenjenek a vendégek.


_________________
Külszíni fejtés 3827486564Külszíni fejtés 3702841940Külszíni fejtés 2196059390
Külszíni fejtés 3768365694Külszíni fejtés 1660501373Külszíni fejtés 3935029224

30Külszíni fejtés Empty Re: Külszíni fejtés on Csüt. Dec. 31, 2015 5:07 pm

Préda

Préda
A motor leállt és a dzsipből három katona szállt ki. Füstölgő és lángoló roncsok mindenhol. Kettő a pusztítás mértékét vette szemügyre egy pedig a pilótafülkét próbálta kinyitni az esetleges túlélők érdekében. Préda érzékelte Rémet és Vérengzőt, de csak remélni merte, hogy nem fedik fel magukat.
~Várjatok nehogy meglepetésben legyen részünk. -Préda aki egy nehézségi tüzérben húzta meg magát egy pillanat alatt elvágta mentális üzenetét, ugyanis egyikőjük éppen elé lépett a nézelődés közben. A fáradtság jele volt és a sérüléseké, de érezte, hogy fáradt. Már ha az idegenek tudják e mi is lehet a fáradtság. Verbális hullámokat észlelt, számára érthetetlen volt, de a harmadikhoz sietett a másik kettő. Meg sem fordult benne a támadás és ezt társaitól is elvárta.
~A távozásuk pillanatában elég sebezhetőek, mivel nem érzik magukat olyankor akkora veszélyben. -Az idegenek csak vártak és tanultak is, megfigyelték az ellenséget. Megfogják várni mi lesz az ajtón túl és ha távoznak a megfelelő pillanatig kivárnak és mérlegelnek.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.