Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Carl Dalton EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Carl Dalton EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Carl Dalton EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Carl Dalton EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Carl Dalton EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Carl Dalton EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Carl Dalton EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Carl Dalton EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Carl Dalton EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Carl Dalton EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Carl Dalton

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Carl Dalton Empty Carl Dalton on Pént. Május 09, 2014 2:19 pm

Carl Dalton

Carl Dalton
Név: Carl Dalton
Becenév: „Lucky”
Faj: ember
Nem: férfi
Rang: közlegény
Születési hely: Mars, Mars city
Születési idő: 2174
Foglalkozása vagy volt foglalkozása: Már fiatal korában katona akart lenni, és be is jutott az Egyesült Amerikai Hadseregbe. Most már CMC katonája, tankvezető.
Külső és belső jellem: 188 cm magas, rövid barna hajú, fekete szemű, erős testalkatú fiatalember. Szeret csapatban dolgozni, de egyedül is megvan egy kalandban, a parancsokat megpróbálja nem megszegni. Nagyon szeret tankkal dolgozni. Az erős páncélokat és a jó erős fegyvereket kedveli, de a többi felszereléssel is boldogul. Utálja az alieneket. Ha meglát, egyet azonnal lőnie kell. Amúgy vicces tréfás alkat.

A Marson született Mars cityben. Csecsemő korában apukája egy tudós volt, akit az alienek holttestének a vizsgálatával bízták meg. Egyszer, amikor túl mélyre ért a testben kifröccsent a sav az alien holtestéből, és ráfolyt a fejére. A sav szétmarta a fejét és azonnal meghalt. Amikor az anyukája megtudta, hogy a férje meghalt, belebetegedett és ebbe a betegségbe ő is belehalt. A kis Carl mivel csecsemő volt elfelejtette a történteket és ezen túl a nagyszülei vigyáztak rá. Soha nem akarták elmondani a szülei halálát, hanem mindentől védeni akarták. Soha nem engedték ki a házuk környékéről. A mamája egy klinikában dolgozott és Carlot is csak oda vitték el, ha beteg volt. A papája a hadseregben szolgált közlegényként. Erről sok élményt átélt, és ezek a mesék nagyon tetszettek Carlnak. Már fiatal korában elhatározta, hogy egy nap ő is a hadseregben fog szolgálni. 16 éves korában már nagyon agyára ment a bezártság, és amikor megtudta, hogy mi lett a szüleivel aznap éjszaka megszökött. Mivel a hadseregben akart szolgálni el ment a legközelebbi katonai kiképzőtáborba. Megkérdezte, hogy beállhat-e a hadseregbe, és mivel fogytában voltak a katonák, örömmel bevették Egyesült Amerika hadseregébe. Miután elvégezte a kiképző tábort rögtön megkapta az első küldetését csapatával. Egy olyan bolygóra kellet utaznia ahol nyugalomban éltek az emberek, míg egy alien fészket nem találtak. Küldetésük az volt, hogy kiirtsák az alieneket.
Küldetésen: Mikor kiszálltak az űrhajóból egy APC tankkal (amit Carl vezetett) mentek segíteni a már több napja, és több éjszaka óta alienekkel küzdő szövetségeseknek. 15 emberrel mentek segíteni a bajtársakon. 45 mérföld haladás után meglátták a menekülő társakat. Ellátták a sebesülteket és feltöltötték a tárjaikat. A bolygón 30-an voltak, de abból már körül belül 20-an meghaltak, köztük két parancsnok is, az alienekkel való harcban. Így a csapatnak most már 25 volt a létszáma. Továbbmenetelve odaértek az alienfészek széléhez és kiküldték a közelharcosokat. Carl megpróbált mindent megtenni a tankból. Rájuk lőtt a gépfegyverekkel, az őrtoronnyal, de nem fogytak el. Mindenhonnan jöttek fákról sziklák mögül szinte teljesen bekerítették őket. Vissza kellet menekülniük a tankba. Ebben a harcban még 5-en meghaltak. Addig, amíg ellátták a sebesülteket (3 sebesült volt) a tankból lőtték az idegeneket. Több óra küszködés után elfogyott az alienek utánpótlása és sikerült tovább haladni a fészek felé. Erdőkön és mocsarakon hajtottak át az APC tankkal több alient legyőzve. Útközben, néhány alien odaugrott a tank bejáratához és 2 embert is elragadtak a tankból. Ezután már csak 18-an maradtak, köztük 3 sebesült, szóval csak 15 ember volt harcképes. Majd a fészek középpontja felé egyre több lett az idegen. Kiküldték a közelharcosokat, de egyik sem járt sikerrel. Mindegyiket elpusztították és már csak 7 ember maradt a tankban köztük Carl Dalton, az egyetlen olyan ember, aki tudta, hogyan kell tankot vezetni. Rengeteg alien volt, majd teljesen körbe vették őket. Nem tehettek mást mint, hogy belőnek néhány rakétát a fészekbe, amivel megkockáztatták a tank fejre borulását, de nem tehettek mást. A rakéták belövése után, az lett, amire gondoltak. A fészket kiirtották, de a tank felborult. Ebben a borulásban 4 ember életét vesztette, a többiek sérüléssel megúszták, mint Carl. A küldetés végén 3 ember maradt. A halottak az életük végéig megvédték a bolygót, akik nem haltak meg azok még most is védik, ha bajban van. Ezt a küldetést Carl Dalton sikeresen teljesítette a csapatával. Az egész csapatot nagy vígadalom várta a főbázison. Miután felépült Carl rögtön kapott egy értesítést, egy új küldetésről. Méghozzá azt, hogy az USS Faunia jelét elvesztették a radaron.
Küldetésen: A csapat fel volt készülve, hogy alienekkel lesz dolguk. 15 katona ment erre a feladatra. Mikor megérkeztek az USS Fauniára, az első kereszteződésben megláttak egy feléjük futó személyzeti embert, aki nagyon meg volt ijedve. Megkérdezték tőle, hogy mi történt és ő elmondta, hogy az alienek ellepték a hajót. Miután továbbfutottak a kereszteződésben 2 idegen megtámadta őket. Az egyik idegent Carl lelőtte a másikat az egyik társa szúrta le, csak a sav lefröcskölte a kezét és belehalt. Három kereszteződés után kettő alien ráugrott kettő társunkra a szellőzőből és ők meghaltak. Azt a két alient leszedte Carl négy társa, és a kereszteződésből pedig még jött egy idegen. Azt az egy idegent Carl megölte. Tovább haladva bekerítették őket az idegenek. Elölről, hátulról, jobbról, és balról is jött 2-2 alien. A csapatukból már kiesett három ember, és így tizenketten voltak, az alienek pedig nyolcan. Carl lelőtt két idegent, de hátulról ráugrott egy alien és majdnem megölte, de az egyik társa lelőtte róla. Egy másik kereszteződésből egy alien megölt egy embert, de a mellette levő három társa lelőtte azt. A másik három alien megölt két embert, míg sikerült őket megölni. Az utolsó aliennek is sikerült megölnie egy embert, de aztán Carl lelőtte. Már csak nyolcan voltak a csapatban. Ekkor rájöttek, hogy a hajó megmenthetetlen így egy új tervet találtak ki. Azt, hogy felrobbantják a hajó hajtóművét, így elpusztítva az idegeneket. Igyekeztek eljutni a hajó hajtóművéhez. Útközben több aliennel végeztek. Mikor megérkeztek a hajtóműhez, beállítottak egy időzített bombát, csakhogy az idegenek megtalálták őket. Megint nyolc idegen jött. Az alienek megöltek közülük három embert, az emberek pedig megölték az összes alient.  Minden erejükből futottak a hajóra, amivel érkeztek, de egy idegen csapat az útjukba állt és ez az alien csapat is megölt egy embert. Miután megölték őket, tudva, hogy kevés idejük van a robbanásig felszálltak a hajójukra és el tudtak menekülni USS Fauniáról. Bár a hajót nem sikerült felszabadítani az idegenektől, de legalább megmenekültek. Végül öten maradtak, köztük egy sebesült. Útközben ellátták a sebesültet és várták a következő kalandot.  Ezután sok éven át sok, sok küldetésen sikerrel járt Carl és csapata, és szerencsére keveset rontottak el. A katonaságnál Carl Dalton kapott egy levelet, a Gyarmatügyi Tengerész Gyalogságtól, hogy csatlakozna-e hozzájuk. Carl büszkén és örömmel csatlakozott a Tengerész Gyalogsághoz ahol még sok kaland várt rá.

2Carl Dalton Empty Re: Carl Dalton on Pént. Május 09, 2014 6:34 pm

W.B.

W.B.
Üdvözlet!
Előtörténetet még nem tudom elfogadni, leírom, hogy mért:

- Fekete szemű? Fekete szemű ember nem létezik, maximum sötét barna.
- Helyesírási hibák vannak. Leginkább különírva olyan szavak, miket egyben kéne.
- APC tank… hol találtad ezt a kifejezést? APC – Páncélozott csapatszállító (jármű). Tankhoz semmi köze.
- Milyen közelharcosok?
- „Útközben, néhány alien odaugrott a tank bejáratához és 2 embert is elragadtak a tankból.” – Ezt hogy? Mért nincs becsukva az ajtó? És amúgy APC, csapatszállító. Nem tank. Bolygó neve halálban is hiába mondják tanknak, az bizony nem tank.
- Hány APC volt? Mert egy APC – sofőr, parancsnok, 8 katona és néhány plusz hely van csak. Kicsit sok az ember nem?
- Mért borul fel az APC?
- „A halottak az életük végéig megvédték a bolygót, akik nem haltak meg azok még most is védik, ha bajban van.” – Ezt hogy? Ott hagytátok őket vagy mi?
- Faunia… ok. De milyen radar? Tudod mi a radar? Attól hogy alienek vannak rajta nem tűnne el a radarról, de itt már rég nem radarral követik az űrben a dolgokat. Helyzetjelzés jele szűnt meg legfeljebb, de azt le kell kapcsolni vagy megsemmisül a hajó, eme két eshetőség van. Tehát inkább vészjeleket küldött.
- Leszúrta az idegent? Mivel? Sav leégeti a kezét és belehal? Hát neccesen. Max besokkol és elájul. Ettől meghaljon azonnal az nagyon necces.
- Hajtómű felrobbantása mért vinni magával a hajót? Űrben bármikor megsérülhet a hajtómű és felrobbanhat, de az nem viszi magával a hajót. Ha igen akkor naaagyon rossz a tervezés. A reaktort kell felrobbantani. De van önmegsemmisítő is.
- „Ezután sok éven át sok, sok küldetésen sikerrel járt Carl és csapata, és szerencsére keveset rontottak el.” – 18 éves voltál 2192-ben. Mikor a Földön elkezdődött a háború. Jelenleg játékban 2195 december vége van. Tehát ez a jó sok kaland… katonáknak nem kaland, hanem bevetés/küldetés van.


Gondold végig az előtörténeted. Ez nem FPS, ez RPG és mivel írásban történik, így igyekszünk reálisak lenni.
Ha kérdésed van akkor kérdez. Amennyiben javítottad előtörténeted jelezd.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.