Név: Carlos Mendoza
Becenév: nincs
Rang: Közlegény
Születési hely: Sevilla
Születési idő: 2170
Foglalkozás, vagy volt foglalkozás: Volt az Spanyol haderő tagja, most CMC tagja
Külső jellemzők: 175 cm magas, izmos test felépítésű, fehér bőrű, arca simára van borotválva és van egy karmolás nyom a jobb részén, rövid barna haj.
Belső jellemzők:Jól fegyelmezett vagyok a parancsokat a képességeimnek meg felelően próbálom tejesíteni. Egy kissé zárkózott vagyok az új emberekkel meg jobban szerettek egy magamban lenni. De azokkal, akiket ismerek, már sokkal beszédesebb vagyok. Az idegenekkel szemben fanatikus gyűlöletet érzek.
Felszerelés és birtokolt dolgok:
Megszerzett pont:65
Elköltött pontok:50
Megmaradt pontok:15
Megvásárolt képességek: Fegyverhasználat: 30sp
Közelharci fegyverek I: 20sp
Egyenleg: 400$
Sikeres: 1
Sikertelen:-
Feloldott fegyverek és páncélok:
Követő NJK karakterek:-
További játékos karakterek:-
Becenév: nincs
Rang: Közlegény
Születési hely: Sevilla
Születési idő: 2170
Foglalkozás, vagy volt foglalkozás: Volt az Spanyol haderő tagja, most CMC tagja
Külső jellemzők: 175 cm magas, izmos test felépítésű, fehér bőrű, arca simára van borotválva és van egy karmolás nyom a jobb részén, rövid barna haj.
Belső jellemzők:Jól fegyelmezett vagyok a parancsokat a képességeimnek meg felelően próbálom tejesíteni. Egy kissé zárkózott vagyok az új emberekkel meg jobban szerettek egy magamban lenni. De azokkal, akiket ismerek, már sokkal beszédesebb vagyok. Az idegenekkel szemben fanatikus gyűlöletet érzek.
Felszerelés és birtokolt dolgok:
-FAMAS F82 5db tárral
-VP 70 4 tárral
-Fairbairn sykes kés
-M10 sisak
-PrM2 –Mellvért
Skillek
Megszerzett pont:65
Elköltött pontok:50
Megmaradt pontok:15
Megvásárolt képességek: Fegyverhasználat: 30sp
Közelharci fegyverek I: 20sp