Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Frank Mustang EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Frank Mustang EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Frank Mustang EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Frank Mustang EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Frank Mustang EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Frank Mustang EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Frank Mustang EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Frank Mustang EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Frank Mustang EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Frank Mustang EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Frank Mustang

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Frank Mustang Empty Frank Mustang on Hétf. Júl. 15, 2013 6:50 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Faj: Ember
Nem: Férfi
Név: Frank Mustang
Becenév: -
Születési dátum: 2171
Születési hely: Mars, Mars City
Rang: Közlegény
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Gyarmati Tengerészgyalogos

Külső tulajdonságok: 186 cm magas és közel 88 kg testsúlyával teljesen átlagos termetű emberi lénynek mondható. Haja  színe sötétbarna, míg szemei kék színűek. Bőre világos. Testét semmi rendkívüli ismertető jel nem látható. Arca is felejthető és átlagos. Talán csak sűrű bozontos szemöldöke és gyér arcszőrzete az ami említésre méltó.

Belső jellem:
Eléggé fegyelmezett személy, ami leginkább az apjának köszönheti. Szereti a rendet maga körül, és szeret rendet is csinálni, ha éppen nyugta van. De egyenlőre még meg van ijedve. Nem nagyon tudja, hogy mire is számítson magától, mint katona. Vajon meg fog ijedni és fülét, farkát behúzva iszkol el? Vagy felül tud kerekedni a félelmén és társaival vált vállnak vetve küzd ő is? Esetleg örült dühvel rájuk veti magát? Nem is annyira az emberektől, hanem inkább az idegenektől tart. Számára egyenlőre mitikus fenevadak, akiket csak a hírekben látott és akik megölték az apját.
Felszerelés: Szabvány tengerészgyalogos felszerelés(1 db M41A impulzus karabély /standard felszereltség/, 1db VP 78, BDU, M3 típusú személyi páncél, M10-es páncélsisak), 1db katonai rohamkés, 4+1 tár az M41A impulzus karabélyba, 2+1 db tár VP 78, 5db gránát(3db M40/2db kézigránát/repesz/)

Előtörténet:
2171-ben született a Marson. Egészen pontosan Marc Cíty egyik korházában látta meg a napvilágot. Ez, mint az várható is, nagy örömet okozott az egész családban. A családba ő lett az egyedüli fiú gyermek. Rajta kívül még két lány testvér született, Elena és Rose. Az édesanyját is Rose-nak hívják, aki otthon felügyel a gyerekekre, így hát rendes munkája nincs is. Az apja Alen Mustang, a Gyarmati Tengerészgyalogságnál szolgált, mint hadnagy. Emiatt sok időt töltött az űrben és más bolygókon. Így érthetően sokat volt távol a családjától. Ezt követően a Marson sikerült az egyik helyi biztonsági cégnél elhelyezkednie, mint tanácsadó, hogy többet lehessen a családjával.

Frank már gyerek korábban is imádott háborúsat játszani a barátaival. Ilyen volt a számháború és mellette sok hasonló játék, amibe persze a videójátékok is beletartoztak. Akkor még nem is nagyon gondolt bele, de ezek mind a felkészülését hívatottak megkönnyíteni a későbbiekben. Az apjától megtanulta a rendet és fegyelmet, mivel otthon elég sok volt a szabály, amiket be is kellett tartaniuk. Meg is kapták a büntetést, ha nem így történt.

Amikor már elég idős lett, akkor ő is elkezdett iskolába járni. Tanulmányi átlaga erősen átlagos volt, egyedül a testnevelésben volt kiemelkedő. A sport versenyeket sorra meg is nyerte. Futásban és foci-ban(amerikai változat) kiemelkedő volt. Ezt nagyrészt az apjának köszönheti, hiszen ő szeretette meg vele a sportot. Jó pár ide járó katona poronttyal is sikerült összeismerkednie, majd összebarátkoznia.

Velük néha a nagy szülői szigor elől elmenekültek a helyi parkba, ahol körbeültek és rémmeséket meséltek egymásnak. Avagy éppen játszottak és verekedtek, ha úgy hozta a helyzet. Amikor egyszer véres szájjal ment haza, az apja jól le is szidta érte. De úgy érezte, hogy megérte és másnap az apja is vállon veregette csak úgy suttyomban. Íj módon teltek fiatal évei.
Ezt követően az apja is haza került. Ekkor volt ő 15 éves, majd a közép iskolába került. Mivel az apja már nem volt katona, így állami iskolába került át. Ezen évek számára nehezebbek voltak, mivel olyan társaságba került, ahol nem ismerte ki magát olyan könnyen. De az ember az alkalmazkodási képességéről híres, így viszonylag hamar megtalálta a helyét a társaságban. Csakhamar az iskolai foci csapat csillaga lett, ami azzal járt, hogy hamar megkedvelték az újonnan érkezett fiút. Valamilyen szinten a tanulmányi eredményei is javultak. Nem mellékesen az apja is jól keresett, így meg tudta adni neki, amit szeretett volna. Ettől függetlenül persze a fegyelem megmaradt és mint minden tinédzser ő is lázadni kezdett. Kisebb kihágások voltak ezek csupán, de ezeknek sem örült az apja. Ilyen volt a dohányzás és a sunyiban elfogyasztott alkohol is.

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. A nap végén pedig mindenki összegyűlt. Apja és fia veszekedtek, míg a TV-ben valami műsor ment. Aztán egyszer csak megszakadt az adás és egy csapzott külsejű nő beszél bele a kamerába. Megtámadták a Földet. Látszik a szalagcím is alul. Hírtelen csend telepszik a szobára és mindenki bambán mered a TV-re. Majd hírtelen valaki hívja az apját. Őt ismét bevezényelik, hogy besegítsen a Földön. Így hát pakol és megy. Még aznap este érzékeny búcsút vesz a családjától. Frank ekkor látta utoljára az apját.
Jó pár hónap telik el így csendesen és az egész család retteg, hiszen azóta semmi hír felőle. Hírtelen egy katonai autó áll meg a ház előtt, amiből két díszegyenruhás alak száll ki. Miután beengedik őket nem teketóriáznak, hanem közlik is a rosszhírt. Az apja meghalt a Föld védelmében. A család eluralkodik a gyász, majd még egy szomorú hírre fény derül. A holtestet nem tudták visszajuttatni, így a temetést holttest nélkül kell megcsinálni. A temetésbe persze besegít a hadsereg is, amit teljes katonai tiszteletadással kívánnak megoldani. Sortűz és a szinte a teljes repertoárt felvonultatjátok. Ekkor kapja el az egyik egyenruhás tiszt Frank-kat. Mesél neki arról, hogy van lehetősége bosszút állni az apjáért. Megölheti azok a szörnyeket, akik az apjával is végeztek. Hiszen erős fiatalember ő. A Gyarmati Tengerészgyalogság soraiba, pedig ilyen emberek kellenek. Ő pedig megragadja az alkalmat és ígéretet tesz, hogy csatlakozik.

A pár év hamar eltelik. Frank ez idő alatt megváltozik. Habár még mindig szeret sportolni, de igyekszik felkészíteni magát arra, hogy belép a seregbe. Küzdősportokat tanul és még lőni is eljárna, ha az anyját nem verné ki tőle a veríték. De amint elég idős lett, be is lép a sorozó irodába és jelentkezik. Az anyjának már csak este mondja el. Ettől ő sírni kezd, hiszen már elvesztett valakit ebben a háborúban és nem akar még valakit elveszteni. De a fiú hajthatatlan. Nem akar sem magának, sem az apjának csalódást okozni.

Amint megszerezte az érettségit jelentkezik is a kiképző táborban, ahol tárt karokkal fogadják. Be is osztják egy kis szakaszba, ahol elkezdheti a kiképzését. Sorba jönnek a megterhelő feladatok. Erőnléti edzések, alakizás és a társaik. Így telik el jó pár hónap. Sok felesleges kilójától megszabadult ezen hónapok alatt. De a teste és a lelke is megerősödött. A kiképzők ugyan kemények voltak velük, de most térült csak meg igazán apja szigora. Sikerült szinte mindig rendet tartania maga körül, ami nem sok szakasztársának sikerült. Néha persze azért ő is kapott büntetést. Ezeket követően indult meg a harci kiképzésük. Késhasználat, lőfegyver és gránát használat, no meg az elmaradhatatlan kézitusa gyakorlása, ami Frank-nak jól ment. Terepgyakorlatok és túlélő gyakorlatok elhagyatott és kietlen Mars béli tájakon. Majd képeken és videókon keresztül igyekeztek megismertetni őket újdonsült ellenségeikkel. Ekkor kezdett el motoszkálni a félelem Frank-ban. A képeken túl számosan voltak és túl erősek. Általában az tengerészgyalogosok fel tudták tartani az ellenséget, de mindig nagy áldozatok árán. Ekkor következett a legrosszabb rész. elmondták nekik, hogy bizony egyenes emberek is segítik a bogarakat. Nem tudják, hogy miért, de tagadhatatlanul segítik őket. Vagy a születésükben, vagy a védelmükre kelnek, de segítik őket. Ezek az árulók a legrosszabb ellenségeik, hiszen bárki lehet ilyen tébolyult fanatikus.

A sok megpróbáltatás viszont véget ért. Nem is mindenkinek sikerült, néhányan ugyanis kiperegtek. De Frank azok között volt, akiknek sikerült. Így büszkén állt a téren, teljesen új egyenruhájában, társaival karöltve. Ezt követően kapott egy kis időt, hogy ezt a családjával töltse. Valamennyire az anyja is megbékélt. hiszen látta, hogy a fia mennyire büszkén áll a sor elején. A rövid kimenő után visszatért a laktanyába és most parancsra vár. Kíváncsi az új szakaszára is. Reméli, hogy hamar beilleszkedik, és minél előbb lehetősége lesz bizonyítani. De talán ezt a kívánságát még megbánja.A hozzászólást Frank Mustang összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 16, 2013 6:12 pm-kor.

2Frank Mustang Empty Re: Frank Mustang on Hétf. Júl. 15, 2013 9:00 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet!

Pár hibát véltem felfedezni. Mint pl. a Mars nem egy kietlen táj, terraformálva van úgy, ahogy önfenntartó bioszférája van. Ezen felül pár helyesírási hibát véltem felfedezni, illetve múlt idő és jelen idő váltakozott, kissé zavaró.

Ezek ellenére előtörténetet elfogadom. Két választási lehetőséget adok:

  1. 70 skill pont és közlegény rang. Továbbá 600$ a számládra.
  2. 50 skill pont és őrvezető rang. Továbbá 800$ a számládra.

Készítsd el karakter lapod és kommunikátorod. Ha kívánod az éppen Földön zajló kalandba valahogy be meséllek.

Jó játékot!


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Frank Mustang Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3Frank Mustang Empty Re: Frank Mustang on Hétf. Júl. 15, 2013 9:37 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Köszönöm szépen :cheers: 

Maradnék közlegény és viszem a 70 sp-t

A kalanddal kapcsolatban, pedig már nem csatlakoznék, ha nem gond. Ettől függetlenül egy mesélésben ettől függetlenül benne lennék, ha nem nagyon probléma.

4Frank Mustang Empty Re: Frank Mustang on Hétf. Júl. 15, 2013 9:53 pm

avpwar

avpwar
Admin
Van is egy ötletem!
Csak előbb készítsd el kari lapod! Azután már megy is a csapatás.Game Over Man!


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Frank Mustang Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

5Frank Mustang Empty Re: Frank Mustang on Hétf. Júl. 15, 2013 10:09 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
No. Elkészültem mindennel.
Állok elébe CMC 

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.