Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Suttogó EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Suttogó EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Suttogó EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Suttogó EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Suttogó EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Suttogó EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Suttogó EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Suttogó EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Suttogó EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Suttogó EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Suttogó

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Suttogó Empty Suttogó on Kedd Jún. 18, 2013 7:03 pm

Suttogó

Suttogó
Név: Suttogó

Faj: Xenomorph Suttogó 23799701

Variáns: Runner

Születési dátum: 2187. December. 28.

Születési hely: Чорно́биль, Ukrajna

Külső: Sötét vörös "páncélzat" zöld foltokkal, az egyik kísérlet eredményeként. Átlagosnál hosszabb lábak, de rövidebb (50 cm) farok és egy kezdetleges agancs, amiket mind a szarvastól örökölt.

[Csernobili kísérleti telep, Ukrajna]
Az emberek az ukrán kísérleti telepre vittek néhány űrhajón talált tojást. Különleges körülmények közt próbálták kikelteni őket, és némelyiket sikerült is. Suttogó egy volt a kikeltett idegenek közül. Amíg a többi arcmászót megpróbálták becserkészni és elfogni további kísérletekre, addig ő ösztönösen a menekülő utat kereste, és kiszökött egy falon alig látható, sötétben meglapuló nyíláson. Egy hatalmas komplexumot járt végig, bujkált ahol csak tudott, és egy hosszú csőben megérezte a szabadságot. Kimászott a csövön, és egy kémény tetején találta magát. Egy erőmű...... sőt mi több, egy atomerőmű tetején. Észrevétlenül lemászott az épület falán azon a sötét, téli éjjelen. Bóklászott Pripyat sötét, üres, hideg városában. Érzett valamit..... Valami meleget......
Pár méterre tőle, az egyik romos panelház lábánál egy szarvascsorda aludt. Belepetézett egyikükbe. Csak teltek az órák.......

[Vörös erdő, Ukrajna]
Kitört a négylábú emlős mellkasából, a szarvascsorda többi tagja elmenekült. Egy perc sem telt el, és máris megkezdte végleges kifejlődését........

[Vörös erdő, Ukrajna]
Eltelt húsz perc, kitört gumójából, de balszerencséjére a hadsereg már őt kereste, de mire megtalálták áldozatát, és a gumó maradványát addigra nyoma veszett sebességének köszönhetően és megkezdte útját, hogy megtalálja az őt megszülő királynőt.

[Kijev, Ukrajna]
A folyó mentén elindult dél felé, de mindhiába, egyik éjszakai akciója közben elkapták. Felismerték a szarvas szerű külsejét, és tudták, hogy ő a szökött példány. Ahelyett, hogy megölték volna, inkább elkábították egy különleges gázzal, ami csak az idegenekre hat. Elszállították a fő kutatóközpontba......

[Moszkva, Oroszország]
Az újévi pihenés után újra munkába kezdtek a földi tudósok. Suttogót különböző hőmérsékleteknek, és természeti viszonyoknak tették ki. Nem a földről származó anyagokból elkészített folyadékokat és gázokat teszteltek rajta, de csak "bőrelváltozást" tapasztaltak, majd lehibernálták, és újra szüneteltették a kísérleteket.

[Moszkva, Oroszország]
Az egyik suttogó melletti kísérleti alanynál agressziót véltek felfedezni, ami az egyik szer mellékhatása. A másik idegen megszökött a kísérleti gépből, és lemészárolta az ottani tudósokat, és az egyik tudós lába arra a gombra esett, amelyik a környező összes idegent kiengedte hibernációjából, akik kiszöktek üvegbörtönükből. Suttogó is köztük volt.

[Moszkva, Oroszország]
Az idegenek serege hatalmas öldöklésbe kezdett. Az utolsó túlélők egy űrhajóval próbáltak elmenekülni, de a hajó rakodóterében nem is sejtették, hogy ez a maréknyi hadsereg meglapult.

[A kozmosz]
A hajón lévő idegenek lassan, de biztosan csoportosan kiosontak a hajó többi részére, és minden létező élőlénnyel elbántak. Évekig keringett a hajó a vákuum birodalmában, de az idegenek csak vártak. A hajó megindult, egy roncsgyűjtő hajó húzta maga után. Új Japán felé tartott.

[Új Japán]
A fémfeldolgozóban már készültek arra, hogy lehetnek idegenek a hajóban, ezért felpakolták egy gépre, és elindították a roncszúzó felé. A hajó egyik végénA hozzászólást Suttogó összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 13, 2014 10:43 am-kor. (Reason for editing : Suttogó)

2Suttogó Empty Re: Suttogó on Kedd Jún. 18, 2013 11:36 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdv köztünk!
Előtörténeted még nem tudom elfogadni, vannak hibák. Ezek a következők:

- Arctámadó nem csibe, hogy kikel. Persze lehet rá ezt is használni, de biológiájukat nézve nem egészen jó. (Ez még nem olyan hiba mit javítani kell, csak észrevétel. Ám a többi már javítani kell.)
- Van mikor a mellkasrobbantó pár óra után előtör. Öt nap inkább királynő. Sima idegennek egy nap is már sok. Tehát az inkubációs idő hibás.
- Mellkasrobbantó is képes kevesebb, mint fél nap alatt felcseperedni, az egy hét továbbra is inkább királynőre vall, pedig nem vagy az.
- Jelenleg alien játékosok Új Japánon kezdenek, és amúgy is kevés az előtörténet, túl rövid. Bőven meg tudod toldani pl. azzal, hogy a földi háború elől menekülő civilek egyik hajójára fellógsz azok meg Új Japánra mennek.
- Mesterséges kikeltetésnek semmi hatása sincs az idegenekre. Sugárfertőzés hatását pedig nem ismerjük az idegenekre. Ha van, akkor genetikai torzulást eredményez. Plusz idegenek nagyon szívósak, sugárzást is jobban bírják. Jelenleg Csernobilban van sugárzás, és a jövőben is lesz. Viszont amennyi van, az nem okoz mutációt egy idegennek – Az tény, hogy vannak mutációk Csernobilnál, ám nem súlyosak. (Amúgy is a mutációs idegeneket az egészséges példányok megölik.)
- Külső és belső jellemzőt ne a végére írd, hanem úgy, ahogy a szabályzatban is szerepel.

Nos, személy szerint érdekesnek tartom a helyszínválasztást. Ám valahogy onnan el kell kerülnöd Új Japánra. Ha van kérdésed, akkor kérdez.
Ha pedig javítottad az előtörténed, akkor szólj és újra meglesem.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Suttogó Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3Suttogó Empty Re: Suttogó on Szer. Jún. 19, 2013 6:02 pm

Suttogó

Suttogó
Akkor kicsit átalakítom a melkassrobbantás meg a gumódzás idejét, a sugárfertzős sztorit kiszedem, és mondjuk Csernobilból menekült japánba meg rakok még közé pár érdekességet, ha eszembe jut úgy jó lesz?

4Suttogó Empty Re: Suttogó on Szer. Jún. 19, 2013 6:14 pm

avpwar

avpwar
Admin
Új Japán az egy bolygó, csak szólok. Azt kéne az alien játékosoknak elfoglalnia.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Suttogó Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

5Suttogó Empty Re: Suttogó on Hétf. Jún. 24, 2013 2:18 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdv ismét.
Előtörténetet nem tudom még elfogadni.
- Ha van kis kidudorodás, szarv szerűség, akkor lehetsz Chrysalis is. Skillek szempontjából lényeges. Akarsz-e felöklelni valakit, vagy futkározni akarsz gyorsan.
- Még mindig soknak tartom a mellkasrobbantó kitörési idejét.
- De 20 perc alatt mellkasrobbantóból nem nő fel az idegen. 2-3 óra kell legalább.
- Idegenek nem igazán lélegeznek. Sőt, ha ekkor ismernének ilyen gázt, akkor nem esett volna el a Föld. Inkább árammal eszméletlenségig sokkolták, ez sokkal életszerűbb lenne. Plusz 2187-ben esik el a Föld. ’88-ban már idegen uralom alatt van.
- Idegen invázió közepette kétlem, hogy tudósok újévi pihenőt tartanának.
- Most 2190-van. Két évig mit csinált a kari? Plusz a hajót átkutatnák és rájönnének, hogy idegenek voltak, azonnal hívták volna a katonaságot. Plusz, kevesebb, mint egy nap alatt ott volt? Azt hogy? Még nincs ilyen űrhajója az embereknek. Hova száll le az űrhajó? Űrkikötőbe? Hogy osonnak el az emberek mellet, holott ekkor mindenki mindentől fél, hogy idegenek lehet mindenben.
Ajánlom eme olvasni valókat:
https://avpwar.hungarianforum.com/f27-uj-japan - Ez pedig a Fórumon a helyszín.
Ha javítottad a hibáid szólj.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Suttogó Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.