Itt lehet igényelni reskillezést, új avatar képet vagy esetleg valami speciális dolgot, mit a JK szeretne.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Igénylések
+5
B.J. Wolf
Natasha Eicca
avpwar
Frank Mustang
W.B.
9 posters
2 Re: Igénylések Kedd Aug. 06, 2013 3:10 pm
Frank Mustang
Szeretnék a karakteremnek igényelni:
1 db közepes M5 páncélt
1 db M20B sisakot
1 db közepes M5 páncélt
1 db M20B sisakot
3 Re: Igénylések Kedd Aug. 06, 2013 3:58 pm
avpwar
Admin
Kalandodba elintézem hogy valahogy olyat kaphass. Ok? (és akkor majd onnantól azzal mehetsz)
4 Re: Igénylések Kedd Aug. 06, 2013 4:02 pm
Frank Mustang
Én úgy gondoltam, hogy a kaland után.
De nem szállok vitába veled
5 Re: Igénylések Kedd Aug. 06, 2013 4:11 pm
avpwar
Admin
Frank Mustang írta:Én úgy gondoltam, hogy a kaland után.
Ó te szegény... előbb kapja meg, mint szeretné...
6 Re: Igénylések Vas. Okt. 06, 2013 5:12 pm
Natasha Eicca
Üdv! Minigun és a hozzávaló páncél, stb. stb. igényelném! Köszöntem!
7 Re: Igénylések Vas. Okt. 06, 2013 5:30 pm
avpwar
Admin
Hozzávaló páncél? M3 hordmellénnyel?Dühöngő írta:Üdv! Minigun és a hozzávaló páncél, stb. stb. igényelném! Köszöntem!
10 Re: Igénylések Szomb. Feb. 15, 2014 11:05 pm
B.J. Wolf
Igényelnék: M40A-t 3 tárral
WY88 MOD4-et 3 tárral, VP78-hoz is 3 tárat.
4-4 sima gránát és napalm gránát és 1 villanó gránát 2 EMP-vel.
Illetve még elsősegély csomagot
Továbbá a kövi kalandban kijátszanám a rejtett pengét:
Évezredekkel ezelőtt is használták orvgyilkossághoz. Ruha alatt van és egy kézmozdulattal lökődik ki (pl: ökölbe szorítás, attól függően hol van a gomb vagy hogy milyen izom hozza működésbe)
Közelharcra is jó fegyver (védekezni talán lehet de legalább a viselő tud ellentámadást indítani), a penge hossza változó, most legyen 12 cm. Mivel most CMC-s katona lévén nem kell elrejtenem a pengét így nyilván nem tudok vele meglepni senkit aki látott már rejtett pengét de közelharcban kitűnő. Egy szúrás halálos is lehet (ha mérgezett akkor másodpercek alatt öl akár egy kis seb akár nagy de maradjunk a nem mérgezettnél).
Fő részei: alkarvédő és egy visszahúzható penge. Mivel kicsi az esélye hogy vágó/szúró eszközzel felszerelt ellennel (predeket leszámítva) találkozok így az alkarvédő hanyagolható. Súlya könnyű és nem akadályozza viselőjét. szúrni lehet vele. A penge visszahúzható (gomb elengedése vagy az a bizonyos izom ellazítása d most én a gombos változatot szeretném).
Xenoknál a penge ha nem saválló akkor egy használat után szétmaródik. Ha a JK-nál van pót penge akkor nyugis környezetben pótolhatja a szétmart/eltört pengét. A lényeg hogy időt nyerjen a gazdájának (gondolok ilyet hogy: xeno túl közel van hogy lelődd ezért a pengével átszúrod a fejét.)
WY88 MOD4-et 3 tárral, VP78-hoz is 3 tárat.
4-4 sima gránát és napalm gránát és 1 villanó gránát 2 EMP-vel.
Illetve még elsősegély csomagot
Továbbá a kövi kalandban kijátszanám a rejtett pengét:
Évezredekkel ezelőtt is használták orvgyilkossághoz. Ruha alatt van és egy kézmozdulattal lökődik ki (pl: ökölbe szorítás, attól függően hol van a gomb vagy hogy milyen izom hozza működésbe)
Közelharcra is jó fegyver (védekezni talán lehet de legalább a viselő tud ellentámadást indítani), a penge hossza változó, most legyen 12 cm. Mivel most CMC-s katona lévén nem kell elrejtenem a pengét így nyilván nem tudok vele meglepni senkit aki látott már rejtett pengét de közelharcban kitűnő. Egy szúrás halálos is lehet (ha mérgezett akkor másodpercek alatt öl akár egy kis seb akár nagy de maradjunk a nem mérgezettnél).
Fő részei: alkarvédő és egy visszahúzható penge. Mivel kicsi az esélye hogy vágó/szúró eszközzel felszerelt ellennel (predeket leszámítva) találkozok így az alkarvédő hanyagolható. Súlya könnyű és nem akadályozza viselőjét. szúrni lehet vele. A penge visszahúzható (gomb elengedése vagy az a bizonyos izom ellazítása d most én a gombos változatot szeretném).
Xenoknál a penge ha nem saválló akkor egy használat után szétmaródik. Ha a JK-nál van pót penge akkor nyugis környezetben pótolhatja a szétmart/eltört pengét. A lényeg hogy időt nyerjen a gazdájának (gondolok ilyet hogy: xeno túl közel van hogy lelődd ezért a pengével átszúrod a fejét.)
11 Re: Igénylések Szomb. Feb. 15, 2014 11:55 pm
W.B.
Fegyverek engedélyezve.
Az assassin penge meg… alkosd meg, vagy szerez/vegyél valahonnan. Utóbbi önálló gondolkodást igényel. Az előbbi meg mérnök skillt.
Az assassin penge meg… alkosd meg, vagy szerez/vegyél valahonnan. Utóbbi önálló gondolkodást igényel. Az előbbi meg mérnök skillt.
12 Re: Igénylések Vas. Feb. 16, 2014 2:42 pm
Préda
Négy kalandom során sikerült eddig a Felderítő rangot megszereznem. Szeretném az ötödik után, ha véget ér megigényelni a Harcos rangot. Remélem a döntéshozó(k) engedélyezik. Előre is köszönöm.
13 Re: Igénylések Vas. Feb. 16, 2014 3:04 pm
W.B.
Rangot nem igényelni, kiérdemelni kell XD
Ám harcos ranggal már 2 NJK-d lesz/lehet.
Ám harcos ranggal már 2 NJK-d lesz/lehet.
14 Re: Igénylések Vas. Feb. 16, 2014 7:11 pm
Préda
Most lett vége a globálomnak. Élnék a rang KIÉRDEMLÉSÉVEL persze, ha lehetséges...
Az NJK kiválasztásán még tanakodom várom a választ! Amúgy szerintem kiérdemeltem x)
Az NJK kiválasztásán még tanakodom várom a választ! Amúgy szerintem kiérdemeltem x)
18 Re: Igénylések Vas. Feb. 16, 2014 8:34 pm
Préda
Majd cserébe itatok veled Szabolcsi páleszt most főztük ki. Elég kerítés szaggató!!! Egyszer úgyis összehozunk pár stampóra való időt
19 Re: Igénylések Szer. Ápr. 09, 2014 10:56 pm
B.J. Wolf
Igényelnék egy mesélőt a Katedrális kalandomhoz. Már hosszú idő telt el de Fox nem jött vissza. Még 1-2 hét van hátra belőle és szeretném teljesíteni. Elég ha napi 1 HSZ lesz, az is elég csak haladjon a kaland. Esetleg Spearsz elvállalnád?
20 Re: Igénylések Kedd Ápr. 15, 2014 11:01 pm
Natasha Eicca
Szeretnék Igényelni új képet! Megvolt, Köszönöm!
21 Re: Igénylések Szer. Ápr. 30, 2014 10:03 pm
Gordon Rogers
Igényelnék egy M3 típusú személyi páncélt.
24 Re: Igénylések Szomb. Május 24, 2014 10:38 pm
W.B.
5 kiló elit minőségű sütit adsz nekem, akkor lehet.
25 Re: Igénylések Szomb. Május 24, 2014 10:50 pm
B.J. Wolf
Csak 4,99 kg sütim van. Hova címezzem? Ryushi?
» Általános » Társalgó » Igénylések
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.