Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
"Új nemzedék" EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
"Új nemzedék" EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
"Új nemzedék" EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
"Új nemzedék" EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
"Új nemzedék" EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
"Új nemzedék" EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
"Új nemzedék" EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
"Új nemzedék" EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
"Új nemzedék" EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
"Új nemzedék" EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

"Új nemzedék"

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1"Új nemzedék" Empty "Új nemzedék" on Vas. Jan. 27, 2013 8:24 pm

Heca'thei

Heca'thei
.. pár lépést teszek majd helyet foglalok. A bolygón virágzik a cserekereskedelem.
Fegyverek, páncélzat, díszek, csecsebecsék, prémek és egyéb dísztárgyak, élelmiszer is. Pár fiatal az erejét méri össze és őket ülik körben, birkóznak egy kijelölt körön belül. A lényege hogy az ellenfél válla a földre kerüljön, ne tudjon megmozdulni vagy az ellenfél a körön kívülre kerüljön. Egy darabig nézem őket közben a megszerzett trófeáim tisztításába kezdek. Néha visszatekintek a leszálló hely irányába. Bar'kha-ra és a másik hímre gondolok: "vajon mikor érkeznek vissza?" Valószínűleg már ők is elindultak és hamarosan megérkeznek. Közben üdvrivalgás hallatszik amikor az egyik egyed nyer...

2"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Vas. Jan. 27, 2013 8:51 pm

Vash

Vash
Vash belép a társasági helybe, majd ahogy körül néz, Heca'thei-t pillantja meg, akivel együtt volt a küldetésen. Oda megy hozzá, hisz küldetésükön nem volt ideje bemutatkozni. Oda megy hát Heca'thei-hoz, majd helyet foglal mellette.
-Úgy látom meg előztél!

3"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Hétf. Jan. 28, 2013 8:42 am

Heca'thei

Heca'thei
Az állatbőrből készült tetőfedeles sátor rései közt között itt-ott besüt a nap, a forróság nagy, lassan dél lesz. A homok barna kövekből összerakott alapzaton por szállingózik egy egy enyhe szellőfuvallatnál. Mit sem törődve a tömeggel végigdűlök az egyik emelvény szélén, s még mindig a tömeget bámulom. Hamarosan egy ismerős hím tűnik fel a tömegben, könnyű páncélzatot visel amely rendezett, karbantartott. Bar'kha ifjabbik társa az. -Úgy látom meg előztél!- szólal meg. Nem sokkal. A Vadászat során nem volt alkalmam bemutatkozni, habár Bar'kha-tól hallhattad a nevemet. Heca'thei vagyok. Válaszolom neki miközben arcomra mosoly húzódik.

4"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Hétf. Jan. 28, 2013 8:51 pm

Bar'kha

Bar'kha
// Beszállhatok, vagy szeretnétek romantikázni ketten? //

http://www.aludus.qwqw.hu

5"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Hétf. Jan. 28, 2013 10:01 pm

Vash

Vash
// Gyere csak Very Happy //

Vash most már tudja hogy hívják a nőstény aki ki érdemelte tiszteletét: Heca'thei .
-Örvendek. Engem Vash-nak hívnak. Nem volt egyszerű a küldetésünk, de csak túléltük.
Szól Vash Heca'thei-hoz, miközben arcán némi kis mosoly ül ki. Örül hogy nem egyedül kellett vissza térni a küldetésről.

6"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Kedd Jan. 29, 2013 12:37 pm

Heca'thei

Heca'thei
(Megvárom Bar'kha-t ha sikerül elrendezni akkor a dzsungelhez mi is kijutunk. Ja és Bar'kha a leszálló helyekhez is írj egy bejegyzést hogy mi volt amikor megérkeztél.)

7"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Kedd Jan. 29, 2013 6:51 pm

Bar'kha

Bar'kha
A trófeák nyugodtan pihennek, bár az android feje igen groteszkül mutat a két keményhúsú és az egy puhahúsú feje mellett, de ez Bar'khát nem érdekelte.
Ahogy sétált az utcákon, kezében egy nagyobbacska kulacs cnt'lippel, mikor verekedés, szitkozódás és rikoltozás hangjaira lett figyelmes. Kíváncsian megindult abba az irányba, ahonnan a zajok jöttek és nemsokára egy kisebb arénát pillantott meg. Sok vadászból állt maga az aréna, a közepén két hím küzdött. Egyszerű verekedés, ha az egyik válla a földön van, esetleg meghal vagy megadja magát, a másik győz. Bar'kha figyelte, ahogy az egyik hím kicsavarja a másik bal karját, mire amaz a jobbal a földre rántja és lenyomja ellenfelét. Mindkét válla a földön volt. Vesztett.
A yautják üvöltöttek, volt közöttük pár igen kótyagos egyed, cnt'lipes korsóval a kezében. A győztes peckesen kilibbent a körből, ellenfele elkotródott valamerre. Egy idős, félszemű, tapasztaltnak kinézeő hím magas, visító hangon szónokolni kezdett:
- Magasztos küzdelem volt e két bátor vadász részéről, bár igaz ami igaz, az a szerencsétlen hamar elhúzta a belét. - a yautják röhögtek, a hím folytatta, mikor elcsendesedtek: - De ki gondolja úgy, hogy jobb teljesítményt nyújt majd a következő körben? - kérdezte, körbefordulva a yautják között, új jelentkezőket keresve. Egy közülük besétált a kör közepére.
- Bárki is áll ki velem, előbb látja meg az agyvelejét a porban, mintsem a holnapot! - üvöltötte merészen és vicsorogva rácsapott a mellére. Bar'kha undorodott az ilyenektől, a hozzá hasonlóktól, akik ilyen hamar előre isznak a medve bőrére, közben semmi érdemlegeset nem tudnak és soha nem is tudtak felmutatni. Félretolt egy kisebb vadászt és szembeállt a kérkedővel a körben.
- Mutasd meg hát, barátom - ezt a szót kissé undorodva ejtette ki. -, hogy a tehetséged is van olyan nagy, mint a pofád. - mondta neki higgadtan, farkasszemet nézve vele, miközben leoldotta a csuklópengéjét és a félszemű játékmester kezébe nyomta az itallal együtt.
- Nesze öreg, vigyázz rájuk, de ezt meg ne idd. - mondta neki, megemelve kicsit a kulacsot, nyomatékosítva, mit ne igyon meg, de ekkor már ugrania kellett, mert az ellenfele felüvöltött és nekilódult. A többiek lecsendesültek és leültek, így láthatóvá vált a kör határa. Bar'kha oldalra lépett, de a másik nem rohant ki a körből, hanem megpördült, majdnem felborította a félszeműt és Bar'kha felé csapott. Elhúzta a fejét, majd megcélozta lábával a hím lábát. Az védett, majd támadott. Bar'kha hárított. Így ment ez egy ideig, a többiek egyre csak kiáltoztak és unszolták őket, míg a másik el nem kapta Bar'kha derekát és meg nem próbálta felemelni a levegőbe. Teljes erőből nekifeszült ellenfelének és rántott rajta egyet, ezáltal fordultak egy kört. Mikor az ellenfele kőkeményen beleharapott az oldalába, Bar'kha fájdalmasan felüvöltött, majd dühödten, erőteljesen leguggolt, áthajítva ellenét a feje felett. Az a földre vágódott, porfelhőt kavarva maga körül.
Bar'kha ráugrott és a gyomrába térdelt, az kínzottan felnyögött. Bar'kha egyszerűen nekivágta a földnek a vállánál fogva, majd felállt róla.
A többiek hangosan tomboltak, a félszemű pedig megveregette a vállát és visszaadta a csuklópengét.
Bar'kha kisétált a körből, sokan kérlelték, menjen még egy menetet, voltak, akik sértegették, csak hogy újra feltüzeljék, de Ő nem törődött velük.
Távolabb érve megállt és meghúzta a kulacsot, majd lenézett a sebére. Nem volt súlyos, csak a sok vértől tűnt annak. Kissé megpiszkálta, de nem érzett különösebben nagy fájdalmat. Mikor felnézett, egyszerűen csak megakadt rajtuk a szeme. Heca'thei és Vash nem messze beszélgettek. Bar'kha akaratlanul elvigyorodott, de ekkor eszébe ötlött valami. Úgy tett, mintha nem vette volna észre őket és leült nem messze tőlük egy ponyva adta hűvös árnyékban. Kíváncsi volt, ők látták-e a küzdelmet és egyáltalán megszólítják-e? Bar'khának úgy tűnt, azok ketten igen jól összemelegedtek és Bar'khát furcsa, idegen érzés kerítette hatalmába. Úgy érezte, mintha féltékeny lenne Vashra. Megrázta a fejét, tincsei lustán lebbentek feje körül. Indulatosan meghúzta a kulacsat.
~ Biztos csak részeg vagyok vagy sok vért veszítettem... - gondolta bosszúsan, néha-néha óvatosan arra tekintve, ahol a két vadász ült.

http://www.aludus.qwqw.hu

8"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Csüt. Jan. 31, 2013 2:08 pm

Heca'thei

Heca'thei
-"Igazad van eléggé kimerítő volt."- válaszolom Vash-nak miközben lassan befejezem a trófeáim tisztogatását. Ismerős hangra leszek figyelmes, és amikor feltekintek Bar'kha-ra leszek figyelmes, ő is megérkezett... Nem tudom pontosan mi történik nagy a hangzavar, az egyik birkózó hímhez lép oda. Egy félszemű öreg kezébe nyomja a cuccait majd összeverekszik a másik hímmel. Bar'kha legyűri az ellenfelét, sokan drukkolnak neki mások próbálják rávenni hogy kiálljon még egy menetre. Pár lépést tesz, egy pillanatra felém és Vash irányába néz majd leül egy ponyva alá az árnyékba... Pár gondolat fut végig bennem. Még egy utolsó simítás, -"Kész"- mormolom halkan. Bar'kha-nak intek jelezve ezzel hogy észrevettem, majd a cuccaimat megfogom és elindulok felé...

9"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Csüt. Jan. 31, 2013 5:51 pm

Vash

Vash
Vash is látta, akár csak Heca'thei, Bar'kha küzdelmét, amiből győzelemmel távozott. Majd látta ahogy leül egy ponyva alá az árnyékba. Vash örül hogy Bar'kha is vissza tért. Látja ahogy Heca'thei feláll, majd elindul Bar'kha-hoz. Ő sem időzik, így feláll és ő is oda megy hozzá.
Vash belegondol hogy ez milyen jó így, hogy küldetés után összetudnak ülni és kicsit kommunikálni.

10"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Csüt. Jan. 31, 2013 5:56 pm

Bar'kha

Bar'kha
Bar'kha felpillantott merengéséből, amikor látta a porfelhőt, amit a két yautja lába kavart. Elmosolyodott és felállt. Magasabb volt társainál és mulatságosnak találta, hogy lehagyta a növésben Heca'theit. A törpe növésű nőstények mindig is furcsa hatással voltak rá. A társaira mosolygott, majd először Heca'theit, majd Vasht köszöntötte azzal, hogy a vállukra helyezte a kezét.
- Hamarabb összefutottunk, mint remélhettem. Jó újra látni benneteket, testvéreim.

http://www.aludus.qwqw.hu

11"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Szer. Feb. 06, 2013 10:49 pm

Vash

Vash
Vash hallotta Bar'kha szavait, gyorsan válaszolt neki.
-Téged is öröm látni testvér! Most hogy tudom hogy mind épségben vagyunk, én keresem is újabb kalandomat!

Majd intett két barátjának, és tovább állt.

12"Új nemzedék" Empty Re: "Új nemzedék" on Pént. Júl. 19, 2013 11:34 pm

Heca'thei

Heca'thei
Vash néhány szót szól majd tovább áll. Talán fél perc sem telhet el amikor búcsút intek Bar'kha-nak és én is elindulok, utam hazafelé vezet... Poros pokróchoz hasonló rongy lóg le a homokbarna épület ajtaján amelyet félre rántok magam előtt , odabent szegényes környezet fogadja az ide tévedőket. Pár régi szék, egy ágy, néhány személyes holmi, semmi több. A beszerzett trófeákat ledobom az ágy mellé a földre, végigheverek az ágyon majd hosszasan elmerengek... Egyszerü vadászatokkal és a piaci kereskedelemmel kezdenek eltelni a napok, hónapok. Vajon a két hímmel mi lehet? Várom a következő találkozást, az új kalandokat...

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.