Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Atawhai Harrison EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Atawhai Harrison EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Atawhai Harrison EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Atawhai Harrison EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Atawhai Harrison EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Atawhai Harrison EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Atawhai Harrison EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Atawhai Harrison EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Atawhai Harrison EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Atawhai Harrison EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Atawhai Harrison

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Atawhai Harrison Empty Atawhai Harrison on Kedd Dec. 25, 2012 10:03 pm

Atawhai Harrison

Atawhai Harrison
Faj: Ember
Nem: Férfi
Név: Atawhai Harrison
Becenév: A maori
Születési dátum: 2160. 06.05.
Születési hely: Új-Zéland, Gisborne régió
Rang: Közlegény
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Kikötői felügyelő a Niu Tireni kolónián (volt munkahely), tengerészgyalogos
Külső és belső jellem: 1.90 méter magas. Fekete haja és barna arcbőre van. Széles orra, hangsúlyos vastag ajkai és keskeny arcsontjai jól mutatják maori származását. Izmos, de mégis kecses férfi. A bal vállán egy nonfiguratív maori tetoválás található. A nyakában egy bálnafogat hord nyakláncra fűzve.
Felszerelés: PrM2-es mellvért, M10-es páncélsisak, Katonai távcső, TNR lámpa, M41A Pulse Rifle, VP 70 pisztoly, katonai számszeríj

Atawhai Harrison Új-Zéland Gisborne régiójában született. 2160-ra az eddig békésen egymás mellett élő maori és európai lakosság között feszültségek jöttek létre, amikor a maorik függetlenséget akartak. Féltek, hogy a Weyland Yutani társaság az ő földjüket is felvásárolja.
2153-ban kitört a maori felkelés, ami tüntetésekkel indult, majd azok vérbefojtásával gerillaharcá szélesedett ki. Hét év alatt az ellenállás minden formáját vérbefojtották a szigeten.
2160-ban amikor Atawhai született a maori családoknak egy cég emberei pénzt ajánlottak a területeikért. Mivel már semmi keresnivalójuk sem volt ott, és az ellenük folytatott rasszizmus egyre nagyobb méreteket öltött, elfogadták az üzletet, majd elhagyták a Földet. A Borodino szektorban lévő régi, kiszolgált űrállomást pofozták ki, majd alakították át kereskedelmi és áttöltő csomópontá.
Atawhai és a vele egykorú barátai gyakran bejárták a Niu Tirené átnevezett űrállomás zegzúgos folyosóit és csatornáit, gyakran szidást kapva a szüleiktől.
Az állomáson persze volt még hidropoliha, iskola és fejlett holotechnológia. Gyakran haladtak át űrhajók.
Atawhai tizennyolc éves korában apja nyomására kikötői felügyelő lett. Ő ellenőrizte az áthaladó űrhajók rakományát, valamint figyelte, hogy történik e valami kihágás. Hála nagy fizikai erejének és gyorsaságának gyakran leszerelte az okvetlenkedő teherszállítókat vagy akik részegen verekedést kezdeményeztek.
Persze Atawhai édesanyja vezette a kikötői bárt, míg az apja egyfajta helyi fejes lett. Azonban mint ennek, most is vége szakadt.
Atawhai épp a 26-dik születésnapját ünnepelte, ahol pár cimborájával áldomást ittak. Épp hazafelé készült, amikor egy teherhajó bedokkolt a hangárba.
Néhány különös alak szállt le róla, méretes ládákat hordozva. Atawhai odatántorgott, majd mivel elég rosszul volt már, megnézette a férfiak papírjait.
Élelmiszert szállítottak.
A maori aláíratta velük a szállítólevelet, majd hazatántorgott. Akkor megtudta volna akadályozni ezt az egészet. Másnap megtalálták az öt idegent, feltépett mellkassal a lakosztályukban. A következő pár napban pedig emberek tűntek el az állomásról...
Néhányan szörnyeket láttak, az emberek még pletykának sem tudták felfogni az egészet, amikor a xenomorphok támadtak. A rovarszerű bestiák elözönlötték az állomást. Csak kevesen tudtak elmenekülni űrhajókon és mentőkabinokon, miközben a telep vezetője beindította az önmegsemmisítő rendszert.
A bázis lángokba borult a dögökkel együtt. A túlélőket egy arra járó roncsmentő hajó szedte fel. Atawhai-t mardosta a bűntudat, hogy felengedte a xenobuzikat az állomásra. Ezért belépett a gyarmati tengerészgyalogsághoz, a kiképzés annyiból állt, hogy a kezébe dobtak egy puskát, elmagyarázták neki hogy kell vele lőni.
A többit rábízták.
Ekkora a xenomorphok a bolygó több pontján is feltűntek. Atawhai részt vett a Chichagoi xeno fészkek kifüstölésében. Hála ösztöneinek és a dögök iránti perzselő gyülölete iránt mindegyik bevetést túlélte. Majd a következő hat hónapban jött New York, Tokió, Wellington. Kezdetben nyerésre álltak.
Kiirtani az írmagjukat is.
Azonban a győzelemsorozat átadta a helyét a folyamatos csatavesztéseknek. Egyre több helyen törtek ki járványok. A CMC egyre lassabban reagált.
Atawhai azon kapta magát, hogy London utcáin járőrözik és mindenre fegyvert fog ami mozog. Aztán jött a Föld evakuálásának parancsa...
A maori és az osztaga tartotta az űrkikötőben lévő teherhajókat, miközben a civilek felszálltak. Mire ők is feljutottak a biztonságot jelentő fémmonstrumra, és végül elszáguldottak az űrbe...
A háború a xenomorphok ellen most már más világokon is folyik, amelyeknek a legtöbbje pusztulásra ítéltettet. Atawhai pedig megesküdött arra, hogy kiírtja ezeknek a mocskos dögöknek az írmagját is.A hozzászólást Atawhai Harrison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 26, 2012 1:13 pm-kor.

2Atawhai Harrison Empty Re: Atawhai Harrison on Szer. Dec. 26, 2012 12:53 pm

W.B.

W.B.
Előtörténetet elfogadom. 40 skillpontot adok, és közlegény rangot, 800$ költőpénzt még hozzá.
Marson CMC bázison alakítsd ki szállásod a megfelelő helyre.
Készítsd el karakterlapod, kommunikátorod.

Továbbiakat személyesen intézem. Egy félbehagyott kaland sorozatot fogsz befejezni Bracken's World-ön.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.