Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Bar'kha EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Bar'kha EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Bar'kha EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Bar'kha EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Bar'kha EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Bar'kha EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Bar'kha EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Bar'kha EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Bar'kha EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Bar'kha EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Bar'kha

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Bar'kha Empty Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 9:26 am

Bar'kha

Bar'kha
Név: Bar'kha al'Nagara, a Hosszú Kard, Lar'ja R'ka, a Sötét Tűz fia, a Kiande Klánból. De ezt csak hivatalos bemutatkozásokon használja általában magasabb rangú vadászok előtt. Nála alacsonyabb rangúaknak csak Bar’khát mond vagy nem is méltatja őket válaszra.

Becenév: Apja Vor’mektának becézte, azaz Megfigyelőnek. Ez a vadász neve is.

Faj: Yautja

Nem: Hím

Születési dátum: 2065.október.23. (125 éves)

Születési hely: Őshaza, Nathin Ke’tana régió

Foglalkozás: Vadász

Külső jellem: Két méter és pontosan 34 centiméter magas, hátul hátközépig érő, szénfekete tincsek, elől csak lazán a vállára omlanak. Karcsú és edzett, izmos, mint a legtöbb vadász, tincseit sok gyűrű ékesíti. Apró állatok koponyáiból fűzött nyakláncot visel, más ékszert nem ezeken kívül.
Bőre sárgásbarna, homlokán végighúzódik egy fekete csík, ami körberajzolja szemeit is, így még mélyebben ülő szemek hatását kelti és kiemeli aranybarna szemeit.

Bar'kha Celtic_Predator

Belső jellem: Általában hideg fejjel gondolkodik, igyekszik a leglogikusabb megoldást találni szorult helyzetekben vagy úgy általában is, ebből következik, hogy ha nagyon muszáj, vagy esetleg jól jön később vagy a pillanatban, hajlandó összeállni rövid időre más értelmes fajokkal, mint például az ’mberekkel. Ezen kívül türelmes és kitartó, intelligens.
A nála magasabb rangúakkal kellő tisztelettel bánik már csak azért is, mert nem akarja kivívni haragjukat tiszteletlenséggel. A nála alább állóakkal általában nem foglalkozik, de ha provokálják, megtorolja a sértést büszkesége miatt. De korántsem nagyképű, nem akar többet, mint amennyit a jelenben éppen képes megtenni, nem hősködik, de leghőbb vágya, mint szinte minden vadásznak, hogy a nevét régió és galaxis-szerte ismerjék a vadászok és hogy temérdek utódot hagyjon maga után.
Nem tartja magát különlegesnek , kiválasztottnak, ettől függetlenül van önbecsülése és ügyes vadásznak tartja magát. Nagyon jól bánik a csukló pengékkel és a lándzsával, ezek a kedvenc fegyverei. Jobban szereti ezeket a harci eszközöket, mint a lángvetőt, így élvezhetőbb a gyilkolás. Benne is meg van ez az imádat a vérontás iránt és szereti késekkel, pengékkel végezni.

Története: Egy épphogy csak faluban és egy majdnem városban született Nathin Ke’tana régióban. Ez a rész tele van dzsungellel, az időjárás trópusi. Gyermekkorát ott töltötte az anyjával, de nemzője ragaszkodott hozzá, hogy hamar elkezdje az edzést a többi ivadékkal egyetemben. Bar’kha apja gyakran eljött megszemlélni gyermekét, hogy halad a tanulásban. Elégedett volt a mozdulataival és a kíváncsiságával. Elnevezte Vor’mektának becézés gyanánt, ami Megfigyelőt jelent. Mert az ifjú kölyök mindent megfigyelt, amit csak lehetett és igyekezett azt felhasználni saját javára, taktikázott és cseleskedett. Szóvá tette ezt Vayuh'tának, a tanítónak, aki ezután minden apró hibát egy-egy pofonnal jutalmazott. De kemény vasmarka és durva szavai meghozták gyümölcsüket, a tanítványai ígéretes kamaszokká cseperedtek. Lar’ja R’ka melle dagadt a büszkeségtől.
Aztán Bar’kha és a 16 beavatatlan elkövetett egy hibát. Egy súlyosat… egy halálosat…

Éppen az Első nagy Vadászatra készülődtek, a Beavatásra, ha elejtenek fejenként legalább egy kainde amedhát, akkor megkapják a jelet és Beavatottak lesznek.
Már előzőleg betelepítettek pár kemény húsú tojást az egyik vadászbolygóra, ahol az ottani őslakos, négykarú és szőrös, intelligens lények éltek és amik tökéletesek voltak keltetőnek.
Bar’kha és a többi társa majd kibújt a bőréből, türelmetlenül toporogtak és üvöltöttek. Mikor arra került a sor, hogy „akkor most vegyetek magatokhoz fegyvereket”, mint az őrült rohantak értük.
Bar’kha összeverekedett egy másik Beavatatlannal, aki később elesett a vadászaton.
Megjegyezte magának és fortyogva indult el a kemény húsúak fészkébe, szemmel tartva ezt az arcátlan yautját, aki elemelte tőle a kiszemelt sisakot.
Mikor már a fészekben voltak, beindult az akció. Bar'kha kapásból átvágta egy kemény húsú torkát a csuklópengéjével, mire hatalmas üdvrivalgásban tört ki. Megölt egy kemény húsút! Elejtett egyet!
Már a másodikat szúrta át, amikor…
… Amikor jött a királynő.
Hatalmas, kitines fejét ide-oda lóbálta idegességében, szörcsögött, nyújtogatta szekunderszáját fenyegetően nyújtogatta. Vissza akarták terelni a hajóra kötelek segítségével, mikor az ifjú és bolond Bar’kha úgy döntött, hogy Ő most akar nagy vadász lenni és meg akarja alázni azt a Beavatatlant, amelyik elvette tőle a sisakot. Elengedte a kötelet és szembe állt a bestiával, hogy átvágja a torkát csuklópengéjével. De alábecsülte a királynőt, ami felé kapott.
Vayuh'ta ellökte és így az ő testéből kirobbant a szekunderszáj, a zöld thwei csorgott róla. A királynő felemelte hatalmas fejét és vele együtt az agonizáló Vayuh'tát. A thwei-e kiömlött és belefolyt Bar’kha szemébe és arcába. Bar’kha megrémült, ahogy a többiek is. Bepánikoltak és nem bírták már többé tartani a királynőt. Elengedték a köteleket és a bestia kiszabadult. Ledobta a földre Vayuh'ta élettelen testét és elrohant vissza a bolyba, közben a farkával csapkodott és fernyálsalta a sisak-lopó yautját.
A tapasztaltabb vadászok később rendbe hoztak mindent, elpusztították a fészket(nagy küszködések árán, és további vadászok is elestek), de Bar’khát és társait felelősségre vonták és komoly büntetést szabtak ki rájuk. A jelet nem kapták meg és száműzve lettek egy akkor még lakatlan, Var nevű bolygóra.
De az ifjak nem hagyták annyiban, elcsábítottak pár nőstényt, hogy saját klánt alapíthassanak a Varon.
Más klánokból is települtek oda, de a klán nem számol többet 50 főnél. De idővel a yautják szétszéledtek, mígnem csak Bar’kha maradt közülük a bolygón.

És akkor megjelent a nemes Yeyin.
Bar’kha épp vadászott egy ’mberre kedvtelésből(mivel úgyis magányosan él, minek tartsa be a szabályt, hogy Beavatatlanok nem ölhetnek ’mbert) , mikor megpillantotta a leselkedő Yeyint. Őt figyelte, ahogy vadászik. Bar’kha azonnal kiszúrta, milyen magas rangú vadásszal áll szemben.
És azt is észrevette, hogy az ’mbere kezd távolodni. Utána lopakodott, majd amikor megelőzte, kikapcsolta majd újra bekapcsolta az álcázóját. Az ’mber megrémült, össze-vissza kezdett lövöldözni. A lövedékek elkerülték Bar’khát, viszont odavonzották a többi ’mbert. A puha húsú már fölényben volt a yautjával szemben. De ő le akarta nyűgözni az idegen vadászt, azért belevágott.
Gerincek roppantak, vér fröccsent és halálhörgés hallatszott, ahogy csuklópengéi átszelték a puha húsúak testét. Egy sem maradt életben közülük.
Ekkor Yeyin elősétált, és megkérdezte:
- Nem vagy Beavatott. Mégis ’mbereket ölsz. Hogy képzeled?- kérdezte, a hangja rideg volt. Bar’kha összezavarodott, majd gyorsan válaszolt.
- Öltem én már kemény húsút is. Csak elkövettem egy hibát, és így nem avattak be és száműztek- mondta lehorgasztott fejjel, majd lopva felnézett. Yeyin levette a sisakját. Bar’kha is így tett.
Legnagyobb meglepetésére mosolygott.
- A hibák helyrehozhatók, akármilyen súlyosak is- felelte kedvesen, majd intett neki, hogy kövesse.
Még aznap megkapta Yeyin jelét, mert Ő azért volt ott, mert egy ifjú csapatot Avatott Be.
Egy darabig a csapattal vadászott, de aztán jött egy kis viszály több faj között, amiről Bar'kha nem sokat hallott, csak annyit, hogy egy Bakuub nevű vadász átvette a bolygó vezetését(eddig valami 'mber vezette, akit megöltek) és hogy nem vadászhatnak emberekre. Yeyinnek és tanítványainak nem volt ínyére a dolog, ezért elhagyták a bolygót, hogy másik vadászterületet keressenek, ahol senki sem korlátozza őket.
Aztán mikor Bar’kha megismerte mesterét és még többet tanult tőle, ismét a magányt választotta és visszatért a Var-ra. Most már Beavatott volt, teljesült a vágya…vagyis csak az egyik…
Hogy hatalmas vadász legyen és hogy tömérdek utódot nemzhessen, ahhoz még fejlődnie kell és hírnevet kell szereznie. Ez a célja, és addig nem nyugszik, amíg ez nem teljesül.


Rang: (ha negedélyezi a moderátor vagy az admin akkor Beavatott, de ha nem akkor van egy Yeyin nélküli verzió is)

Felszerelés: -

Skillek: -A hozzászólást Bar'kha összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 29, 2012 7:13 pm-kor.

http://www.aludus.qwqw.hu

2Bar'kha Empty Re: Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 4:57 pm

W.B.

W.B.
Üdvözöllek vadász!

Jelenleg még nem tudom elfogadni az előtörténetet, mivel felfedeztem pár hibát:
- Alieneknek a szájukban nem kisebb fej van, hanem szekundernyelv vagy második álkapocs más néven. (Murénának is második álkapcsa van, nem „feje”.)
- Anyakirálynő szó megtévesztő. Mivel az idegenek végső életciklusa az anyakirálynő, mi alá az összes idegen tartozik a világban. Ereje, intelligenciája és mentális képességei felülmúlnak mindent mit ismerünk. Továbbá jelenleg ama egyetlen anyakirálynő is a Földön van éppenséggel, és majd úgy kb. 14 év múlva tudják csak megölni. Anyakirálynő helyet sima királynőt használj.
- Bakuub jelenleg a Blioron van. Nem halt meg. Így cseréld ki a nevet valami fiktív predatorra.
- Nőstényt nehezen rabolnak el. Nőstény oda csap, a hím pedig repül jó pár métert az ütéstől. Nőstények erősebbek és nagyobbak.
- Törött agyar Ryushin látott először embereket, előtte élőben még nem. (Dachande AvP: Préda könyvben meghalt, a trilógia utolsó könyvében tűnik fel Bakuub. Hogy van ez akkor?)
- Oldalszélességet széthúzó képeket, ha kérhetném, mellőzük, vagy Spoiler opciót használd.

Hibákat kérlek javítsd. Amúgy az alapszituációt el tudnám fogadni, csak a feljebb felsorolt hibák miatt nem tudom. Ha kérdésed van, akkor kérdez. Ha megvannak a javítások, akkor szólj.

Üdvözlettel: W.B.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Bar'kha Empty Re: Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 6:10 pm

Bar'kha

Bar'kha
Tiszteletem Főhadnagy Úr!

Az ötödik pontban nem Dachandéról beszélek, hanem egy Yeyin nevű predatorról, vagyis nem YeyinDÉről. De persze kereshetek másik nevet, ha ez megtévesztő. és nem Bakuub haláláról beszéltem, hanem Livermoore Evanstonéra. Nem írtam olyat, hogy Bakuub meghalt.
A többit azonnal javítom.

Bar'kha al'Nagara, alias Vor'mekta

Ui.:Én még nem nagyon néztem be muréna szájába, de majd utána olvasok

http://www.aludus.qwqw.hu

4Bar'kha Empty Re: Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 7:25 pm

W.B.

W.B.
Üdv ismét.

Látom a neveket kicserélted és a nőstényes dolgot is jól megoldottad. Most már elfogadom! Bár hozzátenném, hogy a predatorok közt, míg nem szerzel jó hírnevet addig kissé ki fognak nézni.
5 skill pontot adok és beavatott rangot.
Delta Hydrae IX bolygón alakítsd ki szállásod!
Jelenleg a felszerelésed gondolom csuklópenge, lándzsa (3 különböző fajta van, nem mindegy melyik) maszk és álcázó háló.

Őrzőt majd megkérem, hogy legyen a mesélőd.

Jó játékot kívánok!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Bar'kha Empty Re: Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 7:27 pm

W.B.

W.B.
Utóiratként:
Bakuub ugrott eléd és így őt ölte meg a királynő. Ez volt benne abban amit én olvastam még. Azóta átírtad a neveket.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6Bar'kha Empty Re: Bar'kha on Szomb. Szept. 29, 2012 8:57 pm

Bar'kha

Bar'kha
Ó, értem. Igen, akkor már kijavítottam és köszönöm szépen Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.aludus.qwqw.hu

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.