Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Adatbázis EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Adatbázis EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Adatbázis EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Adatbázis EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Adatbázis EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Adatbázis EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Adatbázis EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Adatbázis EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Adatbázis EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Adatbázis EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Adatbázis

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Adatbázis Empty Adatbázis on Hétf. Szept. 24, 2012 4:34 pm

avpwar

avpwar
Admin
Adatbázis útmutató

AvP: War adatbázis külön oldalon található. Az adatbázis túlnőtte a fórum által nyújtott lehetőségeket. Oldal címe: http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/AvP:War_FRPG_Wiki Továbbá a fórumon bal oldali menüsorban is megtalálható az adatbázis elérhetősége.
Szerkesztést csak az arra jogosult hajthat végre!

Adatbázis nem pótolja a filmek, könyvek, képregények és játékok tényleges ismeretét, csupán csak egy „kivonat” és plusz hozzátartozó kiegészítések/bővítések tömbkelege.

Adatbázisban a szükséges információk megtalálhatóak, ám ügyelni kell, mert nem minden esemény történt még meg az oldalon, vagy nem minden technológia érhető még el. Oldalon jelenleg (mikor eme szabályzat bejegyzés készült) 2195-et írunk, ekkor még nem létezik GC20-as plazmapuska, mivel a GrantCorp sem alapult meg még. Úgy igaz az is, hogy a hétköznapi ember lehet nem is tud a predatorok létéről, vagy csak mesének tartja, mivel még nem történt meg a közös Predator-Gyarmatügyi hadjárat. De például, az adatbázisban le van írva, hogy az idegeneket a pilóták alkották meg, viszont a tudósok is csak sejtik jelenleg, hogy az idegenek nem a természet szülöttei. Úgyszintén ott vannak a kis sárgák (értelmes törzsalapú humanoidok) az adatbázisban, de nagy valószínűséggel alig tud róluk valaki. A Giff fajról meg legfeljebb a CMC és pár cég felsőbb vezetése tud.
Ezek alapján a lényeg érthető.A hozzászólást avpwar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 25, 2013 4:47 pm-kor.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Adatbázis Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

2Adatbázis Empty Re: Adatbázis on Hétf. Szept. 24, 2012 4:36 pm

avpwar

avpwar
Admin
Kronológia

http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/Kronol%C3%B3gia
Adatbázis kronológiája amolyan főváz, mitől eltérni nem lehet. Viszont az oldalon is vezetve van egy külön kronológia, mely a játékosok jelentősebb cselekedeteit tartalmazza melyek kihatással voltak a világra.Esemény kronológia


2195 Szeptembere
Új Japánon nyilvánvalóvá vált az idegen fertőzés.
Gyarmatügyi Tengerészgyalogság erőket csoportosít át a megnövekedett szektás tevékenységek megfékezésére, ám a felszín alatt mást is sejtenek.

2195 December
USS Melville megsemmisült, a maradék legénység SnakeFighter hajóval tovább űzi a bugman korcsokat. – Közvélemény csak a Melville megsemmisüléséről tud.
Bracken’s World idegen fertőzése megállítva, ám a bolygó több hónapig tartó ellenőrző karantén alatt van. Bolygó karanténjával élelmiszer válság alakult ki.

Marson lázongások vannak, az elégedetlen menekültek tömegei miatt a Gyarmatügyet is ki kellet az utcákra vezényelni. A tömeget idegen imádó szektás agitátorok lázították fel, kik ingyen királynő pempőből készült drogot adtak több tucat embernek. A drogot eddig ismeretlen vírussal fertőzték, minek az életciklusát a drog csak felgyorsította. A vírus emberi veszettség volt. A járvány és lázadás megfékezése érdekében Mars City több kerületét a CMC altatógázzal fújta le, minek hatására a mindenki kin nem volt gázmaszk elájult. A CMC ezután begyűjtötte a lázadókat, szektás agitátorokat és a fertőzötteket. Lázongás leverése után A városban statárium lépett érvénybe. A CMC a vírus jelenlétét tagadta, ám a szektások tervének más elemeit propaganda ként és az akció igazolása ként közzé tette. Vagyis a szekta a káosz közepette arctámadókat csempészett volna be, és a káosz révén a bolygót megfertőzték volna. A csempész hajókat a CMC még orbitális pályán kilőtte. – Ezzel az újabb lázadás kitörése elmaradt és az emberek beletörődtek, hogy szükséges volt a gáz bevetése.

Új Japánon mondhatni álló háború alakult ki az idegenek és Gyarmatügy közt.

2195 December második fele
Chigusa kolóniával megszakadt kapcsolatot kivizsgáló USS Mackabee megsemmisült. Olyan predatorok semmisítették meg, mik képesek az idegeneket kontrolálni. A CMC Machiko Noguchitól kért segítséget, hogy tárgyalhassanak a „normál” predatorokkal. Végül közel két tucat hajóból álló közös tengerészgyalogsági és predator flotta vonult a Sötét Klán ellen.

Ezzel párhuzamosan az USS Nautilus vezette flotta predator mentesnek hitt Ryushira érkezett, hogy a bolygón lévő idegeneket kiirtsa.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Adatbázis Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.