Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Basil'isk kontra Dühöngő EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Basil'isk kontra Dühöngő EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Basil'isk kontra Dühöngő

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Basil'isk kontra Dühöngő Empty Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Aug. 08, 2012 1:10 am

La'yyk

La'yyk

Íme hát a harc színtere. A kezdő posztban természetesen írjatok le mindent, amit magatokkal hoztatok, ahogy a kalandoknál is szoktátok.
A leírt szabályokon kívül egy dolgot szeretnék még kérni tőletek. Szeretném, ha felváltva írnátok, tehát nem egy meghatározott sorrendben, hogy az ilyen
PvP folyamán a két játékos (vagy több) olvassák egymás postját. De pár dolog tilos.
Maradjunk a tankos példánál. Az alien játékos, becserkészi oldalról a tankot, a sziklák mögött. Szóval a tankból nem lehet észrevenni, de ha az ember JK azt írja, hogy észre veszi, és oda lő… akkor bizony büntetés jár az embernek.
eseteket a lehető legjobban kiküszöböljük.

Dühöngő (kék folt) egy áruházba (kép) tért be, hogy ellenőrizze a terepet. A bolt szerencsére zárva volt, senki sem tartózkodott benne, leszámítva egy ragadozót. A polcok közt ott állt Basil'isk (zöld folt).

Jelmagyarázat: a barna csíkok két méter magas polcok, a világoskék objektumok pedig egy méter magas hűtőpultok. Dühöngő mögött a bejárat, előtte a pénztár. A zöld csíkok ajtók. A hűtő raktárban található pirosas pacák húskampókra rögzített disznó és marha torzók. A sárga tünemény egy targonca.
Egyelőre mindketten csak azt látjátok, ami előttetek van, nem tudjátok mi van az ajtókon túl, de az egyszerűség kedvéért ha bementek valamelyik helyiségbe, akkor arra hivatkozhattok a nevével. Az áru polcokat jelöljük fentről lefelé haladva 1; 2; 3 számokkal, a raktár polcokat pedig balról jobbra 1; 2; 3; 4; 5-tel.

2Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Aug. 08, 2012 9:46 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Dühöngő felszerelése:
- M4A3 szolgálati fegyver + 5 tár (2 robbanó és 3 sima)
- M41A PULSE RIFLE + 5 tár
- M3 típusú személyi páncél
- M10-es páncélsisak
- Egy yautja hosszú penge

Dühöngő belépett az áruház bejáratán, és gyorsan körbejártatta a tekintetét. A helyiségben látszólag senki sem tartózkodott, de a lány hátán futkározott a hideg, amiről érezte, nincs egyedül. Lassan elindult a pénztár felé. Kezében az M41A Pulse Rifle tartotta készenléti állapotban. Figyelme nem lankadt, éberen nézett körbe. A pénztáros pult mögé bekukkantott, aztán a polcok felé tekintett.

3Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Aug. 08, 2012 10:06 am

Basil'isk

Basil'isk

Csuklópenge, Ceremóniás kés, Pengekilövő, Glaive, Medicomp, Álcázó berendezés, Energiatöltő készülék.
//Jelenleg ennyi áll rendelkezésemre.//

Egy áruházban vagyok, jelenleg be volt zárva. Egyszer csak meghallottam, hogy kinyílik az ajtó. Gyorsan álcázom magam és átváltok embert érzékelő hőlátásmódra, majd előveszem a pengekilövőmet, lándzsámat készenlétbe tartom. Ha az ember belép ide, a polcok közé, egyből tüzelek.

//Mint mondtam, régen hagytam magam, de most nem fogok kedves lenni Smile//

4Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Aug. 08, 2012 4:51 pm

La'yyk

La'yyk

Bsil'isk látott egy alakot elsuhanni a polcok előtt, de nem volt tiszta a célpont, így nem lőtt.
Dühöngő ezalatt benézett a pult mögé, de egy széken, meg egy kikapcsolt számítógépen kívül semmit nem talált. A biztonsági kamerák máshová közvetítették a felvételeket, nem a monitorra. Mozgása azonban aktiválhatott valami érzékelőt, mert az üzlethelyiség neonfényei kigyúltak. A polcok felé tekintve a polcokat látta.

5Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Aug. 08, 2012 7:21 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

// Nekem meg ez az első ilyen meccsem, de ne aggódj, nem hagyom magam ;D //

A fények felkapcsolódtak. Ez egy kicsit megnyugtatta. Lassan elindult az 1. polc és a pénztár melletti hűtők felé, aztán a hűtők előtt megállt. Hallgatózott. Várt egy kicsit, de a hűtő duruzsolása miatt nem igazán hallott semmit. Tovább haladt, a polc oldalához lépett, majd óvatosan kikukucskált mögüle.

6Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Csüt. Aug. 30, 2012 8:09 pm

Basil'isk

Basil'isk

Nem lőttem, mert nem volt tiszta a célpont. Így felugrottam az egyik polcra, a tetején guggoló helyzetben pásztázni kezdtem a terepet, hátha megtalálom az ellenfelemet. Igaz, egy polc tetejéről majdnem az egész áruházat át lehet kutatni.

7Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Szer. Szept. 05, 2012 10:52 pm

La'yyk

La'yyk

//Kérlek a posztolási sorrendet cserélgessétek, hogy minél tisztább legyen a meccs. ^^ //

Dühöngő megfontoltan haladt, mígnem elérte a polcok szélét. Óvatosan pillantott ki mögülük, de csak az üres folyosót látta egy újabb sor hűtő előtt.

Basil'isk ezalatt felugrott a polc tetejére. Új leshelyéről ugyan remekül ellátott a polcok fölött, ám közéjük nem tudott benézni, így az 'mbert sem találta. Ugyanakkor a szerkezet vészesen megingott, nem arra tervezték, hogy mázsás űrlények egyensúlyozzanak a tetején.

8Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Csüt. Szept. 06, 2012 12:08 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Dühöngő, bár nem látott semmit, a hangra felfigyelt. Kilépett a polc mögül óvatosan. Fegyverét készenlétben, lövésre emelve tartotta. A hang okozóját kereste, s a felé a polc felé próbált iramodni, ahonnét a zajt hallotta.

9Basil'isk kontra Dühöngő Empty Re: Basil'isk kontra Dühöngő Hétf. Szept. 24, 2012 6:24 pm

Basil'isk

Basil'isk

Nem láttam, hol van az ellenfelem, de már éreztem, hogy az építmény vészesen ingani kezdett. Gyorsan leugrottam a polcról és osonva kezdtem keresni az ellenfelemet.
Tervem most már a következő volt:
A hátába kerülök és gyorsan hátba szúrom a karpengémmel úgy, hogy az létfontosságú szervet érjen.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.