Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
U.P.19-3 as EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
U.P.19-3 as EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
U.P.19-3 as EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
U.P.19-3 as EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
U.P.19-3 as EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
U.P.19-3 as EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
U.P.19-3 as EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
U.P.19-3 as EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
U.P.19-3 as EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
U.P.19-3 as EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

U.P.19-3 as

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1U.P.19-3 as Empty U.P.19-3 as on Hétf. Ápr. 02, 2012 7:15 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Mocsár bolygó

2U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Kedd Ápr. 03, 2012 6:04 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Az elsötétült hibernált állapotban olyan mélyen konzerválják az embert, hogy nem álmodnak. Nimród szelleme viszont egész idő alatt míg a sötétségben bolyongott minden felől csak egy hangot hallott. ~Keress meg, siess hozzám... Ébredése után idő kell még magához tér amit pár test gyakorlattal fűszerez meg majd a menzán a szokásos protein adagok nyelése közben az emberektől Roy után érdeklődik. Az asztal ahol helyet foglal Nimród képzett katonák társaságában a viccek és szaftos kis pletykák közben a lényegre törően érdeklődik. Válaszára rövid és tömör mondatokat kap. -Roy a magángépével és a testőrével elhagyta még két nappal ezelőtt a hajót egy fontos ügy miatt, de amint tud visszatér. A mi feladatunk egy előretolt bázis kialakítása és a figyelés az érkezésükig. Azt hiszem ennyi elegendő egyenlőre. -Válaszolta a katonák parancsnoka Anders. Az étkezés végeztével a lámpák kigyulladnak és a központi számítógép hangja megszólal: -Az U.P. 19-3 bolygó orbitális pályára állása kezdetét veszi mindenki foglalja el a helyét. -Az emberek hangya módjára sürögnek Nimródot Anders vezeti és a dolgok rendben folynak. Anders nem sokkal ezután összehívja az érintetteket köztük Nimródot is az eligazításra. -Rajtunk katonákon kívül egy civil is részt vesz a bevetésen mondanom sem kell mi a megszokott dolgok szerint fogunk intézkedni. Nimród amolyan ,,tanácsadónk" lesz. -A szokványos dolgokat elhadarja Anders és látszik a katonákon is, hogy unják a dolgot. Ennek végeztével a csapat akik először szállnak le a bolygón elfoglalják helyüket egy Cheyennben ami csak annyiban más, hogy a szokásos APC nélkül landol majd a bolygón. Mindenki elfoglalta a helyét és megkezdődik a leválás majd az előre beprogramozott úti tervek szerint az ereszkedés is.

3U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Kedd Ápr. 03, 2012 10:36 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Lelépet. Ez számomra nyilvánvaló. Ellenben egy ilyen hajó nem képes nálánál kisebb olyan hajót szállítani, ami hosszú távú utazáshoz jó lenne, főleg nem egy céges algóré igényeit kielégíteni. Így valószínűleg egy közeli űrállomásra vagy kolóniára ment. Leszámítva, ha a kisebb hajóval nem dokkolt egy másik nagyobb hajón. Viszont ez esetben a visszatérése kétséges.
Cég különböző verőlegényeket alkalmaz. Egyesek tényleges verőlegények, míg mások a pénz nyelvén ütnek. Melyik eme ember? Jó kérdés.
Mi lehetett az úti célja. Lehetséges, hogy egy közeli megfigyelő állomás. Mit is mondott?
"Most két hete, hogy eltűnt mindenki a kutató állomásról. Embereink nem ütköztek ellenállásba, de nem is találtak senkit.” - Ha már volt egy felderítő csapat, akkor minek küldenek még egyet? Egy kutyával többre mennének, mint velem jelenleg. Ellenben, mennyi ideig is tartott az út? Anderst amint meglelem megkérdem tőle, hogy meddig tartott az út, illetve, ha van leírás a bolygóról azt kérni fogok tőle.

Fenntartásaim vannak. Jelenleg úgy látom, hogy Roy lelépett és valószínűleg fotelből fogja végignézni az előadást. Eme katonák meg nem sejtenek ilyesmit.
Az álom pedig… Jöhetett bármely bolygóról is, ellenben „siess” szón lehet a dominancia. Lehetséges, hogy eme bolygón az idegeneknek sem tejfel az élet, ha vannak. Lehetséges, hogy valami fenyegeti a királynőt. Vagy a bolygót akarja elhagyni minél előbb. Ehhez meg már van annyi eszük, hogy a hajót akarják.
Bárhogy is legyen, úgy tűnik várhatnak minket. Ezt még megemlítem Andersnek, hogy fokozott óvatossággal irányítsa az emberit, mert lehet, hogy várnak már minket.

Mindezek ellenére, követem jelenleg a parancsokat. Jól jön a pénz, ám az egyenértékűség maximum élet = élet. Élet nem egyenlő a pénzzel. Bár remélem nem lesz olyan helyzet, ahol visszavonulón kéne gondolkodni.// Nem írtad, hogy ez milyen hajó. Én úgy veszem, hogy Conestoga vagy Bougainville. Mert elvben ilyen hajótípusokat alkalmaznak ilyen célra.//

4U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szer. Ápr. 04, 2012 8:52 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A Cheyenne belép a bolygó légterébe és a megszokott légörvények is dobálják a hajót. A gyomor ideg néhány katonán észrevehető, de a pilóta mestere szakmájának és ügyesen kormányoz. A hajó nyolcszáz méterre száll le az állomástól és a sima landolás végeztével a katonák azonnal elfoglalják a helyüket. A levegő tartalmaz elég oxigént egy könnyű séta erejéig, de biztonsági okokból mindenkinek ott lapul egy kis oxigén palack. A hajó rámpája mélyen belevág a puha talajba és kilépve az első hullámban négy katona biztosítja a terepet. -Tiszta. -Majd Nimróddal együtt a tízen egy tagú csapat kilép a bolygó felszínére és elsőnek a környéket mérik fel. A talaj ahol leszálltak többnyire szilárd, de a hajó talpazata így is mély nyomott hagyott. Előttük négy pilléren magaslik a kutató állomás míg mögöttük a végtelen mocsár és a rászálló ,,ködhöz" hasonló tejfehér anyag borul. Anders megtöri a csendet. -Innentől csak előre, Easy, Mouser maguk ketten elől a többiek egyes oszlopban mögöttük. Maga Nimród velem jön középen. -A csapat neki vág a nyolcszáz méteres távnak. Nimród továbbra is puhatolózik. Anders tipikus katona őt nem érdekli kik jártak itt mit találtak vagy mit nem. -Nekünk az a feladatunk, hogy a maga tudása ,,képessége" alapján kezeljük a helyzetet. Numero egy. Ha tényleg nincs itt semmi gyorsan eltűnünk innen. Ha még is összetalálkoznánk a dögökkel addig kell kihúznunk amíg az erősítés meg nem érkezik, és szerény véleményem szerint Roy ezen ügyködik. -A beszélgetést a terep viszonyok zavarják meg. A talaj összeszűkülése egyes sorba kényszeríti az embereket aminek mind két oldalán a végtelen mély mocsár terül el. Az első két ember már átjutott hamarosan Nimródon a sor.

/ Conestoga bocs, hogy nem tértem ki rá kicsit elszoktam a részletektől:\ /

5U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szer. Ápr. 04, 2012 10:46 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Szokásos rideg katona. Nem szeretem az ilyet. Oda haza a katonák nem pénzért vagy karrier miatt teljesítettek, hanem mert szerették az anyaföldet. Ez persze olyan idegen egy liberális ateista világban. Primitív gondolkodásúak…
- Szép és jó, hogy feladatra koncentrálunk. Ellenben eme koncentrálás közben a szükséges információk 80%-a lemarad. Itt megyünk egy mocsár közepén. Semmi információm nincs az esetleges élőlényekkel kapcsolatban. Holott, lehet, hogy van veszélyes. Avagy valami mocsárban jól rejtőző idegen horda van körülöttünk. – Mondom válaszként a parancsnoknak.
Furcsa egy hely. Ama köd pedig zavar. Illetve eme felépítés. Nyolcszáz métert gyalogolni? Visszavonulás esélytelen, főleg ilyen terepen. Biztonság kedvéért próbálom a tereptárgyakat memorizálni, addig is ismerkedek a környezettel.// Ha már részletek… milyen mocsár is ez? Lehet sima saras valami, de lehet élő mocsár is… így konkrétumot nem írtam.
Illetve nem lehetne szellősebben írni? Oldalon mindenhol szellősebben és átláthatóbban írnak, sőt különböző párbeszédeknél más színt használnak, az átláthatóság miatt. Így egy tömbben kicsit tömör.//

6U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Pént. Ápr. 06, 2012 6:17 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Nimród tudata pont a keskeny ,,peremen" az átkelés közben kezd hullámozni. Egy újabb hang. Hirtelen magához tér és egyensúlyát jobb oldaláról korrigálja vissza.
-Ez közel volt. -Szólt rá Anders. Az imént lezajlott események játszódtak le Nimródban és elvonták figyelmét a távról. Egy fém ajtóval szemben állva zökken vissza ebbe a világba és az egyik katona már a megfelelő kulcskártyát csúsztatja a szűk kis nyílásba. Látható többféle színű tartalékkártya is szépen összefűzve. A hatalmas felvonó felett egy még hatalmasabb bázis magaslik, ami nem is olyan kicsi mint amilyennek beállították. A felvonóban az egész csapat kényelmesen elfér és a métereket nagy iramban hagyják el maguk alatt. A táj nagyjából kirajzolódik.
-Mintha egy óriási vizes homokozóba építették volna ezt a bázist, ami körül egy nagy sártenger terül el. -A köd néhány helyen szertefoszlik ahol a sárgás barnás víz vagy egy kisebb sziget látható. A bázis főbejáratánál minden lámpa kifogástalanul működik és az elektronika is. Három csoportra oszlik a társaság.
-Nimród maga velem és Buck tizedessel jön a többiek tudják a dolgukat.
-Elindulnak hárman a videó vezérlőbe hátha találnak valamit amit az előttük járó csoport nem.

7U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Ápr. 07, 2012 7:34 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Elmém furcsa zavarodottságát nem tudom mivel magyarázni. Talán a királynő okosabb, mint gondolnánk és épp csapdát állít fel. Ere tudok gondolni. Az tény, hogy nem úgy tűnik, mintha bárki más érezte volna eme animáliát. Ekkor eszembe jut egy gondolat. Mért több száz méterekre szálltunk le egy elvben üres állomástól? Holott egy ilyen állomáson kell lennie leszállópályának. Sőt méreteit elnézve, akár olyannak is, ami kisebb teherhajót képes fogadni. Ez már nem túlbiztató gondolat. Az hogy hárman megyünk a videóvezérlőbe az se túl bizalomgerjesztő. Bár ez ad lehetőséget számomra.
- Át nézzük a felvételeket? Hátha találunk valami furcsát? – Kérdem a vezetőtől. – Szerintem elsősorban ama kamerák felvételeit kéne átnézni, melyek olyan pontokon vannak, ahol ki-be lehet jutni az állomásról.
Mindeközben abban reménykedem, hogy eme ki-be jutás helyét figyelő kamera valamelyike egy leszállópályát fog mutatni.

8U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Ápr. 08, 2012 11:04 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A vezérlő felé tartva Buck tizedes halad elől utána Anders Nimród mellett. Az idegesítően síri csendben Anders hirtelen felcsengő hangjától még Buck tizedes is összerezzen.
-Ha használható felvételeket találunk utána a dokkot vesszük szemügyre. -Eközben a kommunikátora után nyúl.
-Hányadán állunk a dolognak Sew? Vége... -A vezérlő bejáratáig ami sértetlennek és épnek látszik semmi válasz nem hallatszik. Aztán a belépés után...
-Itt Sew az energia ellátóból több dolog is hiányzik, de a főellátó egységet nem háborgatták. Néhány cella és automata töltő tűnt el.
-Értem induljatok a dokk felé ott találkozunk vége... -Hangzott Anders válasza. Belépve egy szerényen berendezett és alacsony költségvetésből kiépített helyiség várja a három embert. A képernyő szemcsés és Buck azonnal munkához lát, hogy nézhető képpé varázsolja. A múlt eseményeibe azonban nem nyernek betekintést és egy visszhang is megzavarja a munkálatokat aminek Anders néz utána míg Buck folytatja a munkát. Nimród a fegyverét szorongatva közelít a folyosóra nyíló bejárat felé, hogy Anders-t szemügyre vegye.

9U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Hétf. Ápr. 09, 2012 12:39 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Dokkok az első célpont. Lehetséges, hogy ők sem tudnak semmiről? Előfordulhat. Eltűnt a energia cellák oka ismeretlen. Bár a bolygóról sem tudok semmit még mindig, azon kívül, hogy élettelen. Furcsa az egész. Eddig semmi idegenekre utaló nyom. Minden rendezetten van a helyén. Nyomasztó. Lehet, hogy gyorsan hagyták el az állomást. Egyáltalán mi a célja eme helynek?
A furcsa folyosókon visszhangzó zaj felkeltette a parancsnok érdeklődését. Lehet, hogy valami leesett. Előfordul az ilyesmi magától is. Elfárad az anyag és enged a gravitációnak. Bár jobb ügyelni ilyenekre egy kísértet járta helyen. Ha nincs eme hangnak semmi féle utóhatása megkérdem a parancsnokot:
- Az állomás mi célból is épült? Van esetleg földalatti része?

10U.P.19-3 as Empty U.P.19-3 as on Szer. Ápr. 11, 2012 6:04 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A folyosó közepén találkozik össze Nimród Anderssel. Nem tudja megállapítani a hang forrását amit már ő is furcsáll. -Az állomás úgy tudom az iszap vizsgálódása miatt épült. Az iszap és mocsárban gazdag a sejtes élővilág és igen különös. Megmondom őszintén ha a dokkban nem találunk semmit parancsot adok a lenti kutató állomás átvizsgálásához, ami kissé kényes, de szerencsénkre Roynak nem kell róla tudnia. -Mire visszaérnek a videó vezérlőbe a tizedes hűlt helyét találják. Anders szitkozódik és aggódva keresi a katonáját. Majd komjába parancsokat kezd osztani a megfelelő frekvencián aminek ugyan az a vége. -A dokknál találkozó vége... -A felvételek helyett továbbra is a szemcsés kép van csak bár mintha tisztult volna valamit és nem is olyan sötét a felvétel. Nimródnak ismét furcsa émelygő érzése támad valami ismeretlen érzés próbál beférkőzni gondolatába és megtudni a tervüket, de közben a Anders a tizedesét kutatja a teremben. Nimród leül egy székre és a hangok csillapodása után a vele szemben lévő szellőzőből a sötétség mintha megelevenedne és még beljebb húzódna.
/Említést tehetsz Andersnek mit kívánsz tenni, de nem biztos, hogy elfogadja/

11U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Csüt. Ápr. 12, 2012 7:10 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Mikroorganizmusok vannak az iszapban. Mi meg csak így védőruházat nélkül jövünk. Sok bolygón élnek emberek, ahol őshonos fajok élnek és igazából különösebb bajuk nincs. Bár azért nyugtalanító. Idegenekre semmi utaló jel nincsen. Ennek ellenére eltűnt a harmadik fő. Dulakodásra utaló nyom nincs.
Hallottam történeteket szellemvárosokról és hajókról. Megtalált feljegyzések alapján az emberek az eltűntek keresésére eredtek, majd ők is eltűntek, újabbak mentek keresni és így tovább. Eltűnések miatt egyszer sem értesítették a hatóságokat. Furcsa. Itt is nyom nélkül eltűntek az emberek. Kétlem, hogy annak idején és most is egy felsőbb entitás vonzotta volna el az embereket. Ha mégis, akkor az ördög vagy lidércek kiáltása előtt reális magyarázatot kell keresni. Idegenek kézzel fogható magyarázat lenne. Ám a furcsa érzések ellenére nincs rájuk utaló jel. Viszont itt vannak a mikroorganizmusok. Földön sok parazita képes irányítani a gazdatestet. Ilyen a vuduhernyó is. A parazita a hernyó teste fölött átveszi az irányítást. Bár hangyák és csigák esetében is vannak ilyen paraziták. Kósza gondolat, hogy a helyi mikrobák képesek lennének az ember elméjét befolyásolni, de sosem lehet tudni.
Elmém zakatol. Valami nincs rendjén az „éterben”. Bekapcsolom a lézerpisztolyom lézercélzóját. Szemközti szellőző sötétsége megelevenedik, szokásos illúziócsalódás is lehet. Ennek ellenére felemelem a fegyvert, az apró vörös ponttal a mozgónak tűnő teret végig pásztázóm. Mint a lézeres olvasó, elmémben próbálom összerakni a képet. Az is lehet, hogy azaz észlény nem eltűnt, hanem a szellőzőbe bemászott. Vagy beragadták? Azt viszont hallottuk volna.
Francba is az egésszel! Ha nem látom és szagot sem érzek, akkor fülelek! Kissé elfordítom fejem, de csak annyira, hogy láthassam a szellőzőt, de fülem jobban felfoghassa az abból érkező hangokat.
Andreshez intézek egy kérdést:
- És mi tudnak, ami kis mikrobák?
Mit is mondott egy perce? Sejtes létformák. Akkor lehet, hogy már a kocsonya állagig eljutottak? Utálom, ha kevés az információ.

12U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Ápr. 29, 2012 1:02 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Már most megjegyzem, hogy ebben a témában még igen amatőr vagyok, de megteszem, ami tőlem telik.//

Miközben figyeled a szellőzőt, Andres megszólal. Azt mondja neked, hogy igen, sejtes élőlényekről van szó.
A többiek ugye máshol vannak, ezért te és Andres vagytok ott a szellőző közelében. Egyszer csak valami kijön a szellőzőből. Egy kifejlett idegen, mely felétek tart. Andres előveszi a fegyverét és lőni kezdi az idegen lényt.

//Bocsika a rövidségért, még amatőr vagyok. De az idegen lényt észlelted, de az gyorsan jött ki a szellőzőből, ennyivel nehezítettem a dolgon. Nehogy úgy legyen, hogy egyből fejbe lövöd és csá. Én így játszom, ne feledd el. Tehát nem tudhatod, mikor fogsz meghalni.//

13U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Május 05, 2012 11:23 am

Antal Nimród

Antal Nimród
Egy Acheroni Fiaskó. Mért nem lepődöm meg? Évek óta mindenhol ott vannak. Hol lángot és hamut maguk után hagyva, hol alattomosan meglapulva, kivárva. Utóbbi érvényes eme helyre. Kezdem már sajnos megszokni eme Istentelen lények látványát.
Nem egyszer dolgoztam már katonák mellet, sőt én magam is a Királyi Honvédség tartalékosa vagyok. Könnyű lesz egy idegent kivégezni. Taktika egyszerű. Rögtön fejlövés, vagy ha nem lehet, akkor térd ízület. Az elvágódó lényt pedig fejlövéssel ki kell végezni. Társam katona, így remélem, hogy tudja eme taktikát.
Megpróbálom a fejét meglőni a lézerpisztollyal. Ha első két lövés nem talál, akkor az egyik térdét próbálom ellőni.

Csapda az egész. Előző felderítő csapat semmit nem talált. A mostanit, pedig rögtön megtámadták. Én pedig mentálisan folyamatosan érzek valamit. Meg próbálna a királynő megtörni? Akkor viszont a dolgozók nem ölnek meg, bár nem mintha érdekelne. Vagy ők. Vagy én.
- ANDRES! Ez csapda! Hívja össze az embereket! – Ordítom a parancsnok felé. Remélem a fegyver ropogás közben meghallja.

14U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Május 05, 2012 9:11 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A szellőzőből kivágódó lények egyikét Anders szitává lövi, de sikeresen kibújik mellette egy társa aki elég közel kerül a parancsnokhoz. Szerencsére Nimród nem tétovázik és Anders falfehér arcát a Nimród fegyvertüze teszi még groteszkebbé. Az első találat a nyakát sérti meg az idegennek majd a második egy fejlövés teríti el. A szellőzőből még zajok szűrődnek ki egy pillanatig, de alább is hagynak. Anders elégedett pillantást vet Nimródra aki viszont térdre kényszerül egy benső felséges hangtól. ~Elárultál... - Hangzik a fejében folyamatosan. Anders segíti fel és Nimród mintha félálomban lenne amiből nem tud felkelni hallgatja a parancsokat. -Itt Anders mindenki azonnal a dokkokhoz jelentést... -Nimródnak a hangok és mondatok értelmetlen zajnak minősülnek. Miután sikerül saját tudatát visszanyernie egy széles folyosón haladnak a parancsnokkal aki épp újratáraz. Kicsit lassan, de tudja tartani már a tempót. -Az állomás menthetetlen. A kutatások ellenére porig kell bombázni vagy aláaknázni az alsó szinteket a rohadékok miatt. -A dokkok felé vezető utat hamar megtalálják a jelzéseknek köszönhetően és a csapat egyik felét is látják ahogy próbálják meghekkelni a biztonsági zárat. Még kb. száz méter választja el őket mikor felfigyelnek a mögöttük előretörő idegenekre. Nem tudják megsaccolni hányan lehetnek...

15U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Május 05, 2012 10:15 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Hogy az a!!! Szabotálni próbál az a kis k*rv*. Próbálja elmémet leblokkolni. Most már értem. Azért nem talált semmit az előző osztag, mert nem léptek konfrontációba velük az idegenek. Tudja a királynő, hogy itt hosszútávon nincs sok esélyük, ezért addig várt, míg egy mentálisan fogékony személy nem jön ide. Azzal, hogy ellenszenvemet kifejeztettem egy alattvalójának meggyilkolásával, tudja, hogy ellenség vagyok. Vagyis az „árulás miatt” legjobb esetben is szét akar tépetni. De ha nagyon el akar innen menni, akkor nem akarna megöletni. Márpedig nagyon el akar innen menni hiszen, máskülönben nem lapult volna meg a fészkével a másik csapatnál. Tehát lehet még egy ember kivel képes kapcsolatba lépni a királynő. Van „B” terve.
Hosszú folyosó, végén már próbálják nyitni a dokkot. De csak az egyik osztag van ott… akkor lehet, hogy a másikban van a „tégla”? Vagy éppen a nyom nélkül eltűnt Buck lenne a tégla? Vagy talán maga Roy?
- Valószínűleg van egy királynő. – szólók Anders fele – Megpróbált téglát csinálni belőlem, de mivel lelőttem az egyik alattvalóját, így árulónak könyvelt el. – Andersre nézek – Lényeg, hogy kimondta az elmémben rám, hogy áruló. Viszont, az hogy az előző csapatnál nem tűntek fel, annak egy oka lehet: El akarnak innen húzni. Ehhez kell nekik egy tégla ki elviszi őket. Viszont egy alattvaló megölésével árulónak bélyegzett a királynő. Szóval kell lennie még egy Spears jelöltnek, ha ilyen könnyen elvetett engem. A hajón, a leszálló egységnél, vagy itt az emberek közt. Nem tudom.
Ez nem lehet igaz. Érzek valamit ismét. Xenomorphok. Sok. Rohadt életbe! Sosem adják fel! Azonnal telepet cserélek a lézerpisztolyban. Ez nehéz menet lesz. Nagyon.
- Van önnél gránát? – szólok Anders fele – Lézer pisztollyal maximum védekezni tudok, de nem sok bogár ellen. A fokos pedig maximum dísz, egy idegent meg tudok vele ölni, de aztán a sav szétmarja…
Ha tiszta célpontot látok megpróbálok fejre lőni. Ha futni kell, akkor futok, de nincs kedvem közel kerülni a bosszúálló hordához.

16U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Május 06, 2012 1:17 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Nimród kérdésére Anders már ki is tépte fogaival a biztosítót a gránátból és nagy könnyedséggel maguk mögé löki, miközben rohannak a nyíló kapu felé amit sikerrel meghekkeltek Anders emberei. -Siessenek... -Nimród hallja a nagy felfordulás közepette. Közben Anders néha néha hátra lő és Nimród is ugyan így tesz, de inkább a menekülésre koncentrálva. Az ajtó még három méterre lehet amikor a gránát felrobban és a lökéshulláma berepíti az ajtón a két férfit. Velük együtt még három a hozzájuk legközelebb álló idegent is besodorta a lökés. A katonák azonnal lezárják az ajtót a megmaradt idegenek előtt és a három veszélyforrás felé fordulnak. Nimród a földön fekve meglepődve tapasztalja, hogy mellette egy idegen hever kábán és próbál magához térni. Nem ad rá lehetőséget. A fegyverét maga elé húzza és ilyen közelről a kicsapódó lövedék végig söpör a lény koponyájában, majd hátul kiutat találva savval együtt távozik. Ebben a pillanatban a katonák végeznek a maradék kettővel. Magukhoz térve csak Buck hiányzik a csapatból és két hajó is áll a dokkban. -Sietnünk kell. -Mondja Anders és pár percen belül két csoportra bontva Nimród, Anders és három katona elindulnak az egyik hajóba. -NTV Mk1 típusú mind a kettő a W-Y-nek van pénze ilyenekre. És láthatóan nem is sajnálja, hogy itt rohadnak szét. -Hangzik a megvető válasz Anderstől. -Uram az egyik segédhajtómű sérült így ezzel nem tehetünk meg nagy távot csak a másikkal. -Értem, de előbb bent körül nézünk.

17U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Május 06, 2012 2:14 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Két Snakefighter. Ez kezd komplikált lenni. Automatizálásuk miatt könnyű őket vezetni. Még én is könnyűszerrel képes lennék földbe fúródni velük… eh.
Kívülről hatalmasak. Belül viszont szűkösebbek. De a kényelmes sétához így is elég hely van. Bár nem értem minek kéne szétnézni. Viszont ha szerencsém van, akkor a fegyverraktár tele lesz. Az pedig nagy előny lenne.
Újra tárazott fegyvert erősen markolom és követem a többieket. Hajón belül minden csendes.
Végül a csendet én töröm meg:
- Buck milyen ember? Kétlem, hogy meghalt volna…

18U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Május 06, 2012 8:27 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
-Kétlem, hogy túlélte bár kitudja, de akkor azóta már biztos van benne egy. -És ebben a pillanatban odalép egy tizedes rangú katona. -Uram ezt látnia kell a hajó komputerében találtuk. -A képen a bázis kezdetleges tervrajza van, de más semmi. Nem sok segítség, de annyira pont elég, hogy megtudják a lenti kutató központba is vezet lift nem messze a dokktól. A hajón két gránátot és több tucat M41A pulse rifle-t találnak amikből felfegyverkeznek. -Kezdetnek nem rossz. -Kapcsolatot nem sikerül kiépíteni az űrben keringő hajóval. Hamarosan összegyűlik a csapat és az a hajó amit Nimródék vizsgálnak csak az képes rövid távú repülésre a hajtóművek miatt. Visszamenni a saját hajójukig kész öngyilkosság. Miközben a dolgokat vitatják fegyverek ropogása lesz hallható és sietve kiszaladnak a hajóban tartózkodók. Négy katona a hajó mellett állva két oldalról tüzel a bemerészkedő idegenekre, akik a mennyezeti és a falon lévő szellőzőkből jönnek. Túl sok felől támadnak és a kapcsolatteremtés helyett már a felszálláson ügyködik két katona míg a többiek a hajót védik.
/3 idegent kell elintéznie Nimródnak, de vigyáznia kell hol lövi le őket, 2 a hajó közelében 1 a hajó tetején les majd Nimródra./
http://noob.hu/2012/05/06/mocsaras.bmp

19U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szer. Május 09, 2012 4:12 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
- Figyelt maga rám? – Vágom Andershez a kérdést miközben betárazok egy M41A-t és további tárakat helyezek az üres zsebeimbe. Sajnos csak háromra van hely. Remélhetően nem esnek ki. – Mondom, mivel nem tudott téglát csinálni a királynő belőlem és el is vetett engem, mint esélyt, ezért több mint valószínűleg van még egy lehetősége az emberek közt. Jelenleg legvalószínűbb tégla Buck! Vagyis nem biztos, hogy lenne benne parazita. Vagy ha nem ő, akkor más az emberei közül!
Figyel ez az ember egyáltalán rám?” – gondolom magamban miközben a fegyvert nézem át, nehogy hibásat vigyek magammal.
Pulzárfegyverek elektromos ropogása töri meg a várakozásomat a válaszra. Ez nem lehet igaz. Katonák után kirohanok a fő rámpán. Túl sok van. A katonák pedig szinte céltalanul lövöldöznek.
- A VEZÉR IDEGENEKET LŐJÉK! – Ordítok teli torokból. – Ha azok meghalnak összezavarodnak!
Nem egy kupacban vannak, hanem több kisebben. Mindegyiknek meg van a maga vezetője. Annak likvidálása kis ideig összezavarja a falkát. Ezek általában valamivel nagyobbak és idősebbek a többinél. Két legközelebbi idegen közül a legközelebbire fogom a fegyvert. Meghúzom a ravaszt. 20 golyóval számolok.
Hajón felvisít egy másik. Nem kellene, hogy tömény sav érje a hajót. Ám az oldalán van. Fejét becélzom, majd meghúzom a ravaszt. Némi sav érni fogja a hajó burkolatát, de nem annyi, hogy működésében kárt okozzon. A halott idegent pedig a padló fogja magához szólítani.
Durván 60 10 millis golyó van még a tárban. Ebből újabb húsz darabot kell a harmadikba küldenem. Remélem társa halála összezavarta annyira, hogy egy helyben legyen, vagy még elég messze tőlem. Újabb húsz golyóval számolva meghúzom a ravaszt a lény fejére célozva…
Remélem elég jó katonák ezek és nem egy „noname” zsoldos banda…

20U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Csüt. Május 10, 2012 5:43 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A beözönlő idegenek lerohanják a négy katonát akik a jobb és bal szárnyat védik. A fegyverek ropogása és az idegenek rikoltásai közé emberi hangok is beszűrődnek. -A kint lévőkkel végeztek a dögök. -Haláluk nem volt hiába való igaz csak két vezért öltek meg, de elegendő időt nyertek vele az életben maradottaknak. Nimród közel húsz golyót ereszt a tőle pár méterre lévő xenomorphba. A lövedékek szétroncsolták a mellkasi kitint és a fejet. A savas vére sistergésében olvadozik kimúlva, de Nimród ezután a hajó testen fedez fel egy ráleső idegent. Az első lövést elhibázza és cikázva közelít egyre lejjebb Nimród felé. Egy mély levegő és a második próbálkozás sikerességét egy túlvilági sikítás kíséri. Nimródnak gyorsan félre kell vetődnie mert a kifröcskölő sav majdnem kárt tesz épségében, de a gurulást siker koronázza. Helyette a hajó fémtalpazatát éri néhány csepp. Pillanatokon belül azonban újra talpon van és egy felé rohanó dögöt vesz célba. A lény túl alacsonyan közelít és jó pár golyó az idegen feje mellett süvít el. Elérte a kellő távolságot, hogy Nimródra vesse magát, de a szerencse vagy az ösztönök segítenek Nimródnak. Lendület vétel közben trafálja el a xenomorphot aki egy helyben ugráshoz hasonlatos mód után terül el a padlón. -Sikerült parancsnok. -Befelé... Pár perc múlva a zsilipajtó hekkelése után már az állomás felett szállnak. Azt a kevés idegent sikerült lerázniuk a hajóról amelyek még felkapaszkodtak. -És most parancsnok? -Visszamegyünk a hajóhoz remélhetőleg még nem fedezték fel és utána ki a z űrbe a bázisra. Lesz egy két keresetlen szavam Roy-hoz.
/Hatan maradtatok a kövi hszben fogod megismerni ténylegesen négy társad mivel Anders már ismert./

21U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Május 12, 2012 2:16 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Viszonylag széles pilóta fülkéből láttam, ahogy őrülten próbálják a felkapaszkodó bogarakat lerázni. Innen fentről nem tűnik kicsinek az állomás. Túlzavaró, hogy ekkora állomást telepítenek olyan bolygóra ahol csak sejtes élet van. Itt valami más is van.
- Körülnézek a hajón. – Mondom, majd sarkon fordulok.
Legrosszabbra felkészülve a tartalékokat akarom szemügyre venni. Normális, hogy tele van fegyverrel egy MK1-es, de csak M41A-val? Ez túl logikátlan. Kivéve, hogy fegyvereket szállított, de ez nem szállító hajó. Talán csempésztek valamit és a fegyverek csak álca volt.
Talán pont idegeneket. Ám ahhoz titkos rekesz kell, de eme hajón kincs a hely. Gyárilag kihasználnak minden helyet. Akkor viszont lehet elvettek valamit. Viszont a hajón minden rendben van. Fejembe villan, hogy a hajtómű elvben nem igazán működik. Lehet „kispóroltak” pár alkatrészt. Ezt kell megnéznem. Ha a hajtóműveket működtető rendszerhez érek, akkor átvizsgálok mindent óvatosan.

22U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Május 13, 2012 10:12 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Nimród Geryvel megy hátra a hajtóműhöz. Gery egy közlegény se több se kevesebb és leginkább az érzelmei uralják a férfit, sokat beszél a szüleiről, ha ideges és a szülőhelyéről is. Anders és Mike a pilóta kapcsolatot próbálnak létrehozni az űrben keringő főállomással ám ez még sikertelen. A két másik katona Urlich aki németországból származik és Farlin aki egész életét majdnem zsoldosként élte ők a kiegyenlítőknél vizsgálódnak. Nimród és Gery megállnak a hajtómű vezérlése előtt. Elsőre minden rendben látható, de a programrajzok, csak hamar megmutatják a hibát. A hajtómű kenésére és izzítására alkalmas eszközöket eltávolította valaki, mert ez normális esetben nem elhagyható. Már teljesen biztosra vehető a szabotázs. Ezt viszont kintről is és bentről is egy- egy embernek kell megszerelnie. A kint lévőnek vissza kell illesztenie a burkokat miután lehetővé tette az elszállt hajtómű indítását. A bent lévőnek pedig a fúvókát kell ellenőrizni és adatait betáplálni a számítógépbe. -Nem egyszerű feladat. -Mélázik el Gery. -És csak akkor lehet megjavítani ha leszálltunk, de akkor már ott lesz a saját hajónk. Csak addig bírja ki nem Nimród? -Majd aggodalom teljes mosolyt erőltet arcára. Ebben a pillanatban Anders hangja hallható a hangszórókból. -Mindenki készüljön fel. A cél öt percen belül látóhatárba kerül és azt akarom, hogy minél gyorsabban történjen az átszállás. Vége... -Sietős léptekkel tér mindenki vissza a hídhoz és tényleg kitűnik a Cheyenne körvonala a sárgás barnás tájból. Leszállásig minden simán megy és Anders már majdnem elkiabálja magát a Cheyennben bent maradt pilótának és fegyverszakértőnek, ám Nimród befogja a száját. Idegen nyomok a hajó körül. Nem túl feltűnő, de egy két helyen nagyon is bizonyítható, hogy itt jártak.

23U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Kedd Május 15, 2012 2:24 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Gery megállapítására egy szóval felelek csak, jelezve, hogy én nem vagyok annyira bőbeszédű, mint az már tőle megtapasztaltam:
- Igen. – Végül meggondolom magam és kicsit többet mondok. – Egy útnyit talán kibír eme dolgok nélkül. És hát a nyert helyen pár idegen tojást rejtő kapszula elférne. Szóval idegenek idekerülésére már van egy elmélet.
Végül leszállás után a rámpánál találkoztunk a többiekkel. Sietősen kell át haladni az UD4-re. Elképesztő, hogy az MK1 mennyivel hatalmasabb egy UD-nál. Hasonló kinézetű, de gigászibb… Idegen nyomok az iszapos agyagos talajban jól kivehetőek. Újabb csapda. Ne adja Isten, hogy ilyen könnyen eltudjunk menekülni… Cinikus gondolat.
- Közel lehetnek! – Szólalok fel, miközben a kis csapattal tartva sietek át az UD4-re. Utolsó pillanatban fognak támadni, vagy elrejtőztek a hajón… Nem bíztató gondolatok.

24U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Május 20, 2012 6:00 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A hajó zsilipkapujának csattanó záródása után a csapat kört alkotva méri fel a helyzetet. A fegyverrel együtt mozog tekintetük, és pár pillanattal később Anders parancsokat oszt és a pilótát hívja komján. -Itt Anders Niel jelentkezz az Istenit! -Eközben Nimród mind végig mellette áll. A katonák végig futtatnak egy analízist gyorsan, ami idegen létformára utaló jeleket nem jelzett. -Meghaltak. -Urlich a csapat legpesszimistább tagja és mindig is volt minden helyzetben valami lelombozó beszólása. A német akcentus még jobban lelomboztatta. -Urlich és Mike maguk körülnéznek hátul Gery fedezi magukat. Farlin a hajó automatikusan beállítható, hogy visszatérjen a főállomásra magának csak a koordinátát kell megadni. -De reméljük, hogy erre nem lesz szükség. Uram. -Csinálja. -Majd Nimródra tekint. -Indulunk hamarosan és ha felérünk nem biztos, hogy örülnek majd nekünk. De szerintem ezt ön is sej... -A mondatot Farlin töri meg. -Mozgás odakint előttünk! -A reflektorok kivillanása azonnal több tucat xenomorphot világít meg legalább nyolc méterre, és Farlin automatikusan a fegyverkezelő pult után nyúl. Anders eközben befejezi a komputer betáplálását. A szörnyek egymás előtt és mellett tekeregnek. Testük egybefonódása mintha egy nagyobb lényt alkotnának egy sokkal halálosabbat. A Farlin által vezérelt gépfegyver alaposan megszaggatja a ,,testet" és talán kissé mintha megkönnyebbült volna a légkör. Nimród az öv csatját nyomkodja ami elsőre nem pattant be. A második próba előtt azonban elmosódik számára a kép és veszély érzete egy apró pillanatra összehúzza testét amit egy kiadós undor követ. Tudatát visszanyerve neszezést hall a széke mögül.
/Most ez kicsit túlmesélős lett lehet/

25U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Hétf. Jún. 04, 2012 7:27 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Ez az egész helyzet egyértelműen az elméletem bizonyítja. Csapda volt. No meg, hogy bosszút akarnak állni rajtam, ami miatt ellenszegültem. Nem fogom elárulni az emberiséget, a Koronát pedig főleg nem.
Ülésembe bezuhanva elsőre nem sikerül beszíjaznom magam, másodjára… elhomályosul minden. Szíjazás nem sikerült, de ez a kisebbik baj.
Reflexből kipattanok az ülésből és előrántom a fokost, remélem nem xenomorph az ami mögöttem van. Ha az, akkor azonnal a fokos penge nélküli tompa részével villámgyors megelőző csapást fogok mérni az alsó állkapcsára. Alulról felfele csapok. Ez összezavarhatja a lényt, mire rá jön, hogy félelemkeltéssel nem diadalmaskodhat, addigra már oldalra elrántom a fokost és a fejére egy oldalas csapást mérek az életlen résszel. Ha mázlim van, akkor akár eszméletét is vesztheti. Rossz esetben megsérül a feje és a sav kellemetlen hatását fejtheti ki a járműre.
Csak remélni tudom, hogy nem egy idegen az és legfeljebb majd a hajó ebédlőjében viccelődnek velem a katonák, hogy berezeltem.

26U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Júl. 01, 2012 11:57 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Nimród megfordul ám senki sincs mögötte, de Anders mindent látott ám nincs ideje kérdezősködni. Hamarosan Urlich és Mike is visszatérnek becsatolják magukat és a gép felemelkedik rajta úgy egy tucat idegennel. A zsilip kapuját sikerült meghekkelni és gy szabad utat kaptak a meneküléshez. Farlin a pirosan villogó gombra tekint. -A fenébe a burkolat még sem zár tökéletesen vendégeink lehetnek. -Anders szintén együtt küldi vissza Miketot és Urlichot. Pár pillanat múlva lövések hallatszanak majd el is halkulnak. Gery Nimródra néz. -Felkészültél? Most mi jövünk. Majd Anders rájuk néz. -Nézzenek körül hátul. -A két férfi feláll és a raktér felé tartva szorítják fegyverüket. A raktérben Urlich holtestét találják, de Urlich sehol. idejük sincs a találgatásokra, mert négy xenomorph alakja rajzolódik ki előttük és rájuk rontanak.

27U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Csüt. Aug. 30, 2012 3:25 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
Azonnal térdre roskadók és vállamhoz szorítom a fegyvert. Térdüket kell ellőni. Nem várok egy pillanatot se, meghúzom a ravaszt. Az idegeneknek mikor ellövik az ízületeiket, akkor elvágódnak, ekkor kell fejbe lőni őket. Remélem a társam is tudja ezt. Gyorsan kell végezni velük, így minden mást ki zárok az elmémből, csak a célzásra és a tüzelésre ügyelek.

28U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Szept. 01, 2012 5:30 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Bocsi szal Urlich teste megvan Mike teste nincs.
A xenomorphok egymáson heverve fekszenek és halk sistergéssel olvasztják meg a vas padlózatot maguk alatt. Gery egy egész tárat ereszta tetemekbe. -Biztos ami biztos. Mike teste nincs itt ez azt bizonyítja, hogy még kell lenniük a fedélzeten. -És Nimródot bámulva mintha tőle várna tanácsot. A pillanatnyi csendet a kommunikátor zavarja meg. -Itt Anders jöjjenek vissza hamarosan elérjük az űrbázist. -A vezérlő felé tartva minden lépésüket megfontoltan teszik mert tudják a közelben lehetnek a dögök. Gery jelentést tesz Andersnak, hogy még mindig vannak nem kívánt vendégek a hajón. -Uram a bázis nem válaszol a jelentkezésünkre, de a dokkolásnak semmi akadálya. -Szólal meg Farlin. -Csinálja. Perceken belül a dokkolás után mind a négyen a zsilip kapu előtt állnak fegyverrel a kezükben. Halk szisszenés készíti fel őket a valószinüleg nem szívélyes fogadtatásra.

29U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Szomb. Szept. 01, 2012 11:35 pm

Antal Nimród

Antal Nimród
- Ez mekkora csapda már? – Szólalok meg idegességtől zihálva. M41A-val ellőttem egy egész tárat. Összesen három tár lőszerem van. – A hajón vannak beüzemelhető őr droidok? Vagy valami?
Mindenesetre a hivatásosokra kéne bízni a fegyverforgatást nekem meg csak okoskodni. Nos ebből semmi nem valósult meg. Az élet már csak ilyen.
Szisszenés. Utálom ezt a hangot. Lehet idegen, de lehet egy mechanikus dolog is mi kiengedi a gőzt.
Mindenesetre kibiztosítottam a fegyvert, katonák előre. Nemde? Én pedig jelenleg nem eme kategória vagyok, megvárom, hogy a feledtes mit lép.
- Minden esetre, van valaki, aki tudja, hogy mi folyik itt? – Teszem fel halkan a kérdést.

30U.P.19-3 as Empty Re: U.P.19-3 as on Vas. Szept. 02, 2012 10:20 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A zsilipkapu szisszenése után Nimród ismét érzi, hogy valaki beférkőzik a tudatába és lágy hangon a hatalmába keríti majdnem az elméjét. A kapu mögötti látvány téríti magához miután már három társát lefegyverezték. Egy egész sereg várta őket attól a pillanattól kezdve, hogy elindultak pontosabban menekültek az állomásról. Egy zord külsejű tábornok ranggal rendelkező férfi lép a kis csapat elé. -Remélem nem okoztak csalódást és van más is a hajón magukon kívül, különben az egészet kezdhetjük előröl. Anders megfeszíti magát eme kijelentésre. -Megnyugodhat még biztos van fent legalább egy dög a tetemeken kívül. Szerencsére a hajó külső burkolatát nem lyukasztotta át a sav, de jelentős károk keletkeztek rajta. Továbbá két halott is van a hajón az embereim. -Szót se többet. -A tábornok félre fordul. -Küldjék be a különítményt ezeket pedig zárják el és szkenneljék meg őket talán van bennük valami. -Négy katona kíséretében haladnak, de Nimródban ismét bevillan egy kép. A királynő a tojásait rakva ő érte áhítozik és mutat arra a pár tojásra, amit a többitől külön helyre rakott le és amit nem vittek még el a dolgozók. A hely valóságossága megszédíti Nimródot aki el is veszti egyensúlyát. Az egyik kísérő elkapja őt és Anders tudta ez az a pillanat. Két társával rávetik magukat a katonákra, de már Nimród is teljes tudatában van a dolgoknak és sikerül meglepnie az őt tartót.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.