Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Daedric EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Daedric EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Daedric EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Daedric EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Daedric EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Daedric EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Daedric EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Daedric EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Daedric EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Daedric EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Daedric

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Daedric Empty Daedric on Szomb. Feb. 25, 2012 8:03 pm

Daedric

Daedric
Faj: Chrysalis-Xenomorph

Név: Daedric

Szül. Év: 2185.

Rang: Dolgozó

Szül. hely.: CMC Tudományos és Kutató Űrhajó

Külső: Mivel a gazdatest egy Euoplocephalus volt így teste barnás-ezüstös színben játszik. Feje mely inkább egy "páncélra" hasonlít vöröses színű, és az állat DNS-ét örökölte így testét elég sűrűn borítják tüskék melyek nemcsak védekezésre alkalmazhatók. Farka tőrszerű és méreg befecskendezésére alkalmas.

Belső: Elég önfejű a társaival szemben de vakon követí a Királynő minden parancsát. Elszántan küzd a fészekért és az életét is hajlandó társaiért feláldozni. Kegyetlen ragadozó.

Acheron.... A Pilóta hajó mely kényszerleszállást hajtott végre a bolygón az emberek számára ismeretlen eredetű "biofegyvert" szállított. Miután a CMC felderítőcsapatok átfésülték a bolygót, felfedezték a "lezuhant" hajót, és a benne rejlő tojásokat, melyeket előrelátásból ,biztonsági okokból, és egy-két kisebb incidens után, lehűtötték és a kutató hajó érkezéséig elzárva megfigyelés alatt tartottak. A CMC egyik titkos és jelzés nélküli tudományos hajója 3 nap múlva meg is érkezett az általuk LV-426-nak nevezett bolygóra. A hajó többek közt a Blior érintésével érkezett meg az Acheron orbitális pályájára, és azonnal a bolygó felszínére küldték a szállítóhajójukat. Az űrhajón az érintett bolygókon begyűjtött és kísérleti célből fogjul ejtett állatok hemzsegtek. A szállítóhajó gond nélkül visszatért, a tojásokkal azonnal kisérletezni kezdtek a kutatók. Hamar rájöttek hogy a bennük élő paraziták embriókat "szállítanak". A már korábban begyűjtött állatokon kezdték el a teszteket. Az egyik arcmászó egy Euoplocephalust kapott alanynak. A hatalmas állat próbálta agyontaposni a kis bogarat de az túl fürge volt számára, és hamar a fejére mászott, de érezve a veszélyt az őslény ráharapott a Xenora. Az a bőrén erős savat kiválasztva elhárította a vészt, és gyorsan elkezdte az állatba pumpálni a megfelelő komponensű gázt amitől az csakhamar kábulatba esett. Az embrió bejuttatása, és kezdeti létfunkcióinak elindítása, nem tartott tovább néhány óránál. Lejárt az arcmászó ideje, dolgát elvégezte, keresett magának egy biztonságosabb helyet és elpusztult. Miután az embrió helyére került, az állat nem sokkal később fel is ébredt álmából. A parazita mérete rémisztő ütemben fejlődött és 1 nap után már készen állt a kitörésre. Amikor a mellkasrobbantó elkezdte magát a külvilág felé kitörni, az állat megvadult, vagdalózott és remegett egész testében. -Eközben én, mitsem tudva a rám váró veszélyekről, szépen csendben fejlődtem ebben a kényelmes, meleg és táplálékdús környezetben. De éreztem hogy változik valami.... Éreztem az erőt ami azt akarta, hogy mozduljak végre és törjek ki ebből a világból. Az erőt amit Királynőm közelsége és hatalma parancsolt. A feromonok melyek olyan erősek, hogy itt bent is érzem.... Indulnom kell. Mozgolódni kezdtem.... Rágni magam.... Kemény koponyámnak hála, minden keményebb akadályt különösebb nehézség nélkül szétrepesztettem. Ezalatt a tudósok észlelték az állat viselkedését, és tudták mi következik. Felkészültek a fogadásomra. Szépen lassan haladtam előre, a testben mely fejlődésemet segítette. Valami furcsát éreztem... Sokkal könnyebb lett haladásom és halvány derengést láttam. Utolsó erőfeszítésemmel áttörtem, és az új környezetnek bemutatkozván egy hatalmasat bődültem.... Amit csak én éreztem hatalmasnak és rémísztőnek de valami máris beleszippantott egy furcsa tárgyba. Falai síkosak voltak és számomra áttörhetetlenek.
-A 26-os példány begyűjtve uram.- Mondta egy fehér ruhás személy.... Én érdeklődve figyeltem környezetemet. Enni adtak. Nem volt valami bő adag de ízletes volt. Néhány óra elteltével fura viszektést éreztem a bőrömön.... Odadörgöltem a síkos falú valaminek, és azonnal megindult egy repedés végig a farkamtól egészen a páncélomig.
-Uram a 26-os levedlette az első réteget. Át kell helyeznünk a kamrájába mert a üvegbúra kicsi lett neki.-
Valamiféle gázt fecskendeztek körém és elaludtam tőle..... Mikor magamhoz tértem, láttam hogy máshova kerültem. Volt ott némi étel azt elfogyasztottam, mert az éhségtől már szinte pusztítani tudtam volna. Újabb viszketést éreztem, megint le kellett magamról vakarni egy újabb bőrréteget. Nagyon gyorsan nőttem. Egy két nap alatt elértem a 2 métert.A páncélfejem mevastagodott és szinte áttörhetetlen lett. Ezzel próbálkoztak egy darabig azok a fehér valamik, de elunhatták a dolgot mert négy próbálkozás után nem tették többször. A tüskéim is kifejlődtek teljesen, és a hátam megközelíthetetlen lett. A farkamon lévő pengével egyszer kétszer odacsaptam az üvegnek ami mögött azok a fehér valamik rejtőztek. Jól meg is ilyedtek. Próbáltak idomítani de nem engedelmeskedtem nekik. -A Királynőn kívül senki más parancsát nem fogom követni-gondoltam magamban. Meg is büntettek érte. Többször is elektromossággal sokkoltak. Egyik ilyen idomítás alkalmával aztán valami történt. Miközben a "fehérhúsuak" szerettek volna tanítgatni, egyszer csak egy hatalmasat rázkódott a kamrám, odakint pedig éles hang lett hallható, és egy piros fény forgott a fehérek felett, akik rémültnek tűntek és menekülni kezdtek.-Ebben a pillanatban ugyanis egy Predator cirkáló támadta meg a hajót. Feltehetőleg a Királynő létezéséről szereztek tudomást, elpusztítani vagy begyűjteni érkeztek.-. Én két hatalmas nekirúgaszkodás után betörtem azt az átlátszó valamit és a kamrából kijutva, ösztöneimet követve elindultam. A következő ajtókat nyitva találtam így erőfeszítés nélkül haladtam. Követtem a "fehérek" szagát. Rémületet éreztem a levegőben. Az egyik sarkon befordulva egy fekete "kétlábút" vettem észre magam előtt. Az a valami felém fordult felemelte a kezét, és lőtt. A golyó pendülve pattant le a fejemről... Láttam az arcon a félelmet, és megéreztem a levegőben a rettegés szagát...
-Mámorító-gondoltam. Nekiiramodtam a "feketének" aki még kétszer lőtt de mindkét golyó lepattant a fejemről, és teljes erőmből nekirohantam. Éreztem ahogy a csont egybeolvad a hússal, és a fejem beszakad a mellkasába. A hullával nemfoglalkozva haladtam tovább. Érdekes módon senkivel nem találkoztam, de éreztem hogy nem állhatok meg, mert királynőm bajban van és segítséget kér. Teljes erőmből rohanni kezdtem abba az irányba ahonnan érzékeltem, több társam is csatlakozott hozzám. Már majdnem elértük Királynőnket, mikor éreztük hogy a kapcsolat gyengül.... Még láttam amint Úrnőmet egy hatalmas hajóra viszik ezek a fura lények. Ezek is kétlábúak voltak mint a másik faj, csak valahogy nagyobbak és nem sugárzott belőlük rettegés, sőt rémísztő magabiztosságot éreztem, és ez kissé megtorpanásra kényszerített. Az idegenek félelmének hiányát kissé furának találtam, de nem törődtem vele. Nekiakartunk rontani az ellennek amikor Úrnőm egyetlen parancsot sugárzott felém és társaim felé:
-Menjetek-Hatalmas erővel és nyomatékkal mondta.
-De Királyném...- Kezdtem volna mondani.
-Menjetek- Jött a válasz. A feljebbvalóm parancsát nem tagadhatom meg, és el is késtünk volna a támadással mert a hajó elindult és kirepült a hangárból.
Egyedül indultam tovább, küzdöttem a fájdalommal amit királynőm elhagyása okozott, és az, hogy megtagadta a segítségemet. Hamarosan beértem egy hatalmas üregbe.... Ott ezek a valamik belemásztak kisebb hajókba. Ekkor észrevettem egykét fajtársamat akik épp a kétlábúak után szaladnak be a hajókba, hát én is követtem példájukat a testvérek közelsége miatti bolodogságtól felpörögve kinéztem magamnak egy hajót ahova épp két kétlábú kecmergett be.... Utánuk vetettem magam, az ajtó pont mögöttem csattan le. Az elsőre rávetettem magam és széttéptem a koponyáját, a másodikat pedig pengés farkam egy vágásával elnémítottam. Egy nagy rántást éreztem és a talaj mozogni kezdett. Néztem amint közeledtünk a bolygó felszíne felé.
-Az automata rendszere a mentőkapszulának törés nélkül letette a bolygó felszínére a gépet. Új-Japán felett tartózkodott a CMC egyik kutatóhajója, amit megtámadtak és a legénység evakuálása után új Xenomorphok érkeztek a bolygóra. Emberi túlélő egy sem maradt, de a 26-os és testvérei lejutottak a bolygóra.....A hozzászólást Daedric összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 26, 2012 7:51 pm-kor.

2Daedric Empty Re: Daedric on Szomb. Feb. 25, 2012 10:07 pm

W.B.

W.B.
Üdv!

Mivel konkrétan leírtad milyen lényből fejlődtél ki, így eme variáns az öklelés skillt nem tanulhatja. (Révén gazdatesttől nem tud szarvat örökölni)
Továbbá el kell döntened, hogy farktüskét szeretnél, vagy bunkót. Ha bunkót, akkor nem vagy képes kábító mérget fecskendezni, de másra sem mire csak a pengés farokkal tudnál. Annyi keverés kihozható, hogy vaskosabb a penge, viszont ettől még nem igazán használható buzogányként.

Hibák az előtörténetben:
- Egybefolyik az egész. Belső jellem leírása után egy sornyi kihagyás valamivel szebbé tenné.
- Előfordulnak helyesírási hibák. Pl. mondaton belül nagybetű. (Az állat latin neve nem hiba) És még találhatóak elírások, mint ez is: „átvizsgálni pedig nem tudtál a mérete miatt”
- Aliens vs. Predator: Préda könyvben szereplő tülökorrúak (Rhynth) konkrét testtömegéről nincs információ, szerintem nem sokkal kevesebb, mint a dínóé. A Rhynth-ből a mellkasrobbantó a megtermékenyítés után úgy egy nappal tört ki, vagy kevesebb idő alatt. Továbbá a fertőzött állatokat még az űrhajóra is felterelték. Nem tudták, hogy fertőzöttek. Vagyis a dínó több napos kómája és az ébredés utáni szenvedései nem reálisak. Megtermékenyítés után a gazdatest felébredhet. Szenvedései csak a parazita kitörésekor kezdődnek el.
- Párbeszédek fontos részei a játéknak. Kötőjellel választjuk el a párbeszéd részt a többitől. Ezt írtad:
„-A 26-os példány begyűjtve uram. Mondta egy fehér ruhás személy....”
Ez helyesen:
-A 26-os példány begyűjtve uram. - Mondta egy fehér ruhás személy....
- Két méteres méretet pár óra alatt is képes elérni az idegen. Bár, a lassú fejlődésed betudható, hogy kevés táplálékhoz jutottál. (nem rovom fel hibának)
- Mi az a fekete? Fekete ruhás ember?
- Predatorok maximum csak azért támadnak meg ember bolygónál egy hajót, hogy ha van rajta idegen királynő, akkor ezt „elvegyék”. (konkrétan szól erről egy képregény) Erre való utalást írd bele, hogy az űrhajón lévő királynőt elvitték.

Avatar képed majd ha lehet szabd át, ugyanis bele lóg a szövegbe.


Felsorolt hibákat javítsd, ha megtetted, akkor szólj és újra megnézem.
Viszont ahhoz képest, hogy most fogsz először FRPG-oldalon játszani az előtörténet jó látszik az adatbázis ismerete.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 10:42 am

Daedric

Daedric
Döntöttem és maradok a tüsinél Very Happy

Elvolt választva csak amikor még ez előtt javítottam és úgy mentettem el akkor már nem észleltem ezt a hibát sorry.

Ami helyesírási hibát én észrevettem azt kijavítottam.

Igyekeztem minden szükséges infót megszerezni. Nagyon érdekelt mindig is ez a faj, hogy miként és hogyan jelentek meg.

Kérdésem az lenne: Mivel egy jó naaaaaagy őslényben fejlődött a Xeno a méretei is hasonlóak? Tehát ha ez a dinó volt 30t akkor a Xenonak is megközelítőleges súlya és mérete lesz? Csak mert az emberből kifejlődő mutáció magasabb mint a gazdatest. Very Happy

4Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 8:03 pm

W.B.

W.B.
Nos, három skill pontot adok és dolgozó rangot.
Készítsd el karakterlapod és kommunikátorod.


A testméret és súly terén. Maga eme dínó nem túl nagy. A Brachiosaurus pl. csak 29 tonna volt. (nem 70) Az Euoplocephalus maga 6m-res hosszával kisebb és alacsonyabb, mint a Rhynth. Továbbá csak két tonnás eme dínó.
Idegeneknél furcsa dolog, hogy a pilótából kikelt alien nagyobb, mint egy emberből kikelt királynő. Viszont a Rhynth-ből kikelt idegen kisebb, mint a gazdateste. Bár igaz, hogy ez is nagyobb egy emberből kikelt harcos idegennél.
Arany középutat ajánlom, vagyis 6 méteres legyen az idegened.


Daedric Human-euoplocephalus_size_comparison


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

5Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 8:28 pm

Daedric

Daedric
Értelek. Én is úgy 30t-ra tippeltem a dinó súlyát.

Az a 6 méter se lesz kicsi Very Happy

6Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 8:44 pm

W.B.

W.B.
Daedric írta:Értelek. Én is úgy 30t-ra tippeltem a dinó súlyát.

Az a 6 méter se lesz kicsi Very Happy


Ez a dínó két tonna. a Brachiosaurus 30.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 8:46 pm

Daedric

Daedric
Tudom. De a zárójeles részre gondoltam amit írtál Very Happy

Elkészítettem a kommunikátort és a karakterlapot.

8Daedric Empty Re: Daedric on Vas. Feb. 26, 2012 8:48 pm

W.B.

W.B.
Kaland Kihírdetés résznél a Kristály barlangos az aktuális alien kaland. Jelentkez rá.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.