Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
John Smith,Vasököl EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
John Smith,Vasököl EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
John Smith,Vasököl EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
John Smith,Vasököl EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
John Smith,Vasököl EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
John Smith,Vasököl EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
John Smith,Vasököl EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
John Smith,Vasököl EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
John Smith,Vasököl EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
John Smith,Vasököl EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

John Smith,Vasököl

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1John Smith,Vasököl Empty John Smith,Vasököl on Kedd Feb. 14, 2012 9:43 pm

John Smith

John Smith
Faj: Ember
Nem:Férfi
Becenév: Vasököl(Még magyarországi bokszolói karrierje során szerezte ezt a becenevet.)
Születési dátum:2163.VI.08
Születési hely: Magyarország,Győr
Volt foglalkozás: Bokszoló(Még Magyarországon),tolvaj(kényszerből)
Mostani Foglalkozása: gyarmatügyi katona
Külső: Színes bőrű,normál testalkatú,de izmos.Haja két oldalt le van vágva,középen meg megvan hagyva.John Smith,Vasököl A_cd5c97dc
Valahogy így.Általában farmert szokott hordani és sötét,nagy ,hosszú kabátot.(Persze szolgálatban a szolgálati egyenruhát)
Belső: Segítőkész és bátor, de van, amikor nem mutatja ki azt. Elég hamar fel lehet húzni az agyát és olyankor nem kívánatos a közelében lenni. Szeret csoportokban, társsal menni bevetésekre.

Felszerelés:2 db VP 70 pisztoly (szereti a pisztolyokat és szinte mindenhová magával is viszi)
1 db M42C Scoped Rifle2163-ban született Győrben,egy jómódú,katona család első gyermekeként.Apja katona volt,ahogy a felmenői is.Báthori József lett a neve születésekor.A híres Báthori-családbeliek voltak a felmenői.Apja beiratatta egy katonai akadémiára,ahol megtanulta az alapokat.Rendszeresen járt box edzésekre az iskola mellett.Egyik osztálytársa kifigurázta őt és ezért József úgy megverte,hogy az belehalt,ezért menekülnie kellett az országból.Sikerült is. Előszőr Ausztriába ment,ahol az Alpokban egy elhagyatott házban élt egymaga.Vadászott és néha lement a településekre lopni.Ám egy nap a boltban a tv-ben látta a híreket,hogy körözik őt.Ezért innen is arrébb kellett lépnie.
A következő pár hónapot Németországban töltötte,ahol megismerkedett egy Joseph nevű tolvajjal és azon túl ketten rabolták a civileket.Egy alkalommal rajta kapták őket a rendőrök.József megúszta egy karcolással,de Joseph nem járt ilyen szerencsével.Elkapták a rendőrök.Ezután József meg sem állt Belgiumig.Ott megismerkedett az ottani maffiával és egy jó üzletet kötött.Új papírokat csináltatott magának,cserébe félévig a maffiánál maradt.Így lett a neve John Smith.Kisebb csetepatékba is keveredett a helyi rendfenntartókkal.Voltak könnyebb és nehezebb munkái. A félév letelte után áthajózott Angliába.
Ott beállt a seregbe.Ott kapott egy társat,egy nőt,akiről nem is sejtette,hogy Szintetikus robot. A neve Julie volt.Minden bevetésre együtt mentek.Egy bevetésen John az életét köszönhette társának:Írországban egy ír felkelő csoportot kellett lecsendesíteniük.Az egyik ír célba vette Johnt,aki nem is sejtette azt,mivel lefoglalta a többi felkelő.Julie időben odaért és lelőtte a felkelőt így megmentve John életét.John ezért neki adta azt a nyakláncot,amit még szüleitől kapott.
Egy nap minden ugyanúgy indult,mint a többi.Sok bevetéssel.Ám John érezte,hogy ez a nap mégis más ,mint a többi.Egy nagyon rossz érzése támadt,de muszáj volt elindulnia a bevetésre.El is indultak.Egy konvojt kellett követniük egy szállító járművel.Egyszer csak megállt a konvoj.John nem tudta,hogy miért,ezért kiszállt a járműből,hogy megnézze.Egy fekete lény volt előttük.Nem tudták,hogy barát-e vagy ellenség ezért nem lőttek rá.Ám hamarosan rájöttek,hogy ellenség ezért tüzelni kezdtek rá.A lényből zöld folyadék jött ki,ami lemarta az aszfaltot.Egyre több ilyen lény jött elő,nem tudni,hogy honnan.A bázistól jött egy üzenet:
- Riadó,a földet idegen támadás érte!A civileket evakuálni kell!A maguk feladata Manchester evakuálása!-mondta az egységünknek,majd elindultunk Manchester felé a járművekkel.
Amikor elérték a várost,mintha a pokolba kerültek volna.Női sikolyok,gyerekek sírása hangzott mindenütt.Kiszálltak a járművekből és lőni kezdték az idegeneket.Nagyon sokan voltak.Amikor szóltak,hogy a járművek megteltek civilekkel,John-nék is beszálltak és a bázis felé vették az irányt.Egyik járművükbe sajnos beszivárgott egy idegen így ott kellett hagyni azt.Útközben még találkoztak jó pár idegennel és megpróbálták leszedni őket. Újabb két jármű és legénysége veszett oda az úton.
A bázison nagy volt a nyűzsgés. Minden menekült ott volt.A katonáknak utoljára kellett beszállnia az űrhajókba.Nekik kellett feltartaniuk az idegeneket.John és társa egy közepes méretű űrhajóba kerültek.A Mars felé vették az irányt.

2John Smith,Vasököl Empty Re: John Smith,Vasököl on Kedd Feb. 14, 2012 10:10 pm

W.B.

W.B.
Üdvözlet!

Előtörténeted rövid. Ám a hiányosságok miket felsorolok azok javításával meg lesz a minimális egy oldal vagy akár több is. Nos, akkor a problémák:
- Pont és vessző után szóköz. Egyre több ember rontja ezt el.
- Katonaság, hogy sikerült bejutni? Hamis papírok, jövőben számítógépes nyilvántartás esetén nem ér semmit. Vagy lebuktál, és örökös szolgálat fejében elnéztek a múltad mellet? (Gyarmatügyben sok börtön töltelék van, akik addig katonák míg túlságosan nem öregednek meg. Börtön helyet katonaság. Bolygó neve: Halál filmben is volt a katonák közt ilyen)
- Katonai kiképzésről pár mondat jó lenne, milyen fegyvernem és hasonlók. (gondolom mesterlövész)
- Szinte mindenki elrontja. A Föld az idegenek megjelenése után egy évvel bukott el hivatalosan. Első hónapokban nem is volt rendezett evakuálás. Első hónapokban úgy állt a helyzet, hogy az idegeneket ki lehet irtani. Az első hat hónap letelte után vált nyilvánvalóvá hogy egy elvesztett háborút vívnak a Földön. Továbbá kezdetekben (első hónapokban) nem volt több száz idegen egy helyen. Szóval, amikor feltűnnek akkor egy várost nem képesek kiirtani az idegenek. Bár totális káoszt és rémületet kelthetnek ez tény. Minden fészket sikerrel kiirtottak. Éppenséggel a gyors terjedésük a vallási fanatikusok miatt volt, kik terjesztették a fertőzést.

Ha ezeket megfelelően javítod, akkor előtörténeted elfogadható lesz. Ha javítottad szólj és ismét el olvasom.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3John Smith,Vasököl Empty Re: John Smith,Vasököl on Kedd Feb. 14, 2012 10:58 pm

John Smith

John Smith
Oks,ezen a héten kész lesz

4John Smith,Vasököl Empty Re: John Smith,Vasököl on Szer. Feb. 15, 2012 6:45 am

W.B.

W.B.
Rendben.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.