Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Árnyék Kaszás (ShadowReaper) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Árnyék Kaszás (ShadowReaper)

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Szer. Jan. 18, 2012 11:31 pm

ShadowReaper

ShadowReaper

Szerkesztés alatt

A hozzászólást ShadowReaper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 26, 2012 10:44 pm-kor.

2Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Re: Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Szer. Jan. 25, 2012 7:36 pm

Halál

Halál

Már többször is elkezdtem, de csak most jutottam el a végére. Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Rettentő zavaros, sok a vesszőhiány, sok helyen értelmetlen.
Amikor elsőre olvastam, teljesen zavarosnak tűnt... Most, hogy már rájöttem az ET-d elején lévő helyszínre, egy kicsit tisztább. W.B.-t még meg kell kérdeznem, hogy a Morning Glory igazából mi is, de én egy űrállomásnak tudtam elképzelni. Ezért nem tudom elképzelni, hogy egy fészek lenne ott, pláne azt nem, hogy sok évig ott is "tevékenykedsz". De mint mondtam, még egyeztetnem kell a kollégámmal. Egyenlőre nem tudom elfogadni, ha akarod megvárod, amíg megbeszélem vele a dolgokat, vagy kijavíthatod, amit tudsz.

3Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Re: Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Szer. Jan. 25, 2012 8:18 pm

Halál

Halál

Nos hát, egyeztettem a társammal. És arra jutottunk hogy a Morning Glory-n nincsen fészek, nem tölthetsz el ott több évet úgy, hogy az ott állomásozók nem vesznek észre, mivel az egy mély űri állomás (űrállomás). Kérlek ehhez megfelelően javítsad ki az Előtörténetedet. Ha kész vagy, akkor szólj és ismét átnézem.

4Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Re: Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Szer. Jan. 25, 2012 9:51 pm

ShadowReaper

ShadowReaper

Rendben majd javítom. Csak most éppen nincsen rá időm. Akkor az egészet újra kell írnom igaz?

5Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Re: Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Szer. Jan. 25, 2012 9:58 pm

W.B.

W.B.

Avatar képed majd váltsd le, vagy szabd kisebbre, mivel túl nagy.

6Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Empty Re: Árnyék Kaszás (ShadowReaper) Csüt. Jan. 26, 2012 4:03 pm

Halál

Halál

Nem feltétlenül, csak a hibákat kell kijavítanod, meg a helyszínt átírni.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.