Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Kormányzati torony EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Kormányzati torony EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Kormányzati torony EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Kormányzati torony EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Kormányzati torony EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Kormányzati torony EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Kormányzati torony EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Kormányzati torony EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Kormányzati torony EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Kormányzati torony EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Kormányzati torony

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kormányzati torony Empty Kormányzati torony on Kedd Dec. 27, 2011 6:30 pm

avpwar

avpwar
Admin
Bolygó vezetése itt szokott ülésezni. A bolygón érdekelt cégek és a Gyarmatügy irodái is itt találhatóak.

Kormányzati torony Varos_10


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Kormányzati torony Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

2Kormányzati torony Empty Re: Kormányzati torony on Kedd Dec. 27, 2011 10:02 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Úgy tűnik, hogy a hajót nem lehet javítani. Legalábbis menet közben biztos nem. Ez sajnálatos, de nincs mit tenni. A hajón uralkodó hangulat viszont egész jó, sőt még felé is barátságosabban tekintenek, mint várta. Úgy fest, azért csak megérte kimenni az emberekkel. Valamilyen szinten kiérdemelte a hajó legénységének a tiszteletét. Ez pedig eléggé jó dolog.
A két nap is eltelik, mire megérkeznek a célbolygóhoz. Szerencsére semmi említésre méltó nem történt. Nyikolaj pedig csak elütötte az időt valahogy. Edzett egy kicsit, olvasgatta az aktákat és jelentést írt. Így
nem is igazán unatkozott ezen idő alatt. Persze még egy rögtönzött beszédet is tartott a legénység felé. Erre az időre összehívta őket a hangárba.

- Mint tudják, a Brackan’s Wolrd nevű bolygóhoz tartunk, ahol feltehetőleg idegen fertőzés jeleit észleltük. – vágott bele a közelébe. – A Patna azért megy oda, hogy segítséget nyújtsunk a helyi erőknek és a helyszínen lévő gyarmatügyi csapatoknak. Ezek mellett még rá kell jönnünk, hogyan is tudtak az idegenek bejutni. Az ellenséggel már találkoztak és helyt álltak velük szemben. Ugyan ilyen elszántságot és profizmust várok el a továbbiakban is önöktől. Azt sajnos nem ígérhetem meg, hogy mindenki hazatér, de mindenki hozza ki a legjobbat magától és akkor leradírozzuk a mocskokat a térképről, ezt garantálom.

Fejezi be rövidke beszédét. Ezt követően még vár egy kicsit a kérdésekre, amik esetleg a legénység tagjai tesznek fel. A legjobb tudása szerint fog válaszolni nekik rá. De senki sem tesz fel további kérdéséket,
hanem megy a dolgára. Úgy fest eme beszéd nem volt igazán szükséges, habár ő annak ítélte.
Ezt követően pedig megérkeznek a bolygóhoz. Ő a hídról figyeli a bolygót a kezelőszemélyzettel és a kapitánnyal együtt. Majd üzenetváltásra kerül sor a bolygóval, amiben kérik, hogy Nyikolajnak találkoznia kell a kormányzó tanáccsal. Nem igazán bocsátkozik találgatásokba a céljukat illetően. Majd a bólintással jelzi a kommunikációs tisztnek, hogy tiszteletüket teszi náluk.
A hajó nagy, így az megáll a bolygó körüli pályán, így a kapitányhoz fordul, amikor már helyzetbe állt a hajó.

- Kezdjék még a hajó burkolatának javítását. A löveggel nem tudunk mit kezdeni. Ja és készítsen elő Killer-Chinchilla leszállóhajót. Értesítse az egyik csapatot, hogy velem jönnek. A biztonság kedvéért fegyverkezzenek fel. A többi leszálló hajó is legyen készenlétbe teljes legénységgel. – adja ki az utasításokat a kapitánynak.

- Ugyan nem számítok egyenlőre harcra, de jobb félni, mint megijedni. – teszi még hozzá.

Ő maga is felszerelkezik. Magához veszi az M3-as személyi páncélját és a sisakot. Emellett még az M41ACM típusú impulzus karabélyt is két tartalék tárral. Ezen kívül még egy személyi rádióadót és egy TNR lámpát is
visz magával. Gránátot viszont nem visz magával. A pisztoly és a kés természetesen vele vannak. Ezen kívül még eltesz két tárat a pisztolyhoz és hármat az impulzus karabélyhoz, majd a Cheyene-hez sétál.
Míg a többieket várta, addig beöltözött. Amint megérkeztek a többiek is, biccent egyet, majd belépnek a hajóba és várja az indulást. Ezt követően már érzi is, ahogy belépnek a légkörbe és szinte érzi, ahogy a hajó burka körül izzik a levegő. Ez persze egy idő után elmúlik és már simán siklanak a levegőben. Nem sokkal ezután már le is teszi a hajó a pilótája. A landolás finoman és simán történik. Semmi nem zavar közbe. A pilóta a Kormányzati toronyhoz a legközelebbi leszállóhelyen landolt. Ennek Nyikolaj is örült, hiszen így nem kell sokat sétálniuk. Amint kiszálltak jelzi a pilótának, hogy térjen vissza a Patna-ra. Ha kell majd, akkor idejében szólni fog. Ezt követően végre elindulnak a Kormányzati toronyhoz. Az út közben elég sok emberrel találkoznak, akik az ügyes-bajos dolgaikat intézik a bolygón. Mivel fegyverben érkeztek, így nem meglepő, hogy mindenki elkerüli őket. Kivétel talán néhány kíváncsi helyi gyerek. De ők is elmaradnak, amint az úti céljukhoz érnek, majd belépnek a kapun és a recepcióhoz sétál. A négy zsoldosnak jelzi,
hogy maradjanak hátra.

- A Kormányzó tanácshoz jöttem. A Weyland-Yutani corp.-t képviselem. – mondja el a recepciósnak az érkezése célját.

Ezt követően várja a választ.

3Kormányzati torony Empty Re: Kormányzati torony on Kedd Dec. 27, 2011 10:43 pm

W.B.

W.B.
Recepciós nő szeme nem rebben:
- Legfelső emeleten a tárgyalóban várják magát. – és mutat a lift felé. – Köszönjük, hogy eljöttek.

A tárgyalóban már az asztalnál várták a küldöttet. Asztal túlsó felén egy sötétkék öltönyös ember áll, kinek arca jöttedre elkomolyodik.
- Üdvözlöm! A bolygó kormányzója vagyok. Foglaljanak helyet. – mutatott egy székre – Úgy hallom útjuk nem volt zökkenő mentes. Részvétem, de nekünk sem jobb itt. A Gyarmatügy épp egy farmot vizsgál át. Nem csak azzal az épülettel van kis problémánk.
- Hanem egy másikkal is. – Vágott közbe egy öltönyös ember, öltönyén a WY logó díszeleg. – Cégünk moszat telepével lenne probléma. Tízperce vészjelzést kezdtek adni. Senki nem reagál a telepen. Óóó, elnézést. Be sem mutatkoztam a kollegának. Jhon Lees vagyok. Cégünk helyi kihelyezett ügyvivője. Visszatérve a problémára. Túl sok furcsaság van jelenleg a bolygón. Itt van rögtön eme vészjelzés. Ki tudna küldeni oda legalább egy különítményt? Tíz perce kezdődött, talán még vannak túlélők.
- Jelenleg a várostól nagyon távol van idegen fertőzés HA van. Ne fesse a plafonra az őrdögöt kérem, Lees úr. – Mondta a Chigusa képviselője.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

4Kormányzati torony Empty Re: Kormányzati torony on Szer. Dec. 28, 2011 5:58 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Szerencsére nem kellett sokat várnia arra, hogy az itteni nagykutyák fogadják. Így hát rögtön el is indult felfelé a tanácsterembe. Amint belépett sok öltönybe bújtatott aktatologatót vett észre, akik mind az asztal
körül ültek. Sohasem volt nagy véleményről róluk, de tudta, hogy nekik is megvan a maguk fontossága. Amivel persze igyekeznek is kérkedni a véleménye szerint. Ám ez más lapra tartozik.

- Üdvözlöm. – mondja, majd helyet kínál a felkínált helyen.

A szék kicsit felnyög a hirtelen rá nehezedő súly miatt, de ez igazán senkit sem érdekel és nem is foglalkoznak vele. Végül belefognak az összejövetel érdemi részébe. Elárulják, hogy két telepnél is gondok merültek fel. Az egyiket a gyarmatügy, míg a másikat ők ellenőrzik. A dolog mögött feltehetően idegenek állnak. Ezt viszont erősen tagadni próbálják nem sok sikerrel véleménye szerint.

- Én nem tartozom a céghez, de ettől függetlenül jelenleg nekik dolgozom. – mondja John Lees-nek. – Így nem tartom szükségesnek a nevem közlését. Ha akarja majd utána néz. Emellett kérném a hely pontos
alaprajzát és a biztonsági kódokat is. Küldje el őket a Patna-nak.


Mondja a fickónak, aki WY logót hord magán. Ezt követően a bolygó kormányzójához fordul.

- Azonnal neki látok a helyzet felderítésének. Ha van bármi, majd értesítem önt és a tanácsot is. – mondja neki.

Ezt követően feláll, majd kisétál a teremből. Amint bezárta maga mögött az ajtókat az egyik emberéhez fordul.

- Értesítse a Patna-t, hogy küldjék vissza a Csincsillát egy egységgel, hogy fel vegyen minket. Plusz a helyszínre küldjön még UD-4-est, a viharmadarat és 1 egységet, plusz telepíthető őrfegyvereket is. Ők várjanak a helyszínen, de még nem szálljanak le. – mondja.

Majd elindul a leszállóhely felé, ahova remélhetőleg hamarosan megérkezik a kért szállítóhajó. Ha tényleg idegenek vannak a bolygón, akkor szándékában áll karantén alá helyezni az egész bolygót, ekképpen védve
meg a rendszer többi bolygóját. Azt nem tudja, hogy már most sem szállhat fel hajó. De ő azt is meg akarja akadályozni, hogy ne is érkezhessen. Tudja, hogy nincs meg hozzá a hatásköre, de elkövet mindent, hogy elérje a célját.

5Kormányzati torony Empty Re: Kormányzati torony on Szer. Dec. 28, 2011 8:12 pm

W.B.

W.B.
A csincsilla hamar visszaér. Fedélzetén az EXO ruhás katonával, és a másik négy katonával. (mivel egy osztagot már magaddal vittél)
Felszállás után a gép azonnal a kérdéses hely felé repül. Útközben csatlakozik a másik gép is.
Taktikai parancsnok kivetítőre tette a terület téképét

Egységek:
UD-4M Gyilkos Csincsilla:
- 1 Heawy M-442 exoruha.
- 2 négy fős osztag, Osztagonként: M56 Smart Gun, M41A, Lángszóró és FAMAS F82
- Két pilóta és taktikai parancsnok.

UD-4L Ricki’s Raiders (két pilóta):
- M467 Viharmadár
- 1 sofőr
- 5 APE páncélos. Fegyvereik: 2 Lángszóró, AK-P78, M-199 Smart Gun, M41AE2M

Térkép
Egy téglalap oldala 30m. Egy APC épphogy elfér a betonon két parcella közt. A parcellák kisebb négyzetekre vannak osztva, de ezen csak emberek férnek el. A moszat egy ember súlyát megtartja, de egy jármű súlyát kérdéses.
Zöld felület az alga vagy moszat… a kék a víz. A többi építmények.

//Moszat telepeken folytasd//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.