Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
W.B. Novellája vagy kisregénye... EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

W.B. Novellája vagy kisregénye...

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1W.B. Novellája vagy kisregénye... Empty W.B. Novellája vagy kisregénye... on Kedd Dec. 27, 2011 5:32 pm

W.B.

W.B.
Hűvös norvégiai szellő fújdogál. A hó megtöri a fényt, és szemét vakítja, annak ki ránéz. Csendes nyugodt tájban csak egy nyúl moccan. Kis lény szuszogása alig látszik a levegőben, izgatottan kapja fel a fejét minden neszre. Nincs sok választása, megindul a biztonságot jelentő sűrű levéltelen bokrok közé. Fut, vagy inkább ugrál, ahogy egy nyúltól ki telik, hangos sikítás hallatán még gyorsabban menekül. Még az előtt soha nem láthatott ilyen lényt, de már tudja mire képes. Egész almát elvesztette egy olyan lénytől minek szemébe nem lehet nézni, és bárhol rátalál áldozatára… bár ezt a kis menekülő állatka nem tudja…
Tíz méter, kilenc, nyolc, a sikítás még hangosabb, három, kettő, egy. Elérte. De balga ki azt hiszi, hogy egy bokor feltarthatja azt, ami nem E világi. A nyúl lapulna, de hiába, az ágak közt egy hosszú ízelt pengeélű farok vágódik be, átszúrva a nyúl torzójának hátulsó részét. A kis vértől ázott szőrpamacs ordít, ahogy a torkán kifér, kapálózik, de mind csak egyre fájdalmasabb és kínkeservesebb. Ahogy kiemelkedik a bokorból életében utoljára, láthatja egykori szülőföldjét, és gyilkosát, mi sötétebb a szénnél, fogai fehérebbek a hónál, és arctalan akár a halál. A gyilkos lény kitátja száját és előtűnik a napfénybe az mit fogsora rejt, egy második fogsort, mely nyelv helyet visel a bestia. Kaméleont megszégyenítő gyorsasággal csapódik ki második álkapocs, egyenesen a sikoltozó nyúl testébe. Már nem sikoltozik.
Vicsorít a rovar lény, fehér szőr, vér, és belsőségek csússzanak lassan le üveges fehér fogain. Újra bele mar a valahai ugrándozó szőrpamacsba. Hangosan felszisszen, majd egy havas sziklának dobja a tetemet. Földöntúli hangok hagyják el száját. Bármely dzsungellakó lénynél ügyesebben mászik fel egy fenyő csúcsára.
Szétnéz a tájon. Sziklás tenger part, világtó torony, halászfalu, erdő. Mind messze, fészektől elszakítva éhesen. A néma hóban, majd kiszúr valamit. Érzi az állat didergését, érzi, hogy fél az állat.
A fekete rovar lény leugrik a fáról, dacolva annak magasságával. Bokrok közt surran a zsákmányhoz, nem zavarja, hogy az észrevette, és az sem hogy lánccal van kikötve. Az főleg nem fordul meg a fejében, hogy egy szinte szőrtelen állat mit keres ilyen hideg helyen. Előre érzi a malac vérét a szájában, előre élvezi a csontok reccsenését. De elérhetetlen célt közelít. Két oldalról egyszerre érkezik a háló. Két háló össze gabalyodik fogságba ejtve az idegent. Sikítással nem lehet széttépni egy hálót, bár az is igaz, hogy megmozdulni sem tud.

Ez egy hosszabb irományom egy része. Én naiv azt hittem, hogy megtudok majd írni egy könyvet XD De legalább írok egy kisregényt. Még a regény egyötöde sincs kész, ez még a legelejéről egy részlet.A hozzászólást W.B. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 21, 2012 7:30 pm-kor.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2W.B. Novellája vagy kisregénye... Empty Re: W.B. Novellája vagy kisregénye... on Szomb. Feb. 18, 2012 10:06 pm

W.B.

W.B.
Melegség. Kényelem. Béke.
Szív folyamatosan ver. Ritmikus muzsikát biztosítva a vér keringésének aláfestésével. Minden honnan bársonyos meleg kényelem. Kényelem, melegség, béke: ez kell a csendes fejlődéshez.
Elmébe hasító vezényszó: „Itt az idő! A bolynak szüksége van rád!” Szív alatt szunnyadó kis mellkastörő engedelmeskedik királynőanyjának. Bele mar az élő bölcsőjébe. „Ízletes.” Ismét bele mar kicsiny acélos fogaival és most a kimart belsőséget lenyeli. Ismét harap. Újra és újra bele harap egyre mozgolódó és számára furcsa hangokat kiadó bölcsőjébe. „Most!” Rohan át az érzés hosszúkás kígyószerű testén. Amaz összehúzódik, végül rugóként elpattan. Csontot törve izmokat és bőrt szakítva pusztít magának utat az újvilágba.
Eddig otthont adó test utoljára visít fel és rándul meg. Elernyed. Külvilág teljesen más. Hideg és zord. Elpusztult lény kékes aurája halványul, lelke elhagyja a testét. Lelke…
Meleg alom, testvérek lökdösődése az anyai tejért. Anya oda adó gondoskodása. Víz. Megannyi ismeretlen lénye. Élelem vagy ellenség? Menedék vagy veszély? Társak és az élet megtanítja. Víz simogatása, oltalma és veszélyei. Kétlábú kegyetlen bűzös szagú lény mely családot lemészárolja. Idegen helyre vivő érzésnélküli bestia. Mégis egyik táplál és anyára emlékeztetően szeret. Mások pedig elpusztítják valamivel. Nem karmolják vele, de mégis képesek elpusztítani vele. Még zordabb és idegenebb hely. Élelem alig. Fájdalmas rúgások. Valami furcsa élőlény, mely farkával torkot szorít… és elkábít. Sötétség.
„Ez mi? Én volnék?” Válaszra nincs idő. Két emlékből ismert alak tart felé. De ő körülöttük kék felleg lebeg. Újszülött mellkasrobbantó tétován feléjük fordul. Kitátja kicsiny álkapcsát. Acélos fogai még véresek. Két alak nem tántorodik meg, jönnek. Ifjú bolytag nem tétovázik. Kicsusszan halott bölcsőjéből és leugrik róla a fehér csempéjű padlózatra. Egy sötét rés. Pont elég, hogy elmenekülhessen. Hosszúkás teste oltalmat talál benne.
A kis rés hosszasan vezet valahova tova. Sötét. Mégis jól lát mindent. „Sötétség megóv.” Kis alagút egy mély sötét megnagyobbodásban végződik. Körbenéz. Hangos csattanás. Kis mentő alagútja bezárul. Csapda.

* * *

Reinhardot egy ajtó választja el a Berlini küldöttségtől. Mély levegőt vesz, majd lemegy a beton lépcsőn. Betonon helyenként golyó ütötte nyomok és korom foltok vannak. Persze nem díszként. Savmarások tanúsítják mértjét.
- Uram! – Húzza ki magát a lépcső alján álló Stephan tizedes.
- Stephan, én megyek be!
- De uram! Ezek a bogarak kiszámíthatatlanok! – Arca elfehéredik, ahogy meghalja a gyors száraz döntést.
- De babonásak is. – Enyhe mosollyal közli Frederick.
Stephan és hét társa összenézet. Végül Stephan oda adta parancsnokának a kézi lángszórót az öngyújtóval egyetemben.
- A Flammenwerfer 50-et még úgy sem látták. Meg persze még sok minden mást se.
- Mi itt készen leszünk vészhelyzet esetén. Kamerán át látjuk magát uram.
- Nem kell miattam aggódni emberek! – Reinhard szíve mélyén büszke emberi aggódása miatt. Egy jó katona nem érzéketlen.
Lángszóró hevederjét kicsit szorosra húzta, hogy ne lifegjen annyira a fegyver a hátán. Öngyújtót a ball kézfejében tartva lépet be a zsilipbe.Kap 2 skill pontot az aki kitalálja, hogy miről szol a kis történet. (Mivel ez csak részlet az eddigi kész irományból. Eddigi két részlet ugyan abból van.)
1 skill pontot pedig az kap, ki kitalálja, hogy ama "emlékek" milyen lénytől származnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.